Újabb GTA botrány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem vagyok gyilkos pedig sokat játszottam ezekkel mondjuk a gTa Sa jó szar lett..
Én ilyesmivel nem találkoztam a játékban. <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
De vehetnénk például akár a most nagyon híres akciójátékokat, valaki még azt fogja hinni, hogy nyugottan lelõhet 1 németet és elveheti tõle a puskáját.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Õk aztán tudják mi kell egy gyereknek!!
LOL
Ez de szar
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De nem értem ezeket a hülyéket... Az emberek inkább egy játékban tombolják ki magukat, és ne az utcán...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Vagyis kellett egy kis hirverés, és arra ez volt a legalkalmassabb...
Ez hasonló, mint a vöröskeresztes cikk, azoknak is kellett egy kis hírverés, hát belekötöttek a játékiparba.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Tehát ezek szerint, az egész játék arról szól, hogy üsd a k*rvát. hmmmm érdekes.
De nem kell meglepõdni.
Szegény nõk nem keresnek eleget az utcán, kell 1 kis kiegészítés, amit a pertõl remélnek. De hát EZ a nagy amerika
Szerintem ez az egesz nevetseges.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Valamint minden sétálóval és autóssal fizikai kontaktust lehet létesíteni, azaz le/elüthetõk és kirabolhatók (RESZKESSSSSETEK GYALOGOSOK, AUTÓSOK <#eplus2>#eplus2>, és mennyivel többen is vannak mint a k-rvák)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Elnézést a Sorokért:)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.