Hat változatban jön a Windows Vista
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl a sok csillivillitõl, meg 3D cuccoktól nem lesz jobb, csak több helyet foglal...
Amíg írnak új gamét XP-re, addig biztos nem fogok váltani..
Szerintem ebbõl is hiányozni fog a telepítés elõtti választási lehetõség ( mi kell, mi nem )
Amíg írnak új gamét XP-re, addig biztos nem fogok váltani..
Szerintem ebbõl is hiányozni fog a telepítés elõtti választási lehetõség ( mi kell, mi nem )
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nekem ilyenem lesz: Vista Nyista. 😛
Ez a cucc nem az ujjításokról szól, hanem csak biznisz. Amugy meglehet dizájnolni a windozt máshogy is. Nem kell hozzá komolyabb gép sem ugy mint az Vista-hoz. Én nem várom a megjelenését. Pedig használok XP-t is.( de csak ha muszály pl.:egy két játék ami nem megy Cedega-val)
Nem láttál még képet a 3D-s windows Aero asztalról? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.sg.hu/kep/2006_02/0220vista2.jpg
hátez? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
hátez? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Amúgy nagyon vicces, hogy mindenütt rengeteg újdonságról beszélnek a cikkek, de mégis mindenütt csak az elforduló és átlátszó ablakokról közölnek képeket. Hol vannak a remek új funkciókat bemutató screenshotok? Aki meg a csillivillivel akarja vakítani magát és ezért pénzt ad, az meg is érdemli... :-)
Remélem lesz TinyVista (lásd TinyXP)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Home-ban nincs IIS, anélkül meg kicsit bajos ASP fejlesztéseket csinálni. Másrészt jó lenne a sok media centeres dolog.
Lehet hogy igazad van, és hülyeség ezekre is várni, de van TV tuner kártyám stb., abban reménykedem hogy úgy kényelmesebben lehetne használni.
Lehet hogy igazad van, és hülyeség ezekre is várni, de van TV tuner kártyám stb., abban reménykedem hogy úgy kényelmesebben lehetne használni.
Nem tudom most mit használsz ki a Xp Proból. Én is fejlesztek és speciel semmi olyan hiányosságot nem tapasztaltam a Home-ban ami a fejlesztéseimet befolyásolta volna. Amúgy meg szerintem a Business bõven elég lesz nerke akkor is, nem kell majd az Ultimate. Most is tudsz a XP Pron is játszani nem? 😊
Hát biztosan nem lesz olcsó.
Csak az áráról nem tudunk semmit... 😞
Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...
Nagyon örülök! Gyakorlatilag, mivel fejlesztek és játszom is a géppel, meg kell valószínûleg vennem az Ultimate-et. 100% hogy nem lesz OEM-ben. Éljen.
Nem tudja valaki hogy IIS melyikben lesz? Csak a bizniszben?
Business-bõl gondolom nem lesz OEM és ha csak abban van IIS és fejltesztõ vagy, ki kell csengetned majdnem egy kilót a Vistára. Remek.
Business-bõl gondolom nem lesz OEM és ha csak abban van IIS és fejltesztõ vagy, ki kell csengetned majdnem egy kilót a Vistára. Remek.
Nekem úgy tûnik Windows Vista Ultimate vagy Windows Vista Business lesz, ha ezeket szányák céges felhasználásra ezekbõl tuti kesz corporate verzió.
Amúgy elég hülyeség az az osztályozás hogy az XP pro a cégeknek van.
Amúgy elég hülyeség az az osztályozás hogy az XP pro a cégeknek van.
Nekem jöhetne GAME Edition változat legújabb játékokkal együtt.
Kellene még jó 10-15 féle változat midenképpen.
pl.:
Vista Plus, Double Plus és Plus Plus Extra, továbbá Hyper, Hyper +, Hyper ++, Super, Super +, Super Extra + és így tovább.
Minek ezt így bonyolítani?
pl.:
Vista Plus, Double Plus és Plus Plus Extra, továbbá Hyper, Hyper +, Hyper ++, Super, Super +, Super Extra + és így tovább.
Minek ezt így bonyolítani?
← ElőzőOldal 3 / 3