Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inaktív :C cu@bf3
pont azokat baszogatod akik a legelején megvették a játékot és ismeri mindenki õket hidd el nem megy eza stilus ebben a topikban
2 - vedd eszre hogy kinek a posztjara ment a masodik hozzaszolas 😊
3 - a tobbit kosz. Speciel a kis kettes sztem kevesebbet er mint egy unlock, de ez nezopont kerdese.
1. nem kéne beszólogatni idegeneknek úgy, hogy azt sem tudod kivel beszélsz....mert eltöröm a nyakadat!!!! én nem szóltam be neked, de ha így folytatod hamarosan megtudhatod milyen is az....nem tudom mennyi idõs lehetsz barátom, de a viselkedésed alapján nem nézlek többnek 12-nél...
2. nem tudom mikor láttál engem befeküdve egy folyosón gránátokat dobálni...sztem senki nem látott még...én szemtõl szembe harcolok, ráadásul rdx camp nélkül, ami gondolom a távirányítású akna lehet a te olvasatodban...
3. leírtam, hogy nem az én tapasztalatom volt mostanság, hanem meg is neveztem az illetõt....nekem a kezdetek óta ott figyel a "2" es.
4. már egy évvel ezelõtt sem volt ott gomb, mégis mûködött...
5. azért írtam, hogy a kis 2 es miatt kérdezte az illetõ, mert az lett hangoztatva, hogy az unlock miatt nem éri meg baszakodni vele, de nem az unlock miatt kellett az embernek...az csak egy mellékes plusz.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
(a koreai pró még igy is bejön, de a többi kevésbé pró azért el lesz egy ideig)
Játék szempontból elég vérpistikés lett a BF2142 önmagában is, ilyen automata géppuska, meg célkövetõs akna, azért a BF2 nem adott ekkora luxust az embereknek. Azért élvezem, pláne hogy ha pontokra megy az ember, akkor jobban jár ha a többieket támogatja mintsem ha csak öldös (ez is az is csak +1 pont)
Amugy ismerem, azzal se ment. A forumokat olvasva 2 honappal ezelott meg ment, mert az EA annyira bena volt, hogy csak a gombot vette le a weblaprol, de a funkcionalitast nem..
Te mostanaban probaltad ki, vagy csak a multbeli tudasod alapjan szoltal be?
"másrészt pedig aki kérdezte, nem az unlock miatt szerette volna, hanem a kis "2" -es miatt a neve mellett.... " <-- tökéletesen irreleváns. Vagy ha kis kettest szeretnék, akkor menni fog? 😛
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
....rendben <#wave>#wave>
Jó lenne, ha elolvasnátok a játékkal kapcsolatos információkat a kezelési kézikönyvben, a játékkészítõk honlapján és egyéb Internetes oldalakon, mert roppant dühítõ a sok "vérpistike", akik csak rohangásznak a pályákon, fingjuk sincs a játék logikájáról, stratégiájuk pedig nulla és jobb híjján a saját csapattársba lõnek bele.
Értem én, hogy mindenki így kezdte valamikor, de gyakorolni üres pályán kell és nem valós (pontra menõ) csatákban. Parancsnoki és szakaszvezetõi utasításokat is illik figyelembe venni, hiszen nem véletlenül vannak ezek a funkciók. A parancsnok pedig ne harcoljon (nem azért kapja a pontot), hanem figyelje a csapatmozgásokat a pályán és segítse a társait (és ne az legyen a fõ szempont, hogy magának dobálja a javítócsomagokat).
Ne rontsuk már le ennyire ezt az amúgy tök jó játékot. Figyeljétek a rutinosabb játékosokat, tanuljatok és jönni fognak az eredmények is.
Elnézést, hogy szólni merészeltem, de már "elgurult a gyógyszerem" a sok hülyétõl. <#falbav>#falbav>
Köszönöm. <#worship>#worship>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Találtam vagy 3 verziót, hogy is lehetne ezt a veteránásgot beinditani, olvastam fórumot is ezügyben: úgy tûnik (hivatalos fórumról), hogy az EA megszüntette a veterán cuccost: bár az oldalak léteznek, senkinek nem mûködik: vagy hibás password miatt, vagy azért mert az adott oldalról leszedték a gombot amivel lehetne, vagy egyszerûen meg se találja a BF2 accountot.
Küzdöttem egy darabig, aztán feladtam. A +1 unlock nem nagy szám, ha belépsz egy squadba hamar megvan a +1 field upgrade, nem is egyszer hanem többször 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Battlefron 3
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ADMIN-nak : Javaslom a F.A.Q.-t módosítani lényeges dolgok hiányoznak de razor az ott vigyorog.
<#shakehead>#shakehead>
ha ez is kész megjelenik az ablakban, rákattintasz és SELECT, mehetsz játszani. Welcome soldier!
<#integet2>#integet2>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kösz a válaszokat
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Fentebb a piros-fehér-zöld zászlós banneren immáron a magyar szerver helyes Ip címe látható!
85.236.101.44:16567
Annyi trukk volt, hogy a weblapon az accountod email cimet meg a passwordot kerte, de valojaban az account nevet meg a passt kell megadni.
Egyelore meg el vagyok az alappal is, csak a demo palyat ismertem eleg jol (azt sokat toltam multiban vagy 2 eve) ugyhogy most minden palyan kapkodom a fejem jobbra-balra 😊