Puskanyomtató Progik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
*Posse*T.W.D*
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ekkora faszságot, hogy puskakészítõ progi!
Ha érdekel küldök egy ilyet levélben errõl lenne szó:

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
<#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
REAL MADRID
Valaki irjon mar nekem portalrendszer ala full php-t . igenyeimet elmondom mail-be <#wow3>#wow3>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
és a havi 130ezer mellé adok még 100at 😄DDDDDDDDDDD <#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#confused>#confused><#hehe>#hehe>
Sztem topic zárható
!!!sumi!!! amugy ITT is kérdezhetted volna! <#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
REAL MADRID
Én meg olyan embert keresek, aki írna nekem lépcsõstengelyre Fanuc CNC-programot, méreteket megadom, a havi százharmincezret felveszem utána, amiatt nem kell aggódni. Ez is Q... SÜRGÕS lenne, mert a fõnök már cseszeget, plíz help, köszi, meg minden.
Bármilyen nyomtatóprogram + Word!
REAL MADRID