Közeledik a teleklónok támadása

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem kell vérfarkasra utaló jelek, bizonyítékok hogy léteztek! aki tudd ilyenrõl az szóljón!! köszikeh! XÐ
"A lekezelõ stílust ti kezdtétek" - ??? Kikre gondolsz? Ne legyél már ilyen egyszerû... Bár lehet, hogy más nem megy 😊
A stílusod lekezelõ, idõnként kioktató, még ha nem is érzed úgy. Az epés megjegyzéseidet tartogasd meg otthonra.
A lekezelõ stílust ti kezdtétek, nem? Ahhoz képest én nem érzem a stílusomat lekezelõnek.

Nem értem, hogy mire föl ez a lekezelõ stílusod. Én sem osztom sokmindenben a nézeteidet, de én nem próbáltam rád erõltetni a gondolataimat (én csak válaszoltam a kérdéseidre). Válassz mást a kekeckedéseid célpontjának.
Ebben igazad van, nem jelenti automatikusan azt. Én sem veszem 100%-ra, hogy az, de nem is 0%-ra. Mármint az esélyét. Miért tenném? Épp a tudomány mutatta meg, hogy a világ nem olyan "egyszerû", mint egyesek képzelik.

Egy bizonyos mennyiségû kíváncsiság ésszerû, mert a problémák megoldására motivál. Enélkül nem lenne tudomány, csak dogmák.

Amúgy szerinted az állatoknak nincs eszük, intelligenciájuk? Megsúgom, van. És jellemzõen azok a kíváncsibbak, amiknek több van...

Na de mindegy, idd inkább tovább a sörödet. 😊

"Mellesleg már szamtalan jól dokumentált esete van a "halálközeli élmény" jelenségének." - pl. Szûz Mária megjelenéseit is nagyon jól dokumentálták. De ez nem jelenti azt, hogy igaz lenne. Attól, hogy valamit leírnak, még nem jelenti egybõl azt autömatikusan, hogy igaz is.
A többi, amit írtál ismét csak ködösítés.
"Megtévesztés, hazugság, ezek véletlenül nem szinomímák?" - még csak véletlenül sem.

"Vagy így, hogy "csak" megtévesztés, így már minden rendben?" - nincs rendben.

""ilyen nem lehet!" -> ilyen nincs -> valaki azt állítja, ez történt? -> csakis hazudhat." - pontosan.

"ésszerû kíváncsiság" - ??? A kíváncsiságnak semmi köze az észszerûséghez. A kíváncsiság egy tulajdonság, ami még egyes állatfajokra is jellemzõ.

Egy pillanatig sem gondoltam, hogy materialista vagy.
Mellesleg már szamtalan jól dokumentált esete van a "halálközeli élmény" jelenségének. Most már inkább azon megy a vita, hogy ez egyszerû hallucináció-e, vagy több annál. Azért kénytelenek foglalkozni a gondolattal (mármint a kutatók is), hogy több lehet annál, mert néha olyasmirõl is információt szereznek ezek a személyek, amirõl a szokásos érzékszerveikkel nem tudnának. Így a vita része az is, hogy itt vajon az agy megmagyarázatlan képességeirõl van szó (ESP), vagy másról.

Ez nem sokkal "misztikusabb", mint a kvantummechanika jelenségei, amirõl csak igen kevesen állítják, hogy tudománytalan.

Megtévesztés, hazugság, ezek véletlenül nem szinomímák? Vagy így, hogy "csak" megtévesztés, így már minden rendben?

Mit nem értesz a #178-on? Ime a logikai sor: "ilyen nem lehet!" -> ilyen nincs -> valaki azt állítja, ez történt? -> csakis hazudhat.

Én nem vonzódok jobban a misztkus dolgokhoz annál, ami még belefér az ésszerû kíváncsiságba. De nem vagyok elvakult materialista sem, aki még a kvantummechanikát is csalásnak tartja.

???
"Nyilván a #178-ban leírt logika" - ???? Hol van ott logika? Nocsak, nocsak! Ejnye, ejnye.
Hazugság=valótlan állítás.

