Feltételekkel adnák ki a NASA-hackert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az tetszett hogy a multkorában is elkaptak egy csákót, aki mindenféle hiperszuper cégek, meg katonai létesítmények webszervereit támadta be és próbált megzsarolni mindenkit. A végén õt is elkaptá,k meg a hadbíróság 10 év fõbelövésre ítélte, vagy mi volt.
Persze a cikkben nem írták, hogy a hiperszuper titkos katonai létesítmény egy katonai üdülõ volt valahol a karibi térségben.
LOL
Persze a cikkben nem írták, hogy a hiperszuper titkos katonai létesítmény egy katonai üdülõ volt valahol a karibi térségben.
LOL
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kicsit érdekes lenne, ha felvennék a Hackert dolgozni ilyen meg olyan titkosszolgálatokhoz...
Én azt a következtetést hozom elõtérbe, hogy ha kintrõl megtámadta ezt és azt, akkor belûlrõl nemfogja? Ha felveszik, akkor még könyebb dolga lesz feltörni a célpontot.
Én nembíznák meg az ellenségemben, ha okosabb nállam, akkor még okosabb lesz, ha hozzám kerül és megismer.
Egyébként EGYÁLTALÁN nemvagyok Hacker ellenzõ, csak ezt leírtam.
Én azt a következtetést hozom elõtérbe, hogy ha kintrõl megtámadta ezt és azt, akkor belûlrõl nemfogja? Ha felveszik, akkor még könyebb dolga lesz feltörni a célpontot.
Én nembíznák meg az ellenségemben, ha okosabb nállam, akkor még okosabb lesz, ha hozzám kerül és megismer.
Egyébként EGYÁLTALÁN nemvagyok Hacker ellenzõ, csak ezt leírtam.
(O_o)
ha utánaolvasol egy kicsit, akkor megtudhatod, hogy a németek a háború alatt fejlesztettek a mai ufo képzetben lévõ csészealjhoz hasonló repülõket, vagy minek hívjam, a japánoknak küldtek is ami felrepült
állítólag a háború után amcsik elvitték és ma már kitudja mit fejlesztettek belõle
ezekután el tom képzelni
miért titkolják? van egy verzió de aztán kitudja
még annyit hogy egy olasz ember ennek a fejlesztésében résztvett, majd miután amcsiknál rákérdeztek egyszer erre az emberre, azt mondták nem létezik, annyira tagadni akarták, majd megtalálták és bemutatták amcsiknak <#nyes>#nyes>
és fuck amerika<#mf3>#mf3>
hosszabban nem akarom kifejteni miért nincs elég hely itt ahhoz😊
állítólag a háború után amcsik elvitték és ma már kitudja mit fejlesztettek belõle
ezekután el tom képzelni
miért titkolják? van egy verzió de aztán kitudja
még annyit hogy egy olasz ember ennek a fejlesztésében résztvett, majd miután amcsiknál rákérdeztek egyszer erre az emberre, azt mondták nem létezik, annyira tagadni akarták, majd megtalálták és bemutatták amcsiknak <#nyes>#nyes>
és fuck amerika<#mf3>#mf3>
hosszabban nem akarom kifejteni miért nincs elég hely itt ahhoz😊
TommoT
1et értek. 2õt látok.
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Én szeretem az USA-t mert ha USA nem lett volna Duke Nukem sem lenne <#vigyor>#vigyor>
Szóval ha katonai bíróság elé kerül,elég rendesen kap a srác. S ami azt illeti ki tudja ,hogy kerül ki belõle. Tudjátok Amerika a lehetõségek hazája😊,véletlenül beleszalad egy késbe a börtönben😊. Mindenesetre én se csípem USA-t,mert zavar pl. onnan jõvõ szokások felvétele,amiket nem tartok helyesnek.
