Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting><#wilting>

<#wilting>

PartyService
Szia H20!

Az miért van hogy mindig lelõnek a harcmezõn?

Clark addict

:o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lépj be squadba és nem fog átrakni (ill. sokkal kisebb a valószínûsége)

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

erre én is gondoltam, és úgy néz ki, hogy mûködik. bár nem voltam fenn sokat, mert felmérgelt. 😊 legtöbb helyen az autobalance be van kapcsolva=sosem nyerek. mindig áttesz a vesztes csapatba.
Nem tudom segít-e de én azzal kezdem a játékot, hogy a vírusirtót és a tûzfalat kikapcsolom.<#pias>
nem jött be. ugyan úgy kidobál. 😞 azért köszi!
oksa, köszi! megpróbálkozok vele. off! tök jó a multi! 😊 csak hamar hidegre tesznek. xD
H2
Belink volt! Ennyit nem tudok írni 1xre! písz

lOw

hTW|&#174;

F1rstK1ng
w0w

inaktív :C cu@bf3

H2
Pár ötlet, tanács.

A legtöbb gondot sajnos a csalók elleni program a Punkbuster okozza. Idõnként leáll vagy el se indul. Mi ez és mit lehet tenni.

A Punkbuster feladata, hogy a játék futása közben kiszûrje a csalókat. Nos, ûgy tûnik, hogy a siker mérsékelt. Mivel a (ranked) szervereken engedélyezve van, nálunk is futnia kell a kliensnek, különben nem tudunk játszani.

- A Punkbustert a punkbuster.com címrõl tudod letölteni. Itt katt a játék linkjére, majd download software. Közvetlen link: http://punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
Letötlés után érdemes a Dokumentumok/BF2142 mappában a saját pl. PB könyvtárat létrehozni és ott telepíteni. Így könnyebben elérhetõ, ha/amikor frissíteni kell. Elindítod a telepítést. Majd a Ad a Game. Játék kiválaszt, Check for updates. Leszedi örülünk. Program bezár. A pb elvileg frissíti saját magát. Én úgy láttam, hogy ha friss verzió jön ki, érdemes kézzel elvégezni.

- A jelenlegi verzió (2007.08.25) két programot jelent, aminek futnia kell. PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe. Ezeket értelemszerûen a tûzfalon (remélem van 😉 )engedélyezni kell. Különben a játék közben Punkbuster hibaüzeneteket kapunk, aminek következtében a játék kilép az aktuális pályáról. Idegesítõ.

A punkbuster sajnos egyáltalán nem tökéletes. Persze melyik program az?

- A leggyakoribb hiba az szokott lenni, hogy a két processz közül valamelyik vagy egyik sem indul el. Ez elég egyszerûen orvosalhatjuk. A Start/Futtatás-ba írjuk be services.msc, A feljövõ Szolgáltatások ablakban keressük meg a két proceszt: Lépjünk be a tulajdonságaiba és az indítást tegyük automatá-ra. Figyelem! A PnkBstrB csak akkor jelenik meg ha fut a játék! Jó esetben ezzel a pb gondunk megoldódik.

- A másik ami gyakran elõfordul, hogy játék közben a PnkBstrB leáll. Ilyenkor bejön az asztal, ahol igazából sokat nem tudunk tenni, mint nyugtázzuk a leállást. Nekem mostanában sajnos sûrûn elõfordul. A legjobb, ha ilyenkor az egész játékot ujraindítjuk, mert nagy eséllyel úgyis
kilép PB hibával. Erre még nem találtam megoldást.

