1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• dante3
    Helinél egyszer akadt be, csodálkoztam is, hogy írtad az akadást!
    Pedig nálad minden erősebb + 3giga ram!
  • strebacom
    De azért nehogy azt mond hogy nem akad be néha, mert nálam is elöferdült, pláne a helikopternél volt nekem régebben ilyen??
  • dante3
    Nekiálltam, a helikopteres pályát toltam most végig! Nem rossz game, én mindíg 1024-ben játszok ,fullon megy, pedig a karim nem a legerősebb fajta!
  • strebacom
    Dehogy van(sztem iszonyú drága lesz), neked hogyan futott a game, vagy még nem toltad??
  • dante3
    Már megvan rá a léd. mi?xD
  • strebacom
    Hát nem semmi, talán a 9800ultával majd szépen fut...
  • AntiHero
    4-5 óra játék idő
  • grebber
    A nagy durranások Unreal Engine 3 terén majd csak később jönnek.

BlackSite Area 51,Unreal Tournament 3,Geras of War és a BiA Hells Highway.Utobbiról itt pár kép ami szerintem magáért beszél mindeképpen nézzétek meg!!!

• Eagle16
    Nos: elindul a játék, beállítom, de a töltés örökké megy...nem akar betölteni valamiért. De nincs semmi feketeképernyő, vagy kékhalál. Ez már jó :D Ami fennt van: 162.18 WHQL, C++, Net Framework 1.1 talán, Áprilisi DirectX
  • Prince23
    Holnap én is ki tudom próbálni, asszem késő délután:D
    Remélem a játékidő van 15 óra, mer ha nem akkor ki vágom (ill . vágnám a dvd-t, de úgy se fogom)
  • Maxtreme
    1 darabig nálam is jó volt, aztán ma reggeltől már itt sem :p

1ébként végignyomtam a gamet, rövid értékelésem:

Igazából hogy őszinte legyek, nem kísértem figyelemmel a játék fejlesztési stádiumát. A demo megjelenése előtt 1-2 napal szereztem róla tudomást, egészen addig azt sem tudtam hogy mi fán terem :)
    Tehát mondhatjuk, nem vártam tőle szinte semmit :)
    A demo az első 5-10 perc után valahogy nem fogott meg, (lehet azért mert fáradt és álmos voltam) de másnap kipihentem belevetettem magam újból, és rá kellett döbbenjek hogy húúú! Ez nagyon jó! :)
    Mondanom sem kell egyből várólistás lett nálam a game. :D
    A megejelnés napján először a mérettől kaptam sokkot xD Nade mind1, remélem a játékélmény majd kárpótol gondoltam.
    Így is lett! Ennek a gemenek valami fergeteges hangulata van. Most lehet azt mondain hogy tele van lopott ötletekkel etc, de kit érdekel. (tudom tudom, a mp2 is JW történetből lopott, de azt mégis előbb sütötték el)
    A pörgős és izgalmas játékélmény mellé párosul az eddigi legjobb fizika amit játékban láthattunk. Szinte mindent szét lehet aprítani és darabolni. (már majdnem red faction xD)
    A hangok nagyon jók, a vasigény szvsz nem nagy.
    A grafikus motor viszont khhmm.. Ue3 ide vagy oda, ez a játék nem igazán szép. Vannak bent olyan helyek ahol az ember szívesen bámészkodik mert viszonylag néz is ki valahogy, de összeségében nem 1 nagy durr.
    Valami nem ok ezzel az UE3 engineal.. A BS-en kívül nem készült vele igazán szép játék (csak a motort fejlesztők részéről) A minap épp ezt beszélgettük 1 másik forumon.
    Ráadásul sok esetben ehhez még párosul is a baromi nagy vasigény. (ala vegas)
    Igazából a játék rovására már csak a rövidséget tudom felhozni, dehát ezt már mostanában megszokhattuk sajna :(

