Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1rstK1ng
in my history of bf2142 it was high now all the lowies think they are good but they actually fucking shit OMGWAD :o

inaktív :C cu@bf3

Carloska
nem neked ment az elözõ hanem #13653 nek

Carloska
bazdmeg nem beleszólni akarok de miaz hogy 11 k ért vette a játékot és azthiszi menõ???

pont azokat baszogatod akik a legelején megvették a játékot és ismeri mindenki õket hidd el nem megy eza stilus ebben a topikban

Mégegy csákó, aki azt hiszi azért menõ mert 11Kért vette a játékot 😛

Na, végre egy kis élet költözött a fórumba. Még egy budget price newbie szájhõs. <#shakehead>

1 - az elso pontot tan alkalmazd magadra. eloszor. Forumos tavolbalatasi es fenyegetesi kiserleteid viccesek.
2 - vedd eszre hogy kinek a posztjara ment a masodik hozzaszolas 😊
3 - a tobbit kosz. Speciel a kis kettes sztem kevesebbet er mint egy unlock, de ez nezopont kerdese.

liquivent
kedves új bajtárs!
1. nem kéne beszólogatni idegeneknek úgy, hogy azt sem tudod kivel beszélsz....mert eltöröm a nyakadat!!!! én nem szóltam be neked, de ha így folytatod hamarosan megtudhatod milyen is az....nem tudom mennyi idõs lehetsz barátom, de a viselkedésed alapján nem nézlek többnek 12-nél...
2. nem tudom mikor láttál engem befeküdve egy folyosón gránátokat dobálni...sztem senki nem látott még...én szemtõl szembe harcolok, ráadásul rdx camp nélkül, ami gondolom a távirányítású akna lehet a te olvasatodban...
3. leírtam, hogy nem az én tapasztalatom volt mostanság, hanem meg is neveztem az illetõt....nekem a kezdetek óta ott figyel a "2" es.
4. már egy évvel ezelõtt sem volt ott gomb, mégis mûködött...
5. azért írtam, hogy a kis 2 es miatt kérdezte az illetõ, mert az lett hangoztatva, hogy az unlock miatt nem éri meg baszakodni vele, de nem az unlock miatt kellett az embernek...az csak egy mellékes plusz.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Tisztelt új játékosok: tanuljatok a próktol: unlockoljátok a supportnál az automata géppuskát meg a gránátot, feküdjetek be a titánon egy folyosóra, tegyetek magatok mellé egy lõszeres ládát, és fossátok magatokból a gránátokat abba az irányba, amerre a géppuska el kezd lõni 😊
(a koreai pró még igy is bejön, de a többi kevésbé pró azért el lesz egy ideig)

Játék szempontból elég vérpistikés lett a BF2142 önmagában is, ilyen automata géppuska, meg célkövetõs akna, azért a BF2 nem adott ekkora luxust az embereknek. Azért élvezem, pláne hogy ha pontokra megy az ember, akkor jobban jár ha a többieket támogatja mintsem ha csak öldös (ez is az is csak +1 pont)

Melyik az ENTER billentyû? Nekem nincs olyan, csak valami le+balra mutató nyil... az az?

Amugy ismerem, azzal se ment. A forumokat olvasva 2 honappal ezelott meg ment, mert az EA annyira bena volt, hogy csak a gombot vette le a weblaprol, de a funkcionalitast nem..
Te mostanaban probaltad ki, vagy csak a multbeli tudasod alapjan szoltal be?

"másrészt pedig aki kérdezte, nem az unlock miatt szerette volna, hanem a kis "2" -es miatt a neve mellett.... " <-- tökéletesen irreleváns. Vagy ha kis kettest szeretnék, akkor menni fog? 😛

bakvarnyu
hi hogy kel acountot csinálni <#eplus2>

Carloska
kár hogy a punkbuster nem kompatiblis windows 7 el pedig nagyon kiváncsi lettem volna hogy fut nah mindegy .... <#eplus2><#eplus2>

liquivent
még szerencse, hogy nincs hajam...már kitéptem volna....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Ben007
15241421.78156345616 (1.50)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

bakvarnyu
hi melyik a legújab patch? <#vigyor5>

Ben007
Szerintem szingliben kell gyakorolni én úgy kezdtem

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

"eggyet"? "ird"? <#bee1>

....rendben <#wave>
Törölt felhasználó
Sztem teljesen jogos és eggyet értek veled, de sztem ezt még ird be abba a néhány ezer fórumba ami még ezzel foglalkozik. Ja és az aktuális nyelven!<#idiota>
<#wilting>