- Idõnként minden harc ellenére le kell gyalulni az egész pb-t. Ehhez használjuk a pbvsc progit.( http://punkbuster.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe)

hTW|&#174;

minden tök szupi lett, tudok játsszani is, de egy idõ után kiléptet, majd ezt az üzit adja: PUNKBUSTER. ez ellen lehet tenni valamit?
köszönöm! már jön is lefele. 😉
liquivent
www.ptdclan.hu

ott a menüben linkek/patchek....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

megint bajom van. honnan lehet még letölteni ezt a patch-t, mert az ea oldalán egyfolytában 500 hibakód jelentkezik.
oxy! köszi az infót!
Supersix
Bezony Bezony!

igen, nem raktam még fel semmit, gyári szûz állapot van. 😊 ezek szerint kell letölteni valamit? mondjuk az 1.50 patch-ot? ha jól emlékszem, van ilyen.
Supersix
Szerintem nem raktad fel hozzá a legújabb peccset?!

sziasztok! leírnátok nekem, hogy kell multiplayerben játszani? nem hoz nekem egy szervert sem, amire tudnék kapcsolódni. eredeti lemez, már regisztráltam is magam az EA oldalon. köszi elõre is!
CopyKing92
BOLDOG KARAJCSONT - HO HO HOO

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

kBagyula
Boldog Karácsonyt!

Végre sikerült beüzemelnem a 2142-t újra.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Carloska
Boldog Karit mindenkinek útolag is sajnos régi nickem bannolva lett xd

üdv carlos

néha megijesztesz Zee 😄

zee21
jaja vagtam
de azért jelenti a Napfordulót mert a karácsony eredetileg egy pogány Római napforduló ünnep volt (elengedték magukat az emberek elég csunyán: kaja,pia,nõõk) és a keresztények ezt ellensúlyozva vezették be Jézus születése napjá-t (nem ekkor született ofkorz 😄 )
nah csak ennyit kiegészítésként

ray hát érted😄
gondolom kriszti meg most gyorsan letépi az összes fagyöngyöt a környéken 😄

www.818clan.eu

Amúgy azt tudjátok, hogy a karácsony eredetileg egy szláv eredetû szó és a téli napfordulóra utal? Ennek értelmében tehát tulajdonképpen a fény eljövetelét ünnepeljük globálisan és csak ízlések avagy pofonok szerint a Mikulás, vagy a Jézuska hozza az ajándékot.
Én is csak annak örülök, hogy egyre kevésbé lesz sötét a reggeli induláskor és egyre világosabb lesz amikor végre hazaindulok. Az ajándékozást pedig (átvitt értelemben) "áldozati báránynak" tartom, ami az elkövetkezõ naptári évet kívánja befolyásolni. Nekem errõl szól az egész év végi ünnephalmazok összessége.
(eszem-iszom-dínom-dánom-tánc és dalolás ... aztán autosave ... és jöhet a következõ pálya)
raykrepsz
Krisztikét meg....
TELÁMA <#vigyor5>

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

zee21
lol hooopla 😄
én jót nevettem 😉
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Krisztikét meg pusziljuk 😄😄😄😛

www.818clan.eu

raykrepsz
Remélem Hooopla utso elõtti hozzászólásában minkenkinek leesett az N és M közötti különbség!!!! Nekem legalábbis tetszett <#awink>
Csapatjáték alatt pedig ne a stattal foglakozz, érezd jól magad, röhögjünk nagyokat mindegy, hogy nyerünk, vagy vesztünk!!!!
Mindenkinek kellemes karácsonyt!

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

<#vigyor2> látom érted a humort <#vigyor2> (jelzésétékû akart lenni, az elütést példázva ... közel van a kettõ egymáshoz)
Zeoos!
Az "N" betûk helyett "M" betût írtál, s fordítva!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

liquivent
nem patcheli fel egybõl a legutolsó verzióra automatikusan?
a bf2 complete collection úgy csinálja.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

krisztike2142
hy.
elsõsorban én is kellemes ünnepeket szeretnék kivánni,, másrészt viszont kérdeznék is, valaki tudna segteni a deluxe peccselésével kapcsolatban?^^"

Köszömön szépem a kiegészítést "Lõrincze Tanárúr"! Talám elütés volt és men az alapvetõ myelvtami képzettségen hiámyossága ? <#ravasz1>
Men szoktan visszaolvasmi az íronámyainat, ammyira men vagyok márcisztikus alkat <#nyes>
liquivent
majd belejössz...a *818* nem egy rossz klán..majd jól kitanítanak. 😛

Én is minden kedves BF fannak kellemes karácsonyt kívánok!

