Felujított retro gamek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok hogy hiányos, de pl. a képeken a bot 3D-s, nálam meg az is 2D-s, mint az összes többi fegyver. Csak a wand 3D-s, az elsõ fegyver.
A Heretic-ben mért csak az alapfegyver modellje jön be? A többi még mindig 2d-s. Plz segitsetek!
Ja a duke nukem eszméletlen jó, csak pár dolog úgy maradt, pl az égõ hordó... Azt én is megcsinálnám, de nem tudom mit hogy kéne kicserélni 😄 Lesz még update hozzá??😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A quake 2-höz vagy az 1hez kell az alap játék is??? Mert ha igen akkor nem segítene valaki hogy honnan töltsem le?? 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1. monkey's island 1-et nem találtam <#wilting>#wilting> a linkek közt...valszeg én vok a béna..tudna vki pontosabb linket adni plz..
2. last ninja vagy creatures felújított verzióval nem találkozott valaki ?
2. last ninja vagy creatures felújított verzióval nem találkozott valaki ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Háát annyira azért nem nagy 😊
Így is kiszedtem belõle a felesleget. Anélkül kb 400mb lett volna az install 😄
Ami nagy az a jdoom 😊)
Így is kiszedtem belõle a felesleget. Anélkül kb 400mb lett volna az install 😄
Ami nagy az a jdoom 😊)
Jó megtaláltam, egy kicsit nagy de szép...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Jó nyugi de én csak q2max-ot találtam meg az evolved-et.
Quake 2 vs berserker engine
Ezt hollehet megtalálni? Mert a Gamersreloaded-en nincs fent..
Ezt hollehet megtalálni? Mert a Gamersreloaded-en nincs fent..
ITt egy kis Fallout tuningolt engine. Még heggesztik, de ki lehet próbálni a bétát.
ja ok, aszittem h kell hozzá auth. sry 😄 meg se próbáltam belépni 😄 loál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ha nincs weblap, legalább egy blog lehetne RSS támogatással (pl), mert az a fórum elég kusza
Ingyenes tarhelyszolgaltatok korlatozzak az 1 nap kuldheto mailek szamat de ne zavarjon, nem aktivacios email, csak elkuldi az adatokat neked levelben, ugyhogy siman be tudsz lepni az oldalra a frissen regelt user/pass komboval
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Regeltem volna a fórumra, de nem küldi ki a mailt, vmi error miatt...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
És a magyaritás a Duke Nukemhez hogy mûködik? Mert meg volt már a HRP-s verzió,és csak bemásoltam az user.con-t,meg a mappát,és mégse mûködik.
A blood1-el írtam mivan valamelyik postba még a topik elején 😊
Van 3D-s model.
A definícióknál a kickstartba add hozzá a Modles.ded-et.
Sajna nem minden lesz 3D-s.
Van 3D-s model.
A definícióknál a kickstartba add hozzá a Modles.ded-et.
Sajna nem minden lesz 3D-s.
Igen most mûxik,köszi! A botnak még nincs is 3D-s modellje,csak 2d-s sprite,pedig a képeken van! Blood 1-rõl nem tudsz vmit? Én rajongok ezekért a régi fps játékokért!
1ébként a Heretic amolyan nagyon félkész állapotban van még.
De ez gondolom látszik a textúra és a modelpack méretébõl is 😊
De ez gondolom látszik a textúra és a modelpack méretébõl is 😊
A heretic.wad-nak hol kell lennie?
Ja,ok,ezt nem tudtam!
Grrrrrrrrr.
Peeersze hogy nincs...áááá
Hisz az új doomsday engine-ból már kiszedték a kickstartot.. pill. Adok 1 linket.
Peeersze hogy nincs...áááá
Hisz az új doomsday engine-ból már kiszedték a kickstartot.. pill. Adok 1 linket.
Ilyen ablak nem is jön elõ! Mire katintasz,hogy ez elõjöjjön?
Hú valszeg nem. Azt hogy kell?
Hi!
Próbáltam elinditani a Heretic tuningolt változatát,de nem indult! Pedig mindent úgy csináltam,ahogy irtad!
Hibaüzenetet ir,hogy nem találja a heretic.wad fájlt,pedig a jheretic mappában van! És a Doomsday.wadot sem találja! Mit kell most csinálni?
Ja,letöltöttem a tuninglot zenékét is! Király!
Próbáltam elinditani a Heretic tuningolt változatát,de nem indult! Pedig mindent úgy csináltam,ahogy irtad!
Hibaüzenetet ir,hogy nem találja a heretic.wad fájlt,pedig a jheretic mappában van! És a Doomsday.wadot sem találja! Mit kell most csinálni?
Ja,letöltöttem a tuninglot zenékét is! Király!
<#eljen>#eljen>/fav
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ez kvék 1? nekem csak a fegyver ismerõs az 1-bõl ,de ezek a rácsos folyosók inkább a 4-re emlékeztetnek 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)