Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet újabb driver kéne neki.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezt a hülye játékot...a single nem indul el, multi meg egybõl megy. XP SP", 1gb RAM, jó sok FPS 😄
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ha már 2DB DL-en terpeszkedik el...!!!!
Kötelezö megnézni<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Így is élvezhetõ és legalább szépen megy!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Pedig nálad minden erõsebb + 3giga ram!
BlackSite Area 51,Unreal Tournament 3,Geras of War és a BiA Hells Highway.Utobbiról itt pár kép ami szerintem magáért beszél mindeképpen nézzétek meg!!!
Next PC upgrade: 2022
Remélem a játékidõ van 15 óra, mer ha nem akkor ki vágom (ill . vágnám a dvd-t, de úgy se fogom)
1ébként végignyomtam a gamet, rövid értékelésem:
Igazából hogy õszinte legyek, nem kísértem figyelemmel a játék fejlesztési stádiumát. A demo megjelenése elõtt 1-2 napal szereztem róla tudomást, egészen addig azt sem tudtam hogy mi fán terem 😊
Tehát mondhatjuk, nem vártam tõle szinte semmit 😊
A demo az elsõ 5-10 perc után valahogy nem fogott meg, (lehet azért mert fáradt és álmos voltam) de másnap kipihentem belevetettem magam újból, és rá kellett döbbenjek hogy húúú! Ez nagyon jó! 😊
Mondanom sem kell egybõl várólistás lett nálam a game. 😄
A megejelnés napján elõször a mérettõl kaptam sokkot xD Nade mind1, remélem a játékélmény majd kárpótol gondoltam.
Így is lett! Ennek a gemenek valami fergeteges hangulata van. Most lehet azt mondain hogy tele van lopott ötletekkel etc, de kit érdekel. (tudom tudom, a mp2 is JW történetbõl lopott, de azt mégis elõbb sütötték el)
A pörgõs és izgalmas játékélmény mellé párosul az eddigi legjobb fizika amit játékban láthattunk. Szinte mindent szét lehet aprítani és darabolni. (már majdnem red faction xD)
A hangok nagyon jók, a vasigény szvsz nem nagy.
A grafikus motor viszont khhmm.. Ue3 ide vagy oda, ez a játék nem igazán szép. Vannak bent olyan helyek ahol az ember szívesen bámészkodik mert viszonylag néz is ki valahogy, de összeségében nem 1 nagy durr.
Valami nem ok ezzel az UE3 engineal.. A BS-en kívül nem készült vele igazán szép játék (csak a motort fejlesztõk részérõl) A minap épp ezt beszélgettük 1 másik forumon.
Ráadásul sok esetben ehhez még párosul is a baromi nagy vasigény. (ala vegas)
Igazából a játék rovására már csak a rövidséget tudom felhozni, dehát ezt már mostanában megszokhattuk sajna 😞
Végsõ értékelésem: 95%
a midway fórumban ezt alaposan kivesézik.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Az iso 12 giga+bennhagytam seedbe 12gb+ feltelepít 13gb 😄D
Elvitt laza 40gb-ot :S
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun