25
  • spk202
    én meg majdnem leüttöttem a barátom akit már 7 éve ismerek (most 12 vagyok és Ő is) mert a legrondább ku....val csinálta a kedven maxra tuningolt kocsimban
  • 1Lntos
    Egyébként a Postal2 jó játék :-)
    Még nem vagyok gyilkos pedig sokat játszottam ezekkel mondjuk a gTa Sa jó szar lett..
  • 1Lntos
    Ez csak egy kibaszott játék!!!! A postal2 ellen miért nem tüntetnek inkább? Ja, mert azoknak nincs pénzük meg nem ilyen híres.....
  • tmpx
    Hihhetetlen... speckó én bármi mást csináltam a játékba csak azt nem, hogy megerőszakoltam egy kurvát aztán megöltem... de lehet, hogy csak nem éreztem indíttatást hozzá! De lehet, hogy azért moccantak rá erre, mert akkor feszültség van bennük, hogy nem tudják máskép levezetni!
  • mrgenya
    nameg pont most akarnak reklamálni? aki ismeri a sorozatot, annak már úgyis tökrégen megvan, meg a többség már úgyis végigtolta az egészet, szl nemigazán értem, h mit akarnak elérni. talán az újabb részeket ne lehessen kiadni? konzolra meg mikor jelent meg? 2 éve? jókor jutott eszükbe ezis....
  • sweech
    beszarok...mintha 12+-os játék lenne
  • Praetor
    Megerőszakolni???
    Én ilyesmivel nem találkoztam a játékban.
  • Supperadi
    Szerintem alapítsanak szervezetet a gyalogosok meg a biciglisek is, mert őket is megölheti egy őrült gta-s...
  • Supperadi
    kurvákat védő szervezet?!? TE JÓ ÉG!!!!!!
  • Supperadi
    A gyerekeknek nem is szabadna játszani ilyen játékokkal, az épp elméjűeket meg úgyse tudják befojásolni az ilyesmi hülyeségek.
    De vehetnénk például akár a most nagyon híres akciójátékokat, valaki még azt fogja hinni, hogy nyugottan lelőhet 1 németet és elveheti tőle a puskáját.
  • Sanyix
    hűha a világ másik felén egyre több fekete szellemi segglyuk képződik. Ez iszonyatos, annyira de annyira hülye emberek vannak.
  • Adam II
    Majd alapítanak egy szervezetet Bitches for Kiddies néven.
    Ők aztán tudják mi kell egy gyereknek!!
    LOL
    Ez de szar
  • Saccard
    Nos. Dolgozzanak a büdös kurvák ahelyett hogy itt verik a nyálukat! Mi a fasz lenne a gta ilyen dolgok nélkül????!!! Macskafogó? Az ilyenen kurvára fel tudom baszni az agyamat, hogy rohadjanak ketté a büdös ribancok! Addig kéne verni az ilyen "embert" amíg mozog! Milyen erőszak? Jobban kiakadok ha megnézek egy hiradót!
  • Matyóhímzés
    És a a kurvák mire tanítják a gyerekeket....ez nagyon kemény, mégha a greenpeace, vagy a anyák egyesült szövetsége, vagy bármi más hőbörögne a gyerekek miatt, na de a kurvák! Ez kész. :D
  • NEOreg3
    ha jól tudom, már rég felnőtt kategóriás játék(hot coffe miatt...), vagyis ha a gyerekek megszerzik az a szülők, vagy a boltos hibája:P
  • mousee
    A cikk örömére feltettem a játékot... :DD
    De nem értem ezeket a hülyéket... Az emberek inkább egy játékban tombolják ki magukat, és ne az utcán...
  • Szalámi
    LOL!GTA3 ban és a Vice Cityben is ugyanezt lehetett csinálni akkor nem szóltak!Nem értem őket!GTA ROX!
  • gumikacsa
    ülnek a SWOP vezetői egy szobában (Gondolom kivénhedt kurvák), és azon gondolkoznak, mit kellene tenni, hogy haljanak rólunk... Erre valamelyiknek eszébe jut, hogy látott otthon a gyereknél egy játékot, ami állítólag nagyon híres, abba kellene belekötni...

Vagyis kellett egy kis hirverés, és arra ez volt a legalkalmassabb...

Ez hasonló, mint a vöröskeresztes cikk, azoknak is kellett egy kis hírverés, hát belekötöttek a játékiparba.
  • magyarvok
    "Elmondásuk szerint a GTA játék arra tanítja a fiatalokat, hogy az örömlányokkal bármilyen erőszakos bűncselekményt el lehet követni és másra nem is használhatók."

Tehát ezek szerint, az egész játék arról szól, hogy üsd a k*rvát. hmmmm érdekes.
    De nem kell meglepődni.
    Szegény nők nem keresnek eleget az utcán, kell 1 kis kiegészítés, amit a pertől remélnek. De hát EZ a nagy amerika
  • _Vegeta_
    Ha nem emlekeznel hoborogtek is, meg be is tiltottak. :)

Szerintem ez az egesz nevetseges.
  • mrzed001
    az örömlányokkal ... a programban szexuális kapcsolatot lehet kezdeményezni ... valamint megölhetők és megerőszakolhatók
    Valamint minden sétálóval és autóssal fizikai kontaktust lehet létesíteni, azaz le/elüthetők és kirabolhatók (RESZKESSSSSETEK GYALOGOSOK, AUTÓSOK , és mennyivel többen is vannak mint a k-rvák)
  • Fenjoy
    ÜberLoL, állatok, akkor ennek a logika mentén, szinte mindent belehetne tiltani, mondjuk kezdeném a háboruval... Az Iraki katonákal valo kegyetlenség, vajon mirre tanítja a "gyerekeket"?!:) Álszent kétszínű köcsög banda... már elnézést, de kedvelem a GTA sorozatot, és valahogy nem kezdtem el halomra ölni az "embereket", és belőlem a gyilkost inkább az ilyen ügyvédek hozzák ki, mint a játékok:)
  • dez
    Ez a cikk meg őellenük "uszítja" a játékosokat... :P
  • jefferson83
    Ezeken már csak röhögni lehet...
  • Nethyrrea
    ennyi erővel már a legelső gta miatt is hőbörögni kellett volna valami humanista szervezetnek, mert már ott is kedvedre mészárolhattad a népet.

amerika...