1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• AntiHero
    Mostanába már alap az 1gb ram játékoknál. Ez van haladunk a korral. (sajnos náha rossz irányba:( )
  • AntiHero
    Igen túl. Mivel megszereztem az alap dolgokon felűl mindent.
  • Hellsing47
    ezt is túlvitted? :|
    nagyon pro vagy
  • Prince23
    Há mán nem azé, de egy john woo-s gém ennyit követeljen...:SS
  • AntiHero
    Mert te annyira értesz a programozáshoz:S
  • AntiHero
    Igen de egy idő után uunalmas. Én túlvittem 1x meg multiztam sokat. Meg is untam mára az egészet.

Szép volt jó volt. Ez a játék is egyvolt a sok küzűl. Újjat nem mutatott! Story lapos volt. stbstb.. Egyedűl a rombolás ami tényleg jó, így utólag is jó visszagondolni rá. más semmi.
  • Prince23
    Jah wazze. ez a gamma még fél gigával is kéne menjen minimumon
  • Pacal17
    Ehhez csak az a ozzafűzni valóm hogy basszák meg a jó kurva annyukat meg a 2 giga ram minimum gépigényüket... Unreal Enige 3 mat igy nem optimalizánli... Hihetetlebn...
  • grebber
    Azért egy ilyen fajta rombolás mint ebben (igaz elvan túlozva) simán elfogadnék mindenféle játékban.
  • AntiHero
    Nem nagy szám játék amúgy. Túlvittem emg is untam.

Multit is meguntam. Semmi értelme egy idő után unalmas.

Szval ez tuti nem lesz az év játéka.
  • DarkSector
    Azé elárulok egy titkot!
    A SINGLE módban sokkal több adatot kell betölteni a gépnek!!!!!

Na ezé nem megy....
  • DarkSector
    Figyuzz..
    Gondolom vágod, hogy miben más a single és a multi!
    Na mert ha tudnád, akkor most nem írnál ilyeneket...
    Amúgy nálam nem megy a multi, mert kiír egy hibaüzenetet, úgyhogy azt sem értem, hogy szervert hogy tudtál csinálni....
  • kuci06
    Nekem is anno 1gb-val lefagyott, beleraktam még 1 gigát, és tökéletesen ment. szal az 1gb ram kevés neki :(
  • Prince23
    Szia
    Neked is a feketehalál volt a gondod (képernyőre értve), míg 1 gigád volt??
  • vgvg
    NA HELLO MINDENKI!!!!

elmentem,vettem még 1giga ramot most 2 van, és SIMÁN MEGY!!!!!!!!!!

Szal télleg ÁLTALÁBAN 2giga kell neki...addig nem fog menni.
  • Eagle16
    De éppen ez az, hogy 1gb-tal sem akadozik(legalábbis a multi, volt vagy stabil 70 FPS :D )
    Nem 256 Ramon csúszik a dolog, de: 1. egyetlen-egy játék miatt nem fogok plussz ramot venni
    2. Ha már veszek, akkor min. 2x512-t kéne vennem, mert csak úgy marad meg a dual channelem...
    Szóval ha lesz patch, vagy akármilyen megoldás , akkor játszok vele, ha nem, akkor nem, nem dől össze a világ, ha nem Stranglehold-ozhatok...
  • DarkSector
    Azért kell valszeg neki a ram, mert full iszonyat lövölde egész végig a játék és annyi tárgy meg effect mozog meg villog a képernyőn elég faxa minőségben hogy gondolom ha ennél kevessebb van, akkor már akadozva kicsit bonyolultabb lenne vele játszani...
    Ez nem egy olyan játék, amit 10fps-el is el lehet játszani....
    Amúgy meg inkább ilyen átiratok legyenek, mint olyanok amiket eddig voltak...
    Én ezt inkább jó pontnak veszem a részükről....

Meg azé nekem senki ne mondja, hogy pont egy 256-os ramon csúszik el a dolog ami BOLTBAN kb 4000...és használtan meg feleanyi...
    De szerintem sokaknak az 1g is BOLTBAN 15000-ért azért nem egy érvágás, ha azt nézzük, hogy az újjabb játékokhoz majd úgyis fog kelleni és persze a játékok is ingyé vannak...

Én régebben mikor 1-2 játék még nem ment nálam, akkor azokat szépen félre raktam, és egy pár hónap múlva mikor fejlesztettem, akkor feltettem és úgy nyomtam őket...

