Móricz Krisztián

Újabb GTA botrány

Minden idők egyik legnépszerűbb játékát, a GTA: San Andreast újabb támadás érte a napokban.

Nem elég, hogy számos jogvédő csapat, Jack Thompson ügyvéd, valamint civil közösségek igyekeznek meghiúsítani a további eladásokat, most az Amerikában dolgozó prostituáltak jogaiért harcoló szervezet (SWOP-USA) is kifejtette véleményét. Elmondásuk szerint a GTA játék arra tanítja a fiatalokat, hogy az örömlányokkal bármilyen erőszakos bűncselekményt el lehet követni és másra nem is használhatók.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Aggódnak amiatt, hogy a programban szexuális kapcsolatot lehet kezdeményezni velük (milyen meglepő), valamint megölhetők és megerőszakolhatók. A nyilatkozatban a gyermekeiket féltő szülők figyelmét kívánják elsősorban felhívni a veszélyforrásra és a játékkal szembeni bojkottra uszítják őket. A témában annyira elmélyültek, hogy egy bizonyos David Walsh professzor elméletét is mellékelik, aki az erőszakos játékok gyermekekre való hatását elemezte korábban.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spk202 #25
    én meg majdnem leüttöttem a barátom akit már 7 éve ismerek (most 12 vagyok és Ő is) mert a legrondább ku....val csinálta a kedven maxra tuningolt kocsimban
  • 1Lntos #24
    Egyébként a Postal2 jó játék :-)
    Még nem vagyok gyilkos pedig sokat játszottam ezekkel mondjuk a gTa Sa jó szar lett..
  • 1Lntos #23
    Ez csak egy kibaszott játék!!!! A postal2 ellen miért nem tüntetnek inkább? Ja, mert azoknak nincs pénzük meg nem ilyen híres.....
  • tmpx #22
    Hihhetetlen... speckó én bármi mást csináltam a játékba csak azt nem, hogy megerőszakoltam egy kurvát aztán megöltem... de lehet, hogy csak nem éreztem indíttatást hozzá! De lehet, hogy azért moccantak rá erre, mert akkor feszültség van bennük, hogy nem tudják máskép levezetni!
  • mrgenya #21
    nameg pont most akarnak reklamálni? aki ismeri a sorozatot, annak már úgyis tökrégen megvan, meg a többség már úgyis végigtolta az egészet, szl nemigazán értem, h mit akarnak elérni. talán az újabb részeket ne lehessen kiadni? konzolra meg mikor jelent meg? 2 éve? jókor jutott eszükbe ezis....
  • sweech #20
    beszarok...mintha 12+-os játék lenne
  • Praetor #19
    Megerőszakolni???
    Én ilyesmivel nem találkoztam a játékban.
  • Supperadi #18
    Szerintem alapítsanak szervezetet a gyalogosok meg a biciglisek is, mert őket is megölheti egy őrült gta-s...
  • Supperadi #17
    kurvákat védő szervezet?!? TE JÓ ÉG!!!!!!
  • Supperadi #16
    A gyerekeknek nem is szabadna játszani ilyen játékokkal, az épp elméjűeket meg úgyse tudják befojásolni az ilyesmi hülyeségek.
    De vehetnénk például akár a most nagyon híres akciójátékokat, valaki még azt fogja hinni, hogy nyugottan lelőhet 1 németet és elveheti tőle a puskáját.