"feltételezést tényként közölni" - ez nem hazugság, hanem megtévesztés. Nocsak, nocsak! Ejnye, ejnye. Nem ártana, ha alapvetõ fogalmakkal tisztában lennél.

"Azaz, a saját világfelfogásodat (anyagelvûség) tekinted abszolútumnak, és másoktól is elvárod, hogy annak tekintsék. Aki erre nem hajlandó, azt meg igyekszel kirekeszteni." - te nagyon el vagy tévedve. Kit rekesztettem ki? Azt sejtem, hogy te vonzódsz a misztikus dolgokhoz, de talán nem kéne megbélyegezned azt, aki nem olyan, mint te.

"Te pontosan ezt tetted most" - hiába próbálod csûrni-csavarni, ennél jobb és pontosabb/szabatosabb hozzászólást írj.
Nocsak, nocsak. A hazugság definiciója tudtommal az, hogy olyasmit állítani, ami nem igaz, vagy nem tudhatjuk biztosra, hogy igaz-e. Tehát pl. egy feltételezést tényként közölni. Te pontosan ezt tetted most... Ejnye.

Nyilván a #178-ban leírt logika alapján állítottad ezt. Azaz, a saját világfelfogásodat (anyagelvûség) tekinted abszolútumnak, és másoktól is elvárod, hogy annak tekintsék. Aki erre nem hajlandó, azt meg igyekszel kirekeszteni. Erre mondom, hogy erõszakos dolog.

Igen, azokban a hozzászólásokban hazudott. De ebben a topicban nem csak õ hazudott.

"...de ezt másokra is próbálni rákényszeríteni erõszakos dolog." - írj példát, mert nem értem.
Fõleg #32, #42.

A te #19-esed alapján meg úgy tûnik, te még a tudományos kísérleteket is csipõbõl csalásnak ítéled, ha azok nem férnek bele a valóságról alkotott, a tudomány mai állásához képest is "konzervatívabb" véleményedbe. Oké, te azt hiszel, amit akarsz, de ezt másokra is próbálni rákényszeríteni erõszakos dolog.

Konkréran=Konkrétan
Konkréran melyik hozzászólás(ok)ra gondolsz?
Oké, én sem szeretem a csalókat. De most akkor ezzel azt akarod mondani, hogy Fenjoy is biztos csak hazudozott? Olyan alapon, hogy "ilyen nincs"?

"nagyon rá vagy állva/állítva" - ráállva lehet, de ráállítva semmiképp, ugyanis senki nem kért fel/bízott meg ilyesmire.
A példa, amit leírtam, nélkülöz mindenféle tudományosságot. Csupán egy célt szolgált: az állítás bizonyítását, és a hazugságáradat megfékezését. Engem nem az érdekelt, hogy a "testelhagyó" milyen tudományosan magyarázható elv szerint csinálja amit csinál, hanem az, hogy amit állít, az igaz-e vagy sem. Feltételezem, hogy ha ez igaz lenne (a testelhagyás), akkor sem lenne ember a földön, aki ezt tudományosan tudná magyarázni.
Egyébként általánosságban is utálom a hazugokat, a csalókat, a szélhámosokat az élet minden területén, legyen az tudományos, vagy nem tudományos kérdés.
"Ugyanakkor, nem mindig szélhámos, aki nem tudja kézzelfoghatóan, tudományos alapon igazolni az állításait." - egy képzetlen embertõl nem várnám el, hogy tudományosan megmagyarázva adja elõ a történetét. De azt viszont elvárom, hogy amit elõad, az IGAZ legyen.
Látom, nagyon rá vagy állva/állítva egy bizonyos területre, de tudod, az élet/todomány más területein is sok ám a szélhámosság. Ugyanakkor, nem mindig szélhámos, aki nem tudja kézzelfoghatóan, tudományos alapon igazolni az állításait.

