247
-
jimmy127 #247 erre már nem tud mit mondani amikor igazad van. -
Mike65 #246 ezzel a yoj-al amivel nyomom mondom hogy jó, de persze hogy jobb kormánnyal én ilyet sose mondtam hogy szarabb, a pc vs konzolról meg az a véleményem hogy mindkettő lehet jó bizonyos esetekben , és erről fölös vitázni -
Mike65 #245 dehát egyszer szimulációrol van szó, aztán mellé állítod a gta-t(amit nem értek, de hagyjuk), amit énis billenty-el toltam ki , méghozzá mindegyiket mert konzolom csak fél éve van mert a gépem elavult és nem volt mellé 120e ft így maradt 40000 egy xbox, amin ha nem láttad a forzát akkor nem értheted miért jó a kontroller 2db nyomásérzékelős ravasszal ás analóg karral(na ez lehetne már terjesztésnek hívni, de nem az mert nem erőltetem senkire csak vélemény, tapasztalat)a lényeg ezzel jól lehet irányítani a verdát persze hogy jobb a kormány , de kormánnyal se igazi szimuláció mert ez csak játék, élethűségre törekednek de nem lehet úgyse az valszeg sohe, a szimuláció az amikor igazi autóba ültetnek és nagy vásznakon köréd van vetítve a kép,( na ez most full normális hangon történő hsz volt kiváncsi vagyok fel e fogja itt valaki) -
#244 Persze én beszűkült vagyok aki ellennék egy konzollal is megfelelő játékokkal, de pc-vel is ellenék. De te egy nagyon nyitott ember vagy, mert szerinted minden szar csak a konzolod jó. Hát persze. -
#243 Igen én említettem a gta-t a gt mellett, melyek alapvetően konzolos gémek, és mégis simán játszok velük billentyűzeten.
De terjesztettél, mivel én leírtam, hogy én nem érzek semmien "szimulációs érzést", és hogy kormányal jobb autószimulátort játszani mint kontrollerrel, vagy billentyűzettel.
Ti persze ezt leszarva végig a billentyűzetnél ragadtatok, de én nem vettem figyelembe, hogy nem olvassátok végig a hozzászólásokat jimmyvel, ezért úgy gondoltam, hogy szerintetek autós játékra jobb a kontroller mint a kormány, ennyi. -
jimmy127 #242 de jó rajtad röhögni kicsit beszükült az agyad de semmi gond... -
Mike65 #241 olvass már vissza jóember két pontban is hülyeséget írtél
1. nem én említettem először a gta-t
2. én nem terjesztettem itt semmiféle nézetet cimbi
elöször olvass és utána írj (de csak miután sikerült értelmezni mit olvastál) -
#240 LOL úgy jön oda gta, hogy te írtad :)
Nincs pc vallásom, párszor leírtam, hogy simán vennék konzolt, ha lennének rajta a kedvenc játékaim, mert unom a gépre költeni a pénzem. Én csak azt útálom amikor valótlan előnyökkel jöttök, meg hogy ezért jobb azért jobb. A konzol abban jobb, hogy nem kell állandóan hardvert vásárolni, semmi másban. Legalábbis én ennyi előnyét látom. És ha pc vallásom van miért nem terjeszthetném? Te miért terjeszted a konzol vallásodat? -
Mike65 #239 de hogy jön ide a gta? megin a gondok, pc vallásodat terjeszted egy konzol topikba , eltévedtél ráadásul nemtudjátok azt se hogy jutottatok el idáig -
#238 Mi kényelmesebb? :DDDDDD ha konzolba van dugva a kormány és úgy fogod az mitől kényelmesebb mintha pc-be lenne dugva a kormány? Nemmindegy? Most te a konzolt/gépet fogdosod játék közben vagy a kormányt? -
Mike65 #237 há mé ki akar? meg érdekes hogy le se vágod mit ír az ember, baj van az olvasással, nehézkes értelmezni? -
jimmy127 #236 kormány jé konzol hoz is van kormány hited volna és nincs gépigény juj most mi lesz és élethűb gémek vannak konzolra.hu nehogy mérges legyél hirtelen.okoska hülyeséget ne magyarázz meg tév hitbe élsz makrosz barátoddal karöltve,de hát csak a hülyéket lehet megvezetni... -
#235 De szerintetek a gt-knek igen :) merthogy a gta mellé azt is írtam. -
jimmy127 #234 macros fiam fáj az igazság ,soha nem ismersz el semmit maradj csak a tév hitedbe nehogy meginogjon a pc verhetetlen.hát persze.az értelmi szinteden már csak mosolygoni lehet, költsed csak a lovét a hiper szuper gépedre aminek az igényét kihasználja két játék vagy inkább kacsold vissza az aoe-t és játssz úgy legalább csöndbe vagy.:) -
#233 Én? Na ne. Nem én akarok kontrollerrel igazi autót vezetni :D nekem jó a kormány is.
