Apple: Mac OS helyett Windows?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Najó, nagyot csalódtam az egész mac storyban. Errõl ennyit részemrõl. Ha windows-t akartam, arra ott van akármelyik pc, de osx nem terem minden fán... TÉnyleg, elõttem írta valaki, hogy akkor tegyék szabad forrásúvá az osx-et...

Na akkor most kérdés:
Ki vesz kétszer olyan drága mac-et, amin a megszokott kékhalálos windows fut a maga cirka 40 millió vírusával? Amúgy XP-t simán style XP-vel olyanná alakítod, hogy elsõ ránézésre röhögve osx...

Másik: Most éri majd meg belefektetni a régi mac-ekbe... Megvenni kb 30-40 darab gépet, és eladni 10 év múlva... amikor már gyûjtõk keresgélik...

MÉgegyszer... Nagyot csalódtam a mac storyban...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Extraboy
az a starter vagy valami hasonlo, magyarra forditva: "lof@sz edition".

asysoft
Mac minit 200 ezer alatt is megkapsz (legolcsóbb ez, itthon 140 körül szerezhetõ be, más kérdés, hogy lassú, mivel csak 256MB memóriája van...), a iMacet is megkapod 350 körül, monitorral ugyebár...

/*WTF?!*/

Extraboy
Normalis ember alatt atlag embert ertek, amugy windowson ugyanugy meglehet csinalni, lasd Quark

sly007
Tehát aki kiadvány szerkesztéssel, multimédiával, stb. foglakozik az nem normális? Ha megnézed a reggeli ujságod, akkor valoszínû, hogy egy mac géppel készítette munka végeredményét látod.

Szal az applebol egy sima pc osszeszerelo lesz? :S

..::IBM X32::..

Extraboy
Normalis ember most se vesz MAC-et, folyton avval jonnek, hogy igy gyors, ugy gyors. Na keremszepen! Ha mar 500 ezret kidobok (kb ennyi a legolcsobb mac) akkor attol mar igenis ALAP elvarom, hogy gyors legyen... windows meg igy is gyors 1Ghz felett nagyjabol... amugymeg birom azt a sok barmot, aki: "windows igy szar ugy szar" aztan kozbe ha megkerdeznem miert, nem tudna valaszolni. Macbol mostse vesznek tul sokat, csak aki nagyon gazdag, ha win alatt lesz akkor meg vegkepp, mert csak egy "dragabb gep lesz". En maradok windowsnal, idaig mindig is bevalt, es jo is.

NEXUS6
Csak azt tudnám téged mit izgat, valszeg csak ismeretterjesztõ meskönyvben láttál Macit.

Ne tartsd vissza, verd ki, mutasd meg milyen kemény csákó vagy!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

hát ez az!!!!

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

VÉGRE BESZÜNTETIK AZT A SZ*RT...
NEXUS6
Naggyon dúúúrvaaaa!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

item
Na mi a fene, kitör a forradalom az almásoknál ??<#idiota><#idiota>

Windows-t a mac gépekre... Jön az új hibrid = Winmac <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#taps>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Igy jár aki ingyenes cuccbol pénzt akar kicsikarni....sok helyen hallottam azt hogy " Apple has violated the spirit of FreeBSD"...bár nem temetem az Apple-t, nem szabadna olyan mohónak lennie.....ha lentébb engedné árait, sok PC-s user váltana.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

sly007
Na jó. Ha tényleg erre készülnek, akkor legaláb a mac OS X-et tegyék nyílt forráskoduvá.

sly007
Steve Jobs-nak szerintem nem ártana egy pszichológus. Elcseszi ezeket a MAC gépeket. Hogy ha ez a pletyka bejön, akkor az durva lesz.

riska1982
Ha ez tényleg bekövetkezik akkor a Mc lehúzhatja rollót. Már a Pc-mre sem akrok többet költeni, mert úgy gondoltam, hogy MAC-et veszek majd, de ha nem lesz support hozzá vagy átállás lesz akkor semmi esetre sem. Na mjad meglátjuk.

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

← ElőzőOldal 3 / 3