Zeoos! <#banplz>A különbség N-nel van...<#banplz>
Amúgy szép beszéd volt...<#buck><#dumcsi>

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Welcome to the club...

H2
<#taps> Ez annyira szép volt.... <#rinya>

hTW|&#174;

Hááát gyerekik .... nem kicsit csodálkozom a bénaságomon. Százmillióezer éve verem már a billentyût és színte minden új és a játékstílusomnak megfelelõ game-t kijátszok rendesen. Maga a gépem sem egy "szardarab". Megvoltam gyõzõdve róla, hogy ütõképes már a technikám és ezért bekéredzkedtem egy klánhoz, mert szimpatikusan szervezettnek tûntek az elõzetes informálódásaim szerint. És valóban jó fejek, tetszik a stílus és a hangulat. Maguk közé is engedtek, de most döbbentem csak rá valójában milyen béna vagyok. Próbálom hozni a szokott formámat, törekszem nem szégyenbe hozni õket, de az eredményességem egyenlõ a 0-val. Van külömbség a magányos farkasság és a klántagság között bõven, mert míg az egyikben a saját kútfejem szerint szép módszeresen tettem a dolgom és jöttek is szépen az eredmények, addig a csapatban csak bámulom az összeszokottságukat, próbálom követni az eseményeket és alig-alig sikerül babért aratni. Természetesen nem adom föl: figyelek, tanulok és próbálok felzárkózni ... sõt mindenkinek javaslom az ilyen csapatosdi dolgot, mert egy teljesen új dimenziót nyit a megszokott, játékos hétköznapokba.
Új év, új játékstílus, új élmények .... és ezzel kívánok MINDENKINEK Békés Ünnepeket és Faszányos Új Esztendõt !!!

"Itt van a Szilveszter ... vége hát az évnek,
kell a zsíros kocsonya és vörösbor a bélnek.
Hopp(!) ott egy kismalac ... rálépett egy kekszre,
vegyél hát rá valakit az orális szexre. (!!!)" ........ B.Ú.É.K. <#wave>

Zeoos - hooopla - Hoppla
Vannak kapcsolataim. De, hogy ilyen jók? <#wow2>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

engem meg csak ugy kirugnak semmi ok nélkül és nincs is tele a szeró... o.o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

liquivent
minket pedig a master server dobál ki, ha ez vígasztal....

CopyKing92
baszakszik a 2142 😊 be lépek szerora. 1 perc után ujra indul a gépem(no kék halál) wtf? thx!? help

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

bakvarnyu
nahh szoptam egy fél napot amig beindult az NS . Unmodified content stb.
ez bezzeg nincs bene a FAQ-ba : BF2142 - 1.4 - NS - 1.4 - 1.5
mondjuk 3 sör után<#hehe>

pityu1973
Azért még késelegessél még egy picit......úgy KB a tízszeresénél szóljál...<#hehe>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Oké, rendben "liquivent" ... nincs miért bocsánatot kérni, sõt nekem kellemetlen:
csak azért említettem meg a dolgot, hogy a valós érintettek észrevegyék, valójában õk tudnának okulni az elmúlt pár hozzászólásból <#awink>
Parancs! Értettem! Tábornokom! <#vigyor2>

Már intézzük a dolgok "raykrepsz" kollégával, csak valahogy mindig közbejön valami, de persze rajta vagyok ... <#law>

hoopla, légyszíves vedd fel vmilyen formában (mail, fórum, TS stb..) a kapcsolatot Rayel, kösz😊