Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Baker
Bf2 ben az egyik kedvenc pályám remélem itt is nyomunk fa**a inf. meccseket 😄

Új logó by: berczely (Y)

bakvarnyu
Karkand! Gyakran esik a hó arrafelé <#hehe>

Ok meglettoldva
valaki mondja már meg ezé tettem fel....:S
Sima Single be....hogy leheT?
letöltöttem sp modot is de annál is be kell jelenkezni ami nekem nem megy...
Hellosztok!

SEgitsége tkérek!
Hogy lehet single be nyomni?
Mert nekem csak a bejelenkezo ablakvan es nem akarok multyzni
Megoldás?Csak simán single be akarom nyomni.
valasz ide vagy:[email protected]
Várom válaszotokat.
Elõre is kösz
kBagyula
BF2-ben is benne volt. Jó map, de ez a havas táj valahogy nem illik hozzá.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nagyon király.<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

536134
Hehe! Új mapot adnak ki a következõ patchben! (patch v. 1.51)

Helo mindenkinek!
Szeretném egy admin-al felvenni a kapcsolatot,lenne pár kérdésem a szerverrel kapcsolatosan.
xfire:eugabesz
Köszönöm!

[IRAM] leader

jo ilyeneket olvasni ... talalkozunk a csatateren 😊
faszom tele van már a kanyargolyókkal már rég befutok a fal mögé amikor 1 kanyargolyó követ engem 90 fokban a fal mögé

beszólsz meghalsz

ja tényleg kössz erre nem is gondoltam

de sztem õk valahogy feljutottak a háztetõre a drone-al mert sosem estek a háztetõ mellé ha meg a földön lenne a béka akkor sokszor csak mellé esnének

én meg csipával voltam aztán amikor kinéztek a tetõ szélén csak úgy szépen hullottak le a fejesektõl 😊

beszólsz meghalsz

liquivent
vagy marad a squad beacon (szkvadbéka), ha közel teszed a falhoz és azon éledsz le, akkor könnyen el lehet találni a ház tetejét....sztem ez a verzió esélyesebb.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

de azt tudtam hogy lehet csak sosem volt kedvem kipróbálni

de most ezzel az 1.5-ös verzióval nem sikerült amikor rá akarok állni supportal a drónra akkor felrobban szerintem ehhez 2 ember kell 1 support aki lebénítja a drót és 1 mérnök aki folyamatosan javítja miközben rajta áll akkor talán nem robban fel

tegnap nyomtam 1 kört fall of berlinben aztán az ellenfél egyik osztaga feljutott a legmagasabb háztetõre aztán onnanlõttek sniperrel máshogy nem juthattak fel oda csak a drónnal kb olyan magasan voltak mint 1 titán

beszólsz meghalsz

JethroHUN
Passz, nem tudom, próbáld ki. Amúgy nem is tudod h lehet 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

az 1.5-ös patchben még mindíg lehet a squad leader drone-al pl: rd4 otus-al feljutni a magas háztetõkre?

beszólsz meghalsz

már rájöttem mindegy

beszólsz meghalsz

azt nem tudjátok hogy a brigadier general asszem 40. szint után mért nem tudok szintet lépni?

csak annyit ír a fõmenüben a pontjaimnál hogy 88583/0 eddig a 0 után mindíg azt írta hogy mennyi pont után lépek szintet most meg semmi

beszólsz meghalsz

liquivent
írsz a supportnak egy levelet és megoldják neked....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

csá all. valaki megtudja mondani h a delux editionba hogytom az accountomra engedéjezni a northen strikot???
kBagyula
Nah akko gyövök én is kicsit retrózni. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Carloska
nah mivel olvastam a hírt újra menni fog ptd szeró ezért vasárnap mindenféleképpen lehetne egy welcome back ptd szeró játékot tartani a régieknek 😄

Próbáld meg lefuttatni a pbsvc-t.
JethroHUN
ht
Folyamatosan ezt kapom ha felmegyek egy szerverre, már régóta játszok vele, erre jön ez a hiba... csak úgy a semmibõl....
Már mindent kipróbáltam, újraraktm, letölröltem, patcheltem, pb updtae pd törlés, pd újra .... <#falbav>

Hát igen , de ez csak 1 a tucatnyi bugokbol..<#szomoru1>

töröld le😄
JethroHUN
Ez kapal fos ez a 2142, AA rakétavetõ semmit nem, égvilágon semmit. az össze lõszert kilõttem egy repülõre és semmi.... 5 mm hp ha levett.... de persze a motion mine az meg egyeseknek tud repülni.... gépbõl dobálja ki a gyerek és engem öl meg a levegõben... <#levele>

Sziasztok! Kéne egy kis segítség... Fel szeretném telepíteni a Northern Strike-t és ugye kéne hozzá az Ea Download manager hogy letöltsem... Már régebben aktiváltam a játékot csak fel akarom rakni... A problémám az. hogy nem tudom elindítani az Eadm-t. "Az alkalmazást nem sikerült megfelelõen inicializálni...." Valaki nem tudja mi lehet a probléma?
nekem is szokott néha ilyet csinálni, de szerintem ez csak szerver oldali hiba mert nekem is 40 es a pingem

gondolom sok nagypinges ember csatlakozik a szerverhez és az lehet llyenkor a gond amint ezeket kivágják a szerverról máris minden megy tovább

beszólsz meghalsz

JethroHUN
Csa, nektek is csakori a "connaction lost" hiba? vagy játék közben a "there is a problem..." komolyan h lenne baj a netemmel 40 es pingme van -.-'

JethroHUN
Ha van már profilod akkor csak kapcsold ki vagy húzd ki a netet és lehet.

