1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
csoola #1131 igen, és sztem vigyázzatok is a meghibásodott driveres hibaüzikkel, mert azok környékén döglött meg a karim, persze lehet h mástol, de attol még legyetek ovatosak vele! -
#1130 Mégis az 1 giga ram lesz a gond...hát ez gáz.
vgvg: gondolom neked is 1 giga ramod van... -
vgvg #1129 ez nem normális,vkinek a szar gépe miatt megy és akadozik,vkinek a jo gépén meg be se tölt...hol itt az igazság??
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=14296 -
vgvg #1128 Nah megrobáltam 640-es módba is ,ronda mint a bün ,mégis töltés képernyő aztán feketeség...azonban utána megnyomtam a power gombot és kilépés közben láttam egy hibaüzenetet,azt irja h meghibásodott vmi képernyő megjelenitő nv4_disp .... SEGITSETEK MI A GOND???? -
#1127 Hát hogy őszinte legyek én még a játékkal nem játszottam, az online-ra kattintva csak 1 dolog volt, indul is a játék és ott volt benne Brenyo. :)
Aztán megszakadt a kapcsolat. -
#1126 Húúbocs mindenki , elment a netem és rosszul is állítottam be!! 2p és megin lesz szerver! EZER BOCS! -
vgvg #1125 valaki akinek müxik,és gf-je van mondja már el h mien drivereket használ és honnan lehet őket szedni..thx -
csoola #1124 sry -
#1123 Hogyan kell belépni? -
#1122 Én most beléptem, boxoltunk egyet. :)
De össze-vissza ment mindenki. -
bigadam #1121 Szevasztok, én is kismillió variációt próbáltam driver / directx tekintetébne, felbontás, grafikai beállítások, minden amit el tudtam képzelni, de csak egy kis dologra jöttem rá.
162.18-as forceware driverrel nem fagy ki a töltőképernyőnél, viszont a szökőkút környéki harcokban mindíg. De ha ablakban tolom, nem teljesképernyőben, akkor legalább a monitor nem kapcsol ki, be tudom zárni a játékot. Szóval akinek van ideje így próbálgathatná tovább a játékot, hátha rájösztök a végleges megoldásra! Egyébként 7600 Gs-em van, 1Gb ram, de a demót simán végigtudtam játszani, igaz néha fagyott az is. És mivel a multiplayer tökéletesen megy, elég furcsa hibáról van szó. (most péntekig nem leszek, szóval nem tudok válaszolni ha esetleg lenne kérdésetek, de sok sikert kívánok a megoldás megtalálásához!) (remélem azért a Midway is megmozdul az ügyben...) -
#1120 Majd megbeszéljük , aki jön az egyenlőre vegyen föl msn-en ([email protected]) , de amúgy most nyitok egy szobát , BRENYO's room néven , aki akar jöhet most is , de vegyetek föl pls msn en , mert nemfogom tudni , hogy kivel gamalek , mivel oda bárki bejöhet majd és nincs chat vagy legalábbis nemtudom hogykell! Amúgy megvettem John Woo t is , és lehet vele menni multiba -
#1119 Nah megvan az összes mp kari! Van vagy 40 féle! Az összes sp ben szereplő emberrel , katonákkal , minden karakterrel lehet menni! -
#1118 áh kár h nem leszek itthon, majd máskor...:) -
#1117 Én benne vagyok, de hogyan tudok majd belépni? -
strebacom #1116 A spam topicba irtam neked olvastad-----> jó lett a game.....Nézd meeeg.. -
#1115 Másik fórumon már végigtolta valaki a demót 1 giga rammal, minden gond nélkül...szóval nem ez lesz a hiba oka szerintem... -
#1114 SPOILERT használjál máskor! köszi..... -
csoola #1113 nem megmondtam?:P de remélem nem lesz igazam, meg a midway forumon olvasott cucc se igaz O.o -
#1112 Ma 17:00 kor multizunk!!(teszteljük sokan , hogy milyen , mer eddig a max az 3 volt )
Szal akinek megvan , az pls jöjjön , ma 5 kor! Ventri is lesz sztem , szal akinek nincs meg szedje le innen -
csoola #1111 nem hiszem h a filmben levö csoka, mert az a végén ugy tünik mintha meghalna, el is égetik az aktáját és az a legvége ha emlékszel h ott hajokázik el, és jön a stáblista közben...:) amugy nekem megvan a film, ha jo netem lenne feltölteném nektek... amugy azt hiszem egyszer mikor sokáig krestem egy nagyobb SMS-es helyen lett meg -
#1109 Paff...na az szép lesz, ha kiderül hogy a ram a baja... valakinek elindult 1 gigával is?? -
strebacom #1107 Bizony 2GB kell neki, én próbából kivettem 2gigát a maradék 1-el nem indult, még ilyen gamet nem láttam.... -
#1105 Nálam is megáll a Loading képernyön!
