405
Ha választhatnál, hogy kiköltözz külföldre az ittenihez képest egyenrangú munkával és lakással megtennéd-e?
-
#324 talán mert látszik hogy 14-15 évesen nem kaptál 1-2 oktató orrbab@aszást, hidd el építőleg hat az ember jellegére :) -
#323 Én nem fenyegetlek, csak megkértelek, hogy vegyél vissza picit, mert kezdesz túlzásba esni... -
#322 Én nem tudok érte mit tenni, nem szemetelek, nem rontom a közbiztonságot, udvarias vagyok a többi emberrel. Ennél többet pénz nélkül nem tudok tenni.
Egyébként áll már mögöttem pár flame, és az ilyen kiverem a fogad dumáktól nem ijedek meg, valahogy minenki ezt mondja. Mindenki fizikai bántalmazással fenyeget :( -
#321 Nanana, azért nagyon vigyázz a szádra kisfiam, mert egy ilyenért élőben most a fogaidat kergetnéd lepkehálóval...
Amúgy meg pontosan a hozzád hasonló emberek miatt ilyen az ország, amilyen. Akik belenyugodnak a semmibe, a nullába, a rosszba, holott nulla tapasztalatuk van a külföldi élettel (NEM NYARALÁSSAL, HANEM ÉLETTEL!) kapcsolatban, de azért itt osztják azoknak is az észt, akik relatíve sok időt töltenek más országokban. Érdekes, mi, akik nem csak 1-2 hetet töltünk távol a hazánktól, szinte mindannyian egyetértünk abban, hogy igen sok dologban totálisan le vagyunk maradva... -
#320 Itt teljesen jó az ügyintézés, csak sajnálni tudlak, hogy nálatok nem.
Az ilyeneknek, mint te, kívánom, hogy menjenek ki külföldre, és szakítsanak meg minden kapcsolatot Magyarországgal és a magyarokkal. Nincsen rátok szüksége senkinek az anyátokon kívül. -
#319 Na itt és most hagyjátok abba a politizálást! -
#318 Na látod! Ettől féltem, hogy egy nagy MSZP-s kitalálja, hogy valaki nagy Fideszes (vagy fordítva) és marha okosnak érzi magát... -
#317 "de valamennyire egyetértek Orbán régi kijelentésével"
ó, hát már mindent értek... na mindegy.
Most értem haza Spanyolországból és olvasom pl. Taranov okos hozzászólásait (itt Magyarországon flottul megy az ügyintézés, mindenki kedves, soha senki nem ver át senkit, stb, stb.), hát jókat nevetünk... -
#316 Én már láttam. -
#315 Szerintem a Franciák sokkal irigyebbek pl. -
katarzis #314 nincs is jobb a skandináv black metal-nal -
#313 Úgyszint, csak én inkább powert és heavyt zúgatok :D -
#312 ehh erre miert nem reagaltam? most kapcs... en akkor idealis skandinav lennek :DDDD most is Shape Of Despair(2001 mestermuvuk, enyhen feelinges Funeral Doom ) porog a lejatszoban... egyszeruen hihetetlen ez a megmagyaraz6atlan vonzodas az eszaki hangulatu zenekarokhoz: gotheborgi dallamos technikas death, dallamosabb black vonulat etc... :D Ezek a zenek esnek jol legjobban nekem :DDDD szal... najo viccet felreteve talan a skandinav allamokba mennek ki(hamar tenyleg itthon nem birok magammal) a legszivesebben(most nem a zene miatt pfff, hanem az egesz eletvitel, korulmenyek, mentalitas stb...) -
#311 Jó volt nézni a képeket a régi műsoraiból, kicsit nosztalgiáztam :)
Amellett, hogy hatalmas arc, vér profi is. -
#310 huh, nem láttam, de remélem mihamarabb felteszik a belsö hálora:) -
#309 Így van Fridi hatalmas arc. -
#308 Persze, de azért ne az a mű-ország legyen a viszonyítási pontunk. (dagadt-témára válaszolva) -
#307 Az a mondat nagyon tetszett, hogy mikor megvette a lízingelt ©kodáját, elkezdték utálni. És ez nagyon igaz.
Egyébként Friderikusz nagyon jó volt, újra megbizonyosodtam róla, hogy ő lenne a megfelelő ember a TV élén, de ez már nem a témába vág. -
#306 Láttátok tegnap a Frei-dossziét?
Témába vágott...
Magyarország=irigység...ebben van valami! -
#305 Kissé elkanyarodtunk a témától. Már csak azért mondom, mert pl. az USÁban sokkal nagyobb százalékban vannak dagadtak mint itt. A "statisztika" azt mutatja, hogy eléggé megosztott a kérdés, hogy kimenjek-e, vagy nem, bár a kimennék alternatíva talán kissé több. Igazi érv nem hangzott el, hacsak az nem, hogy kint sokkal nagyobbak a lehetőségek, de azt kevesen veszik figyelembe, hogy a buktatók is nagyobbak. Sok emberben nulla a hazaszeretet, semmit nem jelent neki a haza, pedig tőle kapta a tudást (oktatás), barátait és kultúrát. Hozzájuk csak egy kérdésem van: miért vannak még mindig itthon??? Akiket az itteni családtagjai és barátai tartanak itt, számukra ez jelenti a hazát. Vannak azonban akik valóban Magyarország miatt maradnak itt. Mindenkinek lehet véleménye, mindenesetre ők azok akiket nem lehet emiatt elítélni.
Hogy őszinte legyek, nem erre számítottam. Azt hittem a 80% menne... -
#304 jaja! Úgy kell nekik! -
#303 "kezd már szétfolyni" <-- -
#302 Ha lenne normális bicikliút, akkor egyértelmű szerintem, hogy a bicikli a jövő. Rengeteg pozitív tulajdonsága mellett még egészséges is. Magyarország amúgy is kezd már szétfolyni...Jó lenne kicsit mozogni! -
#301 Basszák csak el a bicajosokat, nem? -
#300 Persze! Még mit nem! -
#299 Kéne bicikliút! :( -
#298 Szerintem most is bárhová el lehet jutni, csak rossz körülmények között. -
#297 Járjon mindenki biciklivel! -
#296 Hát ezzel nem :)
Szerintem Budapest még nem tart ott, hogy ilyen drága beruházásokat eszközöljön. -
#295 Nem tartom hülyeségnek amit írtál a metróval kapcsolatban viszont ezzel a gondolkodással sosem fog megépülni. -
#294 Ne politizáljunk srácok, mert bezárják a topicot a végén! -
#293 Tudom, mostmár mindent ígér. -
#292 Bizony, nem leszel vele népszerű. Most meg 4-es, 5-ös metrót ígér. Bocsi a politikáért, csak ezt még ki akartam mondani. -
#291 Ha metróépítés helyett fejlesztenék a BKV-t, az is jó lenne, és gondolom olcsóbb is. -
#290 túlterhelt utakat kicsit nehéz javítani.....
Nem akarok itt politikát látni! -
#289 Csak lássuk már.
Egyébként a következő mondatommal nem fogok sikert aratni itt, de valamennyire egyetértek Orbán régi kijelentésével, miszerint a metró a gazdag országoknak való.
Budapesten jelenleg a közbiztonság, a városkép, a tisztaság, az utak javítása sokkal fontosabb lenne, mint a metró. -
#288 De a kormány vadul ígérget fejlesztést. :-) -
#287 Hát igen, nem vagyok elájulva Budapesttől, mióta látom, hogy milyen nagy problémák vannak itt. -
#286 Szürkülünk? :/ -
#285 Sajnos, igazad van.