33
Az általunk készített tájképek kerülhetnek itt bemutatásra, vagy más egyéb képek
-
#33 [center] -
#32 A képeket lekicsinyítheted...
ha úgy érted hogy itt nem tudod feltölteni mert a mérete nagy, akkor itt töltsd fel -
heni11 #31 -
heni11 #30 nem tudok nagyok a képek. -
heni11 #29 húúúúú,de szépek.
én is -
triAz #28 thx :)! -
-
triAz #26 Hali emberek!
Nem tudna valaki nekem PÉCS-ről beilleszteni néhány képet amiken az egész város rajtavan?
[Természetesen vmi repcsiből készült képre gondolok :) ] -
#25 nekem nincsenek gépen.. -
#24 hát a te képeid? -
DJviolin #23 Nagyon jó légifotógyűjtemény. A neten találtam:
http://www.tothgeza.hu/ -
DJviolin #22 Bocsi. A mai világban az ember minden rosszat feltételez. És elnézést kérek tőled. Sajna számításba se vettem, hogy a "másik" (kutató-mentő) oldalt képviseled. Egyébként a kép szép. -
#21 Én muszájból voltam ott 3 napig, és teljesen egyetértek Veled, de részemről OFFnak vége, bocsi. Azért a kép szép? -
DJviolin #20 Nem jártam ott, hanem jó a memóriám. A tévében mindig ezt páztázta a kamera.
Más!!!
Én pedig elitélem azokat az embereket, akik csak azért felutaztak a hegyre, hogy megnézzék a roncsot. Én ezt gusztustalannak tartom. És ezt nem viccből mondom. -
kicsit pontosabban a lezuhant gépnek háttal, de úgy látom jártál ott, én is sajnos, de ez nem ide tartozik.
Csak a táj szépsége fogott meg a szörnyűséggel a hátam mögött, és muszáj volt lefotózni. -
DJviolin #18 Borsod megyei Hejce mellett lévő hegy. -
#17 Kenya -
#16 jó hát nem vagyok fotós -
#15 magyaro. -
ha valaki megmondja hol készült a kép, piros pontot kap, a többieknek meg leesik az álla:-) -
Phat Smoker #13 szépnek szép, de tucatfotó kategória :(
nehéz a naplementés/felkelő napos témából újat kihozni! -
#12 PERMBAN -
#11 nagyon nem :Ð
akár tenerpartól is könnyedén tudsz fotót csinálni :Ð -
#10 az alsó kép se magyarországon van az már enyhén fekete erdő klinika fíling -
#9 Nagyon szép. Ha ez a ferdeség nem lenne, tökéletes lenne. -
#8 saját kép
bocs a kis felbontásért, de már alig volt hely a galériámban -
#7 békaO_o -
greco #6 [/URL] -
AnonymouS #5 Szerintem a fotóinkba belefér, a légifotóba egyáltalán nem, de ez is maradhat. Ha marad, akkor majd én is rakok be :) -
mod #4 Fotóink
Digitális és Analóg fotográfia -
#3 Légifotó-s topik nem megfelelő ennek a témának? :) -
-
#1 nosza :Ð