Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Persze ,hogy megy! Most csinálok szervert , de lécci mielõtt jöttök írjátok a nevetek után , hogy HUN! Nagyon fontos! Akinek nincs ott kirúgom , mert csak magyarok lehetnek most benn <#vigyor3> Vagy a másik , hogy olyan nevet írj be , amirõl tom , hogy magyar vagy

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Gideon Wieth
EGY GIGA RAM NEM LEHET NEKI KEVÉS... nekem 512 mbvel elindult, és egy nagyobb akciórésznél kifagyott fekete képernyõre a demo...de minimum config volt és nem akadozott....szal szarul van optimalizálva és patch kell

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Zinaj
felvettelek.igazold vissza kerlek!Koszike.Utanna mehet a multi.nekem fullba fut minden szal franko!

i7 azt szevasztok :P

DarkSector
De a multi megy?
Vagy még pont most akarod tesztelni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Aki jön vegyen föl msn re: [email protected]

NeBby
Töltsétek le a ventrilot! (ha nincs meg) Aki akar jönni gamelni hamarosan , mer közbe dumálunk , úgy hátha rájövünk a gondra!

NeBby
Kicsit várjatok lécci! 20 perc és mehet!

NeBby
Milyen VGA-d van? Ha nVidia és 7xxx es a akrid , akkor driver hiba! 160 alatti drivert tegyél föl hozzá!

DarkSector
Mit próbáljunk én itten vagyok...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Nemtudom , nincs kivel kipróbálni!

Törölt felhasználó
Ezzel már tuti megy?
Eagle16
Szerintem nem lenne neki kevés, de most valahogy kitalálták a fejlesztõk /vagy csak bug/ hogy 1 gigával, vagy az alatt, kikapcsolgat a monitor, ahogy te is írtad...aki 1 gigával, vagy alatta próbálkozott, mindekinél elõjött a hiba...reméljük lesz patch..

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kuci06
kipróbáltam, 1gb-vel tényleg nem megy, beleraktam még 1.25 gigát, azzal tökéletesen megy 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DarkSector
Beszarás, ahogy kinéz a játék!
Lehet valahol állítani grafikán, mert nekem olyan érzésem van, mintha csak felbontást lehetne?!

DarkSector
Iszonyatsirály a gém...
No meg a film is ász....

Amúgy hogy lehet multiban játszani?

AntiHero
<#kuss>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Guillotine
Igen
Kevés neki?

www.guillotine.atw.hu

Eagle16
Kitalálom: 1Gb RAM-od van ugye??

Guillotine
Szevasztok!
Mitõl lehet az,hogy elindul a program és miután mindent beállítottam akkor az új játék kezdésekor állandóan kikapcsol a monitorom és azt írja ki,hogy nincs jel?

www.guillotine.atw.hu

NeBby
Online , csinálsz accot és kész! Vagy van szerver vagy csinálsz<#vigyor2>

Zinaj
hogy kell multizni?arra kivi vok

Gideon Wieth
na most rakom fel írom mi lesz ha fennt van a teljes 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

NeBby
YASU val is és krekkel is ugyanzok a hibák vannak! Ezen csak patch segíthet <#vigyor>

Zinaj
eleg hamar vegig lehet vinni.Lehetett volna 2xer ien hosszu es mondjuk 14 part..nem 7 baz...eleg vicc 12GB-hoz kepest.1xer vegig lehet tolni.torlom is asszem

AntiHero
Nekem indul jasuval:😊

NeBby
YASU 1.4.7 el nemindul sajna , csak crackel! (nemcsak nekem) Szal azt kell megoldani valahogy!

AntiHero
ATARIT is felakarjuk már robbantani egy úttal ezt is lerendezzük

Eagle16
Azért muszáj, mert ha nem csinálnak valamit, akkor az összes ember, akinek nem megy a játék, oda megy a Midway HQ-hoz, és elkezdi dobálni Molotov koktélokkal 😄

NeBby
Amúgy vki volt már benn nálam? Vmi ERIK et láttam , de az lenne a legjobb , ha mindenki csinálna új profilt multira , beírná a nevét és a végére hugy HUN valahogy , és akkor megtudjuk különböztetni , hogy magyar!

NeBby
Hát de nemtudtok bejönni , meghívni se tudlak , pedig lehetne , csak szürke! Próbálok rájöni , hogy hogy mûködik , hogy tudjunk normálisan gamelni!

AntiHero
Nem tudsz multizni?

NeBby
Én most rakom újra a gamet és úgy hátha megy yasuval , mer így , hogy visszaraktam , még a gépem is beszart , semmire se regált <#vigyor>

AntiHero
Nem muszály, mér lenne muszály?

ATARI is leszarja a PC-s TDU-t. Semmit enm lehet velük kezdeni.

Eagle16
És akkor még az milyen szép, ha valaki meg is veszi meg minden, és nála is ezt csinálja...a Midway-nek muszáj lesz lépnie valamit (patch).

Hát megprobáltam EREDETIVEL is,yasu minden szar,és igy is ugyanaz a hiba...bassza meg vmit csináljanak már a qrva életbe... :'(
Hát mondom kipróbálom a gamet server2003 alatt és valóban jobban fut mint xp-n és vistán, márt csak azért is mert a server jobban kezeli a többmagos procikat, és ez abból is látszik, hogy a magok hömérséklete, majdnem 10 fokkal magasabb játék közben mint xp alatt....

Törölt felhasználó
Nekem az van beállítva, és semmi.
dienesoft
Jah, azért néztem nagyot ,mert szerintem még most 1GB ram az alapkövetelmény, 2GB azért az még mindig sok...

AntiHero
sztem emg OPTIONSBA állítsa be mindenki a default karaktert! Csak utánna lehet játszani.

Eagle16
Az az 1 giga 2giga akart lenni nah, csak elírtam 😊

Gideon Wieth
hát nem mondom h nem kéne. de az én 512 mb ramom még bírja.. nem alapkövetelmény, de nem árt...

Eagle16
Másik fórumon meg azt írta valaki hogy 2007-ben már alap követelmény az 1 giga ram...jót röhögtem 😄DD

Én is gondoltam krekk hibára,meg leehet probálni yasu 1.3-ammal és daemon tools-al is de nem volt lelki erõm még ujrarakni...Sztem a gépemen simán kéne fuutnia!Brenyo várjuk az exe-t!
Gideon Wieth
nem elindul a játék.. de a demoban a szökõkutas rész körül megakad és utána adja a fekete képernyõt...ezért kérdezem, hogy valaki aki olvassa a forumot töltsön fel egy mentést valahova ami a második pályától van, és meglátjuk mi lesz így.. mert a töltésen nem akad meg...:S és nem is a rammenyiség a baj, valamit szarul oldottak meg amit patchelni kéne

NeBby
Sztem a krekk a baja , minnyár megszerzem az eredeti exe t és úgy megpróbáljuk!

NeBby
Valaki feltudna tölteni valahova egy eredeti exe-t? nagyon megköszönném!

Törölt felhasználó
Én sajna nem tudok belépni a multiba 😞
Eagle16
Lentebb írtad hogy black screen...

Eagle16
És akkor neked nem ad fekete képernyõt?

Gideon Wieth
nem az egy giga ram a gáz...256 mb ramom van el is indul vele, és a lentebb írt driverrel csak a szökõkút környékén, ott ahol már mondták, lefagy... :S azt kéne megpróbálni h valaki akinek megvan a teljes, //gondolom a demo pálya az elsõ// elküldene nekem egy második pályás mentést ? 😊