Tisztelt ÚJ Játékostársak!
Jó lenne, ha elolvasnátok a játékkal kapcsolatos információkat a kezelési kézikönyvben, a játékkészítõk honlapján és egyéb Internetes oldalakon, mert roppant dühítõ a sok "vérpistike", akik csak rohangásznak a pályákon, fingjuk sincs a játék logikájáról, stratégiájuk pedig nulla és jobb híjján a saját csapattársba lõnek bele.
Értem én, hogy mindenki így kezdte valamikor, de gyakorolni üres pályán kell és nem valós (pontra menõ) csatákban. Parancsnoki és szakaszvezetõi utasításokat is illik figyelembe venni, hiszen nem véletlenül vannak ezek a funkciók. A parancsnok pedig ne harcoljon (nem azért kapja a pontot), hanem figyelje a csapatmozgásokat a pályán és segítse a társait (és ne az legyen a fõ szempont, hogy magának dobálja a javítócsomagokat).
Ne rontsuk már le ennyire ezt az amúgy tök jó játékot. Figyeljétek a rutinosabb játékosokat, tanuljatok és jönni fognak az eredmények is.

Elnézést, hogy szólni merészeltem, de már "elgurult a gyógyszerem" a sok hülyétõl. <#falbav>

Köszönöm. <#worship>
kBagyula
1.50

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ben007
melyik a legújjab patch?

liquivent
az ENTER billentyût, ha ismered, akkor tökéletesen jó lesz, ha nincs is ott a gomb...másrészt pedig aki kérdezte, nem az unlock miatt szerette volna, hanem a kis "2" -es miatt a neve mellett....

Én is küzdöttem a veteránnal, mivel régen toltam BF2-t most meg vettem akciós deluxet.
Találtam vagy 3 verziót, hogy is lehetne ezt a veteránásgot beinditani, olvastam fórumot is ezügyben: úgy tûnik (hivatalos fórumról), hogy az EA megszüntette a veterán cuccost: bár az oldalak léteznek, senkinek nem mûködik: vagy hibás password miatt, vagy azért mert az adott oldalról leszedték a gombot amivel lehetne, vagy egyszerûen meg se találja a BF2 accountot.
Küzdöttem egy darabig, aztán feladtam. A +1 unlock nem nagy szám, ha belépsz egy squadba hamar megvan a +1 field upgrade, nem is egyszer hanem többször 😊

ja és sajna nincs meg nekem az NS, ám ha jól játszol, akkor kapsz bonus squad field upgrade-eket, amelyet addig használhatsz amíg benne vagy a játékban (érstd: ki nem lépsz magából a programból) Ez azért jó, mert ha egy adott kasztnál már mindent upgrade-et kitoltál, de nincs meg az NS, attól még választhatod az NS unlockokat. 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

én annó azért kezdtem az engineer-rel mert régi volt a gépem (1.6 Ghz proci lol) és max 20 fps-t kaptam minimum beállításokkal. Így következett hogy inkább csak nagyobb tárgyakat, jármûveket lõttem, ember vs ember ellen esélyem sem volt. Ám most hogy új gépem van, már teljesen kitoltam a mérnököt és a mesterlövészt is, egyelõre csak a squad leader és a sajátos képességeket feljesztem (futás, +töltény, stb) ám ezután asszem orvos leszek. Habár néha jó a support is, mert kira az alap fegyó, ám az orvos kis rakéta vetõje nagyon kapó lesz...

Törölt felhasználó
Hát esküszöm nem értem! Megnéztem a BF2-õt is és létezem, de hogy miért nem jó ehez a veterán baromsághoz a jelszóm azt nem vágom!
Törölt felhasználó
Ansell akkor téged kérdezlek errõl a veterán izérõl!
😄 értem! Ha ez megnyugtat nekem még az sincs mert most fejeztem be az assault képességeket, és hosszas elmélkedés és gondolkozás utááánnn!!!! úgy döntöttem hogy a recon képességekeg érdemesebb elkezdenem minit a másik kettõt. udom ez relatív, meg embere válogatja hogy melyik a jó de szerintem ez a kettõ (fregek szempontjából) . És itt szeretnék is egy közv. kutatást. szerintetek melyik egységfajta a nyerõ és miért? <#vigyor3>
hát, azzal továbbra sem fogsz tudni ranked szerveren játszani, botok ellen meg messze van a nagyon jótól😊

Kovács Erix
Már letöltötem az egész gamét nagyon jo

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

külön drágább mint most a deluxe edition..

