Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Hát én csak a BF2õ höz vettem deluxot, ezt a 2142 simával tolom, csak, most rendeltem meg a deluxot, igaz hogy az alap 4000 volt valamikor november táján, de ugy is 2 gép van.<#idiota>
Na szóval a BF2õhöz 2 kódot nyomtak, viszont én megpöcsöltem mert nem volt csak valami alap pöcs rajta. Nem tudom hogy gondolták ezt az 1 kódos dolgot, de biztos nem fog szarakszani. Majd úgy is kérni fogja mikor kell, de a pöcsöt szerintem le kellesz hozzá szedni. Majd vésd már fel hogy mit csináltatok, mert ha nekem is megjön, fel kéne nyomni és valszeg az alapot emiatt szedhetem le...
liquivent
na igen, de ha a highway tampa térképen kívül látod a másik három térképet is, port bavaria, bridge at remagen, liberation of liepzig, akkor fennt van a northern strike. mert ugye ez a 4 térkép játszható assault lines módban...ebbõl három az NS része, egy pedig a patch része...
azt nem értem miért kéne külön indítgatni...nem egyszerûbb, ha gondolsz egyet, csak játszol vele, mint kilépni ebbõl, belépni abba???....

egyébként aki megvette a deluxe edition-t, árulja már el nekem, hogyan mûködik...az ns-t felrakja magától, tehát tartalmazza a lemez,. vagy le kell tölteni, vagy hogyan? csak mert a játék egy kódot tartalmaz...
egyik barátomnak kel majd felraknom, ezért kérdem...
a lemez tartalmát összehasonlítottam, nagyobbak a játékot tartalmazó file-ok és újabbak is, gondolom a patchek benne vannak már valameddig...
Mert pl. a BF2 Complete Collection végig patcheli magát, csak a kódokat kéri be a kiegekhez, ott minden automatikus....ez is ilyen lenne? help plz.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Kovács Erix
Kösz nekem is jo

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Jim Morrison
nekem megy.
ezt nézd meg.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kovács Erix
Mondtam hogy nemakarom megvenni de akkor megveszem visztán is megy????

már semmi, ez a szar befilterezte nekem itt a dolgokat😊

bakvarnyu
nincs link, multi ne megy törttel akkor meg minek?!

Kovács Erix
Akkor nem adtok linket???😞

mi a baj a 127 szerverrel?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nekem az alap is jelzi a Highway Tampa térképnél abba a játékmódba..

kemény 2000 Ft a játék. simán megér annyit 😊

Kovács Erix
Császtok uj vagyok és kéne a játék valaki belinkelné????
De ha lehet ne fizetöset köszi
pls<#help><#hawaii><#worship>

megvettem a Deluxe Editiont, felraktam,patcheltem 1.5, 127 server van... wtf?
Norhtern Strike kieget igy hogy lehet aktiválni?

Csak így jelzi?<#wow1> Azt hittem lesz ikonja és ha rákattintok akkor lejátsza azt az intrót amit a neten láttam és utána egy új menü nyílik meg mittom én... de hát akkor nem.<#szomoru1> azért kösze 😊
liquivent
a szerver böngészõben szerepel az assault lines játékmód, akkor fennt van.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

lenne egy kérdésem! (megint)
Érdekes lesz, ne utájatok 😄
Ööömm, honnan tudom hogy fent van a Northern Strike?😄
Mármint letöltöttem Download Managerrel kiírta hogy installed, de semmi ikonja nincs éss a sima bf2142 mappájában sem találok semmi utalást rá 😞 Neten viszont még nem néztem mert ahol vok le van tiltva az ilyen csatlakozás X_X' elõre is kösz!😉
Zfoos vagy Zefoos (nem bírtam kiolvasni bocsi :S) kösz az infót a punkb.re, be is tesztelem majd. Remélem akkor nem fog kidobni, bár ahogy néztem, van akit utána is kitaszajt a kis "tüptürüp". 😮
Uh, én jó vagyok fociban! (H)😄😄😄😄
mindannyian jobban járnánk, ha mégis lemennél focizni... <#kocsog>

