Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Tudnátok mondani olyan szervereket, amik nem laggolnak mint az állat? Esetleg magyar szerver nem létezik? Érdemesebb esetleg külsõ szerverkeresõt használni(pl. XFire) vagy jó a játék belsõ keresõje is?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

bakvarnyu
Sose játszották annyian mint a BF2-t ,de van épp elég szerver.

Sziasztok!
Azt akarom megkérdezni tõletek hogy érdemes e még megvenni ezt a játékot eredetibe?Játszák e még annyian multiban mint mondjuk a BF2-t?Mert azt elég sokan nyomják még most is.Csak mert CD galaxison már elég nevetséges áron árulják, 1790 FT a deluxe edition
Válaszotokat elõre is köszönöm
Carloska

roland4
Sziasztok nekem nem eredeti a battlefield 2142 ugy is tudok multizni ? ha igen irjátok le mi kell hozá pls köszi elõre is !
Pedig az este én játszottam szerveren.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sziasztok!

Most vettem meg a játékot de mikor felraktam alapverziót nem láttam egy szervert sem vele. Felraktam az 1.40 javítást, de még így sem. Utána az 1.50-nel meg el sem indul már a játék. Miért nem láthatom szervereket?

Üdv: És köszi!
uikka
Huhh!
Mûködik!<#nevetes2>
Köszi szépen!!!😊

uikka
Oké!
Rájöttem most újra feltelepítettem és rájöttem hogy úgy kell csinálni mint a COD4-nél (nem egybõl az 1.50-ös patch-ot kell felrakni,hanem sorban)

uikka
De amúgy ezért dobál ki a szeró, mert azt hiszi nem eredeti a game(pedig az)
Ezt a patch és a PB hiány okozza?

uikka
Csak nem tudom már patcheltem egyszer-többször, mert hibát észlelet nagyon nehezen tudtam felrakni az egyik patc-et

bakvarnyu
Ez a játék multi-ra lett kitalálva, a single csak gyakorláshoz van, azért olyan kevés a pálya. Az 1.5 -ös patch-et tedd fel. Ha kidobál a szerverrõl frissítsd a punkbuster-t. pbsetup.exe - ezzel lehet.

uikka
Császtok!
Van egy kis Battlefieldes kérdés....
Egyik karácsonykor kaptam egy Battlefield 2142 Deluxe Edition nevû játékot (eredeti).
Amikor jáccok feltûnik elõször is, hogy a megemlítettnél kevesebb pályával jácchatok... (4-5 összesen pedig többnek kéne lennie)
Amikor is befejezek egy pályát nem történik semmi... a rangjelzésem egyáltalán nem változik... egy csomó ideig jáccottam és semmi se több pálya se nagyobb rang...
Ki akarom próbálni neten és nem is ad be szervereket...
Letöltök egy Patch-et és azzal már ad ki szerókat, de a single úgy még mindig ugyanolyan szar.... Na mind1 ki akarok póbálni egy szerót rámegyek és amikor befejezi kidob és azt írja ki, hogy kéri az eredeti lemezt... <#rinya><#rinya>
Kérlek segítsetek már régóta szerettem volna ezzel a játékkal jáccani...

Sziasztok! LEnne egy olyan kérdésem hogy én elértem a Corporal Gold szintet és nem akar tovább engedni fejlõdni Lance Corporal Silverbe pedig elértem a ponthatárt már 100-al túl is léptem és a csík és végigment.
BAttlefield 2142 Deluce Edition v1.50-em van
Köszi

Matthew Baker
Missing/Corrupted Windows API Function <131146> pontosan ez a hiba

Új logó by: berczely (Y)

Matthew Baker
nemrég felraktam a játékot fel pecselltem pb-t frissítettem és minden szerverrõl kivág valami corrupt/missed windows API felirattal légyszi segítsetek

Lopikulát c/dokuments/név/dokumentumok/bf2142/profiles/0001/video con töröld és defaultal indul aztán azt állítasz amit akarsz mert felismeri a képarányt

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

google a barátom XD http://www.widescreengaming.net/wiki/Battlefield_2142

Üdv tud valaki segíteni abban hogy 16:9 arányt hogy lehet varázsolni ? notebookon játszanék de csak 4:3 as arányt tud elég zavaró :S...

Heló!
Tud valaki segíteni? Valahányszor el akarom indítani a BF2142-t kiírja, hogy hiba miatt leállt, kellemetlenségért elnézést kérünk blablabla...Mi lehet az oka?
Elõre is kösz!

JethroHUN
2000 Ft boltba... beregelt cd kulcsos játékot meg értelmetlen venni. Jól átvert vele akármennyit is kért.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bakvarnyu
Elkéred az adatokat attól akitõl vetted.Bejelentkezési név + jelszó.

XenHai
Üdv a napokban vettem a battlefiled 2142 ot és be van regelve a cd kulcsa ?, Mit lehet tenni most??
liquivent
akkor megint csak elbaszni sikerült...
karkandon is elég gáz a házak belseje, simán látszanak az emeleti árnyékok, így tudod, hogy van fennt valaki...mármint, ha mész felfelé a lépcsõn....kár érte, mert az 1.50. viszonylag használható volt.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

JethroHUN
És miket javítanak?

Carloska
senki ne tegye fel mert hétfõre igérik a fullt 😄

Ha valakit érdekel kint van a béta patch.Lehet tölteni.www.fileplanet.com

JethroHUN
Azt csak akkkor lehet aktiválni, ez is hiba, ha felrakod a deluxe editon, az kirak az asztalra egy parancsikont, az fog felvinni arra az oldalra ahol aktiválni kell.
De szerintem már rég nem mûködik, kb azóta amióta a BF2 veterán (csak annyi h kapsz egy 2 est a neved mellé) nem mûködik.

majd ird meg légyszi mire juttotál.köszi
Megpróbálom. Gondolom ez lehet az oka annak is, hogy nem tudom aktiválni a NS Booster Packot is.
köszi
JethroHUN
Ez az hiba az eanél van nem nálatok, nincs rá megoldás. Talán tûzfal, vagy vírusirtó kikapcsolása.

sziasztok ugyan az a problémám nekem is mint biriboy-nak.három napja csinálja elöte volt hogy egyáltalán nem engedet be a mester szerver utána be engedet de kidobál azota.nekem is eredeti játékom van.elöre is köszönöm a válaszokat
Valamiért kidob állandóan az EA server. Pontosabban valamiért lekapcsol. Szerintetek miért? Eredeti, deLuxe verzió, 1.5 patch, nincs crack. Mielõtt beszólnátok, hogy olvassam a GYIK-ot, megtettem, kikapcsoltam a VOiP-ot és mégis. Van, hogy 2 perc után, de van, hogy enged 1/2 óráig is játszani.
gyongyosi5 elküldtem mail ben

Fel raktam az 1.50-es patchig , de ahhoz viszont nem találok crack file-t, valaki tudna addni hozzá egy linket?

Kössz a választ.
Lenne még egy kérésem, tudnátok magyar szervereket mondani nekem?

Carloska
nem lehet

Sziasztok!

Singleplayer módban is lehet fejlõdni? ha igen akkor hogyan, mert csaták után kiírja hogy szereztem pontot, de a köv csatánál megint nulán vagyok.

új patchet én is várom, de egyenlõre még senki sem tud semmit. Remélem még idén kiadják. A HUN4CE klánnak pedig remélem összejön a bajnokság megszervezése. Még TS-en mondták pár hete, hogy szeretnének egy barátságos kis körmérkõzést összehozni. Már csak az a gond, hogy a legtöbben átpártoltak BugCompany-ra.
Közbe megoldottam.......

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

mondjuk csak a 1.50 es patch-tetttem fel nem tom hogy ez lehet -e a para vagy a többit is leszedjem azt rakjam fel??

skacok .megvettem ezt a deluxe edizont.feltepítettem , felpecseltem , regeltem,kerestem egy szervert ,betölt , kifagy...... 😞😞😞😞😞
mi lehet a para?

A <HUN4CE> klán a közel jövõben szeretne egy BF2142 "Bajnokságot" összehozni, részletek nemsokára.
Green

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Modozat avagy kiegeszito (kinek mi tetszik) itt is penzbe kerul, de uj ingyenes palyak jonnek a javitasokkal is.
Klan ugyben: az oregek kozul mar csak nagyok kevesen jatszunk vele, mert a jatekosok nagy resze atpartolt a BadCompany2-re, viszont ettol a momentumtol sokkal jatszhatobb jelenleg a 2142. (jatek fenykoraban annyi volt a pro, hogy csak haltal es eledtel ... most jokat lehet jatszani, hiszen vannak meg aktiv szerverek boven)
Carloska
ingyen benne lesz az új patchben

Matthew Baker
nem külön meg kell venned a kiegészítõt is vagy vedd meg a Deluxe verziót

Sziasztok, a felõl szeretnék érdeklõdni hogy a BF 2142-él elég ha megveszem az alap játékot, és egy patchel meg kapom a kiegészítõket mint bf2-nél ?
Vagy külön meg kell venni a kiegészítõt is?
És még egy kérdésem lenne, vannak-e magyar szerverek, és van-e rajta még magyar közösség, klánok,szerverek stb. ?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
bakvarnyu
Úgyse lesz olyan jó mint a BF2-ben,de legalább ezt mindenki ismeri.