Matthew Baker
Azt hogy lehet megcsinálni hogy internet nélkül játszhassak single-ben offline nem lehet profilt létrehozni de eredeti a játék

Új logó by: berczely (Y)

JethroHUN
Lagg sztem, mert nekem is van ilyen és nem csak titánon, de ami a legeslegrosszabb ha éppen leszednek és újra éleszt vki és már jön az ellen és te lõnéd, de nem tudod mert mindig átkapcsolja félautomatára a fegyót magától éledés után :S Vagy még az is amikor lépegetõvel beakadsz csak úgy a puszta terepen és felborulsz 😞

Azt is kijavíthatnák , amikor mondjuk Titanon leakarok tenni RDX-t és átváltanék a kapcsolora , egyszerûen visszavált bombára , igy nem tudom felrobbantani az ellenséget... Nem tudom hogy ez laggolás miatt van , vagy télleg 1 bug , de idegesit...

79Alba

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

JethroHUN
Tudom h ki be lehet kapcsolni a 3D mapot, de ha bevan nyomva akkor is van amikor nem jelzi a dolgokat, rdx, apm.
A görbe oldala robban? nem is gondoltam volna h függ tõle. De ha a görbe van a fal felöl akkor érthetõ h nem robban, na majd hajó lesz a netem és nem 300as pingem lesz 😊 akkor majd tesztelem 😊

Hátha help:

---> ( Ez az oldala robban az aknának.

Az sztem nemigaz h a halálfejtõl függ (alt-tal ki/be tudod kapcsolgatni, már csak ezér sem)

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

JethroHUN
Lehet, de ez inkább hiba, mert amikor lerakod avyg ledobod vhonnan és nem jelenik meg a kis <#bdead> jel akkor az az akna 100% h nem robban fel. mintha ott se lenne. ez hiba már megfigyeltem.

bakvarnyu
lehet hogy valami csaló kóddal ment arra

JethroHUN
baromira kéne már egy patch mert rengeteg hiba van... kedvencem h az akna amit lerakok soha nem robban fel... alig 1 perce raktam le, látom pont jön arra vki...semmi. remek. engem meg 50 méterrõl már felrobbant... thx EA télleg jó game, BC2 is verdesi a szintet a minuszban

Drang
Üdv Mindenkinek!

Több éves kihagyással újra indul a battlefield.hu! Célunk egy minõségi elsõsorban battlefieldes (bf1942, bf vietnam, bf2, bf2142, bfbc, bfmc, bfbc2, bf1943, bf heroes) témával foglalkozó hír és közösségi portál beindítása. Ezért lelkes és (jó tollú) battlefield játékosok jelentkezését várjuk publicista, rovatvezetõ és fórum moderátor posztokra. Aki érez magában elhivatottságot, hogy a játékon túl más téren is tegyen valamit a Magyar Battlefield felemelkedéséért, azt várja csapatunk!

Jelentkezéseket emailben fogadjuk a [email protected] címre a tárgyban bf.hu megjelöléssel.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Én a szervereken szoktam nyomulni , amelyen mindig sokan vannak . A többirõl nem tudok sokat.

ok
de a külföldi ranked szerókon még sokan játszanak?
vagy pedig már sok az üres szerver ami eddig népszerû volt
pl a germantitans anubis szervere meg ilyenekre gondolok

beszólsz meghalsz

Figy , én még szoktam játszani a Bf2142-el de karácsonykor átállok BC2-re ha meglesz az új config. Addig eljátszok ezzel is.

heló
még sokan játszanak ezzel a résszel vagy már mindenki bc2-n játszik?
megint szeretném elkezdeni ezzel a résszel a játékot csak nem tudom hogy még sokan járszanak e vele mint mondjuk nyáron

thx

beszólsz meghalsz

Jim Morrison
Nemtom mikor tok felmenni, de én JimMorrison723 néven játszom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A több száz játékostársam jelölését várom a BFBC2-ben.

Köszi.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Carloska
-fav szép voltt jóvoltt de irány bc2 😄

Szived joga akkor megnyilatkozni amikor csak jolesik, csak hat az egyertelmu elozetes hiresztelesek utan es a beta kiprobalasanak tapasztalataval kicsit furcsalom, hogy masra szamitottal.