Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

liquivent
bocs. 😛

akkor akinek szol....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Liquivent! (helló-haló!)

Való igaz itt "zeoos" vagyok, de amott "hooopla" néven ismerhetsz, aminek ki kellett volna derülnie a #13416-os hozzászólásból ... hmmm-hmmm ... nekem nincs szükségem segítségre, azt hiszem egész jól elevickélek a 818-asok honlapján. Persze megtisztelõ, hogy engem szólítottál meg a válaszodban, csak célravezetõbb lett volna illetékesebb embert találni. Azért köszike <#wave>
Supersix
Hát igen a gép megvan és éppen próbálnám belõni újra a Battlefield-et de vm gebasz mindig van vele!Most fogom harmadjára újra rakni már kicsit unom!De majd a lagg mentes Titan kárpótol szerintem 😉

liquivent
Zeoos>

Nem véletlenül írtam be a klánunk honlapjának címét, nem reklámozgatni szeretném, hanem azért kaptad meg a linket tõlem is, Zee -tõl is, mert tényleg hasznos, sok ember nem kevés munkája van benne, hogy a kezdõ játékosoknak segítséget adjon. Ha nincs is minden fennt, azért elég sok hasznos információval szolgál, ha veszed egy kicsit a fáradtságot és ránézel.
Nem kevés idõt töltött vele Adamban, LabKWM, és a többiek, hogy értékelhetõ magyar leírás legyen mindenféle kütyürõl és elérhetõ dologról a játékhoz.
Szóval mégegyszer azt javaslom, kedves barátkozós újonc baka, kukkants oda...
Aztán ha jól kiokosodtál, akkor jöhetsz a magyar szerverre játszani....

Supersix>

Nekem is elõfordult már hasonló probléma.
A megoldás elviekben nekem az volt, hogy újratelepítettem a játékot és utána meg tudtam nézni a kitüntetéseket. Remélem ez neked is mûködni fog....
Slowhand mondta, hogy valami gépfejlesztés környékén vagy....ha ez meglesz jöhetnél végre Titánozni velünk... <#vigyor4><#violent><#felkialtas>

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

nekem is van (volt) hasonló. Most új gépem van, még nem néztem õket. Yet.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Supersix
Olyankor mi a bré van ha kilép az egész játék ha megnézem a ribbon, badge-okat?Ez vm új hiba edddig soha nem találkoztam vele!Tudom ne nézegessem õkat 😊 Valakinek volt hasonló?És megoldás?

<#wilting>

Nem mindenki cheater, aki a falon belül van. Egyszer belépve egy szerverre, csatlakoztam egy squadhoz, és természetesen a leaderre spawnoltam. Furcsa volt, mert nem tudtam hol vagyok, meg a grafikában is furi volt valami, és nem lõttek vissza az emberek, akiket mészároltam. Aztán leesett. De azóta sem vágytam arra, hogy megismételjem. Viszont anyám biztos csuklott, a PB meg se mukkant. Annak azért örülök, hogy nem bannoltak érte.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Amúgy már biztos találkoztatok azokkal a genyákkal, akik be tudnak menni a falon és onnan gyilkolásznak.
Nem is érdekel, hogy miként lehet ezt megvalósítani, mert saját kezüleg tekerném ki a nyakát a csaló kis "cserépedényeknek", de azt végképp nem értem: mi a fenének van a punkbuster, ha ilyen játékosok is betudnak jönni és csak rontják a levegõt.
Jó ez a "kérdezz kevesebbet" <#ravasz1> ... de azért gondolni kell a kezdõ (vagy talán lusta) játékosokra is.
Lehet nem is lusta, csak még nem igazán igazodik csak el. Elképzelhetõ csak most lett PC tulajdonos, esetleg csak a minap kötötték be az Internetet, vagy csak egyszerûen a NAGYOK segítségét szeretné kérni ... talán barátkozik.

Még emlékszem a sulira, amikor azzal a közhellyel neveltek: "gondolkodj mielõtt kérdeznél" ... de itt és ebben a témában még csak gondolkodni sem kell, hiszen rendelkezésre áll 13446db hozzászólás a témához. Igaz, terjedelmében ez már akkora információhalmaz mint a Révai lexikon A-Z összes kötete, de talán érdemes mazsolázni belõle.
Ha nem megy a kijelölés-másolás-beillesztés, akkor ... IDEKATTINTVA!!! ... megtalálhattok mindent (és pár "prominens" személyiséget)
<#violent><#guluszem1>
zee21
uristen mi ez a lámulas itt???
liq. elöbb linkelte be az oldalt ahun fentvan patch,leírás,rangok,plecsnik és távirányítós bizbaszok is....
de akkor még1x
hasznos holmik: www.ptdclan.hu
kinyirunk BF-be nagy a pofank: www.818clan.eu
na csokolom

www.818clan.eu

>.< linkre gondoltam, mert nem találom a bf oldalán :/

H2
Netrõ!?

hTW|&#174;

oh oké 😛

Hmm a patch-et honnan is lehetne leszedni? >_<

Automated Sentry gun

CopyKing92
én BF2 öztem..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

bakvarnyu
Tényleg nem távirányítós, olyan a Frontlines -ban van. <#nyes> Az hasonlít arra a lehelyezhetõ automata géppuskára ami itt a support-nak van.

