1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• ellington
    miért ne menne. xp alatt tuti.
  • hitch
    sziasztok.Akkor most fog menni a teljes 1 giga rammal???vagy van már vmiféle informácio?
  • scorpeeon
    Nem túl meggyőző grafikailag a dolog. Miben jó ez a játék, ha egy Max Payne utánzat és még grafikában sem remekel?
  • Eagle16
    Ahogy láttam itt a képekből, nincs valami sok beállítási lehetőség.
    1024x768, dynamic shadows nélkül. Így menni kell neki...de tényleg rakhattak volna bele még pár beállítási lehetőságet.
  • csoola
    közepes graf, de akkor lehet állitani a grafot, vagy csak a felbontást?
  • Eagle16
    Tuti hogy jól menne közepes grafikán...nem kell aggódni. Csak jó driver kell alá.
  • Eagle16
    Hozzám csak holnap délután 3-4 körül ér ide a játék...de addig is WiC :D
  • mikiking
    Na már kipróbáltátok páran,szoval mit csinálna vele a gépem ?
  • AntiHero
    Jó csak mindenki oda volt hogy jujj multiplayer juj mien jó lesz bárcsak lenne már. Erre aki játszik az szarik rá megnézni:S

Mindegy ma úgyis lejön és megnézem akkor magamnak:)
  • csoola
    hu de ideges vaaagy:D csücsülj le és várj, sztem még végigjátsza és utána jön:D én meg nem is fogok ma vele játszani, meg lehet h egyáltalán nem két hétig... mivel annyi mire megjön a grafikari:S de talán lesz két héten belül boxom, ohojj elsö játékom lesz rá:D
  • rcsaby
    Az FLT verzió,azt jelenti hogy kicsomagolós?Mégegyszer ennyit kirak?Ha installos akkor mennyit rak fel?Kicsit kevés a hely a gépemen azért kérdem.A 12 GB is sok,nemhogy a duplája.
  • AntiHero
    MULTI VAN AKKOR?

TUDSZ VELE JÁTSZANI?
  • Shep
    Nekem vista alatt csinált ilyet, xp alatt nem, mármint a demo.
  • AntiHero
    "Van ám itt még beállitási lehetöség, csak játék közben:"

ezeket a demóba is lehetett
  • strebacom
    Nem néztem a videókat, még próbálgatom a gamet, az nem tetszik nekem, hogy valamiért meg-megtorpan egy pillanatra a kép mintha töltene, de nem tölt semmit, sztem driver lehet(vagy nem) a Bioshock is csinált ilyen nekem vajon miért unreal-3 engine miatt???
  • strebacom
    Van ám itt még beállitási lehetöség, csak játék közben:

Szép a graf bár néha megmeg torpan valamiért, sztem a driver nem igazán jó:

• AntiHero
    Na multizni lehet?
  • grebber
    Nincs még gyüktöm rá a pénzt!

Megvárom a 2 dvd5-ös verziót tuti lesz.De ez már warez haggyuk abba!
  • Prince23
    Csak gondoltam, h FlT-ék úgy tették föl, h buherálták a telepítőjét, és így ki jött 8 gigára, de nem...
    Neked már meg van?
  • dante3
    13giga kell neki!
  • grebber
    Hát már a méretéből adodoan hogy 12 GB semmiképpen sem jött volna ki 2 DVD5.
  • Prince23
    Hoppá...hoppá. Tévedtem!!!
    Most néztem a meg a 2 dvd adatait...
    És bakker, 2 DL DVD-s a telepítője!!!!!!
    Fúú bazz, lehetséges ez?
    Feltelepítve meg foglal vagy 20 gigát, mi?
  • grebber
    Azt nemnézted hogy az átvezető videókat lehet feliratozni?
  • Atika :o)
    Hello milyen ez a jatek mert eddig csak kepeket lattam rola de mikor meglattam hogy mekkora a merete gondoltam inkabb megkerdezem. Erdemes megvenni :D
  • Prince23
    Nem terjedelmes... "csak" két dvd-és. szal kb. 8 gb a telepítője.
    Ui: feltelepítve 12 gb, mi??!!
    Ezt jobban elhinném
  • strebacom
    Hát igen ebben teljesen egyetértek...
  • Shep
    Hát azért 2007-ben ettől több állítási lehetőséget várna az ember a grafikával kapcsolatban. Botrányos, az egész.
  • strebacom
    Igen még nem kezdem el kicsemegézem minden porcikáját és a zene nagyon fasza.....
  • strebacom
    Nagyon faszányos már a menü is 3D-ben kering a kamera a szobában a szereplök körül....
  • grebber
    Tehát akkor a grafika az ami a demóban is volt?
  • strebacom

• dante3
    Milyen jó kis install képernyő, még játékbemutatókat is lehet nézegetni, mindenféle felbontásban! nem is értem, hogy miért ilyen terjedelmes a játék mérete!:D
  • strebacom
    Nincs benne nyelvbeállitási lehetöség, angol, és nem találtam benne, de a felbontást az lehet állitani.... Ez van....
  • Prince23
    FLT... 2 DVD !!!! NOW!
  • grebber
    Ott van a warez spam topik.
    Senkit nem érdkel ki mennyivel tölti és mennyi idő mire leér meg hogy nemveszi meg !
  • csoola
    majd mindjárt elugrok, ugyis oda járok suliba (dunaföldvárrol bejárás...) gecinagy lesz ez a game, csak az a baj h ma 10-kor kapom kézhez a gépemet, raádásul egy "teszt" videokarival, mert 2 hét mire megjön az uj 7600 GT (jo szar márkám van, asszem eagle, vmi gagyi, tönkre is ment szerdán...) most attol félek h tesznek bele vmi 6300-ast vagy vmi ultragagyit amin a supermario sem fog elfutni:S
  • Gerisone
    háh! ez nagy! lehet én is odaköltözöm! szar érzés volt rájönnöm h lóf*szt se ér a gépem! áááááááá
  • grebber
    Unreal Engine 3 végett kell neki!
  • Djemba
    sm 3.0 kell nem?
  • strebacom
    Amúgy én itt lakom Pakson ha az kell neki nálam nem lesz probléma....