Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval a BF2õhöz 2 kódot nyomtak, viszont én megpöcsöltem mert nem volt csak valami alap pöcs rajta. Nem tudom hogy gondolták ezt az 1 kódos dolgot, de biztos nem fog szarakszani. Majd úgy is kérni fogja mikor kell, de a pöcsöt szerintem le kellesz hozzá szedni. Majd vésd már fel hogy mit csináltatok, mert ha nekem is megjön, fel kéne nyomni és valszeg az alapot emiatt szedhetem le...
azt nem értem miért kéne külön indítgatni...nem egyszerûbb, ha gondolsz egyet, csak játszol vele, mint kilépni ebbõl, belépni abba???....
egyébként aki megvette a deluxe edition-t, árulja már el nekem, hogyan mûködik...az ns-t felrakja magától, tehát tartalmazza a lemez,. vagy le kell tölteni, vagy hogyan? csak mert a játék egy kódot tartalmaz...
egyik barátomnak kel majd felraknom, ezért kérdem...
a lemez tartalmát összehasonlítottam, nagyobbak a játékot tartalmazó file-ok és újabbak is, gondolom a patchek benne vannak már valameddig...
Mert pl. a BF2 Complete Collection végig patcheli magát, csak a kódokat kéri be a kiegekhez, ott minden automatikus....ez is ilyen lenne? help plz.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
ezt nézd meg.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
De ha lehet ne fizetöset köszi
pls<#help>#help><#hawaii>#hawaii><#worship>#worship>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Norhtern Strike kieget igy hogy lehet aktiválni?
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Érdekes lesz, ne utájatok 😄
Ööömm, honnan tudom hogy fent van a Northern Strike?😄
Mármint letöltöttem Download Managerrel kiírta hogy installed, de semmi ikonja nincs éss a sima bf2142 mappájában sem találok semmi utalást rá 😞 Neten viszont még nem néztem mert ahol vok le van tiltva az ilyen csatlakozás X_X' elõre is kösz!😉
Ne játszd meg, hogy ekkora antitálentum vagy. De ha még is, akkor inkább menj le focizni és hagyd a gépet. <#falbav>#falbav>
ja es fontos a regedit be ird vissza a verziot 1.0-ra!
This server only allows players with unmodified content to join. Revert your version on Battlefield 2142 to the current official version to join. Nem vagyok nagy angolos. Most mit kell tennem?
A booster pack-ot csak 1.2-es verziónál tudod felrakni (ha jól tudom) és utána kell tovább patchelni.
#13566-os hozzászólásban pedig találhatsz segítséget a punkbuster frissítésére (valószínû régi verzió miatt dobál ki) <#nezze>#nezze>
Majd ha már minden gondod megszûnt, garantálom élvezetes is lesz a játék. Ne add fel <#law>#law>
lammaer!
Becsülendõ az önbizalmad, de azért ez kevés a megrettentéshez <#ravasz1>#ravasz1> ... gyere <#vigyor2>#vigyor2>
<#hamm>#hamm>
A pillanatnyi helyzet pedig az, hogy sok hülyegyerek (tisztelet a kivételnek) azt sem tudja mit csináljon, rohangásznak össze-vissza, lövöldöznek a saját csapattársra, simán elmennek a zászlók mellet, a parancsnokság megszerzése csak egoista presztizskérdés és a javítócsomag lehetõségének bírtoklási vágya.
Alapvetõen én örülök(-nék) a Battlefield rajongói táborának fejlõdésének, de sokat romlott a játékminõség az utóbbi idõben. <#falbav>#falbav>
Az egyre több csííííterrõl már nem is beszélve (bassz!) ... akik nem csak a másik játékélményét zuzzák porrá, de amúgy sem tudom felfogni mi értelme, hiszen nobeldíjat nem osztanak a statisztikáért - magukban pedig tökéletesen tudják, hogy érdemtelen amit csinálnak és az eredményük.
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
pbsvc.exe .... az oldal elsõ bekezdésében lévõ "downloaded from HERE"-re kattintva tölthetõ le a punkbusterservice (ez a program végignézi a pb. állapotát)
pbsetup.zip ... ezzel lehet naprakészen tartani a punkbustert használó játékokat
... egyszer én sem tudtam felrakni egy gyári játékot (már majdnem kidobtam a gépet az ablakon) ... aztán fogtam magam és szépen besétáltam a játékkereskedés központjába és odabasztam az asztalra, hogy ugyan mutassák már meg õk miként boldogulnak. Megszeppentek, mert elég ideg voltam ... csüccs le, mindjárt megnézik és nekem lett igazam. Jó sokáig erõlködtek, mert azért próbálták védeni a mundér becsületét, de végül is gyõzött az igazság és kaptam egy külön telepítési útmutatót, hogy így meg úgy sikerülni fog a játékot feltenni. És valóban sikerült az általuk megjelölt és nem szokványos módon.
Tehát javaslom, hogy Te is nyugodtan keresd fel a kereskedõ céget a problémáddal, vagy próbálkozz a játék hivatalos oldalán a "terméktámogatás" címszó alatt.
Electronic Arts Magyarország Kft.
tel: 06-70/385-11-11
www.electronicarts.hu
Elnézést, de nincs jobb ötletem <#nemtudom>#nemtudom>
Ez az EA mizéria a fiokokkal nevetséges. Regisztráltam a játékot. Mivel ez már a telepítésnél megtörtént ( ahol a kieget nem engedte regisztrálni!).
Aztán készítsek más fiokot, nucleusra költözik a fiok az engedélyemmel mert az nekem jobb lesz. Aztán nem enged mert az e-mail már foglalt. Jó hogy foglalt azt költöztetem. Na mind 1. A játék legalább elindul. Ezer helyen nézem milyen patch-ek vannak, aztán rálelek nem EA oldalon az 1.50-esre, úgy nézem ez a legújabb. Felrakom. Belép a játékba, írja javításban már van 16:10 wide felbontás. Nekem sehol. LOL .
Játékszervereket ahol futnak a gammák legalább szépen letölti. Akarok csatlakozni. A program mûködése leállt. Újra megpróbálom. A program mûködése leállt. LOL.
Aztán PBSetup v3.4 mert írtátok ez soxor gond. Frissítés legújabb PB-re.
Indítás. A BF2142.exe hibát észlelt és leállt. LOL.
Most mit mondjak ?
Fogalmam sincs.
Akinek megy annak gratulálok.
Olvasok fórumon. Punkbaster szokot lenni a hibás. Letölt punkbaster figyelõ.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyre érdemes odafigyelni, hogy az 1.2-es verziónál kell a NorthernStrike BoosterPack-ot felrakni (utána lehet csak tovább patch-elni) EALINK cuccaidat bármilyen géprõl elérheted a regisztrációs adataid ismeretében.
Amúgy komplett tájékoztató van a játék dobozában (nem hiszem, hogy el lehet rontani)