Vagy ha lesz hozzá megoldás...esetleg pach formájában, akkor azt kell alkalmazni...
  • Prince23
    Valami tippet tudnál adni? nekem is 1 giga van, és sztem tökéletesen kén fusson a gépemen.
    De newgémnél feketehalál az lcd-ém...
  • Balumann
    Ezren leírják, hogy megy 1 gb rammal tökéletesen, más játék is, de azért csak beírják, hogy 1 gb ram és alatta nem futtatható... Feladatkezelőben a játék egyébként 600 megát foglal, úgyhogy nem értem mi a probléma.
  • AntiHero
  • El Brujo
    meg kellen már érteni, hogy nem az 1 Gb ram a probléma. ha az lenne a multi sem indula el...
  • AntiHero
    "Hát pedig ez a gém 1 gb rammal működnie KELL!"

Vagy nem... Megkéne már érteni hogy 2gb alap. Mert a drága fejlesztők nem fognak azért + munkát végezni hogy 1gb rammal is mennyen a játék:) Sajna ez van ilyen a világ. :(
  • Prince23
    Most mit tegyek? 3 napom rá ment erre a xarra... még ven a telepítője... de nem hiszem, h tudok venni + 1 gb ramot, pedig van 10 rugóm:( Ha jól tudom annyi egy ram.
    Le kéne töröljem végleg... ááá még nem tom... első ránézésre egy EL MATADOR + Max Payne 2 koppintásként tűnik ez a játék!
    Ezért feltenném magamnak a kérdést, h megéri e tartogatni...
    Hát pedig ez a gém 1 gb rammal működnie KELL!
  • ellington
    akkor a midway fórumon miért írják százaz, hogy röhögve fut náluk egy giga rammal, és ugyancsak sok embernek nem megy két giga rammal sem..
  • Eagle16
    Nekem egyszer elindult a multi, 6-an voltunk, dynamic shadows meg decals igaz hogy ki volt kapcsolva, de nem nagyon vettem észre hogy annyira kéne neki 2gb ram...fél perc alatt betöltött, nem is akadozott...szóval még mindig nem értem, ha 1278mb rammal elindul, akkor 1gb miért kevés neki?
    Meg mi az hogy egyzser megy a multi, egyzser nem? Addig én nem is próbálkozom az elindítással, majd ha látom hogy van rá megoldás, majd akkor. Ha nem lesz rá megoldás, akkor meg legalább felszabadul egy csomó hely a vinyómon :D ( Bioshock, Airborne, World in Conflict - mindegyik kiválóan működik 1gb rammal...pont ehhez a konzolátirathoz kéne 2gb??)
  • Borat
    Az egy dolog,hogy a Midway úgy állítja be a rendszerkövetelményt,hogy tényleg jól fusson majd a játék,ez szép dolog,csak nem mindenki tud hirtelen egy játék miatt venni még plusz X giga RAM-ot (tehát amennyi még kell).
    Na de sebajj,majd kipróbálom,hogy Vista alatt elindul-e.
  • kill3r21
    jokérdés gondolom videok és jol össze van csomagolva
  • xido
    poén..pajtásomnál is folyton feketeképernyős játék volt..valami ötlettől vezérelve rányomott a multira és az meg ment:)))
  • KeKKSZike
    Miket szedhettek ki ebből?
  • kill3r21
    Stranglehold PC-Rip Full Game English Skullptura 5,83 GB nah ez már elfogadhatobb
  • DarkSector
    A játék 1g rammal és az alatt nem futattható!!!!!Csak ha minimum 1278MB ram-od van!!!!!
  • csoola
    sztem ha belegondolsz azért van, h mindenkinél faszányosan menjen jo graffal, és direkt csinálták meg igy... de nem tudom, van egy olyan érzésem h mostanában nem is fogom megtudni...
  • Borat
    Hát ebben a játékban én se keresném a DirectX 10-es efekteket.
    De például BioShock...de akkor is,mi ez,hogy a rendszerkövetelmény 2 giga?
    Komolyan gondolták ezt a kedves Midway-nél?
  • Prince23
    És akkor én most mi a fenét tegyek???? h a fenébe próbáljam ki??? állandóan feketehalál
  • Prince23
    Hát nekem a 162-es driver sem segített... a közben a medi2 ikonjai elszálltak, amiért feltettem...
  • strebacom
    Talán segit!!!
  • csoola
    nem hiszitek el h az 1 giga ram a fö baj:D többen irták h ha csak annyi van a gépükben akkor nekik is szar!
  • grebber
    Ahogy gép annyir probléma. :D Hálistennek nekem nincs semmiféle gondon nem cserélgetem naponta a drivereket kijön egy és azt használom amig be nem hal a rendszerem és miatta újra windows kell telepítenem.Na max ekkor nézek új driver után.
  • NeBby
    Nekem a másik gépemen egyik game se ment 160+ os driverrel (monitor kikapcsol) , és ez nem csak nálam volt így!
    Akkor vedd úgy , hogy egy ötlet , meg lehet próbálni , hátha...
  • Prince23
    Nekem Geforce 7300 GT-ém van és az jó 162.18-as?????
    Valaki feltette ezt a frissitést, és a képfelbontást elcseszte neki...