Csak így tovább, egész jó a termés, ennyi hülyeséget kevés ember tud összehordani mint ti ketten, legalább nevetek egy jót. -
Mike65 #232 gta-nak nem sok köze van az autószimulátorhoz evvan -
Mike65 #231 de lehet elnéztem nemtudom miket írtál csak nagyon hülyeségnek tűnt így elsőre nem tudtam hogy eleve fricskázásból mondtad bölcs nagy tapasztalt korú sanyi az x -
jimmy127 #230 de konzolon kényelmesebbek ezt fogd már fel. -
#229 FOGD már fel, hogy pc-n kormánnyal szokás autószimulátort játszani. Ne akard már megmondani hogy kontrollerrel jobb mint kormánnyal :D mindíg a billentyűzettel jösz, de nem csak az létezik. Nekem van egér billentyűzet, joystick, kormány a géphez, képzeld el! Látod mik vannak? Géphez csatlakoztatható eszközök húúú :D
Hidd el az arcade játékokhoz, vagy félszimulátorokhoz tökéletes a billentyűzet is. Én gta-kat, gt2-t billentyűzettel játszottam, és semmi gondom nem volt velük. Ezek meg ugyen alapvetően konzolos gémek... -
Mike65 #228 nem én említettem előbb a kiba hülye példát :D öregúr -
#227 Ennyi eszed van... Én a ti baromságaitokat nagyítottam fel, mert szerintetek kontrollerrel jobb egy autós játék mint kormánnyal. Amúgy nemmondod hogy az autót előbb találták fel mint a konzolt áááá sztem ha ezt nem jelented itt ki a fél világ tévhitben élt volna LOL. Áruld már el hány éves vagy? 10? Mert jimmy-t már tudjuk kb hány éves, de a te korodat még nem ismerjük :D -
MacrosTheBlack #226 Mosd már ki a szád, pubi, büdös vagy! -
jimmy127 #225 nem tudod felfogni hogy senki nem kiváncsi rád, itt konzolosok vannak nem monitor fejű pc-sek. idejösz dobálozni az aoe-dal kit érdekel mindenki leszar téged normális hozzászólást nem tudsz irni, csak röhögsz aoe meg egyéb hulladék játékok ha meg nem reagál senki a hülyeségedre újból kezded,és szerinted úgy őszintén kivágyik konzolosok közül ilyen szarra mint aoe,azért egy konzolos minőségi játékkal játszik nem ilyen szarral.itt az aoe-ra senki se fog irigykedni. -
MacrosTheBlack #224 AOE: Dark Alliance? -
#223 Te már csak tudod. :))))))))))999999999kilenc -
#222 Elnézem neked a beírásaidat, hiszen egy mongoloid idióta PC-s beteg ember vagy... Arról volt szó, hogy nincs AOE konzolra. Beírtam, hogy van, erre mással jössz. Menj, és vedd meg a legújabb videokártyát 120ezerért, és gyűjts a 4 magos intel procira, amit 4 év múlva sem fog kihasználni, maximum 2db játék. Az élvezetes és tartalmas játékokat hagyd meg azoknak, akik értenek hozzá - a konzolosoknak. -
#221 Inkább leszek hülye konzolos mint beszükült agyú kocka, akit hülyére szivatnak az optimalizálatlan, alacsony szinvonalú játékokkal, a hardwergyártók palimadarai és az ezer éves konzol portoknak bepisálnak örömükben. Képmutató népség. -
Mike65 #220 ha gondolkodnál nemmondanál ilyen faxságokat hogy az autókba miért nincs yojstick, lemerem fogadni hogy még az általános iskolát sem fejezted be okostojás -
Mike65 #219 te sötét az autókat talán előbb találták fel mint a pc-t vagy játékokat, talán ezért, interneten lehet konzollalis játszani ti itt olyan dolgokról beszéltek amiről nem tudtok semmit az égadta világon, ez nem pc-s hír egyáltalán minek jöttök ide hülyeségeket beszélni meg vitatkozni? -
jimmy127 #218 pc élvezthetelen autos gémel játszani de neked ez is sikerült igazi autot veszes kormánnyal,autos gémet meg kontrollerel jobb is mint a gagyi billennyűzen. ja és billentyűzeten kb.10 játékból ha 1 lehet élvezni. -
#217 Nagyon nagy hülyeséget mondtál. Nem adja vissza a billentyűzet a szimuláció érzést. Hát én nemtom te szimulációkor mit érzel, de kb ugyanezt az érzést adja egy gagyi kontroller is. Én azt érzem, hogy szimulátort billentyűzeten, kontrolleren rosszul lehet irányítani, de kormánnyal viszont sokkal jobban. Megint megkérdezem, ha olyan jó a kontroller, az autókban miért nem az van kormány és pedálok helyett? :D -
#216 Akármilyen jó játék a gt4, nem szimulátor, jöhetsz azzal hogy de hú ilyen olyan, akkor sem lesz szimulátor. Az arcade és a szimulátor között van. -
#215 Amiket felsoroltál nem szimulátorok. Szimulátor pl a GTL, Nascar Racing sorozat, rfactor, stb.., -
archkoven #214 Hahahahahaha!
Csak ott bukik el a dolog kisbarátom, hogy én nem gép, hanem EMBEREK ELLEN akarok játszani a neten és azt nem fogod tudni megcsinálni a konzolos gagyiddal. Az AOE-vel gép ellen játszani csak hülyéknek ajánlott, tehát konzolosoknak. -
#213 Igbogzon szimulátor, FFB kormány nélkül (alapból nem támogatja a hardver)? PS2 + GT4 + Driving Force PRO = szimulátor. A többi maximum autós játék. :) -
#212 "Az én bálványom az Age of Empires 2 conq. A konzol nincs sehol."
Age of empires II - Playstation2
2001-es kiadás, USB egér és billentyűzet kezeléssel. Pécés lamer. -
MacrosTheBlack #211 Loál, pont az elvakult konzolfanboj beszél... -
Mike65 #210 archkoven: játékosok szellemi képessége te miről beszélsz??? -
jimmy127 #209 macros fiam most te vagy a menő,ez az előre pc szánalmas vagy te az egész fanboyoskodásoddal(ne hogy aztán a tv alatt ott viritson egy ps2.):) -
MacrosTheBlack #208 Lövik a pizsit, pubi! Ideje kikapcsolnod a gépet mielőtt anyuci meglátja hogy nem vagy még az ágyban!