CopyKing92
külön NS mennyibe kerül? valaki meg veszi nekem American expressen azt adom a készpénztneki 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

persze... mondjuk nekem sajna csak a jármûérzékelõm van ám ez roflcoptereknél mindig bevállik. n_n

Hej skacok! Szerintetek ha egy lépegetõre ráteszünk egy IDS-1 Gyalogság érzékelõt akkor ha megy a kis Walker akkor végig körülötte mutat a radar? <#rolleyes> Még mielõtt megkérdeznétek, nem próbáltam... azért kérdezem!<#duma>
Csakugyan.<#heureka>
t

Off: Amikor Han Solo pisztollyal lövi a lépegetõt... <#wilting>
Battlefron 3

Kovács Erix
És köszönöm a segitséget

Kovács Erix
Köszi hogy maradhatok nem ugy mint a BF2-nél onan inkáb eljötem mert egy az kérdeztem és már egyböl buzin válaszoltak visza a tirpákok

No problemo. <#pias>
Bogdogege
Ez a Erix gyerek belátogatott a böfö kettes topikba is ott is értelmeseket kérdezett.Haennyire megszeretted akkor maradjon nálatok <#eljen><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Ejnye ! <#ejnye1> Ennyi erõvel segíthettél is volna.
ADMIN-nak : Javaslom a F.A.Q.-t módosítani lényeges dolgok hiányoznak de razor az ott vigyorog.
<#shakehead>
A játék indítása után > CREATE NEW ACCOUNT > kitöltöd a mezõket....felhasznállói név; jelszó; e-mail... ( ezzel fogsz csatlakozni a master szerverhez ), ha ez kész > CREATE NEW SOLDIER ( ez lessz a katonád neve )
ha ez is kész megjelenik az ablakban, rákattintasz és SELECT, mehetsz játszani. Welcome soldier!
<#integet2>
Bogdogege
<#taps><#lama><#banplz>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kovács Erix
Most töltötem le a demot meg akarom nézni hogy milyen játék és ha tecik akkor megveszem teljesbe de hogyan lehet belépni mert kér valami felhasználo nevet meg jelszot mit kel oda beirni vagy hogyan lahet belépni játszani???!!!
Kösz a válaszokat

liquivent
Ansell -t kérdezf, Õ csinálta legutóbb, ha jól emléxem....remélem nem rosszul...

Törölt felhasználó
Szevasztok! Meg akarom csinálni ezt a veterán izét, de nem tudok vele 1 rõl a kettõre juttni. Ugye kéri a BF2 nevemet és jelszómat meg a 2142-õs nevemet meg a jelszómat meg a végén valami név hülyeséget. A gondom az hogy azt írja hogy a BF2õs nevemnek nem jó a jelszava. Pedig azt a nevet és jelszót írom amivel nyomom a 2õt és még se... Valakinek öttlet?
liquivent
köszi az Infót...

Fentebb a piros-fehér-zöld zászlós banneren immáron a magyar szerver helyes Ip címe látható!
85.236.101.44:16567

En deluxeot raktam fel, az install vegen feldobott egy weboldalt arrol, hogyan is kell aktivalni a Northern Strikeot: miutan jatekon belul megcsinaltad az accountodat, felmesz vele a websitera, es itt belepsz es mar kesz is (keri a siteon is a kododat).
Annyi trukk volt, hogy a weblapon az accountod email cimet meg a passwordot kerte, de valojaban az account nevet meg a passt kell megadni.

Egyelore meg el vagyok az alappal is, csak a demo palyat ismertem eleg jol (azt sokat toltam multiban vagy 2 eve) ugyhogy most minden palyan kapkodom a fejem jobbra-balra 😊

Kovács Erix
Most töltötem le a demot meg akarom nézni hogy milyen játék és ha tecik akkor megveszem teljesbe de hogyan lehet belépni mert kér valami felhasználo nevet meg jelszot mit kel oda beirni vagy hogyan lahet belépni játszani???!!!
Kösz a választ