Távirányítós "bizbasz" van:
- EnemyTerritoryQuakeWars/ban,
- FrontlinesFUELofWARS/ban is.
(biztos, hogy egy játékot játszunk?)
távirányítós robot?......azmegmi?
én csak a vistán nyomom, de semmi gondom nincs vele
liquivent
www.ptdclan.hu

Itt találsz magyarnyelvû játékleírást, nézegesd át és kérdezz kevesebbet.
Ott le van írva mindennek a megszerzése is....

na vettem új PC-t, ezen már aligha fog laggolni 😄

papo21
bf2 veterán

pTD-hU ptdclan.hu

CopyKing92
mi az a piros 2 ess betü az emberek neve elött?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

papo21
meg fall of berlines

pTD-hU ptdclan.hu

CopyKing92
van 338 Unique dogagom elég az? 😄

Kösz az infókat. <#pias>
azt hallottam hogy problémázik a játék a vista-val. Igaz-e ez? o.o

liquivent

Jim Morrison
kicsit Camp Gibraltáros

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakvarnyu
"nézegess utána, h az egyes badgeokért és ribbonokért mennyi pont jár "
köszi ez jó ötlet
Persze néha elszedem a halottaktól a holmit de az azért nem az igazi.

bakvarnyu
Ja hát biztos hülyén hangzott a kérdés de szívesen használnám az összes kis bizbaszt. PL. azt a supportos távirányítós robotot.Nem vagyok egy jó játékos ezért nem nagyon jönnek a pontok.Az NS-t még nem próbáltam, akkor ideje feltenni.

liquivent
Kilátásban van az 1.51-es patch és egy új pálya, ami a BF2 - 1.50. -hez is érkezik.

További INFÓK ...

2 órát toltad már? 😊 Nem akarlak elkeseríteni, de folyamatosan egyre több pontot kell gyûjteni h rangot tudj lépni. NSen gyorsabban lehet unlockokat szerezni, de csak egy ideig (nyilván amíg meg nem szerzed az összes NS-es kitüntetést). Sztem nézegess utána, h az egyes badgeokért és ribbonokért mennyi pont jár és céltudatosan menj rá ezekre. Sokkal gyorsabban kapod majd az unlockokat.

Amikor meghal a közeledbe valaki feltod venni a cuccát (alapból a G-vel), kitod próbálni a többi fegyvert...

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Gyorsabban? Minél gyorsabban? ... eredményfüggõ, ha jól emlékszem. Játszál sokat, nem csak legyél a pályákon, hanem ügyesen csináld a dolgaidat és jönni fognak a cuccosok. Amúgy amikor a Northern Strike kiegészítõ megjelent, azokon a pályákon gyorsabban lehetett elõrejutni az "érvényesülésben" (talán még most is így van).
bakvarnyu
Hogy lehet gyorsabban megszerezni az unlock cuccokat? Még csak alig a tizede van meg sajna, ma toltam vagy 2 orat es egyet se adott be <#szomoru1>

<#vigyor2> azért olyan jó volt ezt mondani <#vigyor2> ... amúgy is nekem már megvan a dögcédulád ! <#vigyor4> .... de semmi személyes <#circling>
liquivent
A magyar szerver végleges IP címe: 85.236.101.44:16567
Ha akartok jönni játszani, kérlek benneteket, erre csatlakozzatok.

A játékon belül valamiért nem tudjátok hozzáadni a kedvencekhez, mert utána pirosan jelzi a menüben.
a megoldás a következõ: Multiplay/Advanced menüben rákerestek, hogy CLANSERVER, akkor kidobja a szervert CLANSERVER néven.
Itt a " + " gombbal hozzáadjátok, akkor utána mindig rendesen látja.

Hamarosan ki lesz cserélve a fenti banner is....

papo21
hehe

pTD-hU ptdclan.hu

Ha minõségi klánt keresel, javasolni tudom a "818"-asokat .... megtalálod Õket:
ezen az oldalon
Majd kiderül, hogy milyen jó vagy <#ravasz1>

(egy valakivel vigyázz csak a "hooopla" nevû regisztráltal, mert az a csávó valami sátáni egy fazon és halhatatlan .......persze, hogy ÉN vagyok) <#nyes>

<#violent><#guluszem1>

liquivent
mostmár tudsz a mi fórumunkba is írni, csak szarakodott az sg. 😊

Liquivent! A PTD fórumon nem tudtam beírni, így itt válaszolok: A szerver benyelte a válaszom. Még 1x: CB WAR szabályok. Pontösszesítés és 2x2 meccs. Mi valószínûleg CQ pályát választunk. A felmérés most folyik, a 10 vs 10 esélyes. A hét végéig megpróbálunk pontos választ adni mindenre. A szervernek jobbulást, jelszavazni tudtok a meccs idejére? TS-en pontosítunk.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

zee21
leszedlek mégha bunizol is 😄

www.818clan.eu

Aha. <#wilting>

CopyKing92
méne? 😄 simán le késelem aki meg probál le löni el kezdek bánnizni 😄

liquivent
<#mf1><#eljen><#duma>

És mit csinálnál egy minõségi klánban? Késelnél meg csipáznál?

CopyKing92
Kéne 1 minõségi Clán, jól késelek, csipázok. jól robbantom a titánost 😄 (Ez Rímelt? 😄)

felszerelni csak eredetivel lehet, online szerveren. van ám egy mod hozzá ám inkább nem warezolok.

Baserape= ellfoglalhatatlan ellenséges bázisra tilos bemenni és ölni. Ha mégis megteszed, akkor bajban vagy. (admin)