116
-
#36 Steve Jobs a Win-user. Ha-ha-ha.
A jövő a Unix/UNIX rendszereké. Dictum, Factum, Punctum. -
#35 Na ja, kis pondró menedzser, az iPod meg véletlenül lett a 2000-es évek "Walkman"ja, az iMac pedig a designos számítógépek etalonja. (félreértés ne essék, nem vagyok macfanatikus, a melóban van maci... otthon rendes pc-m van, mivel ugyanazt tudja, olcsóbban... de a grafikus kollégáimnak macija van, mert nem akarnak megtanulni a photoshopon kívül mást, oda meg nem kell. :) ) -
#34 BTW, én valószínűbbnek tartom a fordított történetet... hogy az OSX felnő a Windows mellé alternatív oprendszernek. Lehet hogy ti nem látjátok az OSX fő előnyét: computer for dummies. Vagyis, minden, _minden_ az alá van rendelve, hogy a felhasználónak legegyszerűbb legyen. Nem csak a külcsín a lényeg a maciban, a használhatósága is fontos. Persze mindjárt lehurrogtok, de sebaj, majd ha ti is láttok 5 méternél közelebbről egy OSXet, el fogjátok hinni :P -
LaPalma #33 csunya dolog vagdalkozni a szavakkal, ha te még kis menedzser sem vagy...
és most jól megmondtad a frankót, f@sz@gyerek vagy, leülhetsz -
#32 "az apple sokmindent gyárt/gyártott, de jobs-nak mindig is a macintosh volt a szíve csücske"
volt egy szintaktikai hiba az írásodban, helyesen kb. így hangzik:
"az apple sokmindent gyárt/gyártott, de jobs-nak mindig is a PÉNZ volt a szíve csücske"
szóval bármi lehet ... jobs meg egy szimpla kis pondró menedzser :) -
dez #31 Így többen ráklikkelnek, itt, vagy ilyen hírösszesítő portálokon. Azért nem kellene túlzásba vinni, és a számtech Blikkjévé válni. :( -
dez #30 De remélem, csak kitaláció. Végülis arról van szó, hogy a pszichológus ezt is kinézné Jobsból, de attól még nem kell így lennie. -
LaPalma #29 miért van az, hogy egyre több bulvárhír jelenik meg itt az sg-n? kirúgták a blik-től az embereket és itt találtak munkát? -
dez #28 "A végső érv pedig Epstein szerint nem más, mint hogy Steve Jobs, az Apple első embere igazi showman, aki bármit képes eladni a "népnek", akár azt is, hogy a jövő a Mac OS helyett a Windowsé."
Hát, lehet, hogy Jobs is ezt hiszi magáról, de igencsak téved. Nem az ő kedvéért (rábeszélésére, stb.) használták, szerették eddig sokan a Mac-et. -
LaPalma #27 mitől csalódtál? hogy bedőltél egy hoax-nak?
ott van a második bekezdés első sorában a varázsszó: PLETYKA. majd pont egy pszichológus tudja, milyen oprendszerek lesznek a gépeken. LOL de akkor nézzük pontonként:
-a switch kampányt meg már vagy 8 éve befejezték. kicsit idejétmúlt felfedezés
-nem hagyák ki az ipodból a firewire-t, csupán szoftveresen nem támogatják. az új ipodok mindegyike felismeri az FW-t, de mint ahogy írtam elébb: jelzi, hogy nem támogatott
-az office után is lesz offica, ha más nem, akkor marad az iwork, ami már ma is egy jó irodai csomag. de az ms-nek máig tisztességes haszna van a office for mac-ből. és kidobni egy rakt pénzt az ablakon? ez is viccesen hangzik
-az apple azért tért át az intelre, mert az ibm nem tudott tisztességes mobilprocesszort csinálni. de ezt már rengetegszer kitárgyaltuk
az apple a mai napig a gépeinek az eladásából él. és nem az ipod eladásokból még csak nem is az itms-ből.
