Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nem megmutatom mit ir ki

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Eagle16
Próbáld meg a 94.24-est esetleg. (guru3d.com-on fenn van szerintem)
Gondolom más játékoknál nincs gond semmivel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

NeBby
kékhalál alatt télleg kékhalált értesz vagy csak a monitor írja ki , hogy nincs fogkrém (no signal) ? <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

162.18-as

Eagle16
Melyik driver van fennt?

Eagle16
Igen, 7-es szériára inkább még a 9X.XX driverek ajánlottak.
Nekem most 162.18-as van fennt, de ha valami gond lesz, frissítem.

nem aza gond hogy el akarom inditani,tölt amikor bejonne az intro meg minden vár egy kicsit és kék halál.

Eagle16
Az amcsiknál 18-án már megjelent, Európában 28-ától lehet megvenni...a kettõ között meg találd ki hogy mi van 😄

mikor jelenik meg pc-re????
NeBby
De elég sokszor pont az új driver a gond , fõleg 7600GT nél! 160 alattit tegyél föl , mondjuk a 158 ast , ha az a gond , hogy nincs kép , akkor a driver miatt van!

Eagle16
Új driver mindenképpen kell hozzá szerintem, meg az se árt, ha nincs fennt az Ace Mega Codec pakk.(ha van, akkor dashboard-ból le lehet tiltani egy idõre) Én biztos vagyok benne, hogy nálam menni fog, eddig nem volt olyan játék, ami ne ment volna.

NeBby
Ha a demo nem ment , akkor nagy valószínûséggel a teljes se fog! De télleg más a gond. Milyen drivered van?

Eagle16
Én a demót nem szedtem le, mert úgyis itt van nemsokára a teljes, szóval nem tudok róla nyilatkozni, hogy ment e nekem 1 giga rammal.
Hétszentség hogy menni fog 1 giga rammal, sõt még 512-vel is el fog indulni.
Nálad amúgy miért nem indult el? Kiírt valamit?

akkor?? mert már a demot is ki akartam probálni csak ugyebár nem sikerult.

bocs ha nagyon pofátlan vok<#buck><#buck>

Eagle16
Menni fog 1 gigával, ne aggódj, nem az volt a baja...

NeBby
Én már nagyon sok multi videót néztem , de lanról még egyikbe se volt szó! Nagyon remélem , hogy lesz. Amúgy a legdurvább az egészben , az az , hogy van tequila time (idõlassítás) a multiba és úgy ráadásul , hogy az ellennek nem lassul az idõ , CSAK NEKED ! Fogalmom nincs hogy oldották meg , de sztem vmi késletetéssel ,amúgy ez biztos , hogy van benne, és hogy csak neked lassul!

Ha ki fogj jönni az eredeti akkor nem lesz már ez a 1 giga ram gond?meert nekem a demo az nem indult el

AntiHero
Pfujj ezt a videót már annyiszor láttam hogy hányingerem van tõle😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Eagle16
Igen, arra értettem, csak sûrûn látogatom mindkét játék topicját, aztán kicsit összekavarodtam 😄
Ennek a videónak a végén van egy kis multi:link
Nem tûnik rossznak...

NeBby
World in Conflict? <#idiota> Abba van lan , ja <#vigyor2>

Eagle16
Ehh, ezt nem is ide akartam írni, boccccs 😄

Eagle16
Jó lenne, ha lenne. Kíváncsi vagyok hogy letaszítja-e ez a játék majd a trónról a Company of Heroes-t 😊

Törölt felhasználó
Azt majd szerintem Grebber tudja.
NeBby
Amúgy nem tudja valaki , hogy van e benne lan?

Törölt felhasználó
Csütörtök-péntekre kénszerszabadságra küldtek, remélem ma kijön a game, és akkor holnap-holnapután tudom tolni 😊
Eagle16
Áááá, zárjuk már le ezt a proci témát, a játékkal kapcsolatban irogassunk már...ha valakinek procis kérdése van, az menjen át a hardware topicba, és válaszolok neki 😊

NeBby
De amúgy meg fõleg Athlon64 X2 6000+ nak néztem utánna , csak azt ne mond , hogy akkor az 2 magos 6GHz ! (de rájöttem , hogy úgy lehet , hogy akkor a 6000 az az , hogy 2×3 ) Így viszont igazatok van <#vigyor3> 1 magos az télleg lehet , hogy annyi , de akkor mi a f*szé van az írja a 3200+ oshoz órajelnek , hogy 2GHz ,és ugyanígy a többinél is !

Ioles
Hát eddig minden játék tökéletesen ment rajta úgyhogy nemhinném hogy ezzel van a gond, a másik meg hogy 1 éve vettem, de ha meg mégis ez lenne a hiba akkor bekaphatja a Midway<#mf1>

NeBby
Utánna is néztem lol <#vigyor> Amúgy nem mind1 ik ugyanolyan magos , tehát az is számít , de ott árbeli különbség is van!