Alul a configom!
Kedden jön a másik 1GB-os Ramom! -
Skyline #1104 Őőőőhm régen láttam a filmet vmelyik nap az egyik adón reklámozták is,nem rossz annak aki szereti az agyonakció filmeket.:)
A játék elején a rendőr akit kicsinálnak az a filmből a beépített srác? -
mikiking #1103 Csá,neked hogy működik evvel a géppel a game ? mert nekem nagyon hasonló a gépem,de nagyon -
#1102 tényleg, amúgy van itt olyan, aki 1gb rammal tolja a teljest? -
#1101 nekem is kéne. Ha megtaláljátok szoljatok. -
#1100 Én is megnézném a filmet, de én sem találtam meg :( -
#1099 Sajna tényleg nem hosszú. :(
De ez egy olyan játék aminek akár többször is nekikezd az ember mert elég sok mindenre csak a közepe vagy a vége felé jöttem rá.
Ha végigtolod akkor a style pontjaidért vehetsz a bonusz menüben extra dolgokat (képeket, videókat meg multi karaktereket) és újrakezdésnél a 3 nehézség mellé ott lesz a hard boiled fokozat.
Most keresem ezerrel a filmet csak nem találom sehol, illetve angolul megtaláltam csak felirat nincs hozzá. :( -
#1098 nekem nem indult a demó, most jött le a teljes, kíváncsian várom, hogy mit fog produkálni :)
Majd írom a fejleményeket xD
ja, és a gépem:
Pentium D 2.8 (dual-core)
1gp ram
geforce 8600gts -
#1097 nekem a legujabb NVIDIA driverrel bejött a menü és a játék is...csak olyan 1 perc után a játék kiakad és blackscreen-re vált. :( a demonál. most töltöm a teljest.majd mondom mi volt vele. de ha valaki nem akar töltögetni és budapesten él, szól és megbeszélhetünk egy időpontot és dvd-re kíirom neki :) -
#1096 nekem sem -
#1095 Jah, Ati-d van, akkor nem érdekel :D -
#1094 Akkor végülis melyik driver oldotta meg a problémát? -
#1093 Ok megoldódott a driver frissítéssel a problémám. Nagyon szép a játék, szép effektek. Amikor az első ilyen főbb ellenség jött, és rakétavetővel, tökéletesen hallottam, mikor elsuhan melettem a rakéta, mögöttem meg becsapódik, nagyon jók a hangok is. Menüben is Yanni szól, amit szintén nagyon szeretek :-)
Nagyon jó a játék, bár én nekem ez a stílus nem annyira jön be, hogy egyedül mennyünk, és lőjjünk szét mindenkit. Ettől függetlenül szerintem végigviszem, és majd felnézek multira is, bár nem lesz a kedvenc játékom valószínűleg :) -
#1092 Nekem nem talál semmit a Multi részben, ha arra klikkelek, hogy Brwose match :( -
#1091 Sajna hamar vége lesz :( -
#1090 driver frissítés..
dienesoft...A bevezető nekem lemegy..utána el is indul a játék. Írtogatom egy ideig az emberkéket és utána megakad a kép.. aztán átvált feketébe, az lcd monitor kiírja h no signal input aztán vége -
#1089 Nekem is probléma van a játékkal. Az intro tökéletesen bejön, majd pedig fekete képernyő. kb. 10 másodperc fekete képernyő (csak hangok) után bejön az életcsík, meg a célkereszt meg ezek (vagyis a HUD), de semmi más nem látszik. De a játék megy, lőnek rám, én is megyek valahova, lőni is tudok, stb...