1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• dienesoft
    Nálam bevezető elindul, majd utána nekem is fekete képernyő.
  • Gideon Wieth
    nekem a demo mostmár elindul..
    Csak olyan egy eprc után blackscreen :S
  • Balumann
    Nah most telepítettem a játékot, kipróbálom nemsokára.
    Tökre meglepődtem a játék telepítése közben lévő zenén. 1 hete ismertem meg kb. Yanni -t (nem tom hogy mondjam, ez csak a főemberke neve ott, de zenekarral van... :S), DVD-t is töltötem le. Ugyan ilyen zenét játszanak ők is, illetve van egy olyan érzésem, hogy Yanni szól a játék telepítése alatt is :S
  • Skyline
    Valaki végigtolta már?:)
    Milyen hosszú? Nem merek játszani vele skat mert félek hogy hamar vége lesz:)
  • thhommy
    Áhh hihetetlen nekem se megy sehogyse a teljes...rohadt Midway így vegye meg valaki a játékot. Egy magára valamit is adó fejlesztőcég már rég kiadott vna egy patchet sürű bocsánatkérések közepette...
  • Gideon Wieth
    hátigen. valami patchet léphetnének :P
  • painkiller25
    hy all!nem nagyon van időm visszaolvasni szal csak annyit h a teljest letöltötte e valaki akinek nem ment a demo????Lécci valami infót h ment e neki jöhet privátba is...:D na cső!
  • vgvg
    Hi everybody

I´ve downloaded the demo and installed it. Then i Stard with the Loading screen yeah everything fine. I see the controll Buttons wohoo gonna play that freaking game.... NOT... I only get a Black screen. It´s still working my Monitor is getting back to the original screen and reentered the game only black screen. After 5 minutes my PC crash and restart.

itt egy csávo a midway forumon..kicsit jo gépe van és mégse fut

My System:
    AMD Athlon64 x2 4600+
    Geforce 8800GTS 640MB
    1Gig Ram

Hope you can help me guys i wanna play that cool game.
    Sry for my bad english i am from Germany...

Greetz Bersi
  • vgvg
    nem hiszem hogy ennyi kell ennek,a bioshock men nekem full highon,1440-esen az is van ilyen szép..olvastam forumon h elvileg az én konfigomon simán kéne futnia...szal sztem vmi más nem stimmelhet..
  • csoola
    hát asszem lemondhatunk rola, legalábbis a minimum azt hiszem igaznak bizonyul, vagyis: 7800 GT, 2 giga ram a minimum, és nem árt ha két magos a procid sem... bár elvielg az erösebb 1 magosokon (3 ghz-es HT-s p4, ilyenek) is jol megy
    igy valsze4g marad a remény az xboxomban:P
  • vgvg
    Jah a gépem:AMD64 3200+,1gb ram,gf7600gt...sztem ezen simán mennie kéne,a menü(ami a játék saját grafja szépen fut.. szal tippem sincs de jo lenne már vele tolni:(
  • csoola
    nekem lehet h ez nyirta ki a 7600 GT--m:P nem is merem majd visszatenni sztem ha megjön a csereXD
  • vgvg
    ujratettem a windows-t,minden driverbol a legujabb van fennt,mégis ugyanaz...black screen töltésután...vmi tipp?
  • Tomsteel
    nem kötelező a dual core...nekem HT-s p4-esen szépen fut...
  • dienesoft
    Legalább 10 embernek csak itt az SG-n emiatt nem indul el.A Midway meg semmit nem lép rá.
  • ellington
    #1058, #1062, #990, #977, #959, csak hirtelen.
  • AntiHero
    Hát itt a fórumon csak neked:)
  • ellington
    csak nekem?

http://forums.midway.com/all_things_stranglehold/b10788/27468309/p1
  • AntiHero
    Asszem igen.
  • AntiHero
    csak neked van ilyen problémád.
  • Djemba
    7 pályás csak?
  • ellington
    és a midway meg szarik a fejünkre.
  • vgvg
    Sziasztok!!!

Nekem megvan a teljes,menü,minden szépen megy 1440-esen,aztán első pálya töltésekor hirtelen blackscreen aztán meg crash...: / rengetegen panaszkodnak ilyen hibával..amugy nekem 163.71 es driverom van.. elég gáz ez a dolog:S
  • Gideon Wieth
    hát én drivert frissítettem. elindítja a pályát, de utána játék közben megakad és ujra feketeség :S
  • ellington
    végigolvastam a midway idevonatkozó fórumát, rengeteg embernek ez a baja, nem számított, hogy egy vagy két giga ram van a gépükben. én leszedtem egy újabb dx9-et (augusztusi), így engedte végig az első pályát, amúgy nekem is kétpercenként reset és "general protection fault" volt. most az első pályát kibírta, és a töltőképernyőn feküdt meg.
  • dienesoft
    Teljesen ugyanez a hibám nekem is , megoldás egyelőre nincs. Nem töltöttem le a teljest, csak a demot. Azért 12GB nagyon sok ahhoz, hogy "csak kipróbáljam", vajon megy-e. Majd ha lesz rá megoldás, leszedem a játékot.
  • Gideon Wieth
    elképzelhető h teljes játékkal ez nem lesz ?:) volt már olyan h demo nem ment. de ha nem akkor nem tölteném le a teljeset.
  • lalakov
    Milyen drivert használ az akinek 7900 körüli kártyája van (7950GT)? Nekem 91.47 van és fagy.
  • csoola
    osok embernél van igy, azt hiszem megfelelö megoldás (még) nincs
  • Gideon Wieth
    sziasztok. felraktam a demot.jön a töltő képernyő utána a reklámok és utána jönne a menü de 1szerűen se előre se hátra csak egy fekete képernyő van mit kell csinálni ? :) lehet egyáltalán valamit?
  • Tatyla
    valaki adna egy mentést a 2.küldetés ott a vizparti tákolt falu körül...
  • Gideon Wieth
    igen arra...
  • valaminick
    egyebkent a FAQ ba nem irjak sehol hogy dual processzor kell max arra gondolsz hogy dual magos cpu:)
  • Gideon Wieth
    mind1 meglátjuk. Ha nem megy elfogadható minőségben aradok 360as ládámnál :) de ott még csak a demo van :
  • Gideon Wieth
    ok kössz... akkor átszánkázok apám gépére majd játszani :Pnála megvan az 1 giga addig ideengedem szökés 3ik évadot nézni :)
    Szerintem nem.
  • Gideon Wieth
    most olvastam a FAQ-t KÖTELEZŐ A DUAL PROCESSZOR ????
  • Gerbill
    Az 512-es RAM lehet hogy kevés lesz, a többi jó.
    Na megyek én is multizni, ha tudok. Jön valaki?
  • Gideon Wieth
    sziasztok. Gondoltam kipróbálom pc-n is a gamet... kérdés..

amd 3100+ 512 mb ram és nvidia geforce 7600 256mb rammal, megy szaggatás nélkül közepes grafikán ? :)