1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• JonasSandor
    Ja értem ahogy elnézem rohadt rövid is.
  • grebber
    Nincs ,de jobb is az csak mazochistáknak való. Rohadt gyenge lett ez a hangalámondásos megoldás amikor 1 ember szinkronizál minden hangot kb 0 beleéléssel.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.28. 20:22:02
  • JonasSandor
    Igen én is szemezgettem ezzel csak a gépem miatt sose tudtam kipróbálni, ebben a verzióban van szinkron is?
  • grebber
    A remény hal meg utoljára, de én kétlem hogy lenne ebből bármi is

Nekem nagyon tetszik a game.Sajnos kevés szinte ZÉRÓ azon játékok palettája mint amilyen ez. Lehet anno nem bontotta szét a bevétel a bankokat,de bőven csinálhattak volna új részt neki vagy kiadni újból kicsit felturbózva.
    Ez a game egy mai grafikával ej de durva lehetne.
  • JonasSandor
    Akkor van esély a folytatásra?,milyen lett?
  • grebber
    A GOG felélesztette a John Woo's Strangleholdot
  • Kongy
    Nem tudná vki átküldeni nekem a magyar nyelvi fájlokat/szinkront? Az alsó linkek nem működnek. :(
  • fery02
    Akit esetleg érdekel, írjon privátot! Köszi!
  • fery02
    Akit érdekel, eredeti magyar verziós "Legjobb választásos", Stranglehold eladó lenne 1500 Ft-ért.
    A lemez összesen talán egyszer volt bent az olvasóban, karcolás nincs rajta.
  • grebber
    Stranglehold - John Woo vászonra viszi.

Az első tervek szerint John Woo nélkül készült volna a Stranglehold film, ám szerencsére változott a helyzet.

Tequila felügyelő kalandjait mozivászonra vinni mindenképpen jó ötlet. A látványos akciójáték biztosan jól mutat majd a vásznon is. Az első hírek szerint azonban úgy tűnt, hogy John Woo nem vesz részt a Stranglehold mozi körüli munkálatokban, ami kétkedésre adhatott okot.

Nos, a jó hír, hogy Woo felkarolta az ügyet, és személyesen felügyeli a Stranglehold filmet. A rossz hír, hogy egyelőre nincs ideje folytatás készítésére, bár mindenképpen szeretne még videójátékot is készíteni. A filmről sajnos egyelőre semmit nem tudni, Woo mintegy mellékesen jegyezte meg, hogy egyáltalán tervben van. Mindazonáltal a hír örvendetes, és a mai technológiák segítségével minden bizonnyal egy elképesztően látványos alkotásra számíthatunk, ha egyszer elkészül.

info: Gamestar
  • persil
    Ja, de a lényeg, amiért írtam ide(majdnem el is felejtettem).

A demóban valamiért nem akarja használni a fedezéket a fickó. Egyszerűen nem csinál semmit, amikor lenyomom a gombot. Próbáltam már mindenhova állni, dobozok/asztalok stb mögé, falhoz, meg mindenhova.
    A demóban direkt nem lehet fedezékbe vonulni, vagy ez valami hiba?

/és bocs a 3 posztért, feledékeny vagyok :) /
  • persil
    "császtok nekem Geforce 7600gt van 2gb ram 3.2 es proci azt ugy szagat mint az állat...van egy oan verzió vmi flt annak látam a min gépigényt és kisebb mint amit leirtam az enyámnél talán az yo lenne?? mert én nema zt töltötem vagy kell vmi patch h yol menjen vagy mi?? vki segitsen pls msn em: [email protected]"

Ezt be kellett idéznem:D Több benne a helyesírási meg stilisztikai hiba, mint amit egy ember egész élete során nem követ el :D
  • persil
    Nekem nincs fent a szánalmas magyar szinkron és így is tökéletesen értek mindent... :)
    Meg kell tanulni angolul:)
  • stampedli
    Köszönöm.
  • grebber
    Privátba linkeltem!
  • stampedli
    Köszönöm a válaszod.Ha megvan valakinek(vagy ahonnan letölthetem)meg köszönöm ha elküldi.
  • grebber
    Vagy uninstalálod a daemon toolsot vagy crackeled! Sajnos sokan vagyunk így akinek eredetije van mármint nem ezzel az emulálos szöveggel hanem hogy eredeti mivolta ellenére csak crackel működik!
  • stampedli
    Sziasztok.Nekem a(bolti)jázék inditáskor a következő üzenetett küldi,CD/DVD EMULATION SOFTWARE HAS BEEN DETECTED.PLEASE DISABLE ALL CD/DVD EMULATION SOFTWARE RE-STARTED THE GAMES.Kérdésem,ilyenkor mi a teendö???
  • blackcalibra
    Mingyá' levetem a hajam.
    Eredeti a játékom, de állandóan az eredeti lemezért virnyákol.
    Crackel sem igazán éled, olvastam még régebben hogy másoknak is volt ezzel probléma, de ha jól emlékszem ott megoldódott a dolog a Crackeléssel.
    Van még valami trükk, amivel be lehetne izzítani?
  • grebber
    Most néztem meg a filmet (Fegyverek Istene) és belegondoltam ezt filmbe ültetni brutál fizikával ahogy a végén agyonlőnek szarrá mindent a kórházba mekkora über lenne már!
  • YMan
    én hamar meguntam, viszont van egy szenzációs dolog benne... valamikor az elején a tér közepén egy szökőkút, azt zsaluvasig szét lehetett lőni... meg sok másik tereptárgyat a játék során, de itt rendes realisztikus a rombolás... na ezt nem láttam még egy játékban se.
  • z99999
    magyar hangalámondást nem lehet vhogy kiszedni? cseszett idegesítő és mindent tönkretesz...
  • Shep
    Pedig jó kis játék, jó nem egy MP de én nem bántam meg, hogy megvettem igaz nekem nem narrátoros verzióm van.
  • fery02
    Sziasztok! Megvettem én is, 2000 Ft-ért gondoltam megéri...nem érte meg (nekem).
    Régen játszottam már ennyire árkádos, gagyi érzést árasztó játékkal, mint ez (talán a Bad boys játékra emlékeztet a legjobban). Ha tudom, hogy ennyire játéktermi, akkor eszembe se jut megvenni. Csak az volt a baj, hogy az emlékek idővel szépülnek és én sokkal jobbra emlékeztem a régi képek, videók alapján és elkönyvelődött, hogy ezt még valamikor feltétlen meg kell venni. Kár, hogy megvétel előtt nem nézegettem róla megint képeket, videókat.
    De végülis mind1. Ami a lényeg, hogy van itt alámondásos, egy emberes (aki mindkét nemet képviseli a játékban), igazi beleéléses magyar szinkronhang; emberi főellenségeknek 1 fejlövés nem fejlövés (még 10 se), a grafika az az UE3 motorhoz képest nagyon gagyi (Gears of War (Y)), meg ez a csillagrendszer, ez a pontgyűjtéses, kombós hülyeségek (ezek miatt lomboz le leginkább), mint valami véres játék gyerekeknek. A Max Payne-be semmi pontgyűjtés se, semmi Superman-es dolgok nem voltak mégis inkább azzal játszanék. Bezzeg azt nem lehet megvenni szinte sehol sem. :/

