Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ui: lehet hogy uj rendszer kéne, vagy a hangkártya miatt, de vistán is csinálta....
Bence94: Kb 😄 A pályából nem sok maradt valóban 😊
1ébként minden kombó ami sp-be használható, mp-be is lehet alkalmazni 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Amúgy minden szép és jó. Multit is szívesen tesztelném, de nemtom hogy kell, meg gondolom a warezzal nem is lehet.
A játék nagyon jó. Fõleg, hogy egy távol-keleti rendezõt szeretk csak, az pedig John Woo, és itt nagyon visszaüt a filmjeinek a hangulata.
Ha lenne pénzem, én a demó nem sajnáltam volna rá a pénzt, az tuti.
Még vagy 2 végigjátszást biztos megcsinálok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nekem 7600 GT-m van.
9.0c-s az, hidd el 😊
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Az miért van hogy amikor rányomok hogy új játék és elkezdene tölteni a monitor úgy jelez mintha nem kapna jelet? Segítsetek!!!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
szeretném megkérdezni, hogy megér-e ez a játék 18.000-et?!
ugyanis ps3-ra leszedtem a demót és nagyon bejön, és eldöntöttem, hogy megveszem a gyûjtõt, ami a játék, ugye lehet neten is tolni meg a Hard Boiled 1080p-ben, mindez egy blu-ray lemezen...
csak mondjátok hogy rövid, viszont warezban nincs multi, eredetibe meg ugye nem gond, meg a pályákra is van vagy 2-3 nehézségi fokozat meg csomó elrejetett dolog.
lehetõleg spoiler nélkül, köszi a tanácsot!
Pl. amikor a félszemû csávó ellen megy a kûzdelem na ott hiába bújsz a fél méter vastag oszlop mögé, elõbb utóbb azt is lebontja a gépfegyverével és hiba futsz fel a lépcsõn a felsõ szintre, ott sem tudsz elbújni, mert rakétákkal lebontja a szintet. <#buck>#buck>
Meg pl. a mûzeumban a szobrok meg a kõtáblák úgy törnek, mint a filmekben, odamész az ellenfeled mellé, beversz neki egyet aztán átesik a korláton vagy lebontja a kiállított kõtáblákat. 😄
General protection gondja más embernek is volt már és nem tudta mi okozta, de Vistán meg simán ment neki. Az egyik torrent oldal hozzászólásainál láttam.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
SZERINTEM
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...