24
segitsetek légyszi...
-
Ben C #24 aki ilyet mond, sosem volt még igazán rászorulva hogy puskát csináljon, vagy nem tud. -
#23 mér' mér' mér'............... miert kellett beleolvasnom? -
Vlala #22 én is... magamat -
HUmanEmber41st #21 Én ismerek ilyen Fanuc programozót, mennyit adsz a progiért???? -
#20 Topic zárható!
Ekkora faszságot, hogy puskakészítő progi!
Ha érdekel küldök egy ilyet levélben erről lenne szó:
-
#19 Most minden rosszindulat nelkül, a Word miert nem jo? -
#18 na...még mielött elfajul a dolog!!amikor nekem kellett anno,akkor még tudtam is használni a progit...de most 1 cimbimnek kell,mert kedden és csütörtökön jár suliba 14-----19 ig.namármost:ezen két napon,minden órán dogát iratnak velük...ez már nekem is sok lenne... -
#17 valaki legyszi menjen ki helyettem p1salni! (nyithatok topikot? )
-
Monoton #16 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15 fineprint miért nem jó? P -
#14 de érted logjaba ott a "linux" (nagymama es miert olyan nagy az arcod ? - Mert Debian-t hasznalok) de azert egy puskat nem tud megcsinalni.szanalmas.
Valaki irjon mar nekem portalrendszer ala full php-t . igenyeimet elmondom mail-be -
#13 mé kell ehez külön progi? :DDdlool -
#12 NA neeeeeeeeeee Legalább már ennyire hülyék csak ne legyünk :S
Azért ilyenért topicot nyitni... -
#11 35-40 éves lol, gyereknek csináltat puskát :-D -
Vlala #10 Na most esek le a székről. -
#9 hál isten nem nekem kell.............. -
#8 amig megcsinálod a puskát addigra meg is tanulnád -
Vlala #7 mi is -
#6 imádlak benneteket!!!!!!!!!!!!
-
Vlala #5 Ilyen kérdés után egyáltalán nem vártam el tőle, hogy ismerje a keresőt. -
Monoton #4 őőőőőőő én eévállalom OK!
és a havi 130ezer mellé adok még 100at :DDDDDDDDDDDD
Sztem topic zárható
!!!sumi!!! amugy ITT is kérdezhetted volna! -
Vlala #3 a fene essen már abba, aki már puskát is lusta magának csinálni, ráadásul annyi ötlete nincs, hogy magától csinálja, ezért ránk bízza még ezt a kétbitnyi gondolkodást is.
Én meg olyan embert keresek, aki írna nekem lépcsőstengelyre Fanuc CNC-programot, méreteket megadom, a havi százharmincezret felveszem utána, amiatt nem kell aggódni. Ez is Q... SÜRGŐS lenne, mert a főnök már cseszeget, plíz help, köszi, meg minden. -
Monoton #2 LOL topic!
Bármilyen nyomtatóprogram + Word! -
#1 hali.régen ezt használtam ( FinePrint ) mert nagyon jól müködött..1 a4-es lapra akár több tételt is nyomtathatott az ember....szal valami hasonlo programot keresnék...sürgös lenne.....köszöntem