Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Haha 😊
Az orosz mocsok, a játékban.

Egy ideig lövöm, aztán bebolondul, a lézerajtók lezáródnak, és nem tudok menekülni...
minimize
nem rossz kis lövölde.nem az "év játékának" jelölték, de egynek ok.<#eljen>

No one can stop Death!

😄😄😄

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

nem kell valakinek az enyém?

ladó 2 db számítógép(összesen a kettõ)80 ezer
1. gép:60 ezer
Processzor:AMD 2500+MHz Barton/ BOX
Alaplap:MSI K7N2 DELTA 2: ATA/SATA1 8XAGP,400MHz FSB,5.1 audio,10/100 Lan
Memória: 1GB Hymix DDR1 400Mhz
Videokártya:ATI RADEON X800GTO 256 MB(AGP)DVI/TV-OUT DirectX9
Vinchester: SAMSUNG 160 GB SATA
Mercury-LCD (6cmX7cm)(kristálykék)kijelzõs házzal,300 wattos tápegység
LG DVD - iró
egér,billentyû

Tepes? ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

BASZZÁTOK .......veszek uj gépet!áááááá faszom...

Törölt felhasználó
Ez a Vlad csóka nagyon bivaly. Hogyan lehet kinyírni?
AntiHero
sztem fog.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Off
És akkor most ennek a tejles verziója fog futni 1 giga rammal meg egy 7600 gt vel?

Mert naon parázok hogy nem fog menni és már majdnem kész van a game.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Vsync-el 60 fps....

Törölt felhasználó
Én nem találkoztam ilyennel, ment eddig rendesen...
Shep
gondlom lcd-je van és vsync on

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem hitt nekem senki, na tessék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5 óra? ez komoly? ki mernek adni egy ennyire bereklámozott játékot 5 órás játékidõvel? a játékosok totál hülyének vannak nézve.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Nos a konzolosoknak igazuk volt... 5 óra a játék idõ. <#szomoru1> Azért 12 gigáért többet vártam volna. De a sztori király volt 😛

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

mucsácsó
Hát tényleg nem több, és ezidõ alatt is megunod...eléggé monoton, és elég idétlen feladatok szoktak lenni...de összeségében eléggé jó játék, de valahogy többet vártam én.. =/ És valami rohadt idegesítõ..
Viszont a fizika az nagyon jó benne, reméljük sok játék fogja még ezt a Strangleholdban debütált "destructible environment tech" nevû csodát 😊 (Blacksite: Area 51 pl. fogja, tehát ott is szarrá lehet zúzni mindent majd)
NeBby
Amúgy vki próbálja ki pls , hogy be tud e lépni online-ba , mivel kulcsot nemkér a game , tehát valsz belehet!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
60 fps el megy ilyen konfiggal? Nekem ment a demo 100 körül...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Te tapasztaltál ilyet "Van benne egy rész amikor helikpoterröl kell löni az ellent ennél oldalra mozog a kép és kibas...túl akadozik, nem FPS-isleg, hanem ugy mintha a dvd lejátszón a Pause-t nyomogatnád állandóan, mi a franc ez"

AntiHero
Hááátttt az vér onnan is folyik ahunnan nem kék:S

Shep
Amúgy a fõhõs, meg még 1-2 karakter elég korrektül k ivan dolgozva, de a tereptárgyak textúrái nagyon gagyik, vagy a fullban jobb lett valamivel?
A piacról nem tudsz bedobni egy képet?

Törölt felhasználó
Valamit elszúrtam...
Shep
Hát azt írtad elindul 😊 (gondolom inkább képet szeretnél) hát erre egyelõre nincs és nem is igen várható szerintem megoldás. (annak idején mindenkit óva intettem az x800-as kártyáktól az sm3 ps3 hiánya miatt, de hát ...)

Törölt felhasználó

[url="http://img106.imagevenue.com/img.php?image=88389_Retail-Stranglehold_2007-09-21_16-26-27-34_122_1186lo.jpg"]
ATI RADEO X800GTO-m van!SM2.0-támogatással, és elindul, csak maga a játék nem látható,nincs valami javitás rá?vagy valami lehetõség hogy ne csak sm3 mal induljon?

Shep
Az árnyék elég érdekes 😊

Törölt felhasználó
Nagyon jó a játék!
Lendületes, érdekes, van azért sztori is, visszaemlékezés, akció dögivel.
Ez a kép annyira John Woo:
Shep
Boxosok írták, hogy 4-5 óra, meg a tesztekben is írták, hogy rövid.

dienesoft
Nem tudom, én is erre várok, mert hogy egyelõre akiknél elõfordult, nem tudták megmondani, hogy valójában mi a hiba és hogy ezt miképpen lehetne elkerülni. Nálam is villog a képernyõ stb., a 162.18-as NVidia driver van fent, Xp alatt. Addig úgyse töltöm le, 12Gb az mégis csak túl sok ahhoz, hogy "kipróbáljam" vajon megy-e. Mert a demoval akármit csináltam, nem ment.

én meg arra😊 elöbb gondolnék rá legalábbis, mint az ultrára...

kipróbálom egy régebbi driverrel

Be is b@szn@ ha az ultra szarakodna az nagy szopás lenne....

AntiHero
Nem rendszermemóri hibára gondoltam. Hanem a videó kártya memórájára!

fasza lenne ha a geil ramok lennének... nekem érthetö h nem birta az Eagle 7600 GT, le is szarom, örülök h most jött elö mert egy honap mulva már nem is garis a gépem...(!)

AntiHero
Én pl most küldtem szervízbe az ATI x1950PRO-mat mert memhibás lett. Eggyik játéknál jó volt másiknál viszont akadozot, indokolatlanúl töltött stb. A hiba oka az volt hogy a valahol megakadtak az adatok néha és a memória nem tudta kezelni azokat amik be akartak tõltödni.

Most sajna a régi NV7600GT-m van (bár én ezzel is tudtam rendesen játszani a demóval). Mivel az ATI még szervízbe van😞

Eagle16
Nekem csak holnap jön le, de majd írok én is, hogy nálam van e valami hiba...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nem hiszem szenem biztos van 20 óra

Hát nagyon megköszönném, mert nem fut semmi , nem töredezett a vinyó sem, nem értem mi lehet, az nem hogy húzva van a proci, vagy a speedstep, vagy lehet hogy tényleg ramhiba????<#rinya><#nemtudom>

AntiHero
MA 20:00körûl lejön. Írni fogok hogy nekem is akadozik e. Nálam a demóval meg eddig semmi játtak nem volt ilyen hibám.

Sztem nálad valami memória hiba lehet.

Shep
Nem tudtam rájönni, nekem vistan csinálta ugyanezt, de csak a strangledemo, a bioshock jó rajta és majdnem olyan gyors mint xp-n. 1-2 fps, szóval nem tudom mi lehet.

Eagle16
Nem lehet hogy töredezett a vinyód? Háttérbe nem fut semmi nagy cucc?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Irtad lent hogy nálad is volt valami hasonló, pontosan mi megosztanád velem??
Köszi!!<#worship>

Nem FPS miatt akadozik az végig 60 hanem mint ahogy irtam megmegáll egy pillanatra a kép, nem értem már a Bioshocknál is jelentkezett csak nem szarik be nálam valami???<#rinya><#rinya>

hogy akadozhat azon a gépen:S???
amugy nekem oylan szinte kapcsolgatta ki a monitort h beledöglött a 7600 GT és este jön meg a gépem vmi szar karival amig nem kapom meg két hét mulva az uj GT-t

Shep
Hát pedig pár órás.

remélem nem pár órás a végigjátszás hanem legalább vagy 30

Mintha valami megfogná az adatáramlást Virusirtó(AVG) csinálhat ilyet??<#fejvakaras><#nemtudom>

Van benne egy rész amikor helikpoterröl kell löni az ellent ennél oldalra mozog a kép és kibas...túl akadozik, nem FPS-isleg, hanem ugy mintha a dvd lejátszón a Pause-t nyomogatnád állandóan, mi a franc ez.....uj driver, directx fenn van, a bioshock is csinált ilyet nekem:

gyurma78
Sajnos nálam ugyanúgy elszáll, mint a demo. Remélem egy patchet kiadnak majd
Bence94
ja engem is bár azért még ha menne is hanyagolnám ilyen géppel nem játszom majd ha az uj meg lesz.pedig baromira játszanék.<#gun><#szomoru1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..