Ha crackelt volna, max a RIAA, BSA perelte volna, ezt hackelésért körözik. 😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nem az USA-ból, hanem Kínából származik mind! <#mf2>#mf2>
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mindenféle hülyeséget összehordott. Az elõzõ cikkben írtak róla. Pl. a NASA több UFO ürhajóhad beosztását naprakészen tárolja, meg más egyéb zöldségeket hordott össze.
Tipikus "Fehér Elefánt" trükk. Amíg a NASA a többi feltüzelt tökfej ellen hadakozik, addig sem figyelnek rá.
Egyébként a katonák eléggé fújnak rá, mert bevallottan több tucat olyan gépet tört fel, amelyik részben, vagy egészben valamilyen módon kapcsolódott hozzájuk. És hát már teli a pelusuk azokkal a hülyékkel, akik crakkeléssel próbálgatnak bizonyítani.
A jelen helyzetben meg amúgy is nagy a hiszti, kivételesen megkapná azt a büntit, ami az ilyeneknek jár, persze csak normális katonai bíróságon.
De ha nem adják ki, akkor lehet hogy belefut valami csúnya verekedésbe, ugyanúgy mint az a német, aki leszállt a Vörös téren.
Tipikus "Fehér Elefánt" trükk. Amíg a NASA a többi feltüzelt tökfej ellen hadakozik, addig sem figyelnek rá.
Egyébként a katonák eléggé fújnak rá, mert bevallottan több tucat olyan gépet tört fel, amelyik részben, vagy egészben valamilyen módon kapcsolódott hozzájuk. És hát már teli a pelusuk azokkal a hülyékkel, akik crakkeléssel próbálgatnak bizonyítani.
A jelen helyzetben meg amúgy is nagy a hiszti, kivételesen megkapná azt a büntit, ami az ilyeneknek jár, persze csak normális katonai bíróságon.
De ha nem adják ki, akkor lehet hogy belefut valami csúnya verekedésbe, ugyanúgy mint az a német, aki leszállt a Vörös téren.
Arra lennék kiváncsi hogy valójában pontosan mit nyiltakozott a csávó!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Erkölcsit😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Pedig nem gondolnak bele,hogy mennyi dolog származik az USA-ból amit szeretnek."
Belegondoltam, és én meg arra gondolok, hogy az amcsik soxor elfelejtik, hogy mennyit köszönhetnek azon országok szülötteinek, amelyeket általában legszivesebben legyalulnának a Föld színérõl.
Belegondoltam, és én meg arra gondolok, hogy az amcsik soxor elfelejtik, hogy mennyit köszönhetnek azon országok szülötteinek, amelyeket általában legszivesebben legyalulnának a Föld színérõl.
Hambi, kóla, meg fegyverek?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Brittek helyében felvenném dolgozni vmi titkosszolgálathoz 😄
http://www.raphirek.hu
ostobák....
ez a kedves "hacker" meg akkor is rosszul fog járni ha a hagyományos amerikai bíróság ítéli el... mert akkor nem Guantanamoba, hanem San Quenti-i H szárnyba viszik... és ott majd gondoskodnak róla a pajtásai...
ez a kedves "hacker" meg akkor is rosszul fog járni ha a hagyományos amerikai bíróság ítéli el... mert akkor nem Guantanamoba, hanem San Quenti-i H szárnyba viszik... és ott majd gondoskodnak róla a pajtásai...
Hagyjad ezeket,nem érdemes foglalkozni velük,rengetegen ok nélül utálják az USA-t csak mennek a tömeg után mint valami birka,ez az utálat teljesen beépült a köztudatba nemcsak minállunk.Pedig nem gondolnak bele,hogy mennyi dolog származik az USA-ból amit szeretnek.
Nem tom mi bajod van az usa-val most, õ csak meg akar büntetni egy bûnözöt. Te is ezt tennéd, ha téged rabolt vonlna ki, stb
Bár ahogy látom a büntit is valami hasonló szinvonalú hsz-ért kaptad.
Bár ahogy látom a büntit is valami hasonló szinvonalú hsz-ért kaptad.
FUCK USA FUCK