Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok mondani olyan szervereket, amik nem laggolnak mint az állat? Esetleg magyar szerver nem létezik? Érdemesebb esetleg külsõ szerverkeresõt használni(pl. XFire) vagy jó a játék belsõ keresõje is?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azt akarom megkérdezni tõletek hogy érdemes e még megvenni ezt a játékot eredetibe?Játszák e még annyian multiban mint mondjuk a BF2-t?Mert azt elég sokan nyomják még most is.Csak mert CD galaxison már elég nevetséges áron árulják, 1790 FT a deluxe edition
Válaszotokat elõre is köszönöm
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Most vettem meg a játékot de mikor felraktam alapverziót nem láttam egy szervert sem vele. Felraktam az 1.40 javítást, de még így sem. Utána az 1.50-nel meg el sem indul már a játék. Miért nem láthatom szervereket?
Üdv: És köszi!
Rájöttem most újra feltelepítettem és rájöttem hogy úgy kell csinálni mint a COD4-nél (nem egybõl az 1.50-ös patch-ot kell felrakni,hanem sorban)
Ezt a patch és a PB hiány okozza?
Van egy kis Battlefieldes kérdés....
Egyik karácsonykor kaptam egy Battlefield 2142 Deluxe Edition nevû játékot (eredeti).
Amikor jáccok feltûnik elõször is, hogy a megemlítettnél kevesebb pályával jácchatok... (4-5 összesen pedig többnek kéne lennie)
Amikor is befejezek egy pályát nem történik semmi... a rangjelzésem egyáltalán nem változik... egy csomó ideig jáccottam és semmi se több pálya se nagyobb rang...
Ki akarom próbálni neten és nem is ad be szervereket...
Letöltök egy Patch-et és azzal már ad ki szerókat, de a single úgy még mindig ugyanolyan szar.... Na mind1 ki akarok póbálni egy szerót rámegyek és amikor befejezi kidob és azt írja ki, hogy kéri az eredeti lemezt... <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Kérlek segítsetek már régóta szerettem volna ezzel a játékkal jáccani...
BAttlefield 2142 Deluce Edition v1.50-em van
Köszi
Új logó by: berczely (Y)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tud valaki segíteni? Valahányszor el akarom indítani a BF2142-t kiírja, hogy hiba miatt leállt, kellemetlenségért elnézést kérünk blablabla...Mi lehet az oka?
Elõre is kösz!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
karkandon is elég gáz a házak belseje, simán látszanak az emeleti árnyékok, így tudod, hogy van fennt valaki...mármint, ha mész felfelé a lépcsõn....kár érte, mert az 1.50. viszonylag használható volt.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
De szerintem már rég nem mûködik, kb azóta amióta a BF2 veterán (csak annyi h kapsz egy 2 est a neved mellé) nem mûködik.
Lenne még egy kérésem, tudnátok magyar szervereket mondani nekem?
Singleplayer módban is lehet fejlõdni? ha igen akkor hogyan, mert csaták után kiírja hogy szereztem pontot, de a köv csatánál megint nulán vagyok.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
mi lehet a para?
Green
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Klan ugyben: az oregek kozul mar csak nagyok kevesen jatszunk vele, mert a jatekosok nagy resze atpartolt a BadCompany2-re, viszont ettol a momentumtol sokkal jatszhatobb jelenleg a 2142. (jatek fenykoraban annyi volt a pro, hogy csak haltal es eledtel ... most jokat lehet jatszani, hiszen vannak meg aktiv szerverek boven)
Vagy külön meg kell venni a kiegészítõt is?
És még egy kérdésem lenne, vannak-e magyar szerverek, és van-e rajta még magyar közösség, klánok,szerverek stb. ?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.