a gépekett meg azért veszik, mert osx van rajta. ha nem az apple oprendszer lenne rajtuk, senki sem venné. és ezt nagyon jól tudja jobs is. az apple sokmindent gyárt/gyártott, de jobs-nak mindig is a macintosh volt a szíve csücske. nem lesz win a gépeken (illetve annyira, mint manapság: emulálva)
már várom a következ hasonló hírt, hogy az MS leáll a vista fejlesztéssel, hogy az osx alá több alkalmazást tudjon készíteni -
#26 kbupdate: Remélem megóvod a személyiséged tölünk. -
#25 Mindenesetre érdekel ez az alternatív platform. -
#24 Figy, te maradj a Pc-né. Én is maradok. Csak akkor váltok MAC-ra ha úgy fog tünni, hogy tényleg szükségem lessz rá. -
#23 Hat nemtudom, mutltkor masfel oran at neztem bemutato szinten, de nekem akkor sem sikerult elneyernie a tetszesem. Ugyanazokat meg tudtam csinalni a windowsos gepemen is, bar izles kerdese... dontse el mindenki maga. -
#22 Mivel a MAC-hez kevés a bővítő modul, így kevesebb hiba csúszhat a rendszerbe. Ehez még hozzá jön, hogy nagyon jó minöségű alkatrészekből rakják össze. Nem sokkal jönnél ki jobban, ha egy PC ből akarnál ilyen redszert kihozni. -
kbupdate #21 :-) -
#20 Jo, rendben, de nem erzed ezt "kicsit" soknak? Par plus grafikai effektert? Mert sokkal tobbet nem tud. -
#19 iMac is a maga dual core processzorával?:) Az is 400 ezer alatt van. -
#18 1000 Ft ért vettem egy rég MAC gépet -
#17 Egyébként meg nemhiszem, hogy egyhamar bekövetkezne ez a váltás. Ha valóban így lenne eltervezve, nemhiszem, hogy az OS X X86-os változatába ennyi energiát (és főleg pénzt) öltek volna. -
#16 Najó, nagyot csalódtam az egész mac storyban. Erről ennyit részemről. Ha windows-t akartam, arra ott van akármelyik pc, de osx nem terem minden fán... TÉnyleg, előttem írta valaki, hogy akkor tegyék szabad forrásúvá az osx-et...
Na akkor most kérdés:
Ki vesz kétszer olyan drága mac-et, amin a megszokott kékhalálos windows fut a maga cirka 40 millió vírusával? Amúgy XP-t simán style XP-vel olyanná alakítod, hogy első ránézésre röhögve osx...
Másik: Most éri majd meg belefektetni a régi mac-ekbe... Megvenni kb 30-40 darab gépet, és eladni 10 év múlva... amikor már gyűjtők keresgélik...
MÉgegyszer... Nagyot csalódtam a mac storyban... -
#15 az a starter vagy valami hasonlo, magyarra forditva: "lof@sz edition". -
#14 Mac minit 200 ezer alatt is megkapsz (legolcsóbb ez, itthon 140 körül szerezhető be, más kérdés, hogy lassú, mivel csak 256MB memóriája van...), a iMacet is megkapod 350 körül, monitorral ugyebár... -
#13 Normalis ember alatt atlag embert ertek, amugy windowson ugyanugy meglehet csinalni, lasd Quark -
#12 Tehát aki kiadvány szerkesztéssel, multimédiával, stb. foglakozik az nem normális? Ha megnézed a reggeli ujságod, akkor valoszínű, hogy egy mac géppel készítette munka végeredményét látod. -
DopeBob #11 Szal az applebol egy sima pc osszeszerelo lesz? :S -
#10 Normalis ember most se vesz MAC-et, folyton avval jonnek, hogy igy gyors, ugy gyors. Na keremszepen! Ha mar 500 ezret kidobok (kb ennyi a legolcsobb mac) akkor attol mar igenis ALAP elvarom, hogy gyors legyen... windows meg igy is gyors 1Ghz felett nagyjabol... amugymeg birom azt a sok barmot, aki: "windows igy szar ugy szar" aztan kozbe ha megkerdeznem miert, nem tudna valaszolni. Macbol mostse vesznek tul sokat, csak aki nagyon gazdag, ha win alatt lesz akkor meg vegkepp, mert csak egy "dragabb gep lesz". En maradok windowsnal, idaig mindig is bevalt, es jo is. -
#9 Csak azt tudnám téged mit izgat, valszeg csak ismeretterjesztő meskönyvben láttál Macit.
Ne tartsd vissza, verd ki, mutasd meg milyen kemény csákó vagy!
-
vinjos #8
hát ez az!!!! -
szombi #7 VÉGRE BESZÜNTETIK AZT A SZ*RT... -
#6 Naggyon dúúúrvaaaa!!! -
#5 Na mi a fene, kitör a forradalom az almásoknál ??
Windows-t a mac gépekre... Jön az új hibrid = Winmac -
the Godfather #4 Igy jár aki ingyenes cuccbol pénzt akar kicsikarni....sok helyen hallottam azt hogy " Apple has violated the spirit of FreeBSD"...bár nem temetem az Apple-t, nem szabadna olyan mohónak lennie.....ha lentébb engedné árait, sok PC-s user váltana. -
#3 Na jó. Ha tényleg erre készülnek, akkor legaláb a mac OS X-et tegyék nyílt forráskoduvá. -
#2 Steve Jobs-nak szerintem nem ártana egy pszichológus. Elcseszi ezeket a MAC gépeket. Hogy ha ez a pletyka bejön, akkor az durva lesz. -
#1 Ha ez tényleg bekövetkezik akkor a Mc lehúzhatja rollót. Már a Pc-mre sem akrok többet költeni, mert úgy gondoltam, hogy MAC-et veszek majd, de ha nem lesz support hozzá vagy átállás lesz akkor semmi esetre sem. Na mjad meglátjuk.