Multiplayert 1-szer néztem volna be, de belépve a menübe pár másodperc után kilépett a játék hibaüzenet nélkül. Azóta nem is próbálkoztam vele, de van olyan érzésem, hogy talán egy darab szervert se találnék úgyse.
  • joe1980
    Sziasztok.Nekem az lenne a problémám,hogy megvan a minimum gépigénye de nekem ezt irja ki:A"0x009d8bd2"cimen található utasitás a "0x00000000010 memoriacimre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő müvelet:read".Irjátok már meg pliz ,hogy ez mi.
  • COJ754
    Kössz az infót,ennyiért tényleg megéri.
  • grebber
    Warez topikba már írtam hogy feltöltöttem őket de nem mükdönek ahogy a srác megcsinálta.
    Akciósan most 1990FT ha érdekel vedd meg ennyiért lazán megéri!
  • COJ754
    Grebber,tudom hogy te megvetted magyarul,nem tudnád feltenni valahova az alámondásos szinkront?
  • disp
    ha valaki még olvasa a fórumot és megvan a játék akor meglehetne beszélni 1 ONLINE találkozot?mert senki nem játsa eszt a játékot onlinen és már szeretnék emberekel játcani föleg magyarokal jo lene ha akarjátok itt irjunk 1 időpontot hogy mikor mehetnénk
  • grebber
    Készülőben a Stranglehold szélesvásznú változata!

Megfilmesítik a két évvel ezelőtt megjelent Stranglehold játékot, ezúttal John Woo és Chow Yun-Fat segítsége nélkül.

Filmszalagra és mozivásznakra viszik a 2007-ben megjelent Midway Chicago fejlesztette Stranglehold akciójátékot, jelentették firkászok a Hollywood Reporter oldalán. Valójában adaptáció adaptációjának is nevezhetnénk a filmet, ugyanis a John Woo és Chow Yun-Fat koprodukciójában megszületett videójáték az 1992-es, szintén az említett úriemberekhez szorosan kapcsolódó Hard Boiled virtuális folytatása. A Stranglehold asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre megjelent verzióit sikeresnek nevezhettük a maga idejében, az oldalunkon található játéktesztben 87 százalékot sikerült összekaparnia. Jelenleg meglehetősen kevés információ áll rendelkezésünkre a készülő Stranglehold filmről, azonban annyit már tudni lehet, hogy forgatókönyvét Jeremy Passmore és Andre Fabrizio írja. Tervezett megjelenése homályba vész.

info: Gamestar
  • Bence94
    nekem birágbolti van és én még régen fel is reiztem magam és tudtam multizni 1 mberrel mert "nem eléggé népszerű" multiban mundjuk azt nem tudom mára változott valamit a helyzet.
  • grebber
    Ahhoz az kéne hogy crack nélkül is elinduljon az eredeti akkor talán fel is tudnék menni a multira!
    Mert az hogy 40 inditásból ha 1szer elindul az nagyon kevés.
  • Bence94
    azért nem lenne annyira rossz :) tényleg szervezhetnénk egy multit nem? valahogy összekéne szedni embereket akik játszanának.
  • grebber
    Egy érdekes kis mod
  • grebber
    Hát majd kipróbálhatnánk de ketten szerintem nem lenne nagy szám :D
  • Bence94
    esetleg összehozhatnánk multiba nem? játszanék vele egyet.
  • grebber
    Nem raktam fel mert nekem semmi gondom a játékkal patch nélkül sem!
  • Bence94
    megpróbáltad ? úgy is megjött a kedvem, hogy elővegyem. elég későn jött ez a javítás.
  • grebber
    1.1-es Patch

Patch 1.1 notes:

* The animations of the menu items on the change resolution screen now correctly reset after changing resolutions.
    * The movement keys are remapped to the arrow keys, and you can now lean out from cover.
    * Many resolution bug fixes.
    * Fixed default keyboard layout to allow for the movement keys to be remapped to the arrow keys, you can now lean out from cover.
  • Ironmask
    miért van az,hogy feltelepítem lemegy az intro bejön a menü rányomok a new game-re loading-ol és mikor töltené be a játékot akkor csak nagy fekete háttér és nem történik semmi?valaki segítsen már!