1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• strebacom
    kipróbálom egy régebbi driverrel
  • strebacom
    Be is b@szn@ ha az ultra szarakodna az nagy szopás lenne....
  • AntiHero
    Nem rendszermemóri hibára gondoltam. Hanem a videó kártya memórájára!
  • csoola
    fasza lenne ha a geil ramok lennének... nekem érthetö h nem birta az Eagle 7600 GT, le is szarom, örülök h most jött elö mert egy honap mulva már nem is garis a gépem...(!)
  • AntiHero
    Én pl most küldtem szervízbe az ATI x1950PRO-mat mert memhibás lett. Eggyik játéknál jó volt másiknál viszont akadozot, indokolatlanúl töltött stb. A hiba oka az volt hogy a valahol megakadtak az adatok néha és a memória nem tudta kezelni azokat amik be akartak tőltödni.

Most sajna a régi NV7600GT-m van (bár én ezzel is tudtam rendesen játszani a demóval). Mivel az ATI még szervízbe van:(
  • Eagle16
    Nekem csak holnap jön le, de majd írok én is, hogy nálam van e valami hiba...
  • Djemba
    nem hiszem szenem biztos van 20 óra
  • strebacom
    Hát nagyon megköszönném, mert nem fut semmi , nem töredezett a vinyó sem, nem értem mi lehet, az nem hogy húzva van a proci, vagy a speedstep, vagy lehet hogy tényleg ramhiba????
  • AntiHero
    MA 20:00körűl lejön. Írni fogok hogy nekem is akadozik e. Nálam a demóval meg eddig semmi játtak nem volt ilyen hibám.

Sztem nálad valami memória hiba lehet.
  • Shep
    Nem tudtam rájönni, nekem vistan csinálta ugyanezt, de csak a strangledemo, a bioshock jó rajta és majdnem olyan gyors mint xp-n. 1-2 fps, szóval nem tudom mi lehet.
  • Eagle16
    Nem lehet hogy töredezett a vinyód? Háttérbe nem fut semmi nagy cucc?
  • strebacom
    Irtad lent hogy nálad is volt valami hasonló, pontosan mi megosztanád velem??
    Köszi!!
  • strebacom
    Nem FPS miatt akadozik az végig 60 hanem mint ahogy irtam megmegáll egy pillanatra a kép, nem értem már a Bioshocknál is jelentkezett csak nem szarik be nálam valami???
  • csoola
    hogy akadozhat azon a gépen:S???
    amugy nekem oylan szinte kapcsolgatta ki a monitort h beledöglött a 7600 GT és este jön meg a gépem vmi szar karival amig nem kapom meg két hét mulva az uj GT-t
  • Shep
    Hát pedig pár órás.
  • Djemba
    remélem nem pár órás a végigjátszás hanem legalább vagy 30
  • strebacom
    Mintha valami megfogná az adatáramlást Virusirtó(AVG) csinálhat ilyet??
  • strebacom
    Van benne egy rész amikor helikpoterröl kell löni az ellent ennél oldalra mozog a kép és kibas...túl akadozik, nem FPS-isleg, hanem ugy mintha a dvd lejátszón a Pause-t nyomogatnád állandóan, mi a franc ez.....uj driver, directx fenn van, a bioshock is csinált ilyet nekem:

• gyurma78
    Sajnos nálam ugyanúgy elszáll, mint a demo. Remélem egy patchet kiadnak majd
  • Bence94
    ja engem is bár azért még ha menne is hanyagolnám ilyen géppel nem játszom majd ha az uj meg lesz.pedig baromira játszanék.
  • Ioles
    Ez engem is érdekelne
  • thhommy
    Hali azoknak akiknek a demo nem akart elindulni (képernyőkapcsolgatás ujraindulás stb) a teljes már elfog? Kijavították a hibát?
  • csoola
    nekem pont h XP alatt nem, Vistán meg egész türhetöen futott! (persze driverekkel kellett dolgozgatni mert Vistán még nem vmi koforrottak sztem, ami látszott...
  • Eagle16
    Az jó lenne
  • NeBby
    Csak online van , nem lesz hamachi! Ez a játék se fog így sokáig tartani...! De viszont nemláttam , hogy kérne kulcsot a játék?! Lehet , hogy eredeti nélkül is lehet online gamelni?
  • Eagle16
    Eldöcögne( sőt, egész normálisan is menne), és 13Gb helyet foglal el a telepítés után.
  • NeBby
    Menni fog , nyugi! 13GB ot tesz föl.
  • dolfy #815
    Az akáírásban lévő konfigon szerintetek eldöcögne?
    Ja és aki feltelepítette írja meg lécci mennyi hely kell neki?
    Előre is köszi!
  • NeBby
    Lehet csinálni játékot? Akkor gondolom az a lan... vagy online szoba? ( de ez online szoba ahogy látom , kár , szopás )
  • strebacom
  • AntiHero
    szuper ma lejön, és szerintem ez fog működni hamachin keresztűl!
  • Eagle16
    Szerintem igen, csak külső nézetben.
  • NeBby
    Valaki írja már le pls , hogy van-e lan benne! LÉCCI!!!
  • AntiHero
    ja
  • strebacom
    Képek a multiból,illetve a lehetöségekböl.......

Na megyek tolni nagyon fasza game!!!
    Csak külső nézetesben lehet játszani?
  • hitch
    nekem is.
  • AntiHero
    nekem van.
  • Eagle16
    Nekem :D
  • And5
    Kinek van erre szabad helye ?