Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, és sztem vigyázzatok is a meghibásodott driveres hibaüzikkel, mert azok környékén döglött meg a karim, persze lehet h mástol, de attol még legyetek ovatosak vele!

Eagle16
Mégis az 1 giga ram lesz a gond...hát ez gáz.
vgvg: gondolom neked is 1 giga ramod van...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ez nem normális,vkinek a szar gépe miatt megy és akadozik,vkinek a jo gépén meg be se tölt...hol itt az igazság??

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=14296
Nah megrobáltam 640-es módba is ,ronda mint a bün ,mégis töltés képernyõ aztán feketeség...azonban utána megnyomtam a power gombot és kilépés közben láttam egy hibaüzenetet,azt irja h meghibásodott vmi képernyõ megjelenitõ nv4_disp .... SEGITSETEK MI A GOND????
kirol
Hát hogy õszinte legyek én még a játékkal nem játszottam, az online-ra kattintva csak 1 dolog volt, indul is a játék és ott volt benne Brenyo. 😊

Aztán megszakadt a kapcsolat.

NeBby
Húúbocs mindenki , elment a netem és rosszul is állítottam be!! 2p és megin lesz szerver! EZER BOCS!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

valaki akinek müxik,és gf-je van mondja már el h mien drivereket használ és honnan lehet õket szedni..thx
<#szomoru1><#whatever>sry

Törölt felhasználó
Hogyan kell belépni?
kirol
Én most beléptem, boxoltunk egyet. 😊

De össze-vissza ment mindenki.

Szevasztok, én is kismillió variációt próbáltam driver / directx tekintetébne, felbontás, grafikai beállítások, minden amit el tudtam képzelni, de csak egy kis dologra jöttem rá.
162.18-as forceware driverrel nem fagy ki a töltõképernyõnél, viszont a szökõkút környéki harcokban mindíg. De ha ablakban tolom, nem teljesképernyõben, akkor legalább a monitor nem kapcsol ki, be tudom zárni a játékot. Szóval akinek van ideje így próbálgathatná tovább a játékot, hátha rájösztök a végleges megoldásra! Egyébként 7600 Gs-em van, 1Gb ram, de a demót simán végigtudtam játszani, igaz néha fagyott az is. És mivel a multiplayer tökéletesen megy, elég furcsa hibáról van szó. (most péntekig nem leszek, szóval nem tudok válaszolni ha esetleg lenne kérdésetek, de sok sikert kívánok a megoldás megtalálásához!) (remélem azért a Midway is megmozdul az ügyben...)
NeBby
Majd megbeszéljük , aki jön az egyenlõre vegyen föl msn-en ([email protected]) , de amúgy most nyitok egy szobát , BRENYO's room néven , aki akar jöhet most is , de vegyetek föl pls msn en , mert nemfogom tudni , hogy kivel gamalek , mivel oda bárki bejöhet majd és nincs chat vagy legalábbis nemtudom hogykell! Amúgy megvettem John Woo t is , és lehet vele menni multiba <#nyes>

NeBby
Nah megvan az összes mp kari! Van vagy 40 féle! Az összes sp ben szereplõ emberrel , katonákkal , minden karakterrel lehet menni!

Rage47
áh kár h nem leszek itthon, majd máskor...😊
Törölt felhasználó
Én benne vagyok, de hogyan tudok majd belépni?
A spam topicba irtam neked olvastad-----> jó lett a game.....Nézd meeeg..

Eagle16
Másik fórumon már végigtolta valaki a demót 1 giga rammal, minden gond nélkül...szóval nem ez lesz a hiba oka szerintem...

AntiHero
SPOILERT használjál máskor! köszi.....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nem megmondtam?😛 de remélem nem lesz igazam, meg a midway forumon olvasott cucc se igaz O.o

NeBby
Ma 17:00 kor multizunk!!(teszteljük sokan , hogy milyen , mer eddig a max az 3 volt <#buck>)
Szal akinek megvan , az pls jöjjön , ma 5 kor! Ventri is lesz sztem , szal akinek nincs meg szedje le innen

nem hiszem h a filmben levö csoka, mert az a végén ugy tünik mintha meghalna, el is égetik az aktáját és az a legvége ha emlékszel h ott hajokázik el, és jön a stáblista közben...😊 amugy nekem megvan a film, ha jo netem lenne feltölteném nektek... amugy azt hiszem egyszer mikor sokáig krestem egy nagyobb SMS-es helyen lett meg

Eagle16
Paff...na az szép lesz, ha kiderül hogy a ram a baja... valakinek elindult 1 gigával is??

Bizony 2GB kell neki, én próbából kivettem 2gigát a maradék 1-el nem indult, még ilyen gamet nem láttam....

Attelee
Nálam is megáll a Loading képernyön!<#gun><#mf2>
Alul a configom!
Kedden jön a másik 1GB-os Ramom!<#vigyor2>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Õõõõhm régen láttam a filmet vmelyik nap az egyik adón reklámozták is,nem rossz annak aki szereti az agyonakció filmeket.😊
A játék elején a rendõr akit kicsinálnak az a filmbõl a beépített srác?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Csá,neked hogy mûködik evvel a géppel a game ? mert nekem nagyon hasonló a gépem,de nagyon

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kuci06
tényleg, amúgy van itt olyan, aki 1gb rammal tolja a teljest?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

AntiHero
nekem is kéne. Ha megtaláljátok szoljatok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Eagle16
Én is megnézném a filmet, de én sem találtam meg 😞

BaLeeX
Sajna tényleg nem hosszú. 😞
De ez egy olyan játék aminek akár többször is nekikezd az ember mert elég sok mindenre csak a közepe vagy a vége felé jöttem rá.