Ebben biztos lehetsz. Számtalan szélhámost lepleztem már le, mert az állításukat nem tudták igazolni.
Ezt valószínû a NSA/CIA legprofibb testelhagyói sem tudták volna teljesíteni... <#vigyor>

Egy másik fórumon a testelhagyással dicsekedtek egyesek. Egymást túllicitálva meséltek az "élményeikrõl", meg hogy ilyenkor bárhova el tudnak menni, falak, ajtók nem akadály, stb. Amikor már nagyon megelégeltem a baromságaikat (moderátor voltam), az alábbit írtam be:

A lakásomban (a pontos címet is megadtam) a WC-ben elhelyezek egy jól látható szöveget. Aki pontosan meg tudja mondani 2 napon belül, hogy mi van ráírva, annak 100.000 Ft-ot fizetek. De aki nem, és továbbra is testelhagyásról mer beszélni, azt örökre kitiltom.
Soha többet nem írt senki testelhagyásról.
Ez a baj, NEM KELL ELHINNI MINDENT, AMIT A SOK ÖKÖR LEÍR!!! Vedd már észre! Én is leírhatnám, hogy a dinoszauruszok azért haltak ki, mert mindegyik homokos lett, attól még nem igaz BAZE!

Blackmail the Universe

Supremo
No comment... szomorú, hogy itt tartunk! Csak egyetérteni tudok "Wanek" kollégával.

<#beka3>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Több hozzászóló is nyugodtan gondolkodhatna politikusi pályáról. Ennyit összehantázni...
Kis-Bob
Majd, valahol, valamikor, valaki.

Tényleg igaz. Mindig ezt mondod. <#sniffles>

Majd megkeresem neked a cikket esküszöm és az orrod alá nyomom, úgy gúnyolódj!

Küldöm! :-)

Indestructible
azt nem tudom vágta e hogy hány fészek van a fákon, lehet 😊

kár hogy nem kérdezték meg 😊

Indestructible
picit hamar leplezted le magad, bár gyanúsnak tünt, nem is a téma miatt amit Istennel és Jézussal tárgyaltatok, hanem mert Istennel és Jézussal találkoztál.

Az amit leírtál agyról ugyanolyan likas és összeszkábált mint amilyen a másik tábor elmélkedése.

Ellenben, megkérdezhetsz dokikat, elég sok köztük a drogos, alkesz és van köztük olyan is akinek volt halál közeli élménye, meg hát hivatalból is vágják mit hozhat ki a drog, de nem állnának ki ilyen széles mellel a "közmegegyezéses realitás" se a manapság oly kedvelt logikai -, ami csak komoly megszroításokkal mûködik, tehát formális -látásmódunk mellett.

ott van pl az íj hal ami csak 2dében mozog, sõt bizonyos egér fajták is, egy tálcáról aminek van egy kis pereme, már nem képes kimászni..

de picit had dörgölõzzem hozzád is:

orvosok löktek valami kisérletet, önkéntesekkel, kaptak drogot komoly ellenenõrzés mellet, rövidre fogva: egyik srác, kapott valami gombát vagy maszlagot nem tom mit, - haver mesélte - kész volt vagy 24 órán keresztül, egyszer csak felpattant és totál merevre nyújtott lábfejekkel körbe szaladt valami mezõt háromszor, mikor magához tért kérdezték mi volt ez, miért lökte ezt morbit balettet, erre a gyerek, full meggyõzõséddel: Mi, ti nem láttátok, 3-szor repültem körbe a mezõt!

Kornan
Gondoltam beszúrok még hozzá egy idézetet ami eszembe jutott : "Libenter homines id, quod volunt, credunt" - Az emberek szívesen elhiszik azt,amire vágynak.
(Gaius Julius Caesar)
Legalább mostmár ezeket is tudom, kösz.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Látom feleslegesen írtam.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Elküldenéd nekem is?
Ha itt vkinek orvosi diplomája lenne, huh. De én persze nem tudom, egyelõre a hivatalos álláspontom ez. Preferált álláspontom: be voltál drogozva(nyugtatózva, érzéstelenítve, gyógyszerezve), agyad mindenféle mûködése egy kicsit felborul, meg összekeveredik, ráadásul (már kísérleteztek ilyesmivel), ha mondjuk álmodban nagyon erõs inger ér, fájdalom mondjuk és a fájdalom testi sérülésbõl adódik, megjelenhet fizikailag is a sérülés, persze csak "enyhe" sérülések, ütés, szélsõséges esetben vágás, de a bõröd nem szakad fel az ér elpattanása elõtt általában. Most tanultunk filozófián Spinozából a 4 információs forrást, MÁR szerinte is a tapasztalat a második legmegbízhatatlanabb, tudományos információforrás: godolkozás ellenõrzött, kísérlet, kísérlet eredménye, következtetések, gondolkodás, ez a legmegbízhatóbb, de ennek is kell elméleti alap.
Ez asszem nem olyan, mint amilyennek eredetileg akartam, a túlvilágról meg a többirõl meg annyit, hogy amíg csak ilyen esetek vannak mellette, addig nem tudni.
Egyébként vki írta, hogy a kereszténység a legfiatalabb vallás, na ez viszont hü*eség, egyrész, ha nagyobb vallásokat nézünk csak, akkor is már rögtön az iszlám fiatalabb. Bár ez csak okoskodás részemrõl.

Nem csekkoltad mi?
Én cinikusan írtam a lentit.
Én abszolut reális vagyok!
Csak a két kezemmel megfogható dolgokban hiszek.
A valóságban. És mint ilyen elutasítok minden megtévesztõ ,bemagyarázós fogalmat.
Nem hiszem,hogy van halál utáni élet.A halál végleges.Jó lenne de ez van..még soha senki nem tért vissza belõlle és mondta,hogy mi a szitu akkor.
Az amit az orvosok bebizonyítottak az számomra elfogadható, bele illik a logikai sorrendbe.
Valami olyasmi játszódik le ilyenkor,hogy a vérben lévõ oxigén fogy és nõ a szédioxid.
Ennek hatására mivel ez egy vészhelyzet a szervezet számára kikapcsolja az agy egyes területeit. Ez történik mikor csinálsz valamit ami sok oxigént éget el az izmokban..mondjuk futás után ha elszorítod a saját nyaki verõereidet..egy kis idõre elájulsz.
Csak halálközeli eseteknél ez drasztikusabban jelentkezik.Ezeket az állapotokat az agy "AROUSAL" központja szabályozza..ez az éberségi központ.
Véletlenül már egy jó idelye érdekel a agykutatás.
Ilyenkor az történik,hogy az agy próbál életben maradni..az evolúció folyamán ez úgy fejlõdött ki,hogy lekapcsol pár dolgot a divergáló hálózattal és az agy megpróbálja a meglévõ oxigént a memória fentartására felhasználni..azaz az agykéregben a moduláris szerkezetekben ahól a piramis sejtek vannak és az önmagukba visszanyúló neuronok.Ott használja az ATP elõálítására és mûködteti a K-Nátrium pumpákat ,hogy minél kissebb legyen a refrakter periódusa a sejteknek..ha túl kicsi lesz..és nem mûködik az Divergáló erõsítõ hálózat..kialszik a jel ami a felejtéshez vezet.Ilyenkor mindent elfelejtesz ami valaha tapasztalat ért és meghalsz. Innen még soha nem tért vissza.
Az emlékek vészes megtartásának az a következménye,hogy betolulnak szabályozatlanúl a tudat központba ahól átéled az emlékeidet." lepereg az életed filmje " Nem tudod szabályozni õket. "ez megfigyelhetõ LSD hatására is" A tudatod mindvégig megpróbál életben maradni, harcol.
Hamar megszünik, lekapcsolódik az agy az érzékszervekrõl mivel ez sok oxigént fogyaszt és úgy fest,hogy a tudatnak szüksége van élményekre.Ezért megpróbálja stimulálni magát az emlékekbõl elõállított percepciókkal amit te így élsz meg.RUSH effektet élsz át..fényeket látsz..hangokat hallasz. És mivel minden embernek anatóiailag ugyan úgy mûködik az agya..ezért hasonló élméneket is élünk át.. És ha nem kapsz oxigént..MEGHALSZ. végérvényesen.
jaj és Istenrõl meg annyit, hogy én nem mondom, hogy van-e vagy nincs, nem az én dolgom eldöntetni, de az tény, hogy ilyenkor az emberek átélnek úgymond halálközeli élményt és a mûtõlámpa fénye stb meg a saját kultúrája mítoszaiból vett ilyen markánsabb elemek(vallással kapcsolatos pl) megjelennek ilyenkor. Akik pl úgymond találkoznak ufókkal (errõl volt dokfilm is, meg ma is sokan kutatják(roliika ez pl inkább bizonyíték, mint a Blikk)), azoknak olyasmi "betegség" vagy minek is mondjam van, hogy mikor felkelnek-felriadnak, nem egybõl kapcsol be az agyának egy-két része, általában a testet mozgatók. Ekkor úgy érzi, mintha lebegne, nem tudja mozgatni a végtagjait(mily meglepõ<#idiota>)~ kiszolgáltatott érzése lesz. És ekkora ugyanúgy jönnek ezek a kulturális mítoszok. Például volt egy kis kínai, aki hasonló körülmények között az érezte, hogy valamilyen kis törpe alakok ugrálnak vagy már nem is emlékszem, mit csinálnak körülötte-szóval eltérõk lehetnek ezek az élmények. Mindenesetre az ilyen "felkeltem és elvittek a földönkívüliek"(ufó nem jó szó, mert az eredetileg azonosítatlan repülõ tárgy-tudom, én is használtam...😊)történetek innen erednek!<#falbav>

