Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vgvg: gondolom neked is 1 giga ramod van...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=14296
Aztán megszakadt a kapcsolat.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
162.18-as forceware driverrel nem fagy ki a töltõképernyõnél, viszont a szökõkút környéki harcokban mindíg. De ha ablakban tolom, nem teljesképernyõben, akkor legalább a monitor nem kapcsol ki, be tudom zárni a játékot. Szóval akinek van ideje így próbálgathatná tovább a játékot, hátha rájösztök a végleges megoldásra! Egyébként 7600 Gs-em van, 1Gb ram, de a demót simán végigtudtam játszani, igaz néha fagyott az is. És mivel a multiplayer tökéletesen megy, elég furcsa hibáról van szó. (most péntekig nem leszek, szóval nem tudok válaszolni ha esetleg lenne kérdésetek, de sok sikert kívánok a megoldás megtalálásához!) (remélem azért a Midway is megmozdul az ügyben...)
Szal akinek megvan , az pls jöjjön , ma 5 kor! Ventri is lesz sztem , szal akinek nincs meg szedje le innen
Alul a configom!
Kedden jön a másik 1GB-os Ramom!<#vigyor2>#vigyor2>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A játék elején a rendõr akit kicsinálnak az a filmbõl a beépített srác?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
De ez egy olyan játék aminek akár többször is nekikezd az ember mert elég sok mindenre csak a közepe vagy a vége felé jöttem rá.
Ha végigtolod akkor a style pontjaidért vehetsz a bonusz menüben extra dolgokat (képeket, videókat meg multi karaktereket) és újrakezdésnél a 3 nehézség mellé ott lesz a hard boiled fokozat.
Most keresem ezerrel a filmet csak nem találom sehol, illetve angolul megtaláltam csak felirat nincs hozzá. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Majd írom a fejleményeket xD
ja, és a gépem:
Pentium D 2.8 (dual-core)
1gp ram
geforce 8600gts
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nagyon jó a játék, bár én nekem ez a stílus nem annyira jön be, hogy egyedül mennyünk, és lõjjünk szét mindenkit. Ettõl függetlenül szerintem végigviszem, és majd felnézek multira is, bár nem lesz a kedvenc játékom valószínûleg 😊
dienesoft...A bevezetõ nekem lemegy..utána el is indul a játék. Írtogatom egy ideig az emberkéket és utána megakad a kép.. aztán átvált feketébe, az lcd monitor kiírja h no signal input aztán vége
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Csak olyan egy eprc után blackscreen :S
Tökre meglepõdtem a játék telepítése közben lévõ zenén. 1 hete ismertem meg kb. Yanni -t (nem tom hogy mondjam, ez csak a fõemberke neve ott, de zenekarral van... :S), DVD-t is töltötem le. Ugyan ilyen zenét játszanak õk is, illetve van egy olyan érzésem, hogy Yanni szól a játék telepítése alatt is :S
Milyen hosszú? Nem merek játszani vele skat mert félek hogy hamar vége lesz😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
I´ve downloaded the demo and installed it. Then i Stard with the Loading screen yeah everything fine. I see the controll Buttons wohoo gonna play that freaking game.... NOT... I only get a Black screen. It´s still working my Monitor is getting back to the original screen and reentered the game only black screen. After 5 minutes my PC crash and restart.
itt egy csávo a midway forumon..kicsit jo gépe van és mégse fut
My System:
AMD Athlon64 x2 4600+
Geforce 8800GTS 640MB
1Gig Ram
Hope you can help me guys i wanna play that cool game.
Sry for my bad english i am from Germany...
Greetz Bersi
igy valsze4g marad a remény az xboxomban😛