nem vicc. ha lejebb is tudnál olvasni, akkor rájönnél, hogy miért is írtam. <#beka3> lemennék focizni, de hideg van, bázzzz. <#vigyor2> de ha csak ennyi hozzáfûzni valód van, akkor inkább ne is írj, te tökéletes kapitány. <#mf2>
Ez valami vicc? Írd már be a keresõdbe a kívánt dolgot, aztán nyomj egy "Entert" ... utána válaszd ki a megjelenõ százhatvankilencmillió lehetõség közül a szájízednek legmegfelelõbbet, töltsg le, majd telepítsd fel a gépedre!
Ne játszd meg, hogy ekkora antitálentum vagy. De ha még is, akkor inkább menj le focizni és hagyd a gépet. <#falbav>
köszi! azért jobbpöcsöltem, mert mindenhol több órát adott a letöltésre (ennél a linknél is), de most jön lefele szépen (kb. 20perc). gondoltam hátha van egy gyorsabb, de biztos csak le volt terhelve. ezek szerint akkor nem elég ha leszedem az 1.5 patch-et, a regeditben is nézzek szét. köszi az infót!
v1.5

bakvarnyu
na ewnnire azert ne balfaszoskodjál :http://battlefield2.filefront.com/file/Battlefield_2142_v140_Patch;84322

ja es fontos a regedit be ird vissza a verziot 1.0-ra!

osszesen 3 hozzaszolast kellett volna megnezni 😊

Dizson
Hali! A legújabb patch az a 1.20? Már rég nem játszottam a játékkal, és most kicsit nosztalgiázok. 😊

köszi az 5letet! tudsz egy linket is adni, ahol le tudom tölteni az 1.4 patch-et?
nem biztos, hogy csítelt a gyerek, inkább FF off beállítású lehetett a szerver. Ilyen esetben az rdx-el robbantgathatsz kedvedre és repkedhetsz is nagyokat...én titánon láttam ilyet...youtub-on van pár vicces video ezekrõl (campen a FAV-ot "felrobbantja" az épület tetejére) <#ijedt><#ijedt>
bakvarnyu
NS telepités után fel kell rakni megint az 1.4 pecset utána meg az 1.5-öt akkro jó lesz.

sajnos akkor sem jó, kidob. azért köszi! más 5let?
nálam mikor ezt csinálta, az oldotta meg a problémát hogy újra felraktam a patch-et.

Halihó! Megint van egy kis problémám. Megvettem (a kódot) a Northern Strike kiegészítõt. Letöltöttem, telepítettem, semmi gond nem volt. Ha belépek a játékba, kicsit meglepõdtem, hogy ez single-ben nem jelentkezik. Nem néztem igazán utánna, de akkor gondoltam biztos csak multiban lehet vele nyomulni. Be is tölti a pályát, de belépni már nem tudok, mert ezt írja:
This server only allows players with unmodified content to join. Revert your version on Battlefield 2142 to the current official version to join. Nem vagyok nagy angolos. Most mit kell tennem?
OlyPy!
A booster pack-ot csak 1.2-es verziónál tudod felrakni (ha jól tudom) és utána kell tovább patchelni.
#13566-os hozzászólásban pedig találhatsz segítséget a punkbuster frissítésére (valószínû régi verzió miatt dobál ki) <#nezze>
Majd ha már minden gondod megszûnt, garantálom élvezetes is lesz a játék. Ne add fel <#law>

lammaer!
Becsülendõ az önbizalmad, de azért ez kevés a megrettentéshez <#ravasz1> ... gyere <#vigyor2>
<#hamm>
Sziasztok! Játszottam a reggel, és a Fall of Berlin pályán nagyban szaladta mikor láttam hogy egy ellenfél a földröl akkorát ugrott hogy fel bírt ugrani egy háztetõre és még ernyõt is kellett nyitnia :| Gondoltam is, ez tuti nem csítelt....😄😄😄 a lényeg az hogy engem a punkbuster olyan sûrûn kidobál hogy egy rendes map kört nem tudok végigjátszani már ha félig megy összeteszem kezem, az ilyen tag meg vígan játszatja a spidermant .... na meg a northern strike ot még mindig nem tudtam fletenni! 😄 túl sok a negatív élményem! :'(
Elvezd az ingyenfragot. Veszem en is, jovok 😊

