116
-
FecaA #35 A Sonynál nem megy semmi! Csak az "elemzők" szórakoznak... -
#34 Devkitről hallottál-e már?
Az még gyengébb is, mint a PS3. -
peetfire #33 Hát sztem ha Nekem is lenne egy ilyen ruhám,akkor az inkább nyelje el a fényt,és ne csillogjon villogjon........nem vagyok én tükör:D
Főleg egy harcmezőn:D -
#32 És láttad a ps3-at amin futott? -
#31 Ja ezt már vártam, "az ellenség aknamunkája, dezinformációkkal bombázzák az ingadozókat" -
#30 bf2 -
#29 "szerencsétlen" :)
ez nem fikázás , ez vélemény, ha már egy b2 médium szinten is élethűbb. Direkt nem használtam a szép kifejezést mert ez relatív... -
wanek #28 Szerintem ezek az "elemzők" ugyanolyan bértollnokok, mint azt már a konkurens által finanszírozott egyéb elemzésekből és felmérésekből megismerhettünk.
Azért erőltetik ezeket a híreket, hogy a vásárló ne várjon a PS3-ra, hanem vegyen inkább most ikszbokszháromhatvanat. -
#27 az hogy van 1-2 paca folt, az számomra így 2006ban nem számít árnyéknak. Egy mai "alap fps-ben is igényesebb részletesebb az árnyékolás. Bár ez szvsz úgyhogy kíméljenek a konzol-ninják -
peetfire #26 UNREG,hagyjad,felesleges........mindenbe bele lehet kötni:) -
#25 Ja, nem elég hogy ronda, még nem is biztos hogy ingame. -
#24 Már vártam a fikázást.
Még önárnyék is van. -
#23 Nekem aztán tökmindegy, nem vagyok semmilyen fanboy esetleg játék-fan, de azért vicc ami mostanában a Sony-nál ezzel kapcsolatban zajlik, teljesen bepánikoltak az x360 miatt, és ez elég szánalmas igy kivülröl, független szemlélőként látva... -
FecaA #22 szemüveg... -
#21 szép matt, a testen és a fegyveren 0 árnyék -
jimmy127 #20 na látod erre is ráb*****l majd rá jösz te kis pécés... -
FecaA #19 Látom x fanboy vagy, szóval neked mondhatom! (Bár elég értelmesnek tűnsz, hogy nem hülyéztél kapásból le :D)És igen biztos vagyok benne! HA másnem, akkor Br lejátszóként biztos piacra lesz dobva, de biztosan lesz rá pár játék is! -
FecaA #18 Jah és a HWSW-n van 1 nagyon jó kis cikk erről az egész xarról... már abbahagyhatnák... -
#17 3-4 hónap? Biztos vagy te ebben? -
#16 "Muhahahaha....egy nyomorult játékból látott már valaki egy db ingame képet ?"
Nesze:
-
FecaA #15 Igen! -
#14 Tudom, te xbox fanboy vagy, de mind1 egyre megy. -
FecaA #13 Huh! HA ezt a sok hülyeséget nem fejezik be, ami a PS3 körül forog, akkor én esküszöm nem fogok több hírt olvasni róla! Pont most jelentette be a SONY, hogy nnem fog késni valszeg, csak az nem elég "nagy" szenzáció ahoz, hogy kitegyék! Valszeg 3-4 hónap múlva már +lehet vásárolni a gépet... de ez a sok ******************** "elemző" gyártja a sok hülyeségét, azt adja el jópénzért még nagyobb *****************-nak! -
#12 Bakker!
Na ezt télleg jól elnéztem. höhöhö
Kösz;) -
dávidb #11 mit tudom én hogy igazate mondanak
-
peetfire #10 Hurrá!!!Megint jön a gépek és Egymás pocskondiázása!Gratula!:D
Csak így tovább:D -
#9 Ezt benezted... Playtation 3 es 420dolcsi. Nem 3420... -
jimmy127 #8 na itt is vagy:DD már szolnom se kell és miből gondoltad hogy én ps fanboy vagyok mert ha azt hitted akkor ezt jól bes*****d, hinni a templomba kell. -
#7 Tavasz? Muhahahaha....egy nyomorult játékból látott már valaki egy db ingame képet ? -
#6 3500$ atya úristen!
Ez akkora hüleség, hogy valszeg csak a konkurenciához közelálló "szakértő" írhatta.;)
Nem azért hülyeség, mert esetleg nem ennyibe kerül a HW, hanem mert az a Sanyi számára is nyilvánvaló, hogy ennyiért SENKI nem veszi meg. -
jimmy127 #5 hol vagy dzson még este írj valami szépet,meg jöhetnek a pc-s fanboyok is kötekedni... -
#4 + jimmy127, nameg vers :D -
#3 hát igazad van , aki vár az vár, aki nem az nem .... -
peetfire #2 Mi a fütyit kell ezen ennyit rágódni???Majd csak megjelenik......aki meg nemn tud várni,az vesz mást.....Én mindenesetre kivárom:)Slussz:) -
#1 na már előre várom a Dzsonit és az ő hsz-it..... :D:D