Elemzők szerint egy évet is csúszhat a PS3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen!
Sanyix
Tudom, te xbox fanboy vagy, de mind1 egyre megy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Huh! HA ezt a sok hülyeséget nem fejezik be, ami a PS3 körül forog, akkor én esküszöm nem fogok több hírt olvasni róla! Pont most jelentette be a SONY, hogy nnem fog késni valszeg, csak az nem elég "nagy" szenzáció ahoz, hogy kitegyék! Valszeg 3-4 hónap múlva már +lehet vásárolni a gépet... de ez a sok ******************** "elemzõ" gyártja a sok hülyeségét, azt adja el jópénzért még nagyobb *****************-nak!
NEXUS6
Bakker!

Na ezt télleg jól elnéztem. höhöhö

Kösz😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

mit tudom én hogy igazate mondanak
Hurrá!!!Megint jön a gépek és Egymás pocskondiázása!Gratula!😄
Csak így tovább😄
gyraph
Ezt benezted... Playtation 3 es 420dolcsi. Nem 3420...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

na itt is vagy😄D már szolnom se kell és mibõl gondoltad hogy én ps fanboy vagyok mert ha azt hitted akkor ezt jól bes*****d, hinni a templomba kell.
Ma2ska
Tavasz? Muhahahaha....egy nyomorult játékból látott már valaki egy db ingame képet ?

NEXUS6
3500$ atya úristen!

Ez akkora hüleség, hogy valszeg csak a konkurenciához közelálló "szakértõ" írhatta.😉

Nem azért hülyeség, mert esetleg nem ennyibe kerül a HW, hanem mert az a Sanyi számára is nyilvánvaló, hogy ennyiért SENKI nem veszi meg.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hol vagy dzson még este írj valami szépet,meg jöhetnek a pc-s fanboyok is kötekedni...
Sanyix
+ jimmy127, nameg vers 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

krugman
hát igazad van , aki vár az vár, aki nem az nem ....

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Mi a fütyit kell ezen ennyit rágódni???Majd csak megjelenik......aki meg nemn tud várni,az vesz mást.....Én mindenesetre kivárom😊Slussz😊
krugman
na már elõre várom a Dzsonit és az õ hsz-it..... 😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

← ElőzőOldal 3 / 3