bakvarnyu
Én is ugyanennyit szoptam vele. Legalább 2 napot. EA Profilee Ea account EA downloader EA faszom . Oldal nem jön be , vagy ha bejön alig találom ami nekem kell. Ilyen jelszo olyan patch. Pedig en a BF2-vel annyit toltam annak is szivas volt a telepitese eloszor, de ez mindent visz.

Sajnálatos, hogy ekkorát zuhant az ára ... ennyiért már minden "vérpistike" megveszi a gamét 😞
A pillanatnyi helyzet pedig az, hogy sok hülyegyerek (tisztelet a kivételnek) azt sem tudja mit csináljon, rohangásznak össze-vissza, lövöldöznek a saját csapattársra, simán elmennek a zászlók mellet, a parancsnokság megszerzése csak egoista presztizskérdés és a javítócsomag lehetõségének bírtoklási vágya.

Alapvetõen én örülök(-nék) a Battlefield rajongói táborának fejlõdésének, de sokat romlott a játékminõség az utóbbi idõben. <#falbav>

Az egyre több csííííterrõl már nem is beszélve (bassz!) ... akik nem csak a másik játékélményét zuzzák porrá, de amúgy sem tudom felfogni mi értelme, hiszen nobeldíjat nem osztanak a statisztikáért - magukban pedig tökéletesen tudják, hogy érdemtelen amit csinálnak és az eredményük.
<#violent><#guluszem1>
Köszönöm! Írtam nekik, aztán háha válaszolnak is! 😊 De ahogy ott olvasgattam felmerült még egy lehetõség, azt írják hogy valami personal izével kell regelnem mert ha egy teljesen új emaillel regisztrálok a download managrben akkor nem fogom tudni letölteni. de azt meg nem tom hogy kell... 😞 na mind1 amúgy nagyon köszönöm a segítséged meg az idõt amit rámszántál! 😉 Peace!
EA Download Maneger

EA Link ... kipróbáltam, nálam mûködik
PUNKBUSTER

pbsvc.exe .... az oldal elsõ bekezdésében lévõ "downloaded from HERE"-re kattintva tölthetõ le a punkbusterservice (ez a program végignézi a pb. állapotát)

pbsetup.zip ... ezzel lehet naprakészen tartani a punkbustert használó játékokat
Hidd el nagyon szívesen segítenék, de fogalmam sincs mi lehet a gond. Nekem (nálam) mindig mûködött a dolog. Viszont javaslom:
... egyszer én sem tudtam felrakni egy gyári játékot (már majdnem kidobtam a gépet az ablakon) ... aztán fogtam magam és szépen besétáltam a játékkereskedés központjába és odabasztam az asztalra, hogy ugyan mutassák már meg õk miként boldogulnak. Megszeppentek, mert elég ideg voltam ... csüccs le, mindjárt megnézik és nekem lett igazam. Jó sokáig erõlködtek, mert azért próbálták védeni a mundér becsületét, de végül is gyõzött az igazság és kaptam egy külön telepítési útmutatót, hogy így meg úgy sikerülni fog a játékot feltenni. És valóban sikerült az általuk megjelölt és nem szokványos módon.
Tehát javaslom, hogy Te is nyugodtan keresd fel a kereskedõ céget a problémáddal, vagy próbálkozz a játék hivatalos oldalán a "terméktámogatás" címszó alatt.

Electronic Arts Magyarország Kft.
tel: 06-70/385-11-11
www.electronicarts.hu

Elnézést, de nincs jobb ötletem <#nemtudom>
radeer
Megvettem a Deluxe-ot 1990-ért. Jó vétel lenne ha.