Blackmail the Universe

"Azért mert nektek orvosi meg mittomén mien diplomátok van meg hûde okosak vagytok még nem kell hülyének nézni a másikat."

Viszont te mégsem tudtad letenni, és nem azért, mert atomfizikát kutatsz😉

Blackmail the Universe

jaj de a legjobb beszólás hogy is volt? Ja igen, a Hupikék Törpikék c mesérõl azt mondta, hogy igazából az ötlet onnan jött, hogy >valahol< >valamikor< >valakik<(ezt a 3 szót jól tesék megjegyezni, mindig megtalálhatók a megszólalásaiban) találtak elõ kék kis törpét (és persze ez tény, mert >valaki< >valamikor< >valahol< látta és leírta) és ebbõl lett a mese... kész... az a baj, nemtom jól elõadni, pedig egy pár percet nem kaptam levegõt... Istenem, mindig megríkat<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Blackmail the Universe

Csúnya dolog kicsúfolni másokat mert hisznek valamiben amiben te nem..És egyébként is,hogy ítélkezhetsz egy olyan dolog felõl amit én megtapasztaltam te pedig nem..Közönséges halandók vagytok csak.Azért mert nektek orvosi meg mittomén mien diplomátok van meg hûde okosak vagytok még nem kell hülyének nézni a másikat. És igenis vannak szellemek meg isten is. Tudom mert találkoztam vele.

Tudjátok volt,hogy elgázolt egy állat..gyorsan vittek is a Honvéd korházba mint a "vészhelyzetbe" ott meg már egybõl mûtöttek.Belsõ vérzésem volt.Meg eltört a gerincem de tudok járni hála isten.
Szóval nem voltam magamnál, mûtöttek és 1x meg csak azt veszem észre,hogy látok egy arcot..elõször nem tudtam,hogy kié lehet..de aztán kitisztult és láttam,hogy egy zöld maszk is van rajta..felismertem,hogy egy orvos lehet az..láttam a vakító fényt is ami fentrõl jöt..asszem a mûtõs lámpa volt az de nem tom pontosan..minden inger olyan erõs volt elõször.

Aztán oldalt láttam meg magamat ahogy fekszem az asztalon.Nem éreztem fálydalmat.Könnyûnek éreztem magam.
Gyakorlatilag ott repkedtem a szobában..marha jó volt, kirepültem a folyosóra is, + kinéztem a korházból , fél órát ha tölthettem ebben az álapotban.
Aztán jött egy kisérõ..valaki, én sem láttam az arcát, de boldog voltam és nyugodt a közelében. Már nem ezen a világon voltunk..hallottam valami zúgást is..egy monoton hang volt az..mintha harang zúgás lett volna..köd volt mindenütt.
És volt egy kerítés féle is..alacsony..egy jelképes határvonal szerûség.
Úgy éreztem ha átlépem többé már nem fordúlhatok vissza.
Nem is gondoltam rá,hogy meghaltam...nem bántott ez a dolog..de még úgy éreztem,hogy dolgom van ebben az életben.

