Puskanyomtató Progik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki ilyet mond, sosem volt még igazán rászorulva hogy puskát csináljon, vagy nem tud.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kaszi46
mér' mér' mér'............... miert kellett beleolvasnom?<#ijedt><#wilting><#bdead>

*Posse*T.W.D*

én is... magamat <#vigyor2>

Én ismerek ilyen Fanuc programozót, mennyit adsz a progiért????

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Random work
Topic zárható!
Ekkora faszságot, hogy puskakészítõ progi!

Ha érdekel küldök egy ilyet levélben errõl lenne szó:

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Geeryy
Most minden rosszindulat nelkül, a Word miert nem jo?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

sumi
na...még mielött elfajul a dolog!!amikor nekem kellett anno,akkor még tudtam is használni a progit...de most 1 cimbimnek kell,mert kedden és csütörtökön jár suliba 14-----19 ig.namármost:ezen két napon,minden órán dogát iratnak velük...ez már nekem is sok lenne...

Lammer
valaki legyszi menjen ki helyettem p1salni! (nyithatok topikot? <#gonosz1>)
<#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Breki33
fineprint miért nem jó? P
Geeryy
de érted logjaba ott a "linux" (nagymama es miert olyan nagy az arcod ? - Mert Debian-t hasznalok) de azert egy puskat nem tud megcsinalni.szanalmas.

Valaki irjon mar nekem portalrendszer ala full php-t . igenyeimet elmondom mail-be <#wow3>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Guer
mé kell ehez külön progi? 😄Ddlool

Csirke4
NA neeeeeeeeeee Legalább már ennyire hülyék csak ne legyünk :S

Azért ilyenért topicot nyitni...
Botond
35-40 éves lol, gyereknek csináltat puskát :-D
Na most esek le a székrõl.

sumi
hál isten nem nekem kell..............

Gabesz amd64
amig megcsinálod a puskát addigra meg is tanulnád

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

mi is <#wave>

sumi
imádlak benneteket!!!!!!!!!!!!

Ilyen kérdés után egyáltalán nem vártam el tõle, hogy ismerje a keresõt.

õõõõõõõ én eévállalom OK!

és a havi 130ezer mellé adok még 100at 😄DDDDDDDDDDD <#szomoru1><#buck><#vigyor3><#beka2><#idiota><#zavart1><#confused><#hehe>

Sztem topic zárható

!!!sumi!!! amugy ITT is kérdezhetted volna! <#banplz><#wilting>

REAL MADRID

a fene essen már abba, aki már puskát is lusta magának csinálni, ráadásul annyi ötlete nincs, hogy magától csinálja, ezért ránk bízza még ezt a kétbitnyi gondolkodást is.
Én meg olyan embert keresek, aki írna nekem lépcsõstengelyre Fanuc CNC-programot, méreteket megadom, a havi százharmincezret felveszem utána, amiatt nem kell aggódni. Ez is Q... SÜRGÕS lenne, mert a fõnök már cseszeget, plíz help, köszi, meg minden.

LOL topic!

Bármilyen nyomtatóprogram + Word!

REAL MADRID

sumi
hali.régen ezt használtam ( FinePrint ) mert nagyon jól müködött..1 a4-es lapra akár több tételt is nyomtathatott az ember....szal valami hasonlo programot keresnék...sürgös lenne.....köszöntem