1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
strebacom #713 Ja én nem rég vettem még 320GB-ot igy van 2*320Gb, de ahogy az uj gameket nézem nem bántam meg én sem.... -
csoola #712 xrel.to :P ne bannoljatok érteXD csakhogy tudjátok mit kell néznetek:) -
#711 Az Airborne 6 és fél giga volt, és felrakott 3 gigát...ez meg 17-et?? Tényleg örülök hogy nagy vinyót vettem anno, de azért ez mégiscsak túlzás...és akinek 40-es meg 80-as vinyója van? Hát...igen... -
#710 Mielőtt aztmondanátok , hogy ez hülyeség (én is csodálkoztam) , kép is van hozzá , ha kell , de amúgy nCore ról van ez a gépigény! -
#709 Ja, és ráadásul 2db DL DVD :D -
strebacom #708 Most olvasom hogy feltelepülve majdnem 17GB ez nagyon jó, vagy nem? -
Djemba #707 2 DVD ÁÁÁÁÁÁÁ -
#706 mér? több nyelvű szinkron van? mert ha csak a felirat más akkor az nem indokolja... -
#705 Gépigény:
* Operating systems: Windows 2000/XP
* CPU: Intel P4 1.5 GHz or AMD Athlon XP 1500 or greater
* RAM: 256 MB RAM, 64MB VRAM
* HDD: 3 GB of free space required
* Video card: Video Card DirectX 9.0b compatible
* Sound Card: DirectX 9.0b compliant sound card
Valsz mindenkinél menni fog , mielőtt megkérdeznétek! -
#704 helo ha jól olvastam azért ilyen marha nagy mert multi language.ha igaz amit olvastam akkor meg kell várni az angol-t. -
csoola #703 tévedettem probáljátok ki, mielébb -
#702 hát igen. ha azt nézzük,h a demó volt 2gb, de abban benne volt a motor+1 pálya akkor nem tudom mi indokolja a 12gb ot. de mindegy. meglesz végignyomom, aztán törlés. -
csoola #701 én nem bizok benne, mert ha bleegondoltok ez nagyobb mint egy DL DVD, és valszeg azon jelent meg a gamma... holnap ha minden jol megy megkapom a gépem, egyenlöre egy teszkarival, ami nem tudom mi lesz, remélem azért egy 7600 GT erejét birtokolja majd... ha nem akkor két hetet kell várnom a karimra amig megjön... -
ellington #700 azt még mindig nem értem hogy lesz megoldva az időlassítás multiban. -
#699 Reménykedjünk benne! -
#698 Amúgy király , hogy nem kér kulcsot a game , így sok esély van a multira -
#697 Bezzeg ha egy héttel előbb jön leszedted volna mi, mert akkor még ingyen lett volna :) -
#696 Hat en nem toltom.Nem erdekel.12GB....persze hogyne....
Majd ha lesz kisebb verzio, es lehetoleg ingyenes is lesz egy bizonyos oldalon :D
-
ellington #695 már töltöm, de azért nevetséges ez tényleg. mert hogy mondjuk egy oblivion sokat foglalna, mert egy komplex világot tartalmaz, az oké, de hogy egy ilyen lineáris valami... na mindegy, van helyem még. -
#694 Na igazam volt 7pálya tényleg 2dvd-re jött ki tényleg beszarás. -
#693 12,5 giga?
Beszarik a picsám, ez nagyon durva... -
Spaceghost #692 Nyitottam egy stranglehold off topicot hogy ne ide jöjjön az összes warezos téma. Remélem nincs még szal ITT VAN -
#691 Várom a Rld-t, én ezt nem szedem le... -
#690 NA én megvárom még FTPre fel megy:) -
SzlobiG #689 Hát ezt a 12gigát most lehet kihagyom vagy sms-ezek.:) -
#688 Ha majd valaki akinek kifagyott a demo leszedi a fullt, írja már meg megy e. -
#687 Pedig szép sztem , nekem nagyon bejön a game! -
#686 Majd lesz RIP, türelem és nem kell 12 gb-ot töltenetek:) -
#685 Nem ismerik a tömörítés szót a készítők. -
#684 bazz, sms-es reg :S
és nem is olcsó :( -
#683 Nem is olyan régen még egy komplett merevlemez volt 10-20GB, most meg már egyetlen játék 12 giga -
#682 Abból, hogy mindenhol ezt írják :) -
#681 A demót nem próbáltam ki, de videók alapján nem tűnt valami szépnek...ha rövid is, meg csúnya is, akkor mitől ekkora? :D -
#680 Miből gondolod ? -
#679 Rohadt rövid az egész 4-5 óra max -
#678 Én is...1mbit-el ez legalább 2 nap mire lejön...ehh.. -
#677 Megvárok valami ripet, addig meg szépen lecsorog a WiC -
#676 Ha már 12 GB , sztem jó hosszú single-t kapunk és mellé vmi jó kis multit is! (nagyon remélem) -
#675 igen... -
#674 Na ne... már mint a telepitője 12 giga??????