Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
2GHz , bocs

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Az 1.8 GHz nek megfeleõ 1 magos proci , nézd meg a mai játékok minimum gépigényét!(mind1ik 3GHz körül van)

Eagle16
Nem tellik mindenkinek 4 magra 😊
Amúgy A64 3200+ S939-ben már van SSE3 támogatás is, nem az lesz a baj.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

NeBby
Igen, ezért is nem azt mondtam elõször , hanem a drivert neki is...

grebber
Hát van rá példa hogy a proci végett (SSE2 hiánya ) nem indul a game de akkor egybõl hibát észlel azért leállt szövegget irja ki.

Next PC upgrade: 2022

NeBby
Megvan mi a gond, nézd meg milyen procid van <#vigyor> Kicsit öreg darab <#wink>

AntiHero
Mindenkinek ilyen-.-

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jaj de csúnya neked a grafika

Ioles
Pfff....93.71-essel sem jó, á nem is idegesítem magamat, fölöslegesen szedtem le 2GB-t<#boxer>

Ioles
Ok, köszi, megpróbálom

Törölt felhasználó
Nah aszem ma már nem lesz warez, megyek aludni...
nem a drivernek, hanem a game-nek, de amugy ez csak egy kifogás részemröl😄 mert akkor elég durva h a nagyobb igényü vistán meg megy... lol, nah szedek vmi 15x drivert aztán bodottá remélem😄

SD456
Kössz!

PS3 ID: SDani456

Shep
Nem a driver a ludas, valami más gond van, mert ugyanaz a driver egyik xp-men megy másikon meg nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ahány gép annyi féle hiba.

NeBby
Érdekes ,másik gépembe 7600GT van , egyik 160 fölöttivel se megy (igaz csak 2-t próbáltam 😄 ) semelyik game , és ez másoknál is ígyvolt , aki mondta , hogy nemmûködik az új driverrel...
csoola: semmi köze a memóriához a drivernek <#vigyor3>

Eagle16
Áhh, ramtól nem függhet ez...R6 Vegas, Bioshock, MOH:A...ezek mind mentek 1 giga rammal, nehogy már ez a játék meg kitalálja, hogy 1 gigával fekete képernyõket dobál...

AntiHero
Itt:

Ez ott van ahol elsõnek csúszól sokáig a csövön lefele. A mellet fell kel ugorni (vetõdni) ide.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

megnézem a régi drivert, de sztem amiatt is van h nekünk nincs 2 giga ramunk...

grebber
Tévedés! Én 162.18-at használom semmi gondom nem volt vele!

SD456
Hy all!

Nem találom az utolsó fegyvert a demóban. Valaki elmondaná hol van a za fránya Heavy Machine Gun?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

NeBby
Mind a kettõtöknél ugyanaz a gond! 7xxx es karihoz 160 alatti driver kell !!! (lehet , hogy az nvidia oldalára az van írva , de nem mûködik velük , csak 8xxx el!) Itt minden driver fönnvan.

nekem ehhez felrakott beta driver kicsináltra gépem, most csökkentett modban msn-ezek:S megprobálom leszedni a régebbit hátha...

Ioles
Sziasztok!

Letöltöttem a demot, feltelepítettem, és amikor elindítom, bejön az 1. töltõ képernyõ, amikor kiírja hogy mit milyen billentyûvel csinál Tequila, de azután szépen kikapcsol a monitor magától és se hang se kép. Volt már vkinek ilyen problémája?

NeBby
Vagy csak nem ismerik (még) annyian a Strangleholdot... (én is egy hirdetésben láttam <#nevetes1> ) De nekem eddig nagyon bejön , remélem a multi is király lesz <#eljen>

Eagle16
Jó ez a topic, legalább nem érkezik naponta 1500 HSZ., mint a Bioshock topicba anno...látszik hogy nem sokan kedvelik a TPS stílust, de jobb is így, meghitt, családi hangulatban 😄

Megkaptad már a föszerepet a fórum vezetésére, neked drukkolok....<#eljen>

hehe

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

grebber

Eagle16
Már csak a játék hiányzik 😊

csak lenne mivel használnom...

Ohh ez nagyon jó hír. Hamachi szoba 😄

PS4 ID: Vordengo

NeBby
Mivel remélem lesz lan és jöttök majd multizni, ezért csináltam egy hamachi szobát , hogy addigis gyûljünk! <#vigyor>

Szoba: Stranglehold (SG)
Jelszó: havefun

(Hamachihoz eléggé értek , örökös premiumot is meg tudom oldani , ha valaki nem férne már be ; vagy esetleg lesz több szoba.)

msot rakom vistára is az uj nvidia beta drivert h meglessem mennyire jo már vele😛

Eagle16
Jaja.Az jó lesz úgy.Ez a játék szerintem nem lesz olyan jó, mint anno a MAx Payne 2 volt. Emlékszem, a Max Payne 2, még egy S3 Savage alaplapi vga-val is simán futott lowon 😊 Ehhez meg azért kell kraft rendesen.

sztem legyen egy off topik mitn a bioshocknál😊 az ugy ahogy müködött

nem tudom a demoban mi lehetett a két giga amúgy. nem volt úgy kidolgozva az a halál lineáris pálya. de mégis annyi...

CalebJoe
Ha azt vesszük hogy a demó egy pálya 2giga akkor ha 7 pályás a játék 7x2=14gigára jön ki szóval lehetséges a 15giga.
Prince23
15 gb???? 😮O:SS
akkor ez is több mint 6 gigás lesz a telepitõje, a fene vigye el...
demóval nem játszom, nem is szándékozom:Xd

A hangulattal és a küldetés felépitésekkel szerintetek minden okés lesz?

Eagle16
Nekem elég lenne hétvégére is 😄
De akkor aztán már 2.5-ös peccsel, meg reloaded-al 😄D

grebber
Azt már most leszögezném hogy a warez témával kapcslatos dolgok és a felesleges érdemben nem a játékhoz tartozó hozzászolások törölve lesznek.

Akinek nemtetszik megy szépen a saját fórumokba és nyit egy warez topikot!

estére remélem lesz vmi vagy holnap

elég lesz a quad layer hd lemez is😛

Törölt felhasználó
A hivatalos oldalon ez áll:

Avaible now

Ez jó jel 😊
Shep
Ez a 15 giga csak valami téves adat lehet, bár ha a demobol indulunk ki akkor elképzelhetõ, de az azért minõsítené a készítõket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

15 gb azta 2 év múlva már 8 dvd gamek leszenk

jo majd hivjatok fel amikor kijön addig alszok egyet (kettöt, hármat)

ZsZso
Tegyük hozzá, hogy többek közt az Amazon.com is 15GB szabad helyet ír. (sajnos ... brühühüh)

grebber, azt hiszem a topik minden egyes olvasójának nevében mondhatom: Köszönjük szépen a FAQt!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Hát ha a kb 15 perces demó 2,xGB-ot telepített fel eléképzelhetõnek tartom!

15 giga szabad hely?