1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• grebber
    Felejtsétek már el ezt a 160 as alatti driver kell a 7xxx szériához 162.18-as van nekem és semmi gondom vele!
  • Prince23
    1 gigám van....
  • csoola
    vegyél ramot frissits drivert, találd fel magad:D
  • Prince23
    PLS:(((
  • Prince23
    MIÉR van ez, valaki segítsen má?!
    Ki kapcsoltam a dinamikus shedowot meg a decalst is, csak a felbontást hagytam 1024-ben, de ugyanúgy feketehalál a képernyőn...
    mit csináljak??
  • hitch
    de nem értem akkor nálam mi a k**** a****-ért nem hajlandó nálam elindulni????remélem hamar lesz vmiféle patch v vmi megoldás.
  • csoola
    neki 2 giga ramja van, figylejetek, nagyon sandit h a ram a hiba oka... netes boltokban a rendszerkövetelményben a 2 giga szerepel, sztem vmi hiba csuszott bele ami miatt egy két helyen elindul például vistán anélkül is...
  • Prince23
    Hi, na meg van a gém, csak az a baj, h mikor new gémet indítok, akkor a képernyőm vagy is a lcd-ém fekete, és villog a kapcsolójelzője, de közben megy a gépem,..... de semmi ctr-altdel nem jön össze, csak ha resetelem a gépet.
    vajon mi a gond?
  • hitch
    akkor rakjam ujra 3 -szor és műxik :P:P:P
  • Rage47
    nekem is 7600gt van, és legújabb beta driverrel simán megy
  • dolfy #1283
    Nekem a 7600GT-mhez 160 feletti driver vann fenn és tökéletesen megy a game. Igaz 3-szor kellett felraknom mire be tudtam állítani rajta a felbontástól kezdve mindent de megy. Sőt ma délelőtt raktam fel és azót a nem fagy ki a játék. Lehet ez a fekete képernyőre a megoldás, nem tudom, de tény és való, hogy stabilabb lett az egész. Csak ennyit akartam írni ez az én tapasztalatom. XP-m van a többit konfigot lennt látjátok.
  • csoola
    hát sztem akár véletlen is lehet... vagy elhallgatnak vmit, nem tudom, de ha belegondolsz, XP-n jobban kellene menie alapba, amugy meg a DX 10-es effekteket ebben nem keresném...
  • NeBby
    Nem a legújabb driver kell 7xxx es karikhoz!!!!! 160 alatti driver kell ahhoz mindig!
  • Borat
    A legfrissebb NVidia driver és DirectX van fent,XP-n mégsem indul el ez a bitang.Remélem kedves Midway hamarosan foglalkozik majd a problémával.
    De ha Vistán valóban hibátlanul fog futni...akkor csak arra tudok gondolni,hogy még a játékkészítők is megpróbálnak átszoktatni minket a Vistára.DirectX 10-es effektek,meg minden kutya füle.
  • Djemba
    elég hosszú rövidebnek gondoltam
  • grebber
    Fogalmam sincs csak mondtam egy lehetőséget szerintem senki nem tudja mi a baj vele akinek fekete képrenyő jön be!
  • csoola
    XP-n jobban futna, csak az a bibi h nem indul rajta...
  • Gideon Wieth
    legújabb driver van fennt.és nem megy..
  • gabesz752
    Nekemis ugyanazt csinálja, mint neked, és rohadtul idegesítő...
  • hitch
    akkor a K-lite is rossz neki?m er nekem az van fönn codec pack-ban.
  • Gideon Wieth
    azt mondjátok Vistán jobban megy mint XP-n ? :)
  • Eagle16
    Várjuk a javítást, Midway...
  • csoola
    igen, vista alatt probálja mindenki, nekem látjátok mim van, ott az 1 giga ddr2, de csak vistán indult vmiért, ott viszont ált. hibátlabnul ment, egyet rohatok fel neki, h sok esetben szaggatot mitn a kutya, mert egész egyszerüenlezabálja a gépem az a szar...
  • ellington
    nekem ati kártyám van, a legújabb (7.9) driver, a szerintem legújabb dx9 (augusztusi), és mégis szarozik.
  • zeus89
    lehet , persze h lehet.... uninstall előtt játszottam is egyett :)
  • kill3r21
    multizni lehet akar valaki? nekem tegnap ment :D
  • zeus89
    na VÉGIGJÁTSZOTTAM a játékott, szép volt, jó volt, de elég volt ... kezdtem már unni a sok hentelést. Miután átvittem vettem pár dolgott a SHOP-ba, szép animált menü várt ott is, gondolom ezek miatt nem volt helyem a gépen. Kipróbáltam a multit is 3. lettem a 4 ből .... és mostmár felszebadítottam a helyet .... végre van 20 GB üresen .... várunk CRYSIS, Pro Street, HL2: Episode 2
  • Elmör
    A fekete képernyősüknek: nézzétek meg melyik driver van fent és frissítsétek le, szerintem meg fogja oldani a gondot! Főleg egy 8600GT esetében. Nem hiszem, hogy ne indulna, ha megvan a megfelelő driver. A guru3d.com-on nézzetek szét!
  • Pacal17
    Tényleg, köszi, majd próbálkozok! Remélem nem lesz sok kond vele.
  • Borat
    Hopp,a proci meg dual core-os.Ezt elfelejtettem megemlíteni.
  • Borat
    Kedves emberek,kérdésem lenne.
    Íme a gépem:
    AB9 QuadGT alaplap
    1 giga DDR2-es memória
    NVidia GeForce 8600 GT

Tegnap próbáltam XP alatt futtatni a játékot,de ahogy el akarom indítani a single player-t,a betöltésnél bejön ez az említett fekete képernyős rettenet.Nyomok egy Crtl+Alt+Del-et (valahogy ezt mostanában egyre többször nyomkodom a frankó új pc játékok miatt), és akkor látom a Windows feladatkezelőben,hogy a StrangleEngine nem válaszol.
    Talált erre valaki megoldást?Szerintetek Vista alatt futna a játék? (ezt is azért kérdem,mert egyik fórumozó írta,hogy a haverja Vista alatt futtatja és semmi fekete képernyős hiba nincs).
  • grebber
    Általában a filmek lejátszásához szokták feltenni xvid,divx stb cuccokat foglal magában!
  • Pacal17
    Tudom hogy hülye vagyok, de mi az a codec? Nem ugrik be.
  • grebber
    7600GS-el mennie kéne!

Nemtudom sokaknál mi ez a fekete képernyős szarság.
    (Csak 1 tipp codec pak uninstall hátha az kavar be) Régen ace mega codec sok galibát okozott!
  • NeBby
    Lécci vegyél föl msn en!
  • zeus89
    nekem vistam van
  • csoola
    nekem a demo csak azon ment, vagy feketeképernyös cucc töltés után, vagy kék halál, vagy semmi..
  • NeBby
    Valaki nyomja vistáról? Ha igen pls szóljon , fontos!!! De legjobb , ha felvesz msnen : [email protected] . Előre is kösz! Amúgy onlineal kapcsolatos.
  • Pacal17
    Fekete képernyő volt a demonál
  • Pacal17
    A minimumg gépigény ami a FAQ -ban van.... az tényleg a minimum? Mer ennek semmi értele, Unreal Enige 3 ez nem Cry enige 2...
    Szóval, a demo nekem nem indult a 7600GS emen. Nemtudom asztmondják 6800 on elindul... Mik az esélyeim a játékra, egyáltalán támogatja a 7600ast a játék?