Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új logó by: berczely (Y)
Sima Single be....hogy leheT?
letöltöttem sp modot is de annál is be kell jelenkezni ami nekem nem megy...
SEgitsége tkérek!
Hogy lehet single be nyomni?
Mert nekem csak a bejelenkezo ablakvan es nem akarok multyzni
Megoldás?Csak simán single be akarom nyomni.
valasz ide vagy:[email protected]
Várom válaszotokat.
Elõre is kösz
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szeretném egy admin-al felvenni a kapcsolatot,lenne pár kérdésem a szerverrel kapcsolatosan.
xfire:eugabesz
Köszönöm!
[IRAM] leader
beszólsz meghalsz
de sztem õk valahogy feljutottak a háztetõre a drone-al mert sosem estek a háztetõ mellé ha meg a földön lenne a béka akkor sokszor csak mellé esnének
én meg csipával voltam aztán amikor kinéztek a tetõ szélén csak úgy szépen hullottak le a fejesektõl 😊
beszólsz meghalsz
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
de most ezzel az 1.5-ös verzióval nem sikerült amikor rá akarok állni supportal a drónra akkor felrobban szerintem ehhez 2 ember kell 1 support aki lebénítja a drót és 1 mérnök aki folyamatosan javítja miközben rajta áll akkor talán nem robban fel
tegnap nyomtam 1 kört fall of berlinben aztán az ellenfél egyik osztaga feljutott a legmagasabb háztetõre aztán onnanlõttek sniperrel máshogy nem juthattak fel oda csak a drónnal kb olyan magasan voltak mint 1 titán
beszólsz meghalsz
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
csak annyit ír a fõmenüben a pontjaimnál hogy 88583/0 eddig a 0 után mindíg azt írta hogy mennyi pont után lépek szintet most meg semmi
beszólsz meghalsz
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
gondolom sok nagypinges ember csatlakozik a szerverhez és az lehet llyenkor a gond amint ezeket kivágják a szerverról máris minden megy tovább
beszólsz meghalsz
Új logó by: berczely (Y)
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A görbe oldala robban? nem is gondoltam volna h függ tõle. De ha a görbe van a fal felöl akkor érthetõ h nem robban, na majd hajó lesz a netem és nem 300as pingem lesz 😊 akkor majd tesztelem 😊
---> ( Ez az oldala robban az aknának.
Az sztem nemigaz h a halálfejtõl függ (alt-tal ki/be tudod kapcsolgatni, már csak ezér sem)
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Több éves kihagyással újra indul a battlefield.hu! Célunk egy minõségi elsõsorban battlefieldes (bf1942, bf vietnam, bf2, bf2142, bfbc, bfmc, bfbc2, bf1943, bf heroes) témával foglalkozó hír és közösségi portál beindítása. Ezért lelkes és (jó tollú) battlefield játékosok jelentkezését várjuk publicista, rovatvezetõ és fórum moderátor posztokra. Aki érez magában elhivatottságot, hogy a játékon túl más téren is tegyen valamit a Magyar Battlefield felemelkedéséért, azt várja csapatunk!
Jelentkezéseket emailben fogadjuk a [email protected] címre a tárgyban bf.hu megjelöléssel.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
de a külföldi ranked szerókon még sokan játszanak?
vagy pedig már sok az üres szerver ami eddig népszerû volt
pl a germantitans anubis szervere meg ilyenekre gondolok
beszólsz meghalsz
még sokan játszanak ezzel a résszel vagy már mindenki bc2-n játszik?
megint szeretném elkezdeni ezzel a résszel a játékot csak nem tudom hogy még sokan járszanak e vele mint mondjuk nyáron
thx
beszólsz meghalsz
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Köszi.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/