Kempo
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem most a brazil jujitsu tetszik nagyon. nagyon hatékony önvédelem szempontjából.
a kempo az jó. van két kempos srác, akikkel szoktam versenyre edzeni, és nem nyomják rosszul. ez a jó stílus, ahol álló és földharcot kombinálnak, és nem bonyolítják túl. persze vannak olyan technikáik, amiket nehezen tudok elképzelni valós szituációban, de nem sok.
a kempo az jó. van két kempos srác, akikkel szoktam versenyre edzeni, és nem nyomják rosszul. ez a jó stílus, ahol álló és földharcot kombinálnak, és nem bonyolítják túl. persze vannak olyan technikáik, amiket nehezen tudok elképzelni valós szituációban, de nem sok.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
nekem 2 "kistestü" haverom is kempózik, és eredményesek. kamasz korunkban az utcán is eredményesek voltak:)
értelmetlenül kemény? önvédelmi\kûzdõsport esetén elég nehéz megállapitani mi értelmetlenül kemény, fõleg ha tényleg arról van szó, hogy megvédjed magad.
az meg hogy kevés technikát kíván meg? a kung-fu hoz képest biztos! :)
amugy az én szívemnek kedves kûzdõsport a thai-box, szal biztos nem elfogultságból keltem a kempo védelmébe:)
értelmetlenül kemény? önvédelmi\kûzdõsport esetén elég nehéz megállapitani mi értelmetlenül kemény, fõleg ha tényleg arról van szó, hogy megvédjed magad.
az meg hogy kevés technikát kíván meg? a kung-fu hoz képest biztos! :)
amugy az én szívemnek kedves kûzdõsport a thai-box, szal biztos nem elfogultságból keltem a kempo védelmébe:)
*Posse*T.W.D*
Ju jitsu!
Megtanulok ju jitsu-zni?
"Neo"
Megtanulok ju jitsu-zni?
"Neo"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Szerintem nincs legjobb. Azt a harcmûvészetet kell megtalálnod, amelyet ûzve jól érzed magad és saját magadat megtalálod benne. Szerintem!
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Nagyon örülök, hogy válaszoltál. Nem is akarom magyarázni, hogy sokat, mert tényleg nem kíván sok technikát, pont az egyszerûség az elõnye, mármint úgyértem, hogy a valódi életben kivitelezhetõ technikákat tanít. Valóban önvédelmi kategória, de harcmûvészet is.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt, hogy érted, hogy értelmetlenül kemény és miért csak nagy erejû férfiaknak ajánlott? Csak kérdezem, tehát abszolút nem kötekedésbõl írom.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt, hogy érted, hogy értelmetlenül kemény és miért csak nagy erejû férfiaknak ajánlott? Csak kérdezem, tehát abszolút nem kötekedésbõl írom.
MErt melyik a legjobb?
Karate? taibox? tai-chi? ésatöbbi?
Karate? taibox? tai-chi? ésatöbbi?
értelmetlenül kemény, nagyon kevés technikát kiván meg (ne kezdd el magyarázni hogy sokat, mert nem igaz), és inkább önvédelmi kategóriába sorolnám, mint harcmûvészetibe. Csak nagy erejû férfiaknak ajánlott kategória, de azok eredményesek is lehetnek.
jó az kisbetüvel is
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Szóval mindenkinek a tapasztalatait, élményeit szeretném kérdezni a kemporól. Én tavaly kezdtem és nekem iszonyatosan megtetszett, nem akarom abbahagyni soha. Nagyon hasznos dolognak találom. Imádok edzésekre járni. És már nem foglalkozom azzal sem, hogy melyik a leghatékonyabb harcmûvészet, mert számomra a kempo ez egészen biztos. A harcmûvészek tapasztalatait, élményeit szeretném megkérdezni a kempoval kapcsolatban...
← ElőzőOldal 5 / 5