Magyarország vagy külföld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
jaja! Úgy kell nekik!

https://supermario4ever.wordpress.com

B0B0
"kezd már szétfolyni" <-- <#nyes>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

djemba-djemba
Ha lenne normális bicikliút, akkor egyértelmû szerintem, hogy a bicikli a jövõ. Rengeteg pozitív tulajdonsága mellett még egészséges is. Magyarország amúgy is kezd már szétfolyni...Jó lenne kicsit mozogni!

B0B0
Basszák csak el a bicajosokat, nem?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Super Mario
Persze! Még mit nem! <#mf1>

B0B0
Kéne bicikliút! :(

Taranov
Szerintem most is bárhová el lehet jutni, csak rossz körülmények között.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

djemba-djemba
Járjon mindenki biciklivel!<#nyes>

Taranov
Hát ezzel nem :)
Szerintem Budapest még nem tart ott, hogy ilyen drága beruházásokat eszközöljön.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Nem tartom hülyeségnek amit írtál a metróval kapcsolatban viszont ezzel a gondolkodással sosem fog megépülni.

B0B0
Ne politizáljunk srácok, mert bezárják a topicot a végén!

Taranov
Tudom, mostmár mindent ígér.

Super Mario
Bizony, nem leszel vele népszerû. Most meg 4-es, 5-ös metrót ígér. Bocsi a politikáért, csak ezt még ki akartam mondani.

Taranov
Ha metróépítés helyett fejlesztenék a BKV-t, az is jó lenne, és gondolom olcsóbb is.

Punker
túlterhelt utakat kicsit nehéz javítani.....

Nem akarok itt politikát látni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Taranov
Csak lássuk már.
Egyébként a következõ mondatommal nem fogok sikert aratni itt, de valamennyire egyetértek Orbán régi kijelentésével, miszerint a metró a gazdag országoknak való.
Budapesten jelenleg a közbiztonság, a városkép, a tisztaság, az utak javítása sokkal fontosabb lenne, mint a metró.

Super Mario
De a kormány vadul ígérget fejlesztést. :-)

Taranov
Hát igen, nem vagyok elájulva Budapesttõl, mióta látom, hogy milyen nagy problémák vannak itt.

B0B0
Szürkülünk? :/

Super Mario
Sajnos, igazad van.

Taranov
Én is így vagyok vele. Már nem a tudás népe a magyar.

bens
nah... errõl beszéltem :-)

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

bocs, a fikázás kicsit dúrva volt

ez egy teljesen szubjektív dolog.Tudod mint az alma és a körte...Nincs olyan, hogy valami valamit "übereljen" ilyen szinten

B0B0
Mutasd már meg, hogy hol is volt fikázás ebben a hsz-ben légyszíves!

Super Mario
Semmi kivetnivalót nem találtam a hozzászólásában. Csak összehasonlított 2 tájat.

nem tudnád úgy dícsérni MO-t, hogy közben nem fikázol le más helyeket?A Dunakanyar ugyanannyira különleges mint a Missisipi, semmivel sem "übereli"( maximum neked)

Super Mario
Nekem az egy hetes Londoni nyaralás is elég volt, hogy erre rádöbbenjek.

bens
igaz

én 1 évig laktam olaszban és amikor hazajöttem, az tünt fel legelõször, h milyen bunkó mindenki.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

B0B0
:/

Super Mario
Magyarország ényleg nagyon szép. De az itt lakó rengeteg paraszt, kretén elveszi a kedvem, hogy itt éljek.

B0B0
Magyarország a világ egyik legszebb országa, csak az itteni értékek nektek már természetesek. Kimentünk Londonban a híres Temze-partra és egy nagy nulla a látvány. Budapestet mindig a klasszikusan legszebb fekvésû városnak hívják és itt mindenki azt hiszi, hogy ez csak amolyan túristacsalogató duma meg, naná, hogyy dícsérjük, hisz a mienk, pedig nagyon is igaz. És ez csak egy példa. Lehet, hogy a Missisipi nagyobb mint a Duna, de, a Visegrádi Dunakanyar übereli minden szinten. A Hortobágy egyedülálló, Hollókõ stb. És lehet, hogy elbaszták az utóbbi években, de egyik tengernek sincs olyan bensõséges hangulata mint a Balatonnak. A legtöbb tengerpart csak a strandról szól meg a diszkókról meg a csecsebecse árusokról a Balaton környékén viszont rengeteg látnivaló van. Szóval és vitatkoznék, mennyire szép ország a mienk...

Taranov
Ez igaz, de itt én inkább azt látom, hogy mi csúnya, nem azt, hogy mi szép.

Láma!
nekem magyarország is tetszik, rengeteg szépség van itt is:)

Taranov
Hát nekünk, akik itt élünk, Magyarország nem nagy etvasz :)

Láma!
bár ilyen erövel, ez minden országra elmondhato:)

Taranov
Így van, pontosan ezekre. A természeti adottságokra gondoltam.