Gerbill
Ha nem is értesz hozzá minek vitatkozol, legalább utánanéznél.
Itt a válasz tessék, ha nekem nem hiszel.#581

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

NeBby
Az az igazság , hogy AMD m még nem volt <#vigyor3> De ettõl függetlenül olvastam róla és a 3200+ semmiképp se olyan mint egy 3GHz es p4 ... Mert ahogy írtam , akkor egy Athlon64 3800+ = 3.8GHz es p4 ? Igencsak érdekes lenne ...

Eagle16
Igen, Atlon XP ~ P4 (Northwood mag)
A Prescott-os P4-eknek viszont már nem ellenfél a Barton, ezért jött az A64, ami bealázta játékok alatt az összes Prescott-ot.

Eagle16
Szerintem is. Aki ért hozzá egy kicsit is, az tudja hogy milyen procija van, és mire képes, mit tud, mit nem...Atlon XP-n nem biztos hogy menni fog (SSE3 hiánya miatt), Athlon 64-en 1000% hogy futni fog, és menni fog az egymagos Prescott/Northwood magos procikon is. Ennyi.

Gerbill
Szerintem meg az a hülyeség amit te írtál. A régebbi AMD processzorok 2600+ pl igen is egy intel p4 2,6 Ghz-nek felel meg. Különben elég furcsa volna, ha ezzel az amúgy 1,94 Ghz-s processzorral játszottam volna végig a Moha-t, Stranglehold demót, bioshock demót, Rainbow six Vegas-t.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

sztem itt felesleges erröl vitázni...

NeBby
Ez enyhén hülyeség amit mondtál! Akkor a te számításaid alapján egy Athlon64 X2 6000+ = egy 5GHz es 2 magos intel proci , 40e körül és az intel a 2.3 asokat adja ennyiért tehát õk jól átbasznak ( igaz ott 4MB cache , de akkoris) , és ezért megy csõdbe az AMD (még nem biztos) . Hát igazadvan ! <#eljen> <#nevetes1>

Törölt felhasználó
Ez szerintem is így lenne korrekt!

Én sem látom még...
azt aláírom, hogy legyen törölve a warez kérdés, de annyit engedjünk meg magunknak, hogy valaki szól, ha már fellelhetõ, aztán az illetõt privátban lehet zaklatni. én még nem látom amúgy.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

lol
Hol tanítják ezt a beszorzásos módszert? 😊 most hallom elõször...
Amúgy meg az athlon xp-knek a sorszámuk szerint megfelelnek kb egy olyan p4-es procinak, tehát a 3200+os egy 3ghz körüli p4-nek.
Ettõl még lehet a baja a játéknak hogy egymagos procim van, vagy hogy nincs sse2 benne, csak akkor közölje, vagy lépjen ki vmi hibaüzenettel, de ne fagyjon le az egész gép.
én szeretnék is😛 xbox 360 eléggé bejövös, csak még egys kicsit várnom kell vele...

Törölt felhasználó
Ha lenne pénzem nem szaroznék, az biztos...
EmThor
kell venni konzolt és nincs probléma a géppel többet, én is ezt tettem. a látvány meg detto, ps3-on meg pc-n is (3.5+, 2gb ram, 7600gt)

Törölt felhasználó
Nekem ilyen van, ez jó:

Intel Core 2 Duo E4500 2.2 ghz

Kérdem azért mert nem nagyon értek hozzá.
Hogy ON is legyek, a demó szépen futott, gondolom a fullal sem lesz gond.
NeBby
A tied 3.26GHz , azért van különbség a 2GHz és ez között...De gondolom csak tuningoltad a procit , úgy lett ennyi.
Az E6320 pedig 1.86 GHz de az 2 magos , tehát 2× annyi és ezek már 1066 FSB sek és 4MB cache !

Eagle16
Mostanság már rég nem érdekelnek senkit a Ghz-ek...egy E6320-as proci is csak 1.8Ghz-en fut, és mégis elmegy rajta a Stranglehold szerintem 😄
Itt van az én procim: már vagy 4 éves konstrukció, de simán visz minden játékot, pedig csak 1 magos 😊
De gondolom ezt fölöslegesen mondtam el, akinek olyan konfigja van mint neked, annak már illik értenie az ilyen dolgokhoz...

Eagle16
A te procid órajele mennyi is? 2.4Ghz? És akkor azt még szorozzam meg 4-el, mert 4 magos ugye?<#idiota>

NeBby
Azért az már nem olyan érdekes , hogy 2GHz es procival nem indul egy ekkora gépigényû játék. Ez már nem a Jazz Jackrabbit<#nevetes1><#idiota>

Eagle16
Szerintem ez valami demo bug lesz...a teljes játék már biztos jól fog menni, ha nem, akkor leshetik a kiadónál, hogy mennyit játékot fognak eladni...(nem sokat...)

Hello!
Nálam ugyanez...
Mondjuk nálam lehet a proci miatt is, de azért ilyet nem illene csinálnia
(athlon 3200+, 1gb ram, 7600gt)
De nem szórakoztam vele sokat, mert kicsit unalmas újraindítani 😊