Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a mai publikot! :-) Végre, úgy néz ki, müxik a gépem. Csak, már elszoktam a mászkálós pályáktól. Igaz, régen se kedveltem õket. :-D <#nevetes1>#nevetes1>
En kb felmegyek az elso szerverre a keresoben aminek viszonylag jo a pingje, es kelloen sok ember van rajta aztan hajra, megy a parti, es nincsenek csiterek.
Azt se tudom milyen szervereken vagyok 😊
Vagy tulsagosan szerencsetlen vagy a csiterekkel, vagy csak egyszeruen csitelesnek erzed azt ami egyszeruen csak mak vagy skill.
TOMONOR !
Ha tusdz ilyen szerver(eke)t, velem is megoszthatnád ezek neveit, egy próbát megér. Egyet már én is találtam, ott tényleg nincsenek hurka csíterek, egész jól lehet ott nyomni, de a BF1942-höz képest elég unalmas az egész játék, mind titán mind No Vehicle módban.
Szeretném megkérdezni, hogy engem miért dob le folyton a punkbuster miután felraktam a legújabb patch-et.Lehet frissitenem kéne de hogyan?Ha valaki tud segíteni az írjon.Köszi
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Beleszaladtam nagyon a problémákba... 😞 Megvettem a játékot, eddig jó, fel is telepítettem, fel raktam (nagynehezen) az 1.50 patch-et... Frissítettem a PB-t is, mert már annak is utánajártam, és mégis, amikor megpróbálok csatlakozni, akkor kidobja az "unmodified content"-es hibaüzit, és visszalép a szerverkeresõre... Megmondom õszintén, hogy egy kicsit idegesít a dolog, mert jó lett volna, ma megy... De így csak szívok 4 napja... már többször volt újra-telepítés is, meg minden.. most már csak a gép újrahúzása maradt, de nem örülnék neki, ha ez lenne a megoldás... Üdvözlettel: Buddhha
I\'m hard as a rock, and wise as a mountain
2 hete vettem egy BF2142-t dvd-t, de a sok kis buzi csíter miatt a legtöbb szerveren a game játszhatatlan, ezért megválok ettõl a fostol . 1000 pénzt kérek érte, a postaktg felét állom, de ha levélként is lehet küldeni akkor természetesen fizetem az egészet.
email:[email protected]
Lehet hülyeség, de egy próbát megér.
Vagy hívd fel az EA vevõszolgálatát 06-70-385-1111 azt mondjanak õk valamit!
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Esetleg valakinek valami más ötlet? Hogy átruházhassam a kulcsot vagy 2 profilra alakíthassuk? Elõre is köszi!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
A flémeléshez csak annyit szólnék, hogy mindenki béna láma, csak én nem. <#buck>#buck> (Szeretném, ha egy kicsit körülöttem is forogna a fórum
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Engem inkább csak az lepett meg, hogy ilyen parázs vita alakult ki a dolog körül.
Szerintem mindenki nyugodtan mondja el a véleményét, akár csipkelõdhet is és még az is belefér, hogy valakik egymás pártjára kelnek, de nem kell vitákba keveredni ... fenyegetõzni meg pláne, mert csak-csak egy játékról beszélgetünk, valójában nagy valószínûséggel ugyanolyan rajongói vagyunk ennek a világnak, hiszen azért lehet megtalálni minket az ilyen fórumozó oldalakon (is).
Magam részérõl engem egyáltalán nem zavar, ha odaveszek a harcmezõn és nyugodtan alszom más eredményeitõl. Szeretem a Battlefield összes részét, szimpatizálok még azzal is aki szétlövi a seggem (velem szemben egyáltalán nem nehéz ilyen babért aratni) ... én csak a mostanság felmerülõ problémákra szerettem volna rámutatni és inkább összetartásra (ha úgy tetszik csapatmunkára) ösztökélni a társaságot, mint tûzet szítani.
Legyen hát béke itt a topicban, beszélgessünk jókat és a harcmezõn vezessük le a "feszültséget".
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Az h mivel tucc a legjobban fejlõdni, az csakis a te vehemenciádtól függ... Supporttal titánon gyorsan lépkedhecc elõre, mer ha beszállsz egy jármûbe rögtön adogatod az ammót a többi utasnak...Én rengeteget supportozok titánon, körönként legalább 10-15 ingyen ammopontot kapok, de sztem keveset montam. Assaulttal szintén nagyot lehet alakítani, ha az ember télleg segít a csapattársain...infantry pályán egyértelmûen (camp, cerbere), de titánon is.
Engineerrel és sniperrel a legnehezebb fejlõdni szerintem, de ezeknél is van olyan játékstílus amivel nagyot lehet akasztani...csak meg kell találni a módját. Egyébként menj rá a ribbonokra és badgeokra, az elején nagyon nem mind1 h megkapod-e pölö az arany assaultot (1000 pont) vagy sem.
Ha a jó teammunkát szereted, akkor tom ajánlani a HTWseket, remekül összedolgoznak, fõleg infantryba nyomják, bár mostanába mintha kevesebbet jönnének:S...titánon a HUN4CE és mi (PTD_HU) játszogatunk több-kevesebb sikerrel...de inkább több😛
a 818asoktól elnézést, én nemigen látom õket mostanság...ahogy valószínûleg õk sem engem😛
Amit leirtal tokeletesen tukrozi az en velemenyemet is. Par napos bf2142 elmenyeim alapjan (amit 1-1.5 ev bf2 elozott meg par evvel ezelott), kb ugyanaz tortenik mindket jatekban.
