Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én is... amúgy is sokat foglalkozik az sg-n, megérdemelné

Van már házigazda(?) hajrá Grebber testvér én melletted állok....<#eljen><#eljen><#taps>

megõrülök, vmeik szerveren elakadt a letöltés 92%nál, most mi a f...-t csináljak???
hát én kiprobáltam, használni inkább xp mert ugyis szinte csak játszok, ahhoz meg még jobb az XP a hardverem miatt... de kiványcsi voltam arra h megyen-e és ment!

dienesoft
Bár csak félhetnék én is ettõl 😊 Mert sajnos 162.18-as driverrel is cumikázok. Vista-t meg úgy, ahogy van, utálom. nem békélek ki vele 😄

én is ettöl félek

hát sajna ha muszály...

Gerbill
Az xp is egy szoftver😊 Amúgy én is xp-n játszom, de mostmár inkább letörlöm, mert ezt is unásig fogom játszani, aztán a teljes már nem is kell😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

egy giga rammal vistát nem szabad 😄

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

xp.

Ha magyarítása lesz majd nagyon ütös játék lessz
AntiHero
kérek új bannert köszi😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kuci06
xp, vagy pista alatt?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

miért hiszitek azt, hogy nem indul egy giga rammal? nekem is annyi van, és semmi gond nem volt.

gerbill, ez nem szoftveres hiba... ez vmiért csak XP-n jön ki! probáld meg ha tudod vistával, nekem azon müködött, látod milyen a gépem... bár a procid lehet h kevés lesz neki, egy probát megér, amugy ha netán nem az lenne, akkor 162-es nvidia driverrel kell tolni-sokkal-sokkal jobban fut!

dienesoft
Majd próbálok vele valamit kezdeni. De ugyanúgy, mint másoknak, nekem is ugrál a képernyõfelbontás. Feldobok egy másik drivert, hátha.

Gerbill
Nekem szinte ugyan olyan géppel mint eked, megy a játék, csak ATI x1650, aminél talán még jobb is a 7600 GT és 768MbRam, tehát valami szoftveres probléma lesz nálad

grebber
A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában (Ez még nincs meg egyenlõre)
-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált (ez megvan)
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat (Ezt már megtettem)
-a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

Dióhéjban ennyi.No meg persze hogy sokszor legyen jelen a topikban az illetõ.
Ez megprobálom maximalizálni ahogy a 3 mûszak mellett tudom majd!

Next PC upgrade: 2022

dienesoft
"Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban"
Hát, én már most csalódtam, mert 1GB rammal el se indul. Szégyeljék magukat a fejlesztõk, komolyan.

nekem bejött😛 csak rövid volt, bár a demos pálya lett a legjobb szvsz... cask a teljesben nem akarom még ujabb 25x végigtolni azt a mapot, a többi nem fogott meg annyira, de amugy jo lett nekem... cask a gépem kevés már😞 fejleszteni meg nem akarom, mert akkor egy év aztán megint nem fog menni semmi... inkábba box kellene😛 meg vagyok miatta örülve teljesen😛

Gerbill
Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban, pedig ott szinte semmilyen elvárásom nem volt, de amit kaptunk hát valami szörnyû lett.

csak legyen xboxom😄 amugy nekem ha ugyanez lesz a teljes játék cask mondjuk 20 orán keresztül nekem akkor is nagyon-nagyon bejövös lesz😄 és ezze la hozzáállással ugyis tudni lehet h kapunk még ehhez pluszban dolgokat, john woo sztorit, akciot (more and more!) és fegyverropogást, meg vért (jo sokat😄) szoval... findzsa lesz!!😄 csak lenne már itt... de mi az a két nap?😛 péntekre ugyis lesz...😄

Gerbill
Amúgy így második vagy harmadik végigjátszásra nem lesz ez olyan rossz játék. Ha hosszú lesz és nem válik monotonná, akkor talán még jó is lehet. Bár a MoHA demója jobb volt mint a teljes de itt azért keményen lesz sztori is, meg eddig nem tûnik annyira BUGosnak sem.

Gerbill
Én nem találtam meg, csak az arany pisztolyt.

