1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1005 Igen, valami SS2 támogatás vagy mi kell neki. -
#1004 Az alaplapom? Ilyenről se hallottam még :D -
Sam87 #1003 Szerintem se! Nekem is minden más tökéletesen megy! -
#1002 Nem is azt mondtam. Hanem hogy az alaplapod nem támogatja a játékot. -
#1001 Nemhiszem, hogy hardverikus gond lenne, mivel minden más játék tökéletesen működik. -
#1000 TÉK
TÉK
TÉK -
#999 úgy tudtam. -
#998 nekem 7600GTvel tökéletesen megy. Akkor az alap lapotok a rosz. -
Sam87 #997 9.0c-s, de akkor mi a gond???????????? -
#996 Én agymenést fogok kapni, ha lejön holnap estére nagynehezen, és nekem is szarakodni fog... -
#995 Nekem is ugyanez a gondom, aztán kékhalál.
Nekem 7600 GT-m van. -
#994 Ezt honnan vetted? :D
9.0c-s az, hidd el :) -
#993 az szar. nem 9.0c-s Nem fog menni rajta. -
Sam87 #992 6600GT -
hitch #991 milyen videokarid van ? -
Sam87 #990 Sziasztok!
Az miért van hogy amikor rányomok hogy új játék és elkezdene tölteni a monitor úgy jelez mintha nem kapna jelet? Segítsetek!!! -
#989 :D -
#988 Nyugtalan Hulla :D -
csoola #987 segitenék meg probálgatnám én is, de most az X600 szarretek kari és még két hét amig jön az uj... (ha nem késnek, ami nem kizárt) -
#986 Üdv,
szeretném megkérdezni, hogy megér-e ez a játék 18.000-et?!
ugyanis ps3-ra leszedtem a demót és nagyon bejön, és eldöntöttem, hogy megveszem a gyűjtőt, ami a játék, ugye lehet neten is tolni meg a Hard Boiled 1080p-ben, mindez egy blu-ray lemezen...
csak mondjátok hogy rövid, viszont warezban nincs multi, eredetibe meg ugye nem gond, meg a pályákra is van vagy 2-3 nehézségi fokozat meg csomó elrejetett dolog.
lehetőleg spoiler nélkül, köszi a tanácsot! -
#985 Nekem az tetszik a legjobban amit talán itt valósítottak meg legjobban először, hogy adott helyeken tényleg szinte minden szétlőhető...
Pl. amikor a félszemű csávó ellen megy a kűzdelem na ott hiába bújsz a fél méter vastag oszlop mögé, előbb utóbb azt is lebontja a gépfegyverével és hiba futsz fel a lépcsőn a felső szintre, ott sem tudsz elbújni, mert rakétákkal lebontja a szintet.
Meg pl. a műzeumban a szobrok meg a kőtáblák úgy törnek, mint a filmekben, odamész az ellenfeled mellé, beversz neki egyet aztán átesik a korláton vagy lebontja a kiállított kőtáblákat. :D
General protection gondja más embernek is volt már és nem tudta mi okozta, de Vistán meg simán ment neki. Az egyik torrent oldal hozzászólásainál láttam. -
hitch #984 Akkor senki se tud arra megoldást hogy amikor megyek a new gamre és toltene be mért dob ki az asztalra? a legujjab driver van fenn és mindent levettem minimumra. -
csoola #983 szegénynek elirtam a nevét:S -
csoola #982 hát a may payne hez képest minimumon is (ami elvárhato) -
ellington #981 #959? -
#980 Hát nem tudom, ízlések és pofonok, de nekem iszonyatosan tetszik a game... Szerintem nagyon is sikerült lekőröznie a Max Payne-t (hangulatilag). Bár már a grafikájával sincs semmi bajom, szerintem az is elképesztő (megfelelő felbontás mellett)...
SZERINTEM -
#979 Hát a Max Payne kicsit jobban tetszik ettől. Bár itt ha tudnék multizni warezzal lehet áttbillenne a mérce:D -
csoola #978 hát nemtom, asushoz képest milyen?:P bár az tetszett a karimba h dupla a hütöventi rajta:D amugy nemtom, szoftverben nagyon ratyi, abban nem veszi fel a versenyt asus-al, azt nem tudom h maga a kari milyen egy ismertebb (nem inno:D) márkához mérve... amugy nekem az innoval se votl gondom, a 6600 GT-m is az volt, igaz agp-s, de az is jo volt, most muterom könyvel vele:D -
csoola #977 amguy nekem is tetszene, cask mindig kifagyott, kidobott... lehet h a driver miat volt, de akkor abbahagytam, majd azt is boxon inkább:) amugy persze, sokkal ötletesebb volt meg minden, de nekem régen a max payne volt a kedvencem, azért imádom már ezt is:D -
#976 A BIOSHOCKA 1 bug se volt. legalább is nekem. A Bioshocke ddig az ÉV játéka az tuti. Ez a közelébe se érhet. sztem -
csoola #975 azért lett ekkora h ne legyen az embernek kedve letölteni:P drukkoljatok h kedden ne kapjak birságot légyszi, aztán ha igy lesz hazafele megveszem a boxotXD (na jo, nem, de ha hazaérek körbetelefonálok mindenkit aztán szerzek egyet magamnak:D)
nekem a demo cask Vistán ment, ott a 162-es driverrel nem szaggatott annyira, bár azért... de még ugyis vagy 5x toltam végig (egymás után:D) annyira bejövös volt... ha hosszabb lenne akkor nekem még az év játéka is lehetne (csak nehogy ugyjárjak mint a bijosokkal h elmegy a kedvem a sok bug miatt meg fagyás miatt-bár ha nem indul akkor valszeg nem kell ettöl félni:D) -
#974 ott jarok amikor a repteren megvernek.utanna jon Chicago.naon kajak a game!Szedjetek ezerrel, es toljatok.megeri! -
ellington #973 nálam is ugyanezt írja ki, 7.9es driverrel is, 7.8-asnál is ugyanez. -
#972 Ok, lehet megnézem akkor. -
#971 Az egész kivitelezése. Küldetések. Nagyon fasza sztem. megéri kipróbálni, na meg már magyar! -
#970 Hát nem tudom én miután megláttam a videoban, hogy 1 méterre kúszott el a német katona mellett, meg a deszkakerítés mellett pont a német orra előtt akkor azt mondtam, hogy inkább nem nézem meg, vagy mi olyan jó benne, mert ha tényleg jó akkor lehet megnézem. -
#969 na akkinek a demo fagyot anak megy a teljes pls irjétok meg -
#968 pfff INSTIC pfff Kipróbáltzam sztem gagyi lövök ozt lövök na meg még picit lövök kb. DEATH TO SPIES na az igazi OROSZ játék. -
#967 Ez nem függöség olyan mint a Airborne leülsz elé tolod aztmár jön is a készítők listája mert vége van.
A 12GB-ba azért beletehettek volna még + 6-7 órát az alap kb 5-7 óra mellé! -
#966 +untad ??? NEGATIW, amugy ha kicsit +untad az ugrabugrát, probáld ki ezt: Instinct... a yopár faya orosz game közül eddig ez a legjobb szentem