1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
csoola #885 sirni volna kedvem... hacsak nem elsz meg a boxom, a következö két hétben nem kell játszanom ezzel:( egy X600/X550-es karit tettek a gépembe:S pfuj, alapba nem szeretem az atit, de ez aztán pfuj:S 7600 GT R.I.P.
strangleholdot akarooook:'( -
#884 Rövidebb. Mondjuk nemtom a végén járok-e ,de igen úgy nézz ki. -
#881 ja -
#880 Na ja...én még nagyba szedem, ezek meg már a végén vannak -
#879 Jézusom.... már a vége felé vagytok?! akkor ez is olyan ltt mint az erbórn. -
#878 SPOILER!!!!!!!
Az már a vége ahol a Vlad felbukkan? Hogy kell kinyírni? -
#877 Ha jól olvasom lehet, nem is kell lőnni, hanem csak az embereit? -
#876 nekem elég jól megy 7600gt-vel -
#875 Hehe...az már tényleg nagy lenyúlás lenne :) -
csoola #874 ekkora max payne 2 nyulást:P abban volt a Vlad(imir Lem):D nem mondja még esetleg azt h: "Tequila, dearest of all my friend, i supposed to..." ? -
#873 Haha :)
Az orosz mocsok, a játékban.
Egy ideig lövöm, aztán bebolondul, a lézerajtók lezáródnak, és nem tudok menekülni... -
#872 nem rossz kis lövölde.nem az "év játékának" jelölték, de egynek ok. -
fenomen18 #871 :D:D:D -
fenomen18 #870 nem kell valakinek az enyém?
ladó 2 db számítógép(összesen a kettő)80 ezer
1. gép:60 ezer
Processzor:AMD 2500+MHz Barton/ BOX
Alaplap:MSI K7N2 DELTA 2: ATA/SATA1 8XAGP,400MHz FSB,5.1 audio,10/100 Lan
Memória: 1GB Hymix DDR1 400Mhz
Videokártya:ATI RADEON X800GTO 256 MB(AGP)DVI/TV-OUT DirectX9
Vinchester: SAMSUNG 160 GB SATA
Mercury-LCD (6cmX7cm)(kristálykék)kijelzős házzal,300 wattos tápegység
LG DVD - iró
egér,billentyű
-
virs lee #869 Tepes? ^^ -
fenomen18 #868 BASZZÁTOK .......veszek uj gépet!áááááá faszom... -
#867 Ez a Vlad csóka nagyon bivaly. Hogyan lehet kinyírni? -
#866 sztem fog. -
hitch #865 Off
És akkor most ennek a tejles verziója fog futni 1 giga rammal meg egy 7600 gt vel?
Mert naon parázok hogy nem fog menni és már majdnem kész van a game. -
strebacom #864 Vsync-el 60 fps.... -
#863 Én nem találkoztam ilyennel, ment eddig rendesen... -
#862 gondlom lcd-je van és vsync on -
#861 Nem hitt nekem senki, na tessék. -
ellington #860 5 óra? ez komoly? ki mernek adni egy ennyire bereklámozott játékot 5 órás játékidővel? a játékosok totál hülyének vannak nézve. -
PENGEinno3d #859 Nos a konzolosoknak igazuk volt... 5 óra a játék idő. Azért 12 gigáért többet vártam volna. De a sztori király volt :P
-
#858 Hát tényleg nem több, és ezidő alatt is megunod...eléggé monoton, és elég idétlen feladatok szoktak lenni...de összeségében eléggé jó játék, de valahogy többet vártam én.. =/ És valami rohadt idegesítő..
Viszont a fizika az nagyon jó benne, reméljük sok játék fogja még ezt a Strangleholdban debütált "destructible environment tech" nevű csodát :) (Blacksite: Area 51 pl. fogja, tehát ott is szarrá lehet zúzni mindent majd) -
#857 Amúgy vki próbálja ki pls , hogy be tud e lépni online-ba , mivel kulcsot nemkér a game , tehát valsz belehet! -
#856 60 fps el megy ilyen konfiggal? Nekem ment a demo 100 körül... -
strebacom #855 Te tapasztaltál ilyet "Van benne egy rész amikor helikpoterröl kell löni az ellent ennél oldalra mozog a kép és kibas...túl akadozik, nem FPS-isleg, hanem ugy mintha a dvd lejátszón a Pause-t nyomogatnád állandóan, mi a franc ez" -
#854 Hááátttt az vér onnan is folyik ahunnan nem kék:S -
#853 Amúgy a főhős, meg még 1-2 karakter elég korrektül k ivan dolgozva, de a tereptárgyak textúrái nagyon gagyik, vagy a fullban jobb lett valamivel?
A piacról nem tudsz bedobni egy képet? -
#852 Valamit elszúrtam... -
#851 Hát azt írtad elindul :) (gondolom inkább képet szeretnél) hát erre egyelőre nincs és nem is igen várható szerintem megoldás. (annak idején mindenkit óva intettem az x800-as kártyáktól az sm3 ps3 hiánya miatt, de hát ...) -
[URL=http://img106.imagevenue.com/img.php?image=88389_Retail-Stranglehold_2007-09-21_16-26-27-34_122_1186lo.jpg][IMG] -
fenomen18 #849 ATI RADEO X800GTO-m van!SM2.0-támogatással, és elindul, csak maga a játék nem látható,nincs valami javitás rá?vagy valami lehetőség hogy ne csak sm3 mal induljon? -
#848 Az árnyék elég érdekes :) -
#847 Nagyon jó a játék!
Lendületes, érdekes, van azért sztori is, visszaemlékezés, akció dögivel.
Ez a kép annyira John Woo:
-
#846 Boxosok írták, hogy 4-5 óra, meg a tesztekben is írták, hogy rövid. -
#845 Nem tudom, én is erre várok, mert hogy egyelőre akiknél előfordult, nem tudták megmondani, hogy valójában mi a hiba és hogy ezt miképpen lehetne elkerülni. Nálam is villog a képernyő stb., a 162.18-as NVidia driver van fent, Xp alatt. Addig úgyse töltöm le, 12Gb az mégis csak túl sok ahhoz, hogy "kipróbáljam" vajon megy-e. Mert a demoval akármit csináltam, nem ment. -
csoola #844 én meg arra:) elöbb gondolnék rá legalábbis, mint az ultrára...