EmThor
gépfegyevert remélem mindenki megtalálta a demóban 😉

yeah

Gideon Wieth
azt tudjátok h háromszor végignyomjátok mindig a lehetõ legnehezebben bónuszokat kaptok ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nyufeee
Hali!
Hallottam kijött a demó és megpróbáltam letölteni 2 helyröl is de mind 2 helyen crcr-t irt ki és nemtudtam telepiteni!
Valaki tudna dobni nekem 1 linket honnan lehet lekapni?

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

Gideon Wieth
nem csunya de én Xbox-on vittem azon sokkal szebb 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

miért, nem lehet?😄 ebben még az a kis minigame is bejött amikor a tüzpárbajban félre kell hajolni meg löni mint az atom😄

Shep
Persze aztán még azt hinnéd el lehet hajolni a golyók elõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fog menni, ha XP alatt hibát dob loading közben akkor vista alatt probáld, méghozzá a 162-es driverrel, nekem most azzal egész játszhatoan ment! amugyn agoyn tetszik, ha majd lehet skálázni is a teljesben akkor kicsit lejjebb eveszem és vistán 162-es driverrel jol fog menni😊 de az lenne a legjobb ha lenne boxom😛 nah azon egész nap ezt tolnám😄

bon
Az ciki lenne, már az unreal3-as motórja miatt is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Lehet azért nincs róla info mert ez a max 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

St0RmTr00pEr
Hali all. Na a következõ kérdésem lenne: elképzelhetõ hogy fog futni a gépemen?

AMD 4800+ x2
1 GB RAM
7950GT 512 MB

Tudom a 2 GIGA Ram nincs meg, de gondolom már páran letesztelték 1 Gigával. Szóval érdemes a gépemen kipróbálni?

http://st0rmy.blog.hu

Tudtátok hogy a demo-ban van kétkezes gépfegyver is?
Aki nem, annak megmondom hogy az utolsó nagy csatatérnél az oszlopok között ki kell lõni a kerítést.
Prince23
Felõlem lehetsz... de ez mitõl függ, nekem nem világos😮
Gondolom feltétele, h házigazda légy: folyamatos infó, képek belinkelése... ez ok.
de mi mutatja, hol lehet ezt megnézni, h házigazda légy?

grebber
Szeptember 18-án!

Szeretném jelölni magam ebbe a topikba moderátornak csak még nincsen meg a megfelelõ hozzoszolásszám.

Sok gamenek nyitottam topikot ,de most kiszeretném probálni milyen házigazdának lenni!
Aki beleegyezik hogy lehetek kérem jelezze!

Prince23
Hi!
Mikor jön ki a "boltba"? vki tudja?

grebber
Hát ahogy elnézem már csak a fullból fog kiderülni milyen grafikai minõségben futott a demó! Azért a Midway kinyöghette volna milyen beállításokban van!

Ez azt jelenti hogy a Harry Potyer 4 800x600-át is át lehet állítani így?
grebber
De ha átirod a cél-t az ikonján lehet nagyobbra is tenni a felbontást!

bon
Nem csak 1024x768-ban lehet játszani, csak visszakell olvasni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Moyko
Nekem is ez a fekete képepernyõ effekt jön be, kibe kapcsolja a moncsit.
probáltam 4 fajta drivert
- 2 nél u.a.
- kék halál
- hiba észlelése stb.

Athlon 3200+
1 gb
GF 7900GT

vki valamilyen megoldás?

There is only one Boss!

kirol
Na felraktam, végigvittem, tényleg csak 1024-ben lehet vinni.

1in1-ben Max Payne.

most teszek 162-es drivert vista alá, remélem gyorsabb lesz

hát 163-as driver bukta nálam... ugyanugy kidobja a hibát, aztán villog a monitor, kapcsolgat ki be és kivág...

DeathJr
mert u3 motor de mondták a tv-ben is meg a neten is olvasható valamamerre hogy úgy optimalizálják a motort hogy kisebb gépen is mennyen vagyis engedj a shader model 2.0-át...

kirol
Hát pedig pont az az a játék, ami ki is néz U3-nak.

DeathJr
majd a gears of war-hoz...mondták hogy nem csinálták azt direkt nagyra hogy sok gépen elinduljon és az is u3 motor...