1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1088 Nálam bevezető elindul, majd utána nekem is fekete képernyő. -
#1087 nekem a demo mostmár elindul..
Csak olyan egy eprc után blackscreen :S -
#1086 Nah most telepítettem a játékot, kipróbálom nemsokára.
Tökre meglepődtem a játék telepítése közben lévő zenén. 1 hete ismertem meg kb. Yanni -t (nem tom hogy mondjam, ez csak a főemberke neve ott, de zenekarral van... :S), DVD-t is töltötem le. Ugyan ilyen zenét játszanak ők is, illetve van egy olyan érzésem, hogy Yanni szól a játék telepítése alatt is :S -
Skyline #1085 Valaki végigtolta már?:)
Milyen hosszú? Nem merek játszani vele skat mert félek hogy hamar vége lesz:) -
thhommy #1084 Áhh hihetetlen nekem se megy sehogyse a teljes...rohadt Midway így vegye meg valaki a játékot. Egy magára valamit is adó fejlesztőcég már rég kiadott vna egy patchet sürű bocsánatkérések közepette... -
#1082 hátigen. valami patchet léphetnének :P -
#1081 hy all!nem nagyon van időm visszaolvasni szal csak annyit h a teljest letöltötte e valaki akinek nem ment a demo????Lécci valami infót h ment e neki jöhet privátba is...:D na cső!
-
vgvg #1080 Hi everybody
I´ve downloaded the demo and installed it. Then i Stard with the Loading screen yeah everything fine. I see the controll Buttons wohoo gonna play that freaking game.... NOT... I only get a Black screen. It´s still working my Monitor is getting back to the original screen and reentered the game only black screen. After 5 minutes my PC crash and restart.
itt egy csávo a midway forumon..kicsit jo gépe van és mégse fut
My System:
AMD Athlon64 x2 4600+
Geforce 8800GTS 640MB
1Gig Ram
Hope you can help me guys i wanna play that cool game.
Sry for my bad english i am from Germany...
Greetz Bersi -
vgvg #1079 nem hiszem hogy ennyi kell ennek,a bioshock men nekem full highon,1440-esen az is van ilyen szép..olvastam forumon h elvileg az én konfigomon simán kéne futnia...szal sztem vmi más nem stimmelhet.. -
csoola #1078 hát asszem lemondhatunk rola, legalábbis a minimum azt hiszem igaznak bizonyul, vagyis: 7800 GT, 2 giga ram a minimum, és nem árt ha két magos a procid sem... bár elvielg az erösebb 1 magosokon (3 ghz-es HT-s p4, ilyenek) is jol megy
igy valsze4g marad a remény az xboxomban:P -
vgvg #1077 Jah a gépem:AMD64 3200+,1gb ram,gf7600gt...sztem ezen simán mennie kéne,a menü(ami a játék saját grafja szépen fut.. szal tippem sincs de jo lenne már vele tolni:( -
csoola #1076 nekem lehet h ez nyirta ki a 7600 GT--m:P nem is merem majd visszatenni sztem ha megjön a csereXD -
vgvg #1075 ujratettem a windows-t,minden driverbol a legujabb van fennt,mégis ugyanaz...black screen töltésután...vmi tipp? -
#1074 nem kötelező a dual core...nekem HT-s p4-esen szépen fut... -
#1073 Legalább 10 embernek csak itt az SG-n emiatt nem indul el.A Midway meg semmit nem lép rá. -
ellington #1072 #1058, #1062, #990, #977, #959, csak hirtelen. -
#1071 Hát itt a fórumon csak neked:) -
ellington #1070 csak nekem?
http://forums.midway.com/all_things_stranglehold/b10788/27468309/p1
-
#1069 Asszem igen. -
#1068 csak neked van ilyen problémád. -
Djemba #1067 7 pályás csak? -
ellington #1066 és a midway meg szarik a fejünkre. -
vgvg #1065 Sziasztok!!!
Nekem megvan a teljes,menü,minden szépen megy 1440-esen,aztán első pálya töltésekor hirtelen blackscreen aztán meg crash...: / rengetegen panaszkodnak ilyen hibával..amugy nekem 163.71 es driverom van.. elég gáz ez a dolog:S -
#1064 hát én drivert frissítettem. elindítja a pályát, de utána játék közben megakad és ujra feketeség :S -
ellington #1063 végigolvastam a midway idevonatkozó fórumát, rengeteg embernek ez a baja, nem számított, hogy egy vagy két giga ram van a gépükben. én leszedtem egy újabb dx9-et (augusztusi), így engedte végig az első pályát, amúgy nekem is kétpercenként reset és "general protection fault" volt. most az első pályát kibírta, és a töltőképernyőn feküdt meg. -
#1062 Teljesen ugyanez a hibám nekem is , megoldás egyelőre nincs. Nem töltöttem le a teljest, csak a demot. Azért 12GB nagyon sok ahhoz, hogy "csak kipróbáljam", vajon megy-e. Majd ha lesz rá megoldás, leszedem a játékot. -
#1061 elképzelhető h teljes játékkal ez nem lesz ?:) volt már olyan h demo nem ment. de ha nem akkor nem tölteném le a teljeset. -
#1060 Milyen drivert használ az akinek 7900 körüli kártyája van (7950GT)? Nekem 91.47 van és fagy. -
csoola #1059 osok embernél van igy, azt hiszem megfelelö megoldás (még) nincs -
#1058 sziasztok. felraktam a demot.jön a töltő képernyő utána a reklámok és utána jönne a menü de 1szerűen se előre se hátra csak egy fekete képernyő van mit kell csinálni ? :) lehet egyáltalán valamit? -
#1057 valaki adna egy mentést a 2.küldetés ott a vizparti tákolt falu körül... -
#1056 igen arra...
-
valaminick #1055 egyebkent a FAQ ba nem irjak sehol hogy dual processzor kell max arra gondolsz hogy dual magos cpu:) -
#1054 mind1 meglátjuk. Ha nem megy elfogadható minőségben aradok 360as ládámnál :) de ott még csak a demo van : -
#1053 ok kössz... akkor átszánkázok apám gépére majd játszani :Pnála megvan az 1 giga addig ideengedem szökés 3ik évadot nézni :) -
#1052 Szerintem nem. -
#1051 most olvastam a FAQ-t KÖTELEZŐ A DUAL PROCESSZOR ???? -
#1050 Az 512-es RAM lehet hogy kevés lesz, a többi jó. -
#1049 Na megyek én is multizni, ha tudok. Jön valaki? -
#1048 sziasztok. Gondoltam kipróbálom pc-n is a gamet... kérdés..
amd 3100+ 512 mb ram és nvidia geforce 7600 256mb rammal, megy szaggatás nélkül közepes grafikán ? :)