178
Grafikailag felujított retro gamek
-
#98 Szerintem a doom-ba kellene az ellent újramodellezni, meg a quake-ben is, a hereticet még nem próbáltam.. Én is kijavítgatnám ezeket de nincsenek meg a megfelelő pluginok... -
Rancor #97 Igaz,a koponyabot még mindig nem az sajna! -
#96 Ebben sem minden fegyó 3d-s elmondanám :D -
#95 Köszönöm szépen :) -
Rancor #94 Új fegyvermodellek a Heretic-hez! -
#93 De ezt a launcherjében ugyanúgy belőheted. + rengeteg egyéb dolgot :)
Linket kaphatnék hozzá? :D -
Rancor #92 Csinálj egy batch file-t,amiben azt írod,hogy:
tenebrae -width 1024 -bpp 32
Így 1024x768-as felbontásban játszhatsz.Működik.
Ja,és Heretic-hez jelent már meg egy csomag amiben az összes fegyver új modellt kapott. Király! -
#91 Tudom a program írja magának, de akkor is kapok hibaüzit... -
#90 A launcherrel el kell hogy induljon.. ott nem is kell paramétereket írni. -
#89 Mostmár még el se indul, kiírja hogy could not lauch tenebrae.exe (meg a parancsok mögötte hogy widht, szóval a grafikai beállítások).... -
#88 A Q1-es modelek a régiek, nem lettek lecserélve :D (tán azért olyan amilyen :D)
A kiakadásnál mit ír ki pontosan? :) -
#87 Kár.. Pedig szép és jólenne az a doom csak az ellen annyira lowpoly.. :D Amúgy nekem valami nagyon nem stimmel a quake1 tenebraevel, mert ha kicsit tuningolni akarom a grafikát a launcherrel, mindig kiakad valami hibával, mondjuk gépet majd most nyáron veszek full újat, de így is csak az fps szabadna csökkenjen... Egyébként a quakes modellek se olyan hú de kemények, pedig az eredeti modell alakítgatásával gyönyörű szépeket lehetne csinálni, ami illik is ahoz a grafikához.. :D -
#86 akarom mondani nem tudok :D :D -
#85 Sajna azt nem rudok :( -
#84 Valaki nem keresne nekem md2 import és export plugint 3ds max-hoz?? Kicsit felturbóznám a doom modelleket :D Én kerestem de nem sok sikerrel jártam, ha valaki úgyérzi hogy nagyon unatkozik legyen szíves utánanézni! :D -
steweee #83 mi a topicjának a neve? nekem is az volt a bajon hogy csak a shareware verzióval tudtam játszani az első pályáján a doomnak. de szeretném a többit is végigvinni -
#82 ok köszi már megtaláltam... -
#81 Olvasd el a topikját, minden le van írva világosan.. -
#80 A telepítős doom kér kulcsot.... -
#79 Azthiszem tudom mi a baj. Csináltam hozzá 1 patchet, szedd le. -
Rancor #78 Ok hogy hiányos, de pl. a képeken a bot 3D-s, nálam meg az is 2D-s, mint az összes többi fegyver. Csak a wand 3D-s, az első fegyver. -
#77 Írtam a topicjába hogy hiányos. -
Rancor #76 A Heretic-ben mért csak az alapfegyver modellje jön be? A többi még mindig 2d-s. Plz segitsetek! -
#75 lesz, persze. -
#74 NEM KELL!!!
Az álltalam készített installba bent van minden. -
#73 Ja a duke nukem eszméletlen jó, csak pár dolog úgy maradt, pl az égő hordó... Azt én is megcsinálnám, de nem tudom mit hogy kéne kicserélni :D Lesz még update hozzá??:D -
#72 A quake 2-höz vagy az 1hez kell az alap játék is??? Mert ha igen akkor nem segítene valaki hogy honnan töltsem le?? :D -
#71 1. Passz
2. Sztem ahhoz nincs -
#70 1. monkey's island 1-et nem találtam a linkek közt...valszeg én vok a béna..tudna vki pontosabb linket adni plz..
2. last ninja vagy creatures felújított verzióval nem találkozott valaki ? -
#69 Meg is van :) -
#68 Háát annyira azért nem nagy :)
Így is kiszedtem belőle a felesleget. Anélkül kb 400mb lett volna az install :D
Ami nagy az a jdoom :)) -
Gibor #67 Jó megtaláltam, egy kicsit nagy de szép... -
#66 Akkor már csak a fallout kéne :D -
#65 Nyugodt vagyok én :)
+van? :) -
Gibor #64 Jó nyugi de én csak q2max-ot találtam meg az evolved-et. -
#63 Köszi, ezt megnézem :) -
#62 Nincs a lowfast nincs :)
A legutolsó feltöltésem. Powerpacks. -
Gibor #61 Quake 2 vs berserker engine
Ezt hollehet megtalálni? Mert a Gamersreloaded-en nincs fent.. -
#60 ITt egy kis Fallout tuningolt engine. Még heggesztik, de ki lehet próbálni a bétát. -
#59 ja ok, aszittem h kell hozzá auth. sry :D meg se próbáltam belépni :D loál