16212
Battlefield 2142
-
BlitzSkl #15972 új patchet én is várom, de egyenlőre még senki sem tud semmit. Remélem még idén kiadják. A HUN4CE klánnak pedig remélem összejön a bajnokság megszervezése. Még TS-en mondták pár hete, hogy szeretnének egy barátságos kis körmérkőzést összehozni. Már csak az a gond, hogy a legtöbben átpártoltak BugCompany-ra. -
cocacola111 #15971 Közbe megoldottam....... -
cocacola111 #15970 mondjuk csak a 1.50 es patch-tetttem fel nem tom hogy ez lehet -e a para vagy a többit is leszedjem azt rakjam fel?? -
cocacola111 #15969 skacok .megvettem ezt a deluxe edizont.feltepítettem , felpecseltem , regeltem,kerestem egy szervert ,betölt , kifagy...... :(:(:(:(:(
mi lehet a para? -
De8Vent #15968 A <HUN4CE> klán a közel jövőben szeretne egy BF2142 "Bajnokságot" összehozni, részletek nemsokára.
Green -
zeoos #15967 Modozat avagy kiegeszito (kinek mi tetszik) itt is penzbe kerul, de uj ingyenes palyak jonnek a javitasokkal is.
Klan ugyben: az oregek kozul mar csak nagyok kevesen jatszunk vele, mert a jatekosok nagy resze atpartolt a BadCompany2-re, viszont ettol a momentumtol sokkal jatszhatobb jelenleg a 2142. (jatek fenykoraban annyi volt a pro, hogy csak haltal es eledtel ... most jokat lehet jatszani, hiszen vannak meg aktiv szerverek boven) -
#15966 ingyen benne lesz az új patchben -
#15965 nem külön meg kell venned a kiegészítőt is vagy vedd meg a Deluxe verziót -
Munszu #15964 Sziasztok, a felől szeretnék érdeklődni hogy a BF 2142-él elég ha megveszem az alap játékot, és egy patchel meg kapom a kiegészítőket mint bf2-nél ?
Vagy külön meg kell venni a kiegészítőt is?
És még egy kérdésem lenne, vannak-e magyar szerverek, és van-e rajta még magyar közösség, klánok,szerverek stb. ?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. -
#15963 Úgyse lesz olyan jó mint a BF2-ben,de legalább ezt mindenki ismeri. -
#15962 Bf2 ben az egyik kedvenc pályám remélem itt is nyomunk fa**a inf. meccseket :D -
#15961 Karkand! Gyakran esik a hó arrafelé -
muscle1993 #15960 Ok meglettoldva -
muscle1993 #15959 valaki mondja már meg ezé tettem fel....:S
Sima Single be....hogy leheT?
letöltöttem sp modot is de annál is be kell jelenkezni ami nekem nem megy... -
muscle1993 #15958 Hellosztok!
SEgitsége tkérek!
Hogy lehet single be nyomni?
Mert nekem csak a bejelenkezo ablakvan es nem akarok multyzni
Megoldás?Csak simán single be akarom nyomni.
valasz ide vagy:[email protected]
Várom válaszotokat.
Előre is kösz -
#15957 BF2-ben is benne volt. Jó map, de ez a havas táj valahogy nem illik hozzá. -
Gyuszopapa #15956 Nagyon király. -
#15955 Hehe! Új mapot adnak ki a következő patchben! (patch v. 1.51) -
eugabesz #15954 Helo mindenkinek!
Szeretném egy admin-al felvenni a kapcsolatot,lenne pár kérdésem a szerverrel kapcsolatosan.
xfire:eugabesz
Köszönöm! -
zeoos #15953 jo ilyeneket olvasni ... talalkozunk a csatateren :) -
Nothing117 #15952 faszom tele van már a kanyargolyókkal már rég befutok a fal mögé amikor 1 kanyargolyó követ engem 90 fokban a fal mögé -
Nothing117 #15951 ja tényleg kössz erre nem is gondoltam
de sztem ők valahogy feljutottak a háztetőre a drone-al mert sosem estek a háztető mellé ha meg a földön lenne a béka akkor sokszor csak mellé esnének
én meg csipával voltam aztán amikor kinéztek a tető szélén csak úgy szépen hullottak le a fejesektől :) -
#15950 vagy marad a squad beacon (szkvadbéka), ha közel teszed a falhoz és azon éledsz le, akkor könnyen el lehet találni a ház tetejét....sztem ez a verzió esélyesebb. -
Nothing117 #15949 de azt tudtam hogy lehet csak sosem volt kedvem kipróbálni
de most ezzel az 1.5-ös verzióval nem sikerült amikor rá akarok állni supportal a drónra akkor felrobban szerintem ehhez 2 ember kell 1 support aki lebénítja a drót és 1 mérnök aki folyamatosan javítja miközben rajta áll akkor talán nem robban fel
tegnap nyomtam 1 kört fall of berlinben aztán az ellenfél egyik osztaga feljutott a legmagasabb háztetőre aztán onnanlőttek sniperrel máshogy nem juthattak fel oda csak a drónnal kb olyan magasan voltak mint 1 titán -
#15948 Passz, nem tudom, próbáld ki. Amúgy nem is tudod h lehet :D -
Nothing117 #15947 az 1.5-ös patchben még mindíg lehet a squad leader drone-al pl: rd4 otus-al feljutni a magas háztetőkre? -
Nothing117 #15946 már rájöttem mindegy -
Nothing117 #15945 azt nem tudjátok hogy a brigadier general asszem 40. szint után mért nem tudok szintet lépni?
csak annyit ír a főmenüben a pontjaimnál hogy 88583/0 eddig a 0 után mindíg azt írta hogy mennyi pont után lépek szintet most meg semmi -
#15944 írsz a supportnak egy levelet és megoldják neked.... -
Theron #15943 csá all. valaki megtudja mondani h a delux editionba hogytom az accountomra engedéjezni a northen strikot??? -
#15942 Nah akko gyövök én is kicsit retrózni. :) -
#15941 nah mivel olvastam a hírt újra menni fog ptd szeró ezért vasárnap mindenféleképpen lehetne egy welcome back ptd szeró játékot tartani a régieknek :D -
Apavik #15940 Próbáld meg lefuttatni a pbsvc-t. -
#15939 [URL=http://www.kephost.com/view.php?filename=k6b7mz5m5ixdjlonkr6x.jpg][IMG]ht
Folyamatosan ezt kapom ha felmegyek egy szerverre, már régóta játszok vele, erre jön ez a hiba... csak úgy a semmiből....
Már mindent kipróbáltam, újraraktm, letölröltem, patcheltem, pb updtae pd törlés, pd újra .... -
19daN94 #15938 Hát igen , de ez csak 1 a tucatnyi bugokbol.. -
levi19711023 #15937 töröld le:D -
#15936 Ez kapal fos ez a 2142, AA rakétavető semmit nem, égvilágon semmit. az össze lőszert kilőttem egy repülőre és semmi.... 5 mm hp ha levett.... de persze a motion mine az meg egyeseknek tud repülni.... gépből dobálja ki a gyerek és engem öl meg a levegőben... -
levi19711023 #15935 Sziasztok! Kéne egy kis segítség... Fel szeretném telepíteni a Northern Strike-t és ugye kéne hozzá az Ea Download manager hogy letöltsem... Már régebben aktiváltam a játékot csak fel akarom rakni... A problémám az. hogy nem tudom elindítani az Eadm-t. "Az alkalmazást nem sikerült megfelelően inicializálni...." Valaki nem tudja mi lehet a probléma? -
Nothing117 #15934 nekem is szokott néha ilyet csinálni, de szerintem ez csak szerver oldali hiba mert nekem is 40 es a pingem
gondolom sok nagypinges ember csatlakozik a szerverhez és az lehet llyenkor a gond amint ezeket kivágják a szerverról máris minden megy tovább -
#15933 Csa, nektek is csakori a "connaction lost" hiba? vagy játék közben a "there is a problem..." komolyan h lenne baj a netemmel 40 es pingme van -.-'