Aztán egy nagy fényes alak jött oda hozzám. Azt mondta,hogy õ isten..elõször nem akartam elhinni..de aztán olyan meggyõzõen beszélt ,hogy mégiscsak hittem neki. 😊
Aztán oda hívta jézust is.."nem is szakállas" vele is dumcsiztam egy keveset, kérdezte,hogy mennyit fejlõdött a világ..meg beszéltünk az új HD TV-krõl is..meg,hogy az AMD veri az intelt.."képzeljétek Õ is AMD párti" 😊
Na aztán késõ volt..úgy hogy eljöttem onnan és visszamásztam a testembe.
Felébrettem..meggyogyultam..aztán elmeséltem az orvosnak is meg mindenkinek de sokan hülyének néztek.
Pedig ez bizonyíték mert ÉN megtapasztaltam. És õk meg nem..õk nem tudják.
Csak mi,hogy mi az igazság..ezért jó ,hogy összefogunk. Mert nem mi vagyunk a bolondok hanem a VILÁG !! Loál
<#eljen> ... Én nem szeretném megbántani roliikát, de azért tényleg, már olyanokat ír ide, hogy kb banolni kéne... Szegénykém, még el is hiszi ezeket<#vigyor4><#alien2><#nevetes1>

Blackmail the Universe

Ez az SG télleg Blikkre változtathatja lassan a nevét...<#wave>

Baromi ronda ez az új dizájn!

én is leklónozok két fényt: veszek 2 ugyanolyan laser-t, majd megnyomom mind a 2-n a gombot.. jó ez elég suttyó beszólás volt, de én nem tudom, hogy az ilyen kísérleti eredményeket létre kell-e hozni: okés, SG-nek kell, mert itt is már kiló ötven felett jár a hozzászólások száma, de komolyan fényt "teleklónozni"... Majd ha egy egyszerû többsejtû életformát CSAK klónozni fognak-TÖKÉLETESEN-, akkor szóljatok... Ráadásul ez a teleklónozás: ennek mi értelme? Mert én attól még nem változtatok helyet, a másik 'én' meg akármit csinál, arról én tudni nem fogok... (bocsi, ha olyat mondtam, amit elõttem már megtettek, de nem olvastam el a hsz-eket!!)<#falbav><#fejvakaras><#boxer><#mf3>

Blackmail the Universe

igen, ehhez tényleg idõ kell, hogy az ember a helyén kezelje ezeket a dolgokat. Ma már csak röhögök a régi magamon, kb. én is olyan együgyü voltam annak idején mint most rolika, menden beromságot vakon beszoptam de mai fejjel már látom, hogy mennyi minden tudja motiválni úgy a hívõket mint a túloldalon lévõ megtévesztõket.

az ananova.com-on szoktam ilyesféle cikkek lenni...

