1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

Ezzel már tuti megy?
  • Eagle16
    Szerintem nem lenne neki kevés, de most valahogy kitalálták a fejlesztők /vagy csak bug/ hogy 1 gigával, vagy az alatt, kikapcsolgat a monitor, ahogy te is írtad...aki 1 gigával, vagy alatta próbálkozott, mindekinél előjött a hiba...reméljük lesz patch..
  • kuci06
    kipróbáltam, 1gb-vel tényleg nem megy, beleraktam még 1.25 gigát, azzal tökéletesen megy :)
  • DarkSector
    Beszarás, ahogy kinéz a játék!
    Lehet valahol állítani grafikán, mert nekem olyan érzésem van, mintha csak felbontást lehetne?!
  • DarkSector
    Iszonyatsirály a gém...
    No meg a film is ász....

Amúgy hogy lehet multiban játszani?
  • AntiHero
  • Guillotine
    Igen
    Kevés neki?
  • Eagle16
    Kitalálom: 1Gb RAM-od van ugye??
  • Guillotine
    Szevasztok!
    Mitől lehet az,hogy elindul a program és miután mindent beállítottam akkor az új játék kezdésekor állandóan kikapcsol a monitorom és azt írja ki,hogy nincs jel?
  • NeBby
    Online , csinálsz accot és kész! Vagy van szerver vagy csinálsz
  • Zinaj
    hogy kell multizni?arra kivi vok
  • Gideon Wieth
    na most rakom fel írom mi lesz ha fennt van a teljes :)
  • NeBby
    YASU val is és krekkel is ugyanzok a hibák vannak! Ezen csak patch segíthet
  • Zinaj
    eleg hamar vegig lehet vinni.Lehetett volna 2xer ien hosszu es mondjuk 14 part..nem 7 baz...eleg vicc 12GB-hoz kepest.1xer vegig lehet tolni.torlom is asszem
  • AntiHero
    Nekem indul jasuval::)
  • NeBby
    YASU 1.4.7 el nemindul sajna , csak crackel! (nemcsak nekem) Szal azt kell megoldani valahogy!
  • AntiHero
    ATARIT is felakarjuk már robbantani egy úttal ezt is lerendezzük
  • Eagle16
    Azért muszáj, mert ha nem csinálnak valamit, akkor az összes ember, akinek nem megy a játék, oda megy a Midway HQ-hoz, és elkezdi dobálni Molotov koktélokkal :D
  • NeBby
    Amúgy vki volt már benn nálam? Vmi ERIK et láttam , de az lenne a legjobb , ha mindenki csinálna új profilt multira , beírná a nevét és a végére hugy HUN valahogy , és akkor megtudjuk különböztetni , hogy magyar!
  • NeBby
    Hát de nemtudtok bejönni , meghívni se tudlak , pedig lehetne , csak szürke! Próbálok rájöni , hogy hogy működik , hogy tudjunk normálisan gamelni!
  • AntiHero
    Nem tudsz multizni?
  • NeBby
    Én most rakom újra a gamet és úgy hátha megy yasuval , mer így , hogy visszaraktam , még a gépem is beszart , semmire se regált
  • AntiHero
    Nem muszály, mér lenne muszály?

ATARI is leszarja a PC-s TDU-t. Semmit enm lehet velük kezdeni.
  • Eagle16
    És akkor még az milyen szép, ha valaki meg is veszi meg minden, és nála is ezt csinálja...a Midway-nek muszáj lesz lépnie valamit (patch).
  • vgvg
    Hát megprobáltam EREDETIVEL is,yasu minden szar,és igy is ugyanaz a hiba...bassza meg vmit csináljanak már a qrva életbe... :'(
  • strebacom
    Hát mondom kipróbálom a gamet server2003 alatt és valóban jobban fut mint xp-n és vistán, márt csak azért is mert a server jobban kezeli a többmagos procikat, és ez abból is látszik, hogy a magok hömérséklete, majdnem 10 fokkal magasabb játék közben mint xp alatt....
    Nekem az van beállítva, és semmi.
  • dienesoft
    Jah, azért néztem nagyot ,mert szerintem még most 1GB ram az alapkövetelmény, 2GB azért az még mindig sok...
  • AntiHero
    sztem emg OPTIONSBA állítsa be mindenki a default karaktert! Csak utánna lehet játszani.
  • Eagle16
    Az az 1 giga 2giga akart lenni nah, csak elírtam :)
  • Gideon Wieth
    hát nem mondom h nem kéne. de az én 512 mb ramom még bírja.. nem alapkövetelmény, de nem árt...
  • Eagle16
    Másik fórumon meg azt írta valaki hogy 2007-ben már alap követelmény az 1 giga ram...jót röhögtem :DDD
  • vgvg
    Én is gondoltam krekk hibára,meg leehet probálni yasu 1.3-ammal és daemon tools-al is de nem volt lelki erőm még ujrarakni...Sztem a gépemen simán kéne fuutnia!Brenyo várjuk az exe-t!
  • Gideon Wieth
    nem elindul a játék.. de a demoban a szökőkutas rész körül megakad és utána adja a fekete képernyőt...ezért kérdezem, hogy valaki aki olvassa a forumot töltsön fel egy mentést valahova ami a második pályától van, és meglátjuk mi lesz így.. mert a töltésen nem akad meg...:S és nem is a rammenyiség a baj, valamit szarul oldottak meg amit patchelni kéne
  • NeBby
    Sztem a krekk a baja , minnyár megszerzem az eredeti exe t és úgy megpróbáljuk!
  • NeBby
    Valaki feltudna tölteni valahova egy eredeti exe-t? nagyon megköszönném!
    Én sajna nem tudok belépni a multiba :(
  • Eagle16
    Lentebb írtad hogy black screen...
  • Eagle16
    És akkor neked nem ad fekete képernyőt?
  • Gideon Wieth
    nem az egy giga ram a gáz...256 mb ramom van el is indul vele, és a lentebb írt driverrel csak a szökőkút környékén, ott ahol már mondták, lefagy... :S azt kéne megpróbálni h valaki akinek megvan a teljes, //gondolom a demo pálya az első// elküldene nekem egy második pályás mentést ? :)