Ha végigtolod akkor a style pontjaidért vehetsz a bonusz menüben extra dolgokat (képeket, videókat meg multi karaktereket) és újrakezdésnél a 3 nehézség mellé ott lesz a hard boiled fokozat.

Most keresem ezerrel a filmet csak nem találom sehol, illetve angolul megtaláltam csak felirat nincs hozzá. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

kuci06
nekem nem indult a demó, most jött le a teljes, kíváncsian várom, hogy mit fog produkálni 😊
Majd írom a fejleményeket xD

ja, és a gépem:
Pentium D 2.8 (dual-core)
1gp ram
geforce 8600gts

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gideon Wieth
nekem a legujabb NVIDIA driverrel bejött a menü és a játék is...csak olyan 1 perc után a játék kiakad és blackscreen-re vált. 😞 a demonál. most töltöm a teljest.majd mondom mi volt vele. de ha valaki nem akar töltögetni és budapesten él, szól és megbeszélhetünk egy idõpontot és dvd-re kíirom neki 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
nekem sem
Eagle16
Jah, Ati-d van, akkor nem érdekel 😄

Eagle16
Akkor végülis melyik driver oldotta meg a problémát?

Balumann
Ok megoldódott a driver frissítéssel a problémám. Nagyon szép a játék, szép effektek. Amikor az elsõ ilyen fõbb ellenség jött, és rakétavetõvel, tökéletesen hallottam, mikor elsuhan melettem a rakéta, mögöttem meg becsapódik, nagyon jók a hangok is. Menüben is Yanni szól, amit szintén nagyon szeretek :-)
Nagyon jó a játék, bár én nekem ez a stílus nem annyira jön be, hogy egyedül mennyünk, és lõjjünk szét mindenkit. Ettõl függetlenül szerintem végigviszem, és majd felnézek multira is, bár nem lesz a kedvenc játékom valószínûleg 😊

Törölt felhasználó
Nekem nem talál semmit a Multi részben, ha arra klikkelek, hogy Brwose match 😞
Törölt felhasználó
Sajna hamar vége lesz 😞
Gideon Wieth
driver frissítés..

dienesoft...A bevezetõ nekem lemegy..utána el is indul a játék. Írtogatom egy ideig az emberkéket és utána megakad a kép.. aztán átvált feketébe, az lcd monitor kiírja h no signal input aztán vége

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Balumann
Nekem is probléma van a játékkal. Az intro tökéletesen bejön, majd pedig fekete képernyõ. kb. 10 másodperc fekete képernyõ (csak hangok) után bejön az életcsík, meg a célkereszt meg ezek (vagyis a HUD), de semmi más nem látszik. De a játék megy, lõnek rám, én is megyek valahova, lõni is tudok, stb...

dienesoft
Nálam bevezetõ elindul, majd utána nekem is fekete képernyõ.

Gideon Wieth
nekem a demo mostmár elindul..
Csak olyan egy eprc után blackscreen :S

Balumann
Nah most telepítettem a játékot, kipróbálom nemsokára.
Tökre meglepõdtem a játék telepítése közben lévõ zenén. 1 hete ismertem meg kb. Yanni -t (nem tom hogy mondjam, ez csak a fõemberke neve ott, de zenekarral van... :S), DVD-t is töltötem le. Ugyan ilyen zenét játszanak õk is, illetve van egy olyan érzésem, hogy Yanni szól a játék telepítése alatt is :S

Valaki végigtolta már?😊
Milyen hosszú? Nem merek játszani vele skat mert félek hogy hamar vége lesz😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Áhh hihetetlen nekem se megy sehogyse a teljes...rohadt Midway így vegye meg valaki a játékot. Egy magára valamit is adó fejlesztõcég már rég kiadott vna egy patchet sürû bocsánatkérések közepette...
Gideon Wieth
hátigen. valami patchet léphetnének 😛

painkiller25
hy all!nem nagyon van idõm visszaolvasni szal csak annyit h a teljest letöltötte e valaki akinek nem ment a demo????Lécci valami infót h ment e neki jöhet privátba is...😄 na csõ!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Hi everybody

I´ve downloaded the demo and installed it. Then i Stard with the Loading screen yeah everything fine. I see the controll Buttons wohoo gonna play that freaking game.... NOT... I only get a Black screen. It´s still working my Monitor is getting back to the original screen and reentered the game only black screen. After 5 minutes my PC crash and restart.

itt egy csávo a midway forumon..kicsit jo gépe van és mégse fut

My System:
AMD Athlon64 x2 4600+
Geforce 8800GTS 640MB
1Gig Ram

Hope you can help me guys i wanna play that cool game.
Sry for my bad english i am from Germany...

Greetz Bersi
nem hiszem hogy ennyi kell ennek,a bioshock men nekem full highon,1440-esen az is van ilyen szép..olvastam forumon h elvileg az én konfigomon simán kéne futnia...szal sztem vmi más nem stimmelhet..
hát asszem lemondhatunk rola, legalábbis a minimum azt hiszem igaznak bizonyul, vagyis: 7800 GT, 2 giga ram a minimum, és nem árt ha két magos a procid sem... bár elvielg az erösebb 1 magosokon (3 ghz-es HT-s p4, ilyenek) is jol megy
igy valsze4g marad a remény az xboxomban😛