Láma!
gondolom, a sziklás hegységre, a grand kanyonra,és egyéb ilyen helyekre gondolt:)

DJ Bee18
mitõl szép? kíváncsi vagyok, mert egy Olaszország, Franciaország azért kétszer übereli. Róma, USA-nak teljes történelme 200 év, a sarkunkon lévõ ház öregebb :DDDD Vagy a hatalmas beton-üveg felhõkarcoló tetszik? :DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Egyszerûen az emberek oyan buták, hogy az valami hihetetlen. Ahol sorba kell állni, korlátokból kész labirintust építenek, menetel benne mindenki, mint a bírkák. Vannak idióta szabályaik, pl. szeszt ugye utcára csak zacskóban lehet kivinni, de amint meglátsz egy zacskót, úgyis tudod mi az. Meg ez az állandó vigyorgás, pedig az csak képmutatás, mert pl. amint beülnek a kocsiba, egybõl gecivé válnak. Meg látszik, hogy közlekedés közben sem tudnak gondolkodni. Meg ugye a rengeteg 150 kilós elhízott ember, mert szinte csak mûkaján élnek. Otthon egyszerûen nem tudsz megfõzni normális kaját (magyar szemmel), mert az alapanyagok amiket veszel az is mind mû. Meg a hülye szabályaiktól egyszerûen nem képesek elszakadni, nulla logika, kombinációs készség. Meg ami náluk az egészségügyi biztosításoknál zajlik, de filmet errõl biztos láttál már. Meg az igénytelenség, mert ott nagyon sokminden olcsó, de amint valami minõségibb dolgot vennél, az viszont sokkal drágább. (pl. téglaház, és nem faház. Ugyanakkor az utak tökéletesek, nem basztatják a néet mindenféle adókkal, esélyegyenlõség tökéletes (összes buszon van lift, nem foglalják el a mozgássérült parkolóhelyeket pl.), meg biztonság van mindenütt, tehát a körítés nagyon szép. De amint egy hétnél többet vagy kinnt, már kezd idegesíteni rengeteg dolog. Mondjuk akinek a pénz többet számít, a hatalmas autók, azok jól érzik magukat

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Nálunk ez talán így van, mert relatíve elkényelmesedett fogyasztói társadalom vagyunk, a boldogságunkhoz kell jó autó, plazmatévé stb. :)
Vidéken (és tõlünk keletre még inkább) vannak olyan emberek, akik ezektõl teljesen mentesek, de boldogok.

B0B0
Hidd el, hogy nem extrém, nagyonis az 50 %-hoz közelít. Páran nem tudják, hogy mindenhol dolgozni kell!!

B0B0
Van benne valami :)

B0B0
Ne nekem meséld, hanem PyRex.nek! :)

Lammer
"emellett persze nagyobbak a buktatók is"
hajjjaj ne is mondd... nemreg csak ugy elmeleti szinten elemeztuk a dolgot otthon, hogy eladjuk a kerot, azt go ki... hmm erre (sorsszeruseg rulz? :D) egy par napra ra ismerosnel jartam es o meseli, hogy a baratjaek uj-zelandra kitipliztek(ugyanugy eladtak itthon mindent stb) es most 1 ev utan szarban vannak, mert megsem kolbaszbol van a kerites, megsem olyan meses a helyzet, mert kezdik felelni magukat :C tudom extrem, de ilyen is van... :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
(de!!! a mertekegyseget $-nak hivjak <#idiota>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Taranov
Nem is amiatt reménytelen a vita, mert nincs olyan, hogy mindenki boldog vagy mindenki szomorú.
Azért értelmetlen a vita, mert az ember boldogságát nem az ország fejlettsége határozza meg, és attól az országtól függetlenül lehet valaki boldog vagy boldogtalan, amelyben él. Lehet valaki boldogtalan családi problémák miatt, és anyagi problémák miatt is. Viszont az anyagi problémák ellenére is lehet boldog.
Egy ember nem boldognak vagy boldogtalannak születik, ez különbözõ tényezõk hatására változik. Annyi variáció van, hogy tényleg nem érdemes errõl vitázni, ráadásul nem is lehet lemérni egy ember boldogságát, ennek nem amper, centiméter vagy kelvin a mértékegysége.

B0B0
Az a vita, hogy melyik országban boldogabbak az emberek, reménytelen. Nincs olyan, hogy szinte mindenki boldog, és hogy szinte mindenki szomorú. A lényeg, hogy kint nagyobbak a lehetõségek (emellett persze nagyobbak a buktatók is), és nem elítélendõ ha valaki ezt a fajta könnyebb utat válassza, de az undorító, hogy emellett szarrá fikázza azt az országot, ahol felnõtt, és ahol tanult. Aki az internetezési ráta alapján akarja felmérni egy ország színvonalát az meg pfff...

Továbbra is azt mondom:
Könnyû a könnyebb utat választani...

Aki büszke arra, hogy magyar, azt nem kéne cikizni, mert sokkal nagyobb dolog erre büszke lenni, mint egy "menõ" ország polgárának...

B0B0
<#worship><#worship>

Ez a lényeg!!!!

B0B0
Még mindig semmi érvet nem mondtál...