16212
Battlefield 2142
-
#14047 Corrupting file and memory 120148
Engem ilyen hibával dob ki,ma reggel kezdte.Azóta nem lehet játszani mert két perc után kidob.Amúgy magában játékban írja ezt a szöveget mielőtt kidob egy pár másodperccel. -
#14046 Kidob az a sz*r Punkbuster, semmi hibaüzenet... Frissítettem, így is csinálja, nem értem:( -
RoboGoD #14045 Nekem meg újra kéne telepíteni, mert elindulás után fekete képernyő és kirak az asztalra... Pedig veterán vagyok... -
spacecrony #14044 JA.
Én nem rég vettem meg. -
#14043 van BF2 Topic? hol? link? :P újra BF2 özök -
martin4955 #14042 Így se megy. Megpróbáltam GameSpy-al de az meg minden szervernél azt írja hogy tele van, olyanoknál is 40/2-őt ír. Nem tudom mi lehet a baj :( -
tomonor #14041 a legfrissebbet rakd fel, esetleg rakd fel újra (1.50) -
martin4955 #14040 Üdv! Én most vettem meg a játékot és azzal a problémával talákkoztam, hogy nem tudok multizni. Patcheket felraktam, GameSpy fentvan, windows-tűzfalat kikapcsoltam de a rámegyek a multiplalyerre egy szervert se ír ki. Légyszi segítsetek! -
#14039 A Northern Strike pályák ugyanúgy megjelennek a többi között a listában.
Ha kiválasztod, hogy assault lines mód akkor kidobja az NS pályákaz is, ha tudsz rá csatlakozni, akkor sikerült az aktiváció, ha nem sikerült csatlakoznod, akkor suxx...
én 2 barátomnak is feltelepítettem, egyiknek sem sikerült aktiválni.
a megoldás: írni kell egy levelet az ea supportnak.
a lentebb leírt módszer nem működik.... -
#14038 Na, mivel semmilyen módon (GameJackal-al sem) nem sikerült eddig megoldanom a DVD nélkül indítást, jobban utánanéztem és találtam egy működő alternatívát. Blindwrite 6 nevű programmal készíteni kell egy ISO fájlt, majd miután megvan az ISO, töröljük le a Blindwrite 6-ot a driverrel együtt, amit felrakott ("ez-play", vagy mi a neve). Legújabb Daemon Tools-szal mountoljuk a fájlt, és kész. -
#14037 Ok, majd nézegetem...de most nem érek rá gamelni! tenksz -
#14036 Ottvannak akkor is, ha nincs meg a NS. De ha ráklikkelsz, kiírja, hogy aktiváld, meg tölts le vmi EA link-et, ha jól emlékszem. -
#14035 oksa...még nem vagyok akkora szinten, de a játékban ott vannak a hópelyhes dolgok...köszi! -
#14034 Ha tudod unlockolni a hópehellyel jelzett cuccokat, akkor aktiváltad. -
#14033 aktiváltam már...ezzel nincs baj, csak mivel még a 2142-vel sosem játszottam ezelőtt, nemtudom miben nyílvánul meg, hogy fennt van-e a NS is... -
#14032 Itt leírja, hogy kell aktiválni. -
#14031 elvileg azért deluxe, mert egyben felrakja azt is nem? én regeltem a neten,elvileg jól...de ikonnak is csak sima deluxe van,szal így h northern strike cuccok még nem találkoztam sehol...hogy van ez? -
#14030 Áh már semmi, megoldottam. -
#14029 Hogy kell aktiválni a Deluxe Edition-ban a Northern Strike-t? -
tomonor #14028 rá akarja kenni erre a gyerekre hogy ő kain ám a kommentelők mondják hogy kain tagokat használ, szal fake.
Amúgy is, 2 csillagos videó általában nem eredeti... -
#14027 valaki forditsa már le mi köze ennek a videonak kain-hoz!
kain busted -
spacecrony #14026 Semmi sem tökéletes. -
RoboGoD #14025 Most viszont a profil indítása után kiírta, hogy nincs bent a lemez, és be kellett tennem... ??? -
spacecrony #14024 -
RoboGoD #14023 Ja, amúgy jó a desktopod. Ja és köszi a cuccot. Ja és használd a TS-t, legalább hallgatni minket... -
spacecrony #14022 Az adatokat a oda menti ahova telepítetted, de az elkészített profilokat exportálni kell ha újra fel akarod használni (Win. reinstall után).
Jobb egérrel katt a profilra (amivel indítod a gamét)...profil exportálása.
Mountolni naná, hogy nam kell. -
RoboGoD #14021 Nekem megcsinálta a dolgokat és működik is. De nem tudom hova mentette az adatokat. És mountolni sem kell semmit. -
spacecrony #14020 -
#14019 -
spacecrony #14018 Emu nekem is van a gépemen : Alcohol 120 % 3,5 Platinium de ezért nem ugatott.
Lehet, hogy ha Daemon tools van és fut akkor az nem tetszik neki.
Én ezt használom :
Game Jackal Pro v3.0.1.6 Képek a profil készítéséröl a rar-ban, jelszó: 2142 -
#14017 azt írta, hogy emuláló program miatt nem indítható a bf2142.
vhogy érzékelte a game jackal-t:S leírnád nekem priviben, vagy ide, hogyan csináltad?:) -
spacecrony #14016 Megy az. -
tomonor #14015 áh mindjárt más, zsír :D Tetszik hogy azt is bevágtad ami nem sikerült, számos pr0 videót láttam már bf2142-ből, ám egyik se vágta bele a bénázását >.< -
#14014 ha nem akarpd megvárni mig bufferol akkor itt meg tod nézni csak a minöség rosszab Papo.Hun.21 -
#14013 nem megy vele -
#14012 az enyémben biztosan...többször is... :) -
darkman1 #14011 Szeretnél?:P -
RoboGoD #14010 Ez is teccett. A következőben benne leszek? -
#14009 próbáld ki a demót -
#14008 Hello mindenki! Ma meglestem a játék dobozát, és azt láttam rajta, hogy a minimum vga 5700-as. Valaki tud arról, hogy 5500-assal elmegy-e (ugyanúgy 128 megás)?