1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1213 Helinél egyszer akadt be, csodálkoztam is, hogy írtad az akadást!
Pedig nálad minden erősebb + 3giga ram! -
strebacom #1212 De azért nehogy azt mond hogy nem akad be néha, mert nálam is elöferdült, pláne a helikopternél volt nekem régebben ilyen?? -
#1211 Nekiálltam, a helikopteres pályát toltam most végig! Nem rossz game, én mindíg 1024-ben játszok ,fullon megy, pedig a karim nem a legerősebb fajta! -
strebacom #1210 Dehogy van(sztem iszonyú drága lesz), neked hogyan futott a game, vagy még nem toltad?? -
#1209 Már megvan rá a léd. mi?xD -
strebacom #1208 Hát nem semmi, talán a 9800ultával majd szépen fut... -
#1207 4-5 óra játék idő -
#1206 A nagy durranások Unreal Engine 3 terén majd csak később jönnek.
BlackSite Area 51,Unreal Tournament 3,Geras of War és a BiA Hells Highway.Utobbiról itt pár kép ami szerintem magáért beszél mindeképpen nézzétek meg!!!
-
#1205 Nos: elindul a játék, beállítom, de a töltés örökké megy...nem akar betölteni valamiért. De nincs semmi feketeképernyő, vagy kékhalál. Ez már jó :D Ami fennt van: 162.18 WHQL, C++, Net Framework 1.1 talán, Áprilisi DirectX -
#1204 Holnap én is ki tudom próbálni, asszem késő délután:D
Remélem a játékidő van 15 óra, mer ha nem akkor ki vágom (ill . vágnám a dvd-t, de úgy se fogom) -
#1203 1 darabig nálam is jó volt, aztán ma reggeltől már itt sem :p
1ébként végignyomtam a gamet, rövid értékelésem:
Igazából hogy őszinte legyek, nem kísértem figyelemmel a játék fejlesztési stádiumát. A demo megjelenése előtt 1-2 napal szereztem róla tudomást, egészen addig azt sem tudtam hogy mi fán terem :)
Tehát mondhatjuk, nem vártam tőle szinte semmit :)
A demo az első 5-10 perc után valahogy nem fogott meg, (lehet azért mert fáradt és álmos voltam) de másnap kipihentem belevetettem magam újból, és rá kellett döbbenjek hogy húúú! Ez nagyon jó! :)
Mondanom sem kell egyből várólistás lett nálam a game. :D
A megejelnés napján először a mérettől kaptam sokkot xD Nade mind1, remélem a játékélmény majd kárpótol gondoltam.
Így is lett! Ennek a gemenek valami fergeteges hangulata van. Most lehet azt mondain hogy tele van lopott ötletekkel etc, de kit érdekel. (tudom tudom, a mp2 is JW történetből lopott, de azt mégis előbb sütötték el)
A pörgős és izgalmas játékélmény mellé párosul az eddigi legjobb fizika amit játékban láthattunk. Szinte mindent szét lehet aprítani és darabolni. (már majdnem red faction xD)
A hangok nagyon jók, a vasigény szvsz nem nagy.
A grafikus motor viszont khhmm.. Ue3 ide vagy oda, ez a játék nem igazán szép. Vannak bent olyan helyek ahol az ember szívesen bámészkodik mert viszonylag néz is ki valahogy, de összeségében nem 1 nagy durr.
Valami nem ok ezzel az UE3 engineal.. A BS-en kívül nem készült vele igazán szép játék (csak a motort fejlesztők részéről) A minap épp ezt beszélgettük 1 másik forumon.
Ráadásul sok esetben ehhez még párosul is a baromi nagy vasigény. (ala vegas)
Igazából a játék rovására már csak a rövidséget tudom felhozni, dehát ezt már mostanában megszokhattuk sajna :(
Végső értékelésem: 95% -
csoola #1202 majd kölcsönadjuk egymásnak legfeljebb:P -
#1201 Nemértem , mindenkinek ezt írja ki! Nekem sose írta még ki , minden szerverre be tudok menni , mindig tudok csinálni szervert , oda be is tudnak jönni rendesen , nemértem! -
#1200 Igen? Na az jó. De amúgy se vettem volna 1 játék miatt még 1 giga ramot...
-
ellington #1199 minhdegy hogy hatvan giga ramod van, vagy csak egy.
a midway fórumban ezt alaposan kivesézik. -
#1198 Igen nagy rá az esély hogy menni fog.
Az iso 12 giga+bennhagytam seedbe 12gb+ feltelepít 13gb :DD
Elvitt laza 40gb-ot :S -
#1197 Megnéztem megy-e multiban a játék. Létrehoztam accountot, bejelentkeztem, minden jónak tűnik. A gond az, hogy 1 vagy 2 szervert látok, de ha csatlakozni próbálok töltés után azt írja, hoyg server no longer avaible. -
vgvg #1196 Megprobáltam 93-as dirver-al azzal se megy..hnap veszek még 1 giga ramot akk sztetek menni fog? -
#1195 Én most telepítem a játékot, majd beszámolok, hogy nálam hol fagy ki :D -
#1194 Igen NVIDIA 7XXX-es VGA-m van.
Ok akkor kipróbálom más driverrel.
Kösz. -
#1193 no -
#1192 Neked FLT verzió van meg? -
#1191 Azért mert csinálni se tudok szervert semmit se. Megint hibás vagy nem tom mia fasz:S -
#1190 Tudok behívni embereket végre -
#1189 Megvan mi volt a gond! Eddig is láttad a szobát , csak nem BRENYO's room néven , hanem Host néven , és sajna az összes szervernek az a neve...Legalábbis nemtom hogykell átírni -
#1188 csinálsz te szobát? -
#1187 Mer? -
#1186 Én mennék, de most meg nem jó a multi:S -
#1185 Ati kártyán is simán ment egy csávónak 1 gb rammal, szóval tényleg nem biztos hogy ez miatt van. Neked melyik diretx van fennt? (nvidia driver a legújabb, azt mondtad) -
#1184 Nah kész a szerver , gyertek! -
#1183 Persze ,hogy megy! Most csinálok szervert , de lécci mielőtt jöttök írjátok a nevetek után , hogy HUN! Nagyon fontos! Akinek nincs ott kirúgom , mert csak magyarok lehetnek most benn Vagy a másik , hogy olyan nevet írj be , amiről tom , hogy magyar vagy -
#1182 EGY GIGA RAM NEM LEHET NEKI KEVÉS... nekem 512 mbvel elindult, és egy nagyobb akciórésznél kifagyott fekete képernyőre a demo...de minimum config volt és nem akadozott....szal szarul van optimalizálva és patch kell -
#1181 felvettelek.igazold vissza kerlek!Koszike.Utanna mehet a multi.nekem fullba fut minden szal franko! -
#1180 De a multi megy?
Vagy még pont most akarod tesztelni? -
#1179 Aki jön vegyen föl msn re: [email protected] -
#1178 Töltsétek le a ventrilot! (ha nincs meg) Aki akar jönni gamelni hamarosan , mer közbe dumálunk , úgy hátha rájövünk a gondra! -
#1177 Kicsit várjatok lécci! 20 perc és mehet! -
#1176 Milyen VGA-d van? Ha nVidia és 7xxx es a akrid , akkor driver hiba! 160 alatti drivert tegyél föl hozzá! -
#1175 Mit próbáljunk én itten vagyok... -
#1174 Nemtudom , nincs kivel kipróbálni!