Végső értékelésem: 95%
  • csoola
    majd kölcsönadjuk egymásnak legfeljebb:P
  • NeBby
    Nemértem , mindenkinek ezt írja ki! Nekem sose írta még ki , minden szerverre be tudok menni , mindig tudok csinálni szervert , oda be is tudnak jönni rendesen , nemértem!
  • Eagle16
    Igen? Na az jó. De amúgy se vettem volna 1 játék miatt még 1 giga ramot...
  • ellington
    minhdegy hogy hatvan giga ramod van, vagy csak egy.
    a midway fórumban ezt alaposan kivesézik.
  • Eagle16
    Igen nagy rá az esély hogy menni fog.

Az iso 12 giga+bennhagytam seedbe 12gb+ feltelepít 13gb :DD
    Elvitt laza 40gb-ot :S
  • Balumann
    Megnéztem megy-e multiban a játék. Létrehoztam accountot, bejelentkeztem, minden jónak tűnik. A gond az, hogy 1 vagy 2 szervert látok, de ha csatlakozni próbálok töltés után azt írja, hoyg server no longer avaible.
  • vgvg
    Megprobáltam 93-as dirver-al azzal se megy..hnap veszek még 1 giga ramot akk sztetek menni fog?
  • Eagle16
    Én most telepítem a játékot, majd beszámolok, hogy nálam hol fagy ki :D
  • Guillotine
    Igen NVIDIA 7XXX-es VGA-m van.
    Ok akkor kipróbálom más driverrel.
    Kösz.
  • AntiHero
    no
  • NeBby
    Neked FLT verzió van meg?
  • AntiHero
    Azért mert csinálni se tudok szervert semmit se. Megint hibás vagy nem tom mia fasz:S
  • NeBby
    Tudok behívni embereket végre
  • NeBby
    Megvan mi volt a gond! Eddig is láttad a szobát , csak nem BRENYO's room néven , hanem Host néven , és sajna az összes szervernek az a neve...Legalábbis nemtom hogykell átírni
  • NeBby
    csinálsz te szobát?
  • NeBby
    Mer?
  • AntiHero
    Én mennék, de most meg nem jó a multi:S
  • Eagle16
    Ati kártyán is simán ment egy csávónak 1 gb rammal, szóval tényleg nem biztos hogy ez miatt van. Neked melyik diretx van fennt? (nvidia driver a legújabb, azt mondtad)
  • NeBby
    Nah kész a szerver , gyertek!
  • NeBby
    Persze ,hogy megy! Most csinálok szervert , de lécci mielőtt jöttök írjátok a nevetek után , hogy HUN! Nagyon fontos! Akinek nincs ott kirúgom , mert csak magyarok lehetnek most benn Vagy a másik , hogy olyan nevet írj be , amiről tom , hogy magyar vagy
  • Gideon Wieth
    EGY GIGA RAM NEM LEHET NEKI KEVÉS... nekem 512 mbvel elindult, és egy nagyobb akciórésznél kifagyott fekete képernyőre a demo...de minimum config volt és nem akadozott....szal szarul van optimalizálva és patch kell
  • Zinaj
    felvettelek.igazold vissza kerlek!Koszike.Utanna mehet a multi.nekem fullba fut minden szal franko!
  • DarkSector
    De a multi megy?
    Vagy még pont most akarod tesztelni?
  • NeBby
    Aki jön vegyen föl msn re: [email protected]
  • NeBby
    Töltsétek le a ventrilot! (ha nincs meg) Aki akar jönni gamelni hamarosan , mer közbe dumálunk , úgy hátha rájövünk a gondra!
  • NeBby
    Kicsit várjatok lécci! 20 perc és mehet!
  • NeBby
    Milyen VGA-d van? Ha nVidia és 7xxx es a akrid , akkor driver hiba! 160 alatti drivert tegyél föl hozzá!
  • DarkSector
    Mit próbáljunk én itten vagyok...
  • NeBby
    Nemtudom , nincs kivel kipróbálni!