Tájképek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Aquir
A képeket lekicsinyítheted...

ha úgy érted hogy itt nem tudod feltölteni mert a mérete nagy, akkor itt töltsd fel

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

nem tudok nagyok a képek.

húúúúú,de szépek.
én is

thx 😊!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali emberek!
Nem tudna valaki nekem PÉCS-rõl beilleszteni néhány képet amiken az egész város rajtavan?

RaZoK
nekem nincsenek gépen..

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Laky
hát a te képeid?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nagyon jó légifotógyûjtemény. A neten találtam:

http://www.tothgeza.hu/

Bocsi. A mai világban az ember minden rosszat feltételez. És elnézést kérek tõled. Sajna számításba se vettem, hogy a "másik" (kutató-mentõ) oldalt képviseled. Egyébként a kép szép.

stp4trick
Én muszájból voltam ott 3 napig, és teljesen egyetértek Veled, de részemrõl OFFnak vége, bocsi. Azért a kép szép?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Nem jártam ott, hanem jó a memóriám. <#bee1> A tévében mindig ezt páztázta a kamera.

Más!!!
Én pedig elitélem azokat az embereket, akik csak azért felutaztak a hegyre, hogy megnézzék a roncsot. Én ezt gusztustalannak tartom. És ezt nem viccbõl mondom.

stp4trick
<#eljen>

kicsit pontosabban a lezuhant gépnek háttal, de úgy látom jártál ott, én is sajnos, de ez nem ide tartozik.
Csak a táj szépsége fogott meg a szörnyûséggel a hátam mögött, és muszáj volt lefotózni.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Borsod megyei Hejce mellett lévõ hegy.

okosszöszi26
Kenya

|Származási hely: Degec|

ngcsnet
jó hát nem vagyok fotós

ngcsnet
magyaro.

stp4trick

ha valaki megmondja hol készült a kép, piros pontot kap, a többieknek meg leesik az álla:-)

szépnek szép, de tucatfotó kategória 😞
nehéz a naplementés/felkelõ napos témából újat kihozni!

Gladiator
PERMBAN

RaZoK
nagyon nem :Ð
akár tenerpartól is könnyedén tudsz fotót csinálni :Ð

schrank
az alsó kép se magyarországon van az már enyhén fekete erdõ klinika fíling<#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Taranov
Nagyon szép. Ha ez a ferdeség nem lenne, tökéletes lenne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ngcsnet
saját kép

bocs a kis felbontásért, de már alig volt hely a galériámban

ngcsnet
békaO_o

[/url]
Szerintem a fotóinkba belefér, a légifotóba egyáltalán nem, de ez is maradhat. Ha marad, akkor majd én is rakok be 😊
Aquir
Légifotó-s topik nem megfelelõ ennek a témának? 😊

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RaZoK
nosza :Ð