Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában (Ez még nincs meg egyenlõre)
-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált (ez megvan)
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat (Ezt már megtettem)
-a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
Dióhéjban ennyi.No meg persze hogy sokszor legyen jelen a topikban az illetõ.
Ez megprobálom maximalizálni ahogy a 3 mûszak mellett tudom majd!
Next PC upgrade: 2022
Hát, én már most csalódtam, mert 1GB rammal el se indul. Szégyeljék magukat a fejlesztõk, komolyan.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Hallottam kijött a demó és megpróbáltam letölteni 2 helyröl is de mind 2 helyen crcr-t irt ki és nemtudtam telepiteni!
Valaki tudna dobni nekem 1 linket honnan lehet lekapni?
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD 4800+ x2
1 GB RAM
7950GT 512 MB
Tudom a 2 GIGA Ram nincs meg, de gondolom már páran letesztelték 1 Gigával. Szóval érdemes a gépemen kipróbálni?
http://st0rmy.blog.hu
Aki nem, annak megmondom hogy az utolsó nagy csatatérnél az oszlopok között ki kell lõni a kerítést.
Gondolom feltétele, h házigazda légy: folyamatos infó, képek belinkelése... ez ok.
de mi mutatja, hol lehet ezt megnézni, h házigazda légy?
Szeretném jelölni magam ebbe a topikba moderátornak csak még nincsen meg a megfelelõ hozzoszolásszám.
Sok gamenek nyitottam topikot ,de most kiszeretném probálni milyen házigazdának lenni!
Aki beleegyezik hogy lehetek kérem jelezze!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
probáltam 4 fajta drivert
- 2 nél u.a.
- kék halál
- hiba észlelése stb.
Athlon 3200+
1 gb
GF 7900GT
vki valamilyen megoldás?
There is only one Boss!