1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• LegionarR
    Én vagyok béna, vagy tényleg 1024*768-nál csak lejjebb lehet venni a felbontást?
  • hitch
    na most már eljutok a főmenuig de amikor el akarom inditani tölt és visszadob az asztalra.lehet hogy minde graf beállitást le kell vennem?
    Te már végigvitted?
    Már sokadszor próbálkozok a Vlad nevű ürgével, és az istennek nem akar megpatkolni.
  • Eagle16
    Ha memóriacímre hivatkozik, akkor elképzelhető hogy döglődik a memóriád is :S
    (Jah, és az Eagle nem gagyi márka :) )
  • Eagle16
    Akkor a teljes is jól fog menni.
  • blory
    Hat kiprobalnam de ez valahogy nemindul, de az igazi jatekokat mar megkaptam :)
  • Leky
    A demóhoz képest milyen a játék gépigénye? Mert nekem az aláírásomban szereplő gépen szépen futott.
  • Maxtreme
    jaja :)
    Meg egyedül itt néz ki valahogy a game..
  • Newfronter
    Ja csak fake gépigényt írtak oda.
    Az sg.hu is tesztelte
    A kaszinós rész nagyon ott volt, ott lehetett igazán rombolni.
  • csoola
    nem tudom, elképzelhetö, de gondolom nem egyedül ez votl a baja, csak lehet h nem birta már szegény 7600... de amugy is gagyi márkáju, szoval még ha igyis van akkor sem csodálkoznék-mind1, két hét amig meghozzák a cserét, addig az X600-al max CS-zek... nem hiszem h sok játék menne rajta... legalább egy 6600-ast dobtak volna bele... mind1, remélem a köv GT-vel elindul, mert direkt le is formáztam a gépet, meg majd kedvére valo drivert teszek fel:P addigra kijön a WHQL-es 163-as is ugyis:D
  • Maxtreme

• Maxtreme
    Bedobok pár saját gyártmányú sotit, remélem nem baj :)

• hitch
    neked a stranglehold ölte meg a karidat??
  • csoola
    arra is driver lesza megoldás szted h hibaüzit kapok betöltés közben h rossz memoriacimre hivatkozott? most frissen ujra van telepitve a gépem, bár nem tuti h leszedem, mert 2 hét mire meglesz a karim (x600 van most a lentebb leirtak miatt...) és lehet h még a héten lesz xbox, ha igylesz akkor meg inkább arra kell majd...
    bár azon gondlkodom, h lehet azért nem indult el XP-n mert már haldoklott a 7600... de akkor Vistán hogyhogy ment? áhh ez igy nem jo sehogy:P
  • JamesRyan
    tudja valaki hogy mit kell megpiszkálni ahhoz hoyg tudjam 1280x1024ben tolni?köszi
  • hitch
    ó sorry télleg vak vagyok már töltöm is lefele a drivert.És akoor ezzel biztos hogy menni fog?
  • zeus89
    4 óra múlva tolom ... és rakok majd be full detailos képeket vistából, próbálok majd antialesinget meg hasonlókat driverből állítani ...
  • strebacom
    de olvasni tudsz igaz, az oldalon fenn felvannak sorolva a driverek válaszd onnan ki ....
    Nemtok képet rakni :(
    Ez biztos fájt:

Pancsolás:
  • hitch
    xp sp2-m van
  • hitch
    nekem nincs vistám:D:D
  • strebacom
    94.55 ez kell INNEN
  • hitch
    akkor most melyiket rakjam fel???(mármint driver)
  • hitch
    nem nekem még egyszer se futott most töltöttem khm!!! akarom mondani vettem meg de nekem a demo se futott most itt azt is irták hogy miert nem futott a demo vamai driver hibát mondtak ok is de nekem akkor a nvidia forceware 162.11 volt fent és akkor mondták hogy rakjak fel régebbi drivert 94.55 asszem.de valamiért nem hajlandó elindulni.Nem tom mi lehte a gond.
  • strebacom
    Na és az én megállásaim nálad is vannak??
  • strebacom
    Driver hiba!!!VGA-ra gondoltam....
  • hitch
    Sziasztok.Amikor el inditom a gameet bejon a midway meg unrel meg mittomén és amikor tolteni ujraindul a gép.Mi lehet a baj?Valakinél volt már ilyen hiba vagy vmilyen hasonlo?
  • Lui76
    Látom BLory nem hagysz ki egy friss játékot sem :)
  • Djemba
    hehe
  • csoola
    neee, TÚL ne vidd, játszd végig de ne TÚL!XD én reménykedem h kedden nem kapok birságot, akkor még a héten megveszem az Xboxot:)
  • blory
    Nem tudjatok mi lehet az oka hogy amikor tolti be a palyat mindig megfagy ?
  • AntiHero
    Jó játék, kipróbáltam:)

Multizni sajna nem lehet:(

Első Pályát "kivégeztem" elvileg mindent megtaláltam mégis "C-" minősítést kaptam:( Igaz csak MEDIUM-ba játszok.

Sajna 7600GT-vel szaggat a játék (de azért persze minden fullon van:D):( AZ ATI x1950PRO meg csak jövő héten jön haza szervízből.

Minden esetre jó játék. Most megyek aludni holnap túl is viszem:)

Ezt megtaláltátok az első pályán?
    JOHN WOO MAGÁNBEJÁRATÚ MOZIJA:):

JA meg nektek mennyi pontotok lett, mien minősitést kaptatok, mennyi hattyút találtatok meg?

Na meg 2 kép csak úgy:

Nem!
  • Dante73
    Jaja... HA(!) warezolsz, lasabban jön le, mint ahogy végigtolod... Mondjuk, ha meg akarod venni, is esélyes, hogy lasabban jutsz hozzá, mint a végigjátszás! Bár, lehet, azt is beleszámolták, hogy kijöjjön a 8-10 óra.... pfffff,
  • AntiHero
    2 DUAL DVD:)
  • Djemba
    mutatja a game, hogy hány % vok a gameban?
  • Djemba
    5 óra és 15 gb ááááááááá
    pár éve a 2 cd gamek voltak 10-13 órások most meg 2 dvd game 5 órás kb iylen a medal is 4 óra alatt végigvittem hát ilyet