Pl latok embereket, akik nyilvanvaloan allati jol toljak (k/d, points), es kozben egyedul belockoljak magukat egy squadba.
Nekem - eh, 30 felett mar a reflekszeim nem ernek fel egy tinedzserevel, akkoriban meg csak wizard of wor-ban lehetett multizni 😊 - speciel jobban bejon a teamplay, 4-en csak konnyebb befoglalni es tartani a zaszlot, van eselyem a pro lonewolfokkal szemben is, plusz mivel a supportot/engineert tolom ki eppen, jonnek a pontok is nagyjabol a semmiert. Csak nehez talalni teamet, aki mondjuk egy guard parancs kiadasa utan 2 perccel ne rohanna szet a szelrozsa minden iranyaba mert meg nem jott az ellen...
Április 18. vagy 25-én szombaton kerül megrendezésre.
További infó az alábbi linken, jelentkezni ugyanitt:
link
www.czekoart.hu
Amúgy is az eredményesség nem vita kérdése, hiszen naprakész statisztika áll rendelkezésre ennek eldöntéséhez. A napi produktum pedig inkább függ a csillagok állásától (vannak szerencsésebb és kevésbé ügyes napok).
Elnézést kérek még egyszer a hozzászólásom miatt, nem akartam szócsatát indítani, fõleg nem a "nyakkitörésig" elvinni a dolgot (bár a magam részérõl szívesen felajánlom magam egy próba erejéig - hahaha).
Nem hiszem, hogy az induló top-os ár és a jelenlegi akciós lehetõség között kellene keresni a különbséget, hiszen a játék ugyan az maradt és azt is elismertem, hogy mindenki volt kezdõ játékos valaha, csak próbáltam rávilágítani, hogy egy pontra menõ összecsapásban már ne csak az önös érdek mozgasson minket, kvázi ne az legyen a szempont, hogy egy másik csapattárs elõl elvigyük mondjuk a helit és rögtön induláskor szét is kenõdjünk az elsõ utunkba kerülõ akadályon, hanem használjuk a fejünket is.
Magam részérõl én elismerem, hogy nem minden fegyvernemben és nem az összes harcmodorban vagyok az aki vagyok, de igen is vannak dolgok, amiben talán picit kreatívabb vagyok az átlagnál. Ennyi és nem több. Viszont akár mit is teszek azt megpróbálom úgy csinálni, hogy abból másnak ne származzon hátránya, ráadásul nem lövöm le és még csak nem is gázolom el a társaimat a játék hevében. És valójában ez a lényeg: mindenki játszon úgy ahogy tud, de ne rontsa el más élményét akár lámasággal, vagy akár csalással.
Itt mindenki ismeri egymást legalább két éve, így tudjuk mikor mit gondol a másik, amikor beszól egy kicsit, vagy csípkelõdik a másikkal, továbbmegyek, többen személyesen is ismerjük egymást és nem csak egy név vagyunk a másiknak a fórumról, így ne csodálkozz, ha megvédjük egymást....és ez nem a pro vagy nem pro -ságról szól.
ne kérj tanácsot, ha megsértõdsz a válaszon...de egyszerû letisztázni a helyzetet...ahogyan szoktuk...a hercmezõkön egy bicskaparty keretében....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Ha kepesek lennetek lemeaszni a nagy lorol, es megneznetek pontosan mi tortent, nem fujnatok fel magatokat ennyire.
- Kerdeztem valamit normalisan (#13634)
- erre a nagyon vedett es ubertisztelt baratotok (#13635) beszol ("az ENTER billentyût, ha ismered").
- Semmi gond, nem vagok vissza (#13648, semmi offense),
- erre magaravesz egy nem is neki szolt postot (#13649, aki ismeri a forummotor mukodeset, rajon kinek szolt 😊 )
- es meg durvabban beszol (#13650), nyaktorozik, meg 12 evesezik.
Ezek utan azt a stilust kapja vissza tolem amit o ketszer hozzamvag, es meg en vagyok a hibas?
Felolem akar meg ha o talalta fel a battlefieldet vagy ha egyedul befoglal egy titant, akkor sem ez a megfelelo hangnem, plane nem ugy, hogy 13608-609-ben EN valaszoltam neki NORMALISAN egy igencsak egyszeru kerdesere (kb hogy kell elolvasni a readmet 😊, megse mondtam hogy "ha tudsz olvasni nem nehez" .
Az egesznek csak annyi koze van a BF skillekhez, hogy egyesek ugy gondoljak, mert regebben jatszanak egy jatekot vagy jo reflexekkel/skillekkel aldotta meg oket az eg, akkor leugathatnak es lenezhetnek mindenkit, aki kesobb kezdi. Minden jatekban igy van ez, vegulis tok normalis, de engedtessek meg nekem hogy hangot adjak ha ugy gondolom valaki taplo velem szemben.
En csak azokat baszogatom, akik velem szemben tirpakok - amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.