Kornan
Nem olvastam el az osszes hozzászólást de úgy 100-at elég felületesen.Annyit szeretnék a beszédtémához hozzáfûzni,hogy az ember természeténél fogva kitalál dolgokat,egyesek fogékonyak az ilyen dolgok iránt,többnek,okosabbnak,az átlagtól külömbözõnek érezzük magunkat ha ilyen dolgokban hiszünk.Ahogy az ember fokozatosan öregszik,tapasztalatot szerez rájön,hogy nem kéne mindent elhinni(szélsõséges eset:télapó,jézuska).Az ilyen misztikus,ufós,szellemes,összeesküvéses,halál utáni élményes... eseteknek a 98%-a minimum tévedés.Át kell gondolni,hogy is van ez,és nem hagyni,hogy mások befolyásoljanak.Már régóta látható ez a jelenség,mikor valaki nem tud megmagyarázni valamit,akkor szárnyra kap a fantázia.Én hiszek abban,hogy a tudománnyal mindenre magyarázatot lehet adni,mindennek van ésszerû oka,de azt viszont nem hiszem,hogy a tudomány tévedhetetlen,mivel mi emberek alkottuk és nem vagyunk tökéletesek.És ha valami még számunkra ismeretlen nyitottan és óvatosan kell megközelíteni,nem találgatni.A lényeg,hogy nem szabad elhinni mindenféle történetet az ufókról,titkos katonai projektekrõl,csodákról...Ajánlom az NGC-n az igazság nyomában címû mûsort,aki még nemtudja miaz,bár szerintem itt sokan ismerik,egy-két ilyen közismert témát vizsgál meg.
Ezt az érvelést meg is lehet forditani.Attól ,hogy te tapasztaltál valamit az nem biztos ,hogy igaz.Erre a legjobb példa amikro a egyerek utazik a vonaton akkor azt mondja ,hogy mozog a táj.Erre sokan mondják ,hogy hülyeség ,pedig tulajdonképen igaza is van.Csupán nézõpont kérdése.Az élményeid nem biztos ,hogy hamisak ,sõt én el is hiszem neked ,hogy átélted csak ,nem biztos ,hogy megtörtént.Lehet ,hogy csak a halál közelében(vagy meg is haltál nem tudom)csak egyszerüen álmodtál(tulajdonképen rendszerezed a tapasztalataidat és tudásanyagod és mivel sok embertõl halotad ,hogy van ilyen élmény ezért tulajdonképen te is átélted.Ha álmodsz és felkelsz hirtelen nehéz eldönteni ,hogy mi volt álom és mi a valóság ezt gondolom ,te is tapsztaltad.A halál közelsége miat viszont az agy lehet ,hogy igaznak és megtörténtnek értelmezete az álmod(az agy irányit mindent amit halasz,látsz,érzel stb. ezt használják ki a tömeghipnozisban is ,mivel ha az illetõ hisz benne akkkor ö igazanak és megtörténtnek fogja fela hipnozis alat tapsztaltakat ,de a hipnozis is csak arra hat aki hisz benne ,aki nem hisz benne azt nem lehet hipnotizálni).Persze az is lehet ,hogy tényleg van ilyen de mivel nem tudok egyetlen tudoményos számomra elfogadható magyarázatot erre ezért én ezt gondolom.Szoval az élményeidet nem kell valósnak bemutatni ,mert egyáltalán nem biztos ,hogy az(amig az ilyenre nincs tudományos(nem áltudományos) magyarázat amibe nem lehet konyen belekotni) és amig az emeber nem éli át adig egyáltalán nem kötelezõ elfogadni ,sõt akkor sem ha átéli(az eddig leirt érvelésem miat.
Na csak enyit akartam mondani.
Igen. :-) Ezt a 2 verziót hallottam, olvastam,ezért írtam le. Valami középút csak van.:-)

Érdekes pár hozzászólással ezelõtt meg még arra raktad le a voksod hogy van a sors és ez meg van irva vmi krónikában, és az ugy van és kész fix.Meg hogy tökmindegy mitcsinálsz, ugyis az lesz ami a sorsodban van hiába ismered a jövõt akkor is az be fog következni stb stb...
Most meg mégisscak van választási lehetõség... Nekem vhogy nem fér össze a kettõ.<#fejvakaras>

Egyébként meg hogy a francba döntenél a születésed elõtt a sorsodról?MErt ugyanis két eset van:
a,adva van egy fix sors a amit ismersz születésed elõtt és ami az életedre fog vonatkozni. Ez esetben nem tudsz dönteni, mert az az 1 van és kész.
b,nincs egy ilyen fix sors, akkor meg hogy döntenél ha nem ismered a feltételek a váltózókat és a hatásokat amik majd életed során érni fognak?

Szóval amiket leirkálsz mind szép és jó meg hangzatos, de ha egy kicsit is belegondolsz logikusan rá fogsz jönni hogy totálisan ellentmondanak egymásnak.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Oldal 1 / 4Következő →