Ez az EA mizéria a fiokokkal nevetséges. Regisztráltam a játékot. Mivel ez már a telepítésnél megtörtént ( ahol a kieget nem engedte regisztrálni!).
Aztán készítsek más fiokot, nucleusra költözik a fiok az engedélyemmel mert az nekem jobb lesz. Aztán nem enged mert az e-mail már foglalt. Jó hogy foglalt azt költöztetem. Na mind 1. A játék legalább elindul. Ezer helyen nézem milyen patch-ek vannak, aztán rálelek nem EA oldalon az 1.50-esre, úgy nézem ez a legújabb. Felrakom. Belép a játékba, írja javításban már van 16:10 wide felbontás. Nekem sehol. LOL .

Játékszervereket ahol futnak a gammák legalább szépen letölti. Akarok csatlakozni. A program mûködése leállt. Újra megpróbálom. A program mûködése leállt. LOL.

Aztán PBSetup v3.4 mert írtátok ez soxor gond. Frissítés legújabb PB-re.
Indítás. A BF2142.exe hibát észlelt és leállt. LOL.

Most mit mondjak ?
Fogalmam sincs.
Akinek megy annak gratulálok.

Olvasok fórumon. Punkbaster szokot lenni a hibás. Letölt punkbaster figyelõ.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

JethroHUN
A Battlefield 2142 alapjék + a kieg N S együtt 2000 Ft. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CDGalaxis
Ne olvasd el, nem raklám tartalmú hozzásszólás!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondtam h NE olvasd el -.-

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a lap alapján csináltam mindent és igyekeztem figyelmes lenni. Megnyitottam a papíron feltüntetett címet: "ea.com/ealink" itt azonban azt írta hogy az ealinket az ea store váltotta fel. itt letöltöttem amit tudtam ...egy ea managert(a sima 2142 ben az új kellékeknél amik a northern strikeból lehet megszerezni feladja hogy az ea link által szerezhetem meg, ha arra kattintok abban az esetben is az ea managert adja fel). ami meg is jelent a tálcámon, megnyitottam regisztráltam. Miuán beléptem ide majd az ea store-be, a jobb felsõ téglalapba beírtam ezt a kódot ami a dobozban van és rákattintottam a search-re. erre az a válasz jött hogy ilyen kód nincs, próbáljak másikat, tehát addig még el sem bírtam jutni hogy patchelhessek 😞 általában megtudom oldani az ilyen problémákat, tehát nem írtam volna ha már nem próbáltam volna ki mindent ami az eszembe jutott. 😞 Szóval ha látsz valami hibát vagy van ötleted hol ronthattam, légyszives írd meg. köszönöm!
Szerintem figyelmesen csináld a dolgokat, nyelv probléma esetén használd a szótárat és biztosan sikerülni fog. Valamit kihagyhattál a folyamatból, mert a kóddal nem szokott probléma lenni.
Letöltöd az EALINK progit, regisztrálsz és megadod a kódodat. (ez egy amolyan globális EA letöltõ központ) A kódod örökéletû, így a letölthetõ dolgok bármikor a rendelkezésedre állnak, viszont kiírni nincs lehetõséged.
Egyre érdemes odafigyelni, hogy az 1.2-es verziónál kell a NorthernStrike BoosterPack-ot felrakni (utána lehet csak tovább patch-elni) EALINK cuccaidat bármilyen géprõl elérheted a regisztrációs adataid ismeretében.
Amúgy komplett tájékoztató van a játék dobozában (nem hiszem, hogy el lehet rontani)
Eredeti játék és crack? Ez kb. olyan mint a szilvásgombóc csalamádéval <#ravasz1> (lehet, hogy fincsi csak az EA nem szereti)
wops.... mint láttam azt írtam megettem... úgy értettem megvettem! 😉
Sziasztok! nekem az a kérdésem lenne hogy a battlefield 2142 northern strike kiegészítõjét hogyan tudnám leszedni, ugyanis megettem ezt a drága kódot! :@:@:@:@ és beléptem az ea store ba ahol jobb felülre beírtam a kapott kódomat is és azt írja hogy nem helyes a kód, próbáljak másikat.@:@:@ ettõl annyira "nyugodt" lettem... leköteleznétek ha segítenétek. köszi 😉