1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• JamesRyan
    rendben köszi.megnyugodtam,h nem vagyok tök ...,mert először azt mondtad,h a játék exe-t és nem hogy a parancsikont.:-)
    köszönöm a segítséget
  • grebber
    Na betettem FAQ-ba a felbontás állítást akinek nem müködik a játékon belül!
  • AntiHero
    Függő e vagy?

Én a 2. pálya közepén becsömöltem a sok ugrabugrától..
    Majd folytatom ha lesz kedvem megint lövöldözni most picit sokat kaptam belőle.
  • Zinaj
    Nagyon komoly a game!
    3.PART-nal jarok!Eszmeletlen !!!!!!!!Tolom ezerrel gyerekek.Csáááááá
  • Kou
    Mielőtt betöltené az első pályát, a loading screennél egyszerüen kifagy, kijön ez az ablak, leokézom és ezekután a monitor standby módba megy és újraindul a gép.
    Pár drivert kipróbáltam, a mai betat-t is de mindegyiknél ezt csinálja
  • AntiHero
    Mer miaz?
  • Kou
    Senki nem tud valami megoldást erre a "General protection fault"ra?
  • AntiHero
    Ez amúgy mehetne a FAQ-ba. Sztem
  • grebber
    Így kéne kinéznie:

Persze Strangleholdal csak nekem nincs meg!
  • grebber
    Feltelepítetted a játékot kitette az asztalra az ikonját arra ráklikkelsz az egér jobb gombjával.Bejön egy kis ablak ott alul tulajdonságok.A többit már leirtam!
  • JamesRyan
  • JamesRyan
    neharagudj,nekm tartom magam fullpöcsnek,de ezt nem találom..játék.exe jobbklikk ez jön:

hova is?
  • BaLeeX
    Hát ez valami eszméletlen game.
    Reggel feltelepítettem és most tudtam elszállni mellőlle. :)

Az elején kicsit szokatlan volt az irányítás meg a kameranézet de 10perc alatt megszokta az ember és már nem is figyelt rá. Grafika is marha szép, ráadásul olyan folyamatosan megy, egy kicsit sem akadt be sehol. 35-50 fps folyamatosan (Vista 64bit alatt).

Bár hely az tényleg kell neki, mert telepítésnél 12 giga a telepítő utána meg 13.4-et foglal a játék, de megéri!!
  • grebber
    A játék exéjének az ikonján jobbklikk -> tulajdonságok és a cél mezőbe irod x:\xxxx\Stranglehold Demo\Binaries\Retail-Stranglehold.exe" -language=eng -ResX=1024 -ResY=768

Az X -ek persze a meghajtódat és a mappát jelentik ahová a játékot tetted fel.A felbontást meg arra irod amire akarod!
  • AntiHero
    Nem 1x se volt. Nem tom hogy lehet kiszűrni, nekem se mutatta a 3D mark. 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql. Én elküldtem a szervízbe majd ők rájönnek.
  • JamesRyan
    izé....hogy is van ez.jobbklikk és mit nézek hol?köszi
  • strebacom
    És mikor mégy a helikopterrel a felszállás után közvetlen oldalra a sziklák között nem állogat meg a kép egy mp-re olyan szaggatott???
    Melyik drivert használod, szerinted hogyan lehetne kiszürni hogy a VGAram szarakodik 3Dmark06-ban nem jelentkezik, mivel próbáljam, neked is volt már hasonló, hü de sokat kérdeztem egyszerre....Köszi!!
  • Kou
    Van már valami megoldás erre a "General protection fault"-ra?
    Leszedtem a tegnapi beta drivert de semmi..
    7600GT-m van nekem is
  • AntiHero
    Na eljutottam a helikopteres részig!

Semmi baj nem volt. 1x se állt meg Pedig most csak egy NV7600GT ketyeg nálam.!

Szval valami hibás nálad! Én a videókártya memóriádra tippelek!
  • grebber
    Igen annyi az össz állítási lehetőség!
  • Gerbill
    Ezzel egyenlőre én is így vagyok. Annyi helyet feltudok szabadítani simán, hogy letöltsem, de hogy aztán még ki is csomagoljam, már nem biztos. Vagy ha mégis, akkor nem egy 5 órás játék miatt vacakolnék a fájlok ide oda pakolgatásával. Több időt töltenék a rendezgetéssel, mint magával a játékkal. Talán majd egyszer megveszem, ha már 2000 Ft-ba kerül.
  • tonyr #944
    de menübe is lehet fejjebb a felbontást...
    amugy ennyi a game graph beállitása? felbontás + 2 opcio ?
  • dienesoft
    Én a teljest le se szedtem, egyszeűen nem tudok annyi helyet felszabadítani, meg letölteni, mert még a modemem is leég mire lejön :.
  • ellington
    mindig elfelejtek valamit:

General protection fault-ot ír.
  • ellington
    legújabb catalyst van fent. fejlődjek vissza, úgyérted?:D (nálam a demo tökéletesen futott. nálad a teljes megy simán?)
  • grebber
    Hát akiknek megvan a játék azt mondták nem találtak benne magyar nyelvet!
  • Akylleus
    koszonom a gyors valaszt! amugy egy ismerosomtol hallottam, hogy magyarul is le van forditva a jatek, marmint alapbol, igaz ez?
  • dienesoft
    Nálam is ugyanez volt, a demonál. Próbálj meg videokari- drivert cserélni.
  • ellington
    teszem hozzá, a demoval semmi baj nem volt. ez meg újraindul, előtte elsötétül a kép, a monitor kiírja ,hogy out of range, és restart.
  • grebber
    A game exéjére jobbklikk és így nézzen ki a cél mező:

"x:\xxxx\Stranglehold Demo\Binaries\Retail-Stranglehold.exe" -language=eng -ResX=1024 -ResY=768

Persze amekkorára akarod a felbontást azt irod be !
  • ellington
    valaki nem találkozott olyan hibával (2600XT), hogy a játék pár perc után egyszerűen reseteli a gépet? más játék nem csinálja ezt, csak a stranglehold.
  • The Protector
    Nem.Sajnos.
  • AntiHero
    Eddig nem csinálta, de még nem járok ott ahol mondtad.
  • Akylleus
    sziasztok. meg tudnatok modnani mit kell a parancsikonba beirni, hogy tetszoleges felbontasban menjen a game?
  • grebber
    Hát pedig áttlehet a játékon belül állítani nemtudom nálad miért nem tudod!
  • MORO67
    Sziasztzok lenne egy kérdésem ha valaki megtudná mondani megköszönném hogy elindul-e a játék Ati Radeon 9600-os videokártxával???
  • LegionarR
    Ok már megtaláltam a megoldást egy angol nyelvű fórumban... Működik is, bár a parancsikonba kellett belepiszkálni... Nevetséges hogy a főmenüben nem lehet feljebb pakolni a felbontást...
  • grebber
    Tuti lehet feljebb is vinni itt volt már 16xx*1050-es kép is!
  • blory
    Koszi az eszrevetelt nalam is ez oldota meg a bajt, az uj nvidia driverel mar megy fullba.
  • xido
    aláírásban szereplő gépen,a 163.71-es béta driverrel szépen fut 1024-ben is...előtte korábbi driver volt fenn,talán 158.x...annál a new game betöltésénél kifagyott..hátha valakinek ezek is támpontok...