Magyarország vagy külföld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nekem alapvetõen a közmorál, a mentalitás, anyagi lehetõségek és az idõjárás fontos. Vkinek más kell.
Rengeteg sztereotípia van az országokról, és azok alapján véleményt nyilvánítani csak puszta okoskodás.
Üdv: Huncolin
tudom, hogy nagyon nagy divat szidni usat, de egy nep aki kepes 2x (!!) megszavazni Busht, egy nemzet akinek annyi multja sincs mint egy kisebb falunak Mo.-n, es ennek ellenere nagyobb nacionalistak mint a nemetek (!!), egy orszag ahol szabadon lelohetsz akarkit anelkul, hogy barmi bajod lenne, szamomra nem elviselheto.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
BUDA > miskolc.
vagy ha igen , nem fizetik meg a szaktudásod, igy kénytelenek odébbállni😞(
szal igy is lehet a dolgot nézni , és nem egybõl árulózni melldöngetve, inkább örüljön hogy itthon megtalálta a számítását..
So cry me a fuckin river, bitch!
Csak ugye folyamatosan azt olvastam, hogy jajj a barátok stb stb.. mintha nem lehetne kint is barátokat szerezni 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
meló után, este 7-8 után mit csinálnál?, sztem a legtöbben pihenésre vágynak.
hétvége, ha teheted hazamész, egyébként meg, ahol magyarok is vannak, ott azért sztem van összetartás. Pl közös fõzõcskélés, túrázás, foci-kosár...stb. De sztem max 1-2 évig lehet ezt csinálni, meg nem is érdemes tovább.
Üdv: Huncolin
,,Viszont több pénzért Franciaországot választanám"
Arra értettem, ha milliomos lennék 😄DDD
,,Félre ne érts, szeretek itt élni,"
Szerinted én össze vagyok csomagolva?? 😄DD
de én akkor sem menekülnék egy másik országba
egyébként sokaknak tennél szivességet azzal ha a parlamentben kaszabolnál kicsit.
Mellesleg könnyû ez a nagy duma, hogy javítsunk rajta, meg építkezzünk, kérdezem én, hogy? Hogyan változtassam meg a magyarok mentalitását, miközben mivel magyar vagyok, ez a mentalitás bennem is megvan?? Meg hogy akadályzzam meg, hogy a politikában, és még rengeteg dologban egymásnak esnek, mert a saját érdekeik vezérelik. Úgyhogy sztem ezt a demagóg beszédet hanyagolni kéne...
Az országunk csak akkor fog radikálisan változni, ha mi magyarok egyesével úgy állunk hozzá, hogy én mindent megteszek, hogy jobb legyen.
Az országot nem cserbenhagyni kell, hanem építeni.
És a boldogságod nem attól függ, hogy hol élsz, hanem hogy hoygan állsz a dolgokhoz.
és még te emlegetted a realitást... álmomban így van...
Nem értem, csak velem van pont ellentétesen, meg még jópár emberrel?? Érdekes... A veled való vita alapján ez az ország a Kánaán. Félre ne érts, szeretek itt élni, csak ami tény azt be kell látni, hogy rengeteg dologban sokkal rosszabbak vagyunk, én teljesn józanul ezt látom.
A világon mindenhol ugyanez a helyzet, ezért boldogtalan az emberek többsége (igen, mi magyarok is). De ennek semmi köze az anyagi helyzethez.
Abszolút soha semmi gondom nem volt. Engem az eddigi életem során boltban sosem vertek át. Legfeljebb mesteremberek, de ha ismerõst hívok, akkor ez sem áll fenn.
Az állami kórházakkal sem volt sosem gondom, udvariasak az ápolónõk, az orvosok, ha bejelentkezem elõre, akkor nem kell várni sem. Szerencsére nem kell sokszor járnom.
Intéztél te már ügyeket?? Amikor egy szarság miatt kell órákat várnod. Az okmányirodánál szarabb intézményt nem ismerek... Ne mondd, hogy vidáman üldögélsz egy hivatalban fél napot. Meg a magyarok nem vernek át senkit... Persze.
Te nem egy másik Magyarországról írsz? Mert úgy tûnik, az alapvetõ tényekre azt mondod, hogy baromság...
Akármilyen szar a politika itt (is), akármilyen ótvar hely, ahol nincs semmi, akármennyire kihasználnak az emberek, DE ez a hazám. Itt születtem. Én maradnék.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.