1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1253 Basszus na mind1... hiszek nektek most má:PP
Nem tom mék játékot vegyem le... kéne a hely, csak 8 gigám lesz szabad... -
#1252 12.5 giga -
#1251 Felintalálva is 12 giga??... tudjátok a mappást nézzétek... -
#1250 Én csak a Demoval játszottam, de nekem borzasztóan tetszik a játék. Szerintem jobb, mint a MaxPayne! Hát amikor a kettes gombot megnyomod és a kamera követi a golyót, az valami hihetetlen nagy. Meg amikor a golyó elől el kell hajolni... Szerintem hatalmas feelingje van ennek a játéknak, nekem nagyon tetszik!!! A gépigény egy kicsit magas viszont, xar, hogy sokak nem tudnak játszani, mert új gépet kéne maguknak venni! -
#1249 A grafika szerintem meg messze szebb a Maxpaynetől...
Nem is értem, hogy milyen alapon hasonlítgatod őket....
Azon meg hogy simán fut a gém a configodon, meg miért csodálkozol? -
robo88 #1248 CSá. Arra lennék kíváncsi, hogy semmilyen részletességet nem lehet a grafikán állítani a felbontáson kívűl? mert sztem Tequila tök ratyin néz ki tisztára elmosódótt, a max payne 2 grafikája talán még szebb volt. egyébként x1900 xt 512mb vga-m van meg core 2 duo E6550 tök simán megy ezen a vason. -
#1247 Most akkor megy 1g-vel vagy nem?
Mert haveromnak csak 1g ramja van... -
Gabosh #1246 valamelyik pálya után kezd fekete képernyő lenni? vagy csakugy? :D
Csak h tudjam mire számitsak. -
#1245 Ha átlag 70fps-en megy, akkor mégis mire számítottál...?
512ram-ra? -
#1244 Mostmár nekem is elkezdte ezt a feketeképernyős dolgot...és tegnap játszottam vele pedig...hogy lehet így kiadni egy játékot... -
re1212 #1243 Gigabyte DS3; core 2 Duo 6750; eVga 8800 GTS OC 320 MB;2 giga Ram 1066 MHZ. -
vgvg #1242 A configodat ird ki plz!1 v 2 giga ram? -
re1212 #1241 sziasztok!
Kiprobáltam én is, már a 3. pályánál vagyok, de eddig még semmilyen hibát nem írt ki:)Átlag 70 FPS környékén.
-
#1240 Saját készítés. -
Gabosh #1239 Az már jo hogyha beenged multiba csak nemtalál servert?:D Me lehet ilyen korán még nincs. Create az is ment, csak 1.dül nemlehet játszani, majd megnézem du. -
#1238 Igen!
Én is ezt említettem egyszer, hogy ez valszeg fullon lehet csak nyomni.
Csak szerintem felbontást lehet állítani.... -
Skyline #1237 Öh....ebben van grafikaállítás lehetőség is?:)
Mert itt irogatják hogy fullon megy meg nemfullon...de én nemátok semmit csak felbontás választást..:)
Jöhetne már egy patch mert akárhogy húzom a procit/videókarit szinte semmivel sem fut jobban mint alaphangon,és elég idegesítően tud akadozni itt ott... -
#1236 Hogy megy a multi? -
#1235 Én meg most egyetlen egy szervert találtam, de be se töltötte...azt mondta hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő... -
#1234 Nekem még mindig nem megy a multi :-( Szervert nem talál, ha talál 1-et akkor abba szerver nem elérhető. Hosztolni se enged. -
#1233 Win 2000 módban is megpróbáltam indítani a singlet, de kékhalált dobott...
Lehet újabb driver kéne neki. -
#1232 és valóban:) -
#1231 most nekem is jó. -
#1230 Szóval megy ez 1 giga rammal is! NE adjátok fel, holnap megpróbálom valahogy elindítani a single-t is. -
#1229 Nálam fennt van a Refreshlock, belőve állandó 85Hz-re, 162.18-as driver, mostmár augusztusi DirecX 9, meg ez a C++ amit föltett. Lehet hogy valamiért belepiszkál a Hz-ekbe, azért sötétül el a monitor. -
vgvg #1228 multin mindig azt irja h disconnect from the server,amikor acc-ot csinálok:(:( -
vgvg #1227 Nahmost sztetek miért van ez a fekete képernyő?mi lehet erre a gyogyir? -
#1226 Megy a multi! :DDD
Ezt a hülye játékot...a single nem indul el, multi meg egyből megy. XP SP", 1gb RAM, jó sok FPS :D -
#1225 Multiba baszus kiprobálnám mindenki repkedhet összevissza :D -
#1224 Megvan a gond az onlinera! Nagyon valószínű , hogy azért van , mert XP ről játszotok. Mielőtt aztmondjátok , hogy hülyeség , körbekérdeztem pár embert , és kiderült , hogy akinek xp je van az nem tud csinálni szobát , és mindig azzal a pirosképes hibával dobja ki őket! Nekem vistám van és sose volt ilyen gond!!!Egy vistást is találtam , neki se volt semmi gondja az onlineal , szal nagyon valószínű , hogy ez a gond! -
#1223 Ez a videó összefoglalja, hogy miért király ez a játék....
Ha már 2DB DL-en terpeszkedik el...!!!!
Kötelezö megnézni -
csoola #1222 msot sajna nem tudom ujra probálni mert csak X600 van, viszont nem lehet akkor h ez egy direkt "hiba" hogy nem megy 1 giga rammal? mert gondoljatok bele, csunya h mindennek nagyobb gépigénye van vistán, és akkor pont ez megy rajta és XP-n meg nem? ki hallott ilyet? erre ki fognak találni vmit sztem elöbb utobb, de addigra lehet h már végigtolom boxon, ha lesz:D -
csoola #1221 hát annyit h nekem egy giga ramom van és tudjátok jol gond nélkül ment vistán a demo, amig le nem kezdett haldokolni a VGA-m, aztán meg is döglött szegény, viszont tény h XP-n jobban menne nálam, driver variálással egész jol ment néha igy is, de sztem XP-n menne egy átlag 23-25 FPS-t nem feltétlenül maxon -
#1220 Csak sm 3-al indul el a játék, ha nincs bekapcsolva (inkább úgy mondhatjuk, hogy nincs szoftverrel letiltva, mivel ez hardveres támogatás vagy mi) el se indulna el. -
#1219 De igen. -
#1218 Mer az sm3 az alapból van nem? -
#1217 Mondjuk a gamma megsincs, de ez lehet nálam a tippem. xD -
#1216 Jah, lehet, annyira nem turkáltam bele!
Így is élvezhető és legalább szépen megy! -
#1215 Mert biztos nincs bekapcsolva nálad a sm 3 tulajdonságai, lehet offon van, azt úgy anélkül minden highon, nem? -
#1214 Úgy néz ki hogy csak XP-n csinálja ezt a "be nem töltős" dolgot. Van egy srác aki azt írta hogy Vistán működik...