16212
Battlefield 2142
  • A Stranger
    Én csak folyamatosan reagálok a te dobálózásaidra. htw-t valszeg ezért írtam mert már kevertem azzal ahol hunzolit szidta meg igazából fogalmam sincs kik vannak egyáltalán a htw-ben. Gondoltam, ha én mko-s vagyok nektek akkor ő htw-s. Ez szintén nagy szarkeverés.
    Ez a "Részemrpl lezárt a téma..."-dolog meg milyen már?
    Most én is beírom: Részemről lezárt a dolog. Csak hogy érezd, hogy ez kb olyasmi, hogy én lehülyéztelek, de ha erre már válaszolsz akkor egy rohadt pióca vagy, mert már lezártam. Most ez így jobb? Nem hiszem...
    Mikor benéztem bizonyos fórumokra meg chatfalakra, éppen emberek voltak egymásnak ugorva minden bizonyíték nélkül? Most ennek hol ártottam...jaaa hogy én konkrétumokkal jöttem, amire nem egyszerű bármit is írni azon kívül, hogy leírjátok mindenhova mekkora egy alja ember vagyok ezért.
  • liquivent
    Happy Birthday !ban adam.
  • liquivent
    ismét kiderült, hogy mekkora szarkeverő vagy...
    igen, szó esett az MKO -ról. és F1rstK1ng -ről abban a post-ban, de a HTW -ről egy szó sem...
    És ha jól tudom, akkor F1rstK1ng nem HTW -s...mert elhagyta a csapatát 50 (volt az 100 is dollárért. :) )
    Ne keverd már a szezont a faszommal. :P
    Részemről itt lezártnak tekintem a témát, nem reagálok nektek tönnet, mert direkt provokáljátok, Ti ex-MKO az embereket és próbáljátok összeugrasztani az embereket...
    Nem hazudtoljátok meg magatokat. :)
  • mestair
    szerintem már lezárhatnánk a témát, mindenkinek van/lett véleménye :)
  • kolbi870315
    van itt élet:)
  • A Stranger
    Na azé te se fáradsz szó se róla XD. (nekem ez nem fárasztó...pár billentyűt nyomok csak megám)
    Amúgy mko-t azért utálták, mert typhoon bunkóskodott, erre vki(k) visszabunkoskódtak 5x annyira nekem, a többiek meg melléjük álltak, ennyi
    A privátos részen túlestünk már ... hiszen miután én azt is felkínáltam, hogy hagyom a dolog tusolását, ha legalább elgondolkodtok vagy vmi ilyemi. Erre bizonyos fórumon megjelent hogy lehet cheat ügyben hozzánk fordulni (htw úgyszint említve itt), ami megint általad emeltetett klánszintre, bár a klán már jó ideje csak egy baráti kör, akik már a nevet se viselik.
  • Ribizlee
    hűűűhaaaa... kicsit tényleg furcsa ez a tématerelés..:O am meg direkt nem válaszolok a hszedre "liquike" :D (ha már Ribizke:))
  • liquivent
    nem veszed észre, hogy nem sokakat érdekel ez a téma?
    ha gondod van valakivel, keresd meg privátban és beszéljétek meg...
    mit fárasztod itt az embereket?
    ezért utálta mindig is mindenki az MKO-t, mert ilyen szarkeverők vagytok...
  • liquivent
    na mi van? még mindig nem fáradtál el?
    szívós kis dög vagy...
  • A Stranger
    Fölmenni a pbbansra szarkeverés, igen. Csak kifejtettem, hogy az utóbb leírt dolgok kb 80%-os ellentétben vannak a pb adataival, nagy cselszövő vagyok ám vigyázat...(kb tudok olvasni) :D . Csak az a gond, hogy ha írok vmi konkrétumot, akkor jön egy "Ez most jót tesz neked?" üzenet majd, egy kamumagyarázat és egy "Téma lezárva." (ergó, "Sztem még mindíg hülye vagy, kit érdekel hogy a pb mit gondol, nekem jobban igazam van, mert én én vagyok"-al akarja mindenki lezárni,ami gyak. a téma terelése...csak bizonyítottam, hogy ez nem így van...de kaptam megint szétsértődéses, mindenrerosszulemlékszel-es ellenüzenetet privátban is :D .
    (Apró pontosítás: MKO már vagy 1,5 éve csak max xfire-n van fent poénból.)
  • RoboGoD
    Ööööö, lehet nem szeretik a repülőket. Így lesz gyalogos titánpálya...
  • Alien69
    Ma megint sikerűlt felidegesíteni magamat. (szegény Kolbi ismét hoppon maradt) Sikerűlt egy olyan szerverre felmennem, ahol mozgatják a titánt. Ezzel semmi bajom nem lenne. De kérdem én, a kommanderek hány százalékának van agya??? Miért jó az, hogy elrontják a játékot idióta dologgal, pl a titánokat bemozgatják egymáshoz? Ez a legnagyobb baromság, nulla taktiaki érzék kell, ez tuti. Repülni nem lehet, ha rossz helyre mozgatja, még silókat se lehet bevédeni, pedig lehet, ott van köztük a titán. Ráadásul kiszavazni se lehet őket, mert a sok bénaláma nem képes egy yest nyomni.
  • liquivent
    na, aztat én is szeretnék. :P
  • liquivent
    Kedves A Stranger - alias MKO TK-421, miért kell még mindig, még most is a szard keverned?
    nem volt még elég?
  • liquivent
  • erikli11
    ez durva
  • Ribizlee
    nemtom de ez engem is erdekelne...
  • o0Sagem0o
    Sziasztok! Itt kell regisztrálni a free Simses bútorokért?
  • A Stranger
    A leírtakkal az a gond, hogy legtöbbször ellentmondásosak:
    A leírtak szerint a ptd szerón volt egy téves punkbustedes ban, ami felkerült pbbans-ra. Namármost a 2 ban nem a ptd szeróról jött és nem is punkbustedről.
    Lehet, hogy az első eset csak példaértékű volt ilyen hibákra és máshol is megtörténhet. Ezzel az a gond, hogy a ptd szerós esetről semmi nincs a pbbanson, valószínűleg nem történt meg vagy nem úgy ahogy állították.

Pityu banján meglepődtem, vele semmi bajom nincs most se, de ha vki netalántán felmegy a pbbans-ra, azt látja, hogy nem törölték a még élő banját.

Hendrich bizonygatta, hogy ő csak egy bug exploit áldozata, ezért nem kéne resetelni őt. Ez a tevékenység szintén cheat, csak kisebb horderejű, máskor ne mindjárt a top10 világranglistára nyomja fel magát, ahol így is úgy is feltűnik.
    (Nekem is volt, hogy pörgött a pontom, de disconnectet nyomtam.)
    A másik dolog, hogy hendrichnek senki sem ezt az esetét firtatta, hanem az ő pbbanját (amiért megsúgom, nem az ea-t kell perelnie :D )
    +Egy apró logika:
    Az állításotok szerint gyuri hackel. Ha így van, hendrich miért tudta gyak. szarrálőni publicon?
    (Az állításotok szerint <ezt nekem mondta vki így> gyuri vossal lő egy silótól a másikig pontosan.
    Gyuri nem használ már jójójóideje vosst + ha netán titánozik, pilummal megy és főleg gunshipezik.)

A bunkóságról meg mkocskolódásról:
    Én a kezdetektől fogva civilizált voltam, nem anyáztam szét senkit, sőt pbbans-os linkkel jöttem amire nehogy már azt mondja vki hogy ciki (vagy tán válasszam én is a "csíter vagy bazmeg", "...neem, te vagy az"-módszert).
    A legelső kommentünk buddy message-ként ez volt:
    gyuree: Hackelsz hendrich?
    Válasz: Miért, te nem?
    én kommentem neki:
    Sztem addíg kapcsold ki, míg vki olyannak fel nem tűnik aki nem csak egy ilyen üzenetet ír.
    Válasz: Kb. olyasmiben kimerült, hogy szét leszek verve, meg mim lesz letépve és hol.
    Itt továbbra is ez megy és lassan kezd odáig fajulni a dolog, hogy az egy mocskos szemét, aki egy pbbans-os adatbázisra hivatkozik, az pedig, aki folyamatosan fenyegetődzik már-már gyilkossággal, az az ártatlan bárány, kinek lelképe tiportunk.
  • H2