Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.28. 20:22:02
Next PC upgrade: 2022
Nekem nagyon tetszik a game.Sajnos kevés szinte ZÉRÓ azon játékok palettája mint amilyen ez. Lehet anno nem bontotta szét a bevétel a bankokat,de bőven csinálhattak volna új részt neki vagy kiadni újból kicsit felturbózva.
Ez a game egy mai grafikával ej de durva lehetne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A lemez összesen talán egyszer volt bent az olvasóban, karcolás nincs rajta.
Az elsõ tervek szerint John Woo nélkül készült volna a Stranglehold film, ám szerencsére változott a helyzet.
Tequila felügyelõ kalandjait mozivászonra vinni mindenképpen jó ötlet. A látványos akciójáték biztosan jól mutat majd a vásznon is. Az elsõ hírek szerint azonban úgy tûnt, hogy John Woo nem vesz részt a Stranglehold mozi körüli munkálatokban, ami kétkedésre adhatott okot.
Nos, a jó hír, hogy Woo felkarolta az ügyet, és személyesen felügyeli a Stranglehold filmet. A rossz hír, hogy egyelõre nincs ideje folytatás készítésére, bár mindenképpen szeretne még videójátékot is készíteni. A filmrõl sajnos egyelõre semmit nem tudni, Woo mintegy mellékesen jegyezte meg, hogy egyáltalán tervben van. Mindazonáltal a hír örvendetes, és a mai technológiák segítségével minden bizonnyal egy elképesztõen látványos alkotásra számíthatunk, ha egyszer elkészül.
info: Gamestar
A demóban valamiért nem akarja használni a fedezéket a fickó. Egyszerûen nem csinál semmit, amikor lenyomom a gombot. Próbáltam már mindenhova állni, dobozok/asztalok stb mögé, falhoz, meg mindenhova.
A demóban direkt nem lehet fedezékbe vonulni, vagy ez valami hiba?
/és bocs a 3 posztért, feledékeny vagyok 😊 /
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Ezt be kellett idéznem😄 Több benne a helyesírási meg stilisztikai hiba, mint amit egy ember egész élete során nem követ el 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Meg kell tanulni angolul😊
Eredeti a játékom, de állandóan az eredeti lemezért virnyákol.
Crackel sem igazán éled, olvastam még régebben hogy másoknak is volt ezzel probléma, de ha jól emlékszem ott megoldódott a dolog a Crackeléssel.
Van még valami trükk, amivel be lehetne izzítani?
Pszt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Régen játszottam már ennyire árkádos, gagyi érzést árasztó játékkal, mint ez (talán a Bad boys játékra emlékeztet a legjobban). Ha tudom, hogy ennyire játéktermi, akkor eszembe se jut megvenni. Csak az volt a baj, hogy az emlékek idõvel szépülnek és én sokkal jobbra emlékeztem a régi képek, videók alapján és elkönyvelõdött, hogy ezt még valamikor feltétlen meg kell venni. Kár, hogy megvétel elõtt nem nézegettem róla megint képeket, videókat.
De végülis mind1. Ami a lényeg, hogy van itt alámondásos, egy emberes (aki mindkét nemet képviseli a játékban), igazi beleéléses magyar szinkronhang; emberi fõellenségeknek 1 fejlövés nem fejlövés (még 10 se), a grafika az az UE3 motorhoz képest nagyon gagyi (Gears of War (Y)), meg ez a csillagrendszer, ez a pontgyûjtéses, kombós hülyeségek (ezek miatt lomboz le leginkább), mint valami véres játék gyerekeknek. A Max Payne-be semmi pontgyûjtés se, semmi Superman-es dolgok nem voltak mégis inkább azzal játszanék. Bezzeg azt nem lehet megvenni szinte sehol sem. :/
Multiplayert 1-szer néztem volna be, de belépve a menübe pár másodperc után kilépett a játék hibaüzenet nélkül. Azóta nem is próbálkoztam vele, de van olyan érzésem, hogy talán egy darab szervert se találnék úgyse.
Akciósan most 1990FT ha érdekel vedd meg ennyiért lazán megéri!
Megfilmesítik a két évvel ezelõtt megjelent Stranglehold játékot, ezúttal John Woo és Chow Yun-Fat segítsége nélkül.
Filmszalagra és mozivásznakra viszik a 2007-ben megjelent Midway Chicago fejlesztette Stranglehold akciójátékot, jelentették firkászok a Hollywood Reporter oldalán. Valójában adaptáció adaptációjának is nevezhetnénk a filmet, ugyanis a John Woo és Chow Yun-Fat koprodukciójában megszületett videójáték az 1992-es, szintén az említett úriemberekhez szorosan kapcsolódó Hard Boiled virtuális folytatása. A Stranglehold asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre megjelent verzióit sikeresnek nevezhettük a maga idejében, az oldalunkon található játéktesztben 87 százalékot sikerült összekaparnia. Jelenleg meglehetõsen kevés információ áll rendelkezésünkre a készülõ Stranglehold filmrõl, azonban annyit már tudni lehet, hogy forgatókönyvét Jeremy Passmore és Andre Fabrizio írja. Tervezett megjelenése homályba vész.
info: Gamestar
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mert az hogy 40 inditásból ha 1szer elindul az nagyon kevés.
Patch 1.1 notes:
* The animations of the menu items on the change resolution screen now correctly reset after changing resolutions.
* The movement keys are remapped to the arrow keys, and you can now lean out from cover.
* Many resolution bug fixes.
* Fixed default keyboard layout to allow for the movement keys to be remapped to the arrow keys, you can now lean out from cover.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Hogy ez neked már volt-e azt nemtudom rég volt már!
most egy dokkban vagyok és 14 bombát kell elhelyezni és már megvan 13 de a 14-et már nemtudom megszerezni mert lezárul mögöttem egy ilyen konténer,de itt mit kell csinálni?<#confused>#confused><#help>#help>
A válaszokat elõre is kösz!
kössz az infót
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elinditom az Online részt és amikor készítenék egy profilt akkor a születési év után nem lép tovább és kiírja hogy a szerver szétkapcsolt..
nem enged sajnos tovább <#ejnye1>#ejnye1>
megoldása nincs ennek ?
válaszod elõre is köszi
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal