1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1293 Felejtsétek már el ezt a 160 as alatti driver kell a 7xxx szériához 162.18-as van nekem és semmi gondom vele! -
#1292 1 gigám van.... -
csoola #1291 vegyél ramot frissits drivert, találd fel magad:D -
#1290 PLS:((( -
#1289 MIÉR van ez, valaki segítsen má?!
Ki kapcsoltam a dinamikus shedowot meg a decalst is, csak a felbontást hagytam 1024-ben, de ugyanúgy feketehalál a képernyőn...
mit csináljak?? -
hitch #1288 de nem értem akkor nálam mi a k**** a****-ért nem hajlandó nálam elindulni????remélem hamar lesz vmiféle patch v vmi megoldás. -
csoola #1287 neki 2 giga ramja van, figylejetek, nagyon sandit h a ram a hiba oka... netes boltokban a rendszerkövetelményben a 2 giga szerepel, sztem vmi hiba csuszott bele ami miatt egy két helyen elindul például vistán anélkül is... -
#1286 Hi, na meg van a gém, csak az a baj, h mikor new gémet indítok, akkor a képernyőm vagy is a lcd-ém fekete, és villog a kapcsolójelzője, de közben megy a gépem,..... de semmi ctr-altdel nem jön össze, csak ha resetelem a gépet.
vajon mi a gond? -
hitch #1285 akkor rakjam ujra 3 -szor és műxik :P:P:P -
#1284 nekem is 7600gt van, és legújabb beta driverrel simán megy -
dolfy #1283 Nekem a 7600GT-mhez 160 feletti driver vann fenn és tökéletesen megy a game. Igaz 3-szor kellett felraknom mire be tudtam állítani rajta a felbontástól kezdve mindent de megy. Sőt ma délelőtt raktam fel és azót a nem fagy ki a játék. Lehet ez a fekete képernyőre a megoldás, nem tudom, de tény és való, hogy stabilabb lett az egész. Csak ennyit akartam írni ez az én tapasztalatom. XP-m van a többit konfigot lennt látjátok. -
csoola #1282 hát sztem akár véletlen is lehet... vagy elhallgatnak vmit, nem tudom, de ha belegondolsz, XP-n jobban kellene menie alapba, amugy meg a DX 10-es effekteket ebben nem keresném... -
#1281 Nem a legújabb driver kell 7xxx es karikhoz!!!!! 160 alatti driver kell ahhoz mindig! -
Borat #1280 A legfrissebb NVidia driver és DirectX van fent,XP-n mégsem indul el ez a bitang.Remélem kedves Midway hamarosan foglalkozik majd a problémával.
De ha Vistán valóban hibátlanul fog futni...akkor csak arra tudok gondolni,hogy még a játékkészítők is megpróbálnak átszoktatni minket a Vistára.DirectX 10-es effektek,meg minden kutya füle. -
Djemba #1279 elég hosszú rövidebnek gondoltam -
#1278 Fogalmam sincs csak mondtam egy lehetőséget szerintem senki nem tudja mi a baj vele akinek fekete képrenyő jön be! -
csoola #1277 XP-n jobban futna, csak az a bibi h nem indul rajta... -
#1276 legújabb driver van fennt.és nem megy.. -
#1275 Nekemis ugyanazt csinálja, mint neked, és rohadtul idegesítő... -
hitch #1274 akkor a K-lite is rossz neki?m er nekem az van fönn codec pack-ban. -
#1273 azt mondjátok Vistán jobban megy mint XP-n ? :) -
#1272 Várjuk a javítást, Midway... -
csoola #1271 igen, vista alatt probálja mindenki, nekem látjátok mim van, ott az 1 giga ddr2, de csak vistán indult vmiért, ott viszont ált. hibátlabnul ment, egyet rohatok fel neki, h sok esetben szaggatot mitn a kutya, mert egész egyszerüenlezabálja a gépem az a szar... -
ellington #1270 nekem ati kártyám van, a legújabb (7.9) driver, a szerintem legújabb dx9 (augusztusi), és mégis szarozik. -
#1269 lehet , persze h lehet.... uninstall előtt játszottam is egyett :) -
#1268 multizni lehet akar valaki? nekem tegnap ment :D -
#1267 na VÉGIGJÁTSZOTTAM a játékott, szép volt, jó volt, de elég volt ... kezdtem már unni a sok hentelést. Miután átvittem vettem pár dolgott a SHOP-ba, szép animált menü várt ott is, gondolom ezek miatt nem volt helyem a gépen. Kipróbáltam a multit is 3. lettem a 4 ből .... és mostmár felszebadítottam a helyet .... végre van 20 GB üresen .... várunk CRYSIS, Pro Street, HL2: Episode 2 -
Elmör #1266 A fekete képernyősüknek: nézzétek meg melyik driver van fent és frissítsétek le, szerintem meg fogja oldani a gondot! Főleg egy 8600GT esetében. Nem hiszem, hogy ne indulna, ha megvan a megfelelő driver. A guru3d.com-on nézzetek szét! -
#1265 Tényleg, köszi, majd próbálkozok! Remélem nem lesz sok kond vele. -
Borat #1264 Hopp,a proci meg dual core-os.Ezt elfelejtettem megemlíteni. -
Borat #1263 Kedves emberek,kérdésem lenne.
Íme a gépem:
AB9 QuadGT alaplap
1 giga DDR2-es memória
NVidia GeForce 8600 GT
Tegnap próbáltam XP alatt futtatni a játékot,de ahogy el akarom indítani a single player-t,a betöltésnél bejön ez az említett fekete képernyős rettenet.Nyomok egy Crtl+Alt+Del-et (valahogy ezt mostanában egyre többször nyomkodom a frankó új pc játékok miatt), és akkor látom a Windows feladatkezelőben,hogy a StrangleEngine nem válaszol.
Talált erre valaki megoldást?Szerintetek Vista alatt futna a játék? (ezt is azért kérdem,mert egyik fórumozó írta,hogy a haverja Vista alatt futtatja és semmi fekete képernyős hiba nincs). -
#1262 Általában a filmek lejátszásához szokták feltenni xvid,divx stb cuccokat foglal magában! -
#1261 Tudom hogy hülye vagyok, de mi az a codec? Nem ugrik be. -
#1260 7600GS-el mennie kéne!
Nemtudom sokaknál mi ez a fekete képernyős szarság.
(Csak 1 tipp codec pak uninstall hátha az kavar be) Régen ace mega codec sok galibát okozott! -
#1259 Lécci vegyél föl msn en! -
#1258 nekem vistam van -
csoola #1257 nekem a demo csak azon ment, vagy feketeképernyös cucc töltés után, vagy kék halál, vagy semmi.. -
#1256 Valaki nyomja vistáról? Ha igen pls szóljon , fontos!!! De legjobb , ha felvesz msnen : [email protected] . Előre is kösz! Amúgy onlineal kapcsolatos. -
#1255 Fekete képernyő volt a demonál -
#1254 A minimumg gépigény ami a FAQ -ban van.... az tényleg a minimum? Mer ennek semmi értele, Unreal Enige 3 ez nem Cry enige 2...
Szóval, a demo nekem nem indult a 7600GS emen. Nemtudom asztmondják 6800 on elindul... Mik az esélyeim a játékra, egyáltalán támogatja a 7600ast a játék?