Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

liquivent
egy kis móka

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

"de, hogy ezek utan amikor megjelenik es erre elkezdik fikazni 😊))"

nemtudtam h egy elõre megadott intervallumban van csak erre lehetõségem😛

Bizony nemteccik a codos stilus, dehát kinek a pap... megyek vissza descent-ezni <#violent>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Szedd le a "madarat" ... foldon a helye 😊 - persze, ha mindenki csak cseresznyemag kopkodovel szaladgal, az valoban szar ugy. Valassz olyan fegyvernemet, amelyikben van megfelelo csuzli es vadassz az egiekre 😛
Mar a megjelenes elott mindenkinek nyilvanvalo lehetett, hogy nem a megszokott Battlefield stilusra lehet majd szamitani (ott volt a beta-teszt, ahol ki is lehetett probalni, hogy mire szamitson az ember) ... de, hogy ezek utan amikor megjelenik es erre elkezdik fikazni 😊))
Igen CoD-os a stilus es az osszes elmeny-hatast a kulonbozo kozelmult termekeibol lapatoltak ossze ... de hat nem is volt szo masrol. Ez van.
De semmi gond: a kovetkezo "original" Battlefield erzes megerkezteig lesz egy csomo uj jatekmegjelenes, tehat nem kell panaszkodni ... massal kell jatszani. Ennyi.
JohnConnor
Miért is nem megy el a BC2 kétmagoson?
Simán, igaz nem full garfikán HD felbontásban <#ejnye1>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Engem az idegesít, hogy soha nem az igazi pinget írja ki... Az szar benne, de megcsinálhatnák, de basznak rá.. A másik, hogy ha az egyik csapatban van egy jó gunshipes, akkor a másik csapatnak lehetetlen játszania.. Egy jó gunshippel védeni lehet az egész mapot..

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

JethroHUN
Még egy ban, ilyen nincs, most C&D Titan szeroról... by server mekkora baromság már h a szerver simán kibannolhat... 10 percig nem bírtam felszálni a k....va repcsivel mert a gyökérje emp nadeel dobál, erre kiszálok lelövöm... akkor írják ki szabálynak csak admin mehet jármûvel a többiek fussanak.... ezt a szart, mert ez az... MOstmár télleg nincs szerver.. mert annak nincs értelme h 64es mapon 20 rohangáljuk ....

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, igaza van... Én arra vártam, hogy majd egy szebb, jobb grafikájú BF-et fognak kiadni, erre qrvára nem. Nem hiába játszunk BF-el, és nem COD-dal, mert annak szar a rendszere, a mozgása stb.. Erre az új BF szinte ugyanaz lett.. Ez a pontszámítás(ami mellesleg egész jó..), a mozgás, a célzás, minden-minden!! EZ ITT A BAJ!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Lehet én vagyok az elsõ (de a top10be vagyok tuti), nekem nem tetszik a bc2. Sztem a célzás elcseszett szr lett. Röhej h az ember oldalazva, futva is ugyanolyan pontosan tud lõni, mint mondjuk guggolva. Ezér szerettem valszeg bele a 2142 anno: Akkor is megvolt a lehetõségem lelõni az ellent, ha õ vett észre elõször. Lehet h sokat lámultam, de a bc2be nincs igy (ill betába nem igy volt). Ha egyszer elkezdenek lõni rám, akkor vége a dolognak. Hiába futok oldalra, lelõ (2142be szinte képtelenség ilyet, nemhogy lelõni, eltalálni is nehéz az embert). Mondjuk elég keveset toltam, nem annyit mint a 2142 demot.
Ilyen promo után, sztem nemcsoda h ennyi szerver és játékos van. Vmit nagyon eltalálhattak, h ennyien játszanak vele. Nekem ettõl fgtlenül nemtetszik.
Egyébként Bc2be is lesznek olyan szerverek, ahol fszok lesznek az adminok, csak egy kis idõt adj nekik. Még nagyon be se lehetett lõni a jogokat.

bakvarnyu
Hát ezek sztem nem fognak menni a törttel , csak a legelején kihozott valamit a razor1911 és annyi van.

Ha belegondolsz, egyik játéknak sincs értelme.. Csak az idõdet veszi el... Az más dolog, hogy kb 3 éve adták ki az utolsó frissítést, ami még mindig tele van bugokkal..

JethroHUN
Te naon hülye vagy h jön ide a célzás? Felfogtad egyáláltalán amit írtam? nem így néz ki. Mert mintha olyan sok szerver lenne... bc2 még csak ost jött ki már 10x annyi van. És igen felháborító h sok hülye klán admin jogot árul havi 25 $ és az össez gyökér veszi ls bannol ki mindenkit aki jobb mint õ....

Egy újabb felháborodott vevõ.. Mennyé Várkráftozni kisfiam, ott nem kell megtanulni célozni..

JethroHUN
Hogy lehet as BF242 ekkora egy fossz@ar, egyetlen k..va játszható szerver van az egész játékban... C&B city de banned, lelövöd az admint-> banned. ilyen nincs egyetelen rohad szerver amit lehet gamelni mert a többi egy sz@r vagy only gibraltar aminek nincs érteleme, vagy hülye titan mod ami egy baromság.
És persze a BC2 meg nem hajlandó 2magon futni....

Tower Guard
De ezek kihatanak singlere is nem? pl.:

két új térkép (Wake Island, Operation Shingle) is bekerül a játékba. További tartalom:
már használhatunk szélesvásznú felbontást is,
be lehet kapcsolni a No Vehicles (nincsenek jármûvek) módot,
megjelent a játékban a Conquest Assault mód,
javították a pod irányíthatóságát,
javítottak egy hibás Radial.cdb fájl által okozott töltési problémát,

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

bakvarnyu
Tört verzió nem megy interneten csak egyjátékosba, ahhoz meg minek a patch?

Tower Guard
Tudom én, de ezt hiába magyarázod, mert ezzel úgysem ért mindenki egyet, valaki 500ftot sem ad ki, ha ingyen is beszerezheti...
Régen ment neki a játék, most meg az új patchel így nem, én meg megígértem, hogy segítek ezért kérdezõsködök 😊
Hátha valaki tud valamit.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Carloska
aza baj 1990 ft a játék és az mamár nem pénz igy felesleges a warez is

Tower Guard
Hát az, de próbálok havernak segíteni, külön warez topicot nem találtam, és a faqban meg írnak a warezról, így gondoltam hátha van olyan aki warezzal játszik.

JohnConnor
Ha ez warez, akkor sztem nem itt a kérdés helye...

Tower Guard
Egyébként, a faq-ban leírtak már nem érvényesek a razoros verzióra 1.5-ös patchel? Havernál próbáltam megoldani, neki razoros van, mondom majd segítek neki, de akárhogy próbáltuk nemjó. Nem jön be nála az az elõugró ablak hogy offline csak a neve, entert nyomunk de kiírja hogy kell password, akkor régebben próbált regelni lett valami pass-ja beírtuk, de invalid cd keyt ír ki persze. De nem értem az offline mód miért nem jön be neki. Valaki tudna segíteni?

liquivent
A szervert átállítottam (tesztüzemû) Bad Company 2 -re!

Nyugodtan lehet tesztelni!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Carloska
Vegyetek fel Bc2ben ha játszotok köszi 😊

Tower Guard
Köszönöm a választ.

JohnConnor
Nem jelent még meg, és nagyon információ sincs róla, hogy mikor akarják kiadni. Az NS már benne lesz automatikusan

Tower Guard
A BF 2142 1.51-es patch-e megjelent már egyáltalán? Úgy tudom benne lesz a Northern Strike kiegészités, nem kéne külön megvenni...

Már megvan oldva

Nem tudok belépni a nevemmel a Bf2142-be... már 10szer probálkoztam de nem csinált semmit, persze a másik felhasználóval (tesómé) betudtam lépni .. Mi lehet a baj? Karbantartás?

Hali. Hiába van frissítve a PunkBuster, állandóan ledobálnak a szerverek (nem csak egy, mind)...csak annyi van írvan -Punkbuster- indoklás nincs...valakinek esetleg ugyenez?

Gonoltam a BC2-ig tolom ezzel, de nem jön össze...

Ja a Game eredeti, patchelve...
Elõre is köszi...

Anyagmegmaradas torvenye alapjan mar keszul a program, hogy atirodjon hozzam <#hehe>
Meg fognak maradni a pontok/érmek a végleges verzióra a BC2-ben?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Vágom. Az egyik körben eszméletlen lámák voltak a csapattársaim , meg az ellen is... Only knife rules! Erre snipereztek , gránátot dobtak , walkerrel killeztek , de hát igy is elsõ voltam . Többé oda nem megyek ...

A másik véglet az, amikor 3szor belebököd és nem hajlandó meghalni az ellen. Ja és hallod hogy sercen az a szr kés, csak úgydönt a játék, h ahol eltalálod õt, az nem halálos pont <#gunyos1>

értem ,köszi

bakvarnyu
valószínûleg késett a szerver

Hozzátenném hogy nem vagyok kezdõ , csak kicsit furálom.

Hellotok! Azt szeretném kérdezni hogy milyen kés ez , a Bj-2 combat knife hogy kb 10 méterrõl letudok szúrni 1 csávót , mert kicsit furáltam hogy elõttem vagy 8 méterre volt 1 PAC ellenség azt simán leszúrtam ..

bakvarnyu
ja bocs összekevertelek a commander-rel

bakvarnyu
fogadjunk szórtad az orbitális csapást <#vigyor1>

Azé lehet ebben a játékban is jó score per minute-t csinálni <#hehe>

Katt

Külön számol a játék egy "harcpontot" (combat score) és külön egy karrier pontot. Utóbbiba tartoznak a ribbonok, medálok, pinek és ezér a pontért jár az unlock is. Egy ilyen kitüntetésfélét kaptál Te is valszeg, a BFHQ-ba megtudod nézni.

bakvarnyu
Itt teljessen más a pontrendszer mint a BF2-be. A végén kapsz bónusz pontokat, akkor is ha nem mész parancsnoknak. Mondom, több mint 500 pontot adott a statomhoz. Pedig 60-nál többet nem szereztem.

Hiába vagy a végén commander, csak abban az idõben duplázódik a pontod amikor parancsnok voltál (és nyertél). Legalábbis szvsz.
Én ugyan csak a tört bf2vel játszottam, de ott mintha mindegy lett volna, h mikor állt be az ember commandernek, ha nyert a csapat dupla pont járt.

bakvarnyu
Hát érdekes ez a játék, tegnap egyik körbe szereztem kb 60 pontot (persze assault voltam, a végén meg parancsnok) és befejezéskor adott még valami 500 pont bónuszt <#vigyor1>

JohnConnor
Akkor még nem pörögtél igazán! 😊

deh bf2-ben 1 kill=2 pont, tehát már csak ezért is lehet több pontod bf2-ben
Matthew Baker
Én is kevesebb pontot szoktam szerezni ebben a játékban mint a BF2-ben de a legalacsonyabb szint az a BFV ott nincs se medic se parancsnok stb. ott van fegyver meg zászló meg jármûvek oszt tedd a dolgod! Mondjuk ebben a játékban körönként 20-30pont az annyira nem rossz SZVSZ!

Új logó by: berczely (Y)

Sok fajta pont van ... olesert ... elesztesert ... eu.csomag adasert ... loszeradasert ... javitasert ... zaszlo szerzesert ... olesben segedkezesert ... robbantasert ... parancsnoki utasitas betartasaert.
Na szoval ha ezekbol nem szedsz ossze eleg pontot, akkor nincs tanacsom.
bakvarnyu
Hogy lehet ebbe sok pontot szerezni? Ritkán játszok vele és egy körbe 20-30 pontnál több sose jön össze. Bf2-be valahogy jobban megy.

Petye-petye ... hutlenek vagytok! ... (nahh gyere 2142 - jacccunk egy kicsit)