Magyar­or­szá­gon van a H5N1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felmerült bennem a kérdés, hogy hogyan voltak ennek tudatában képesek arra a magyar kutatók, hogy Magyarországon fejlesszék ki a H5N1 elleni vakcinát. ???
Tehát valami nincs rendben... vagy vakcina nincs, vagy NEM minden kétséget kizáróan a H5N1 elleni vakcinát fejlesztettük ki. :-)
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
A tegnapi blikkben: A KEZÉBEN VOLT A HALÁL -vagy valami ilyesmi vezércikk arról a fószerrõl aki a döglött hattyút megfogta.
Hogy lehetnek ilyen barmok!? Ha a csóka full egészséges volt, akkor 99% eséllyel még akár meg is zabálhatja azt a rohadt hattyút, akkor sem lesz a hasmenésen kívül nagyon más baja. De még ha elkapta a nátha, akkor is kicsi rá az esély, hogy éppen nem mos kezet és éppen úgy piszkál bele az orrába.
Ostoba blikk... <#violent>#violent>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ez egész jó:
http://www.madarinfluenza.bpallatorvos.hu/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak az a baj hogy apró utánnajárás sem kell hozzá hogy kiderüljön akik esetleg elkapták:
Közvetlenül érintkeztek a fertõzött állatokkal,ürülékükkel (pl csirketartók)..
Még ha hozzá is érsz egy influenzás csirkéhez:) egy kézmosás és csá,amúgymeg 80 fok fölött szevasz a vírusnak,namost egy enyhénszólva 80fok fölött fõzünk,sütünk..:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Stephen King : Végítélet
Csak halkan, mert ez illegális...
Szal egyél ilyen embereket, tutira egészséges! <#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Ezt hívják úgy, hogy mesterséges hisztériakeltés!
:)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nostradamus a jós azt mond, hogy nincsen számára pestis!
Több 100 pestissel fertõzött embert gyógyított-áppolt, és mégsem kapta meg.
Akinek el kell kapnia a vírust, az úgy is elkapja !
Senki sem kerülheti el az árnyékát!
Amugy nem akkor van a baj amikor fozzuk, hanem amikor levagjuk, ugyanis a virus akkor fog tamadni <#violent>#violent>
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Védjük az anyukákat! Együk meg õket, hiszen mást már úgysem lehet megenni <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egyébként elég ha megsütitek a húst mert a magas hõmérsékletet semmilyen virus nem birja
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nem mind, hanem megint <#vigyor>#vigyor>
Volt már Y2k, 09/11, kergemarhakór, most madárinfluenza... már fárasztó, hányszor kellett volna meghalni a média szerint csak az elmúlt 5 évben.
Macskától, kutyától is el lehet kapni alkalomadtán olyan fertõzést amitõl meghalsz és nem is extrém esetekrõl van szó.
Ezek a fertõzések is olyan embereket értek akik estére bevitték a hálószobájukba a libákat és együtt aludtak velük, meg nyersen ették a csirkéket és hattyúkkal csókolóztak stb... itt egész egyszerûen arról van szó, hogy néhány nagy gyógyszergyár jól bevásárolt médarészvényekbõl és vice versa.
csatlakoznék #3hoz, mit egyek? Megint csak az lesz, hogy a magyar otthon tenyésztett állatok lesznek egészségesek. Persze a disznóhus meg ilyenek az mind káros mert több benne a koleszterin mint egy big Macben, és házi moslékkal etetik õket és napra is kimehetnek! Bezzeg a hollandok akik hajón tenyésztik õket 1 személyes karámokban és darált hal csont táppal etetik õket! az eu konfort
rohadt hiradó meg tezsi itt a nyálát: azóta már több mind 2 ember meghalt! ez egy év alatt már tiz ember!
ja autó balesetben meg meghal egy kisebb város évente csak magyarországon. De azért féljünk ha megdöglik egy fejbelõtt galamb.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Érdektelen az egész mûhisztéria.
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Amúgy az ügy nem nagyon érdekel, mert eddig is szárnyast kajáltam, eztán is fogok... ha ettõl pusztulok ki, akkor így jártam.
Elegem van már abból, hogy semmit nem lehet megenni mert:
tengeri hal-nehézfémek
folyami hal-nehézfémek és egy kis cián
szárnyasok- "csirkenátha"
sertés- száj és körömfájás, koleszterin stb
marha- "kergemarha" kór
spenót, sóska, saláta, retek stb - rádióaktív szennyezõdések
paprika-alfatoxin
egyéb növények - permet, génkezelés stb.
szénsavas üdítõk - "E" hegyek, csontritkulás, "májerhelõ" anyagok, vesekõ, epekõ
ásványvíz - fogkõ, vesekõ, esetleges nehézfémek
csapvíz - koli bacik, azbesztes régi csövek etc.
Mit egyek? Olyan embert aki bérescseppet, meg supradynt, meg centrumot szed, bifidusz eszenzisszel?
Bekaphatják <#mf3>#mf3>
Hû az anyja! R2D2 bátyja kishazánkban!
Viccet félretéve..minek ez a cikk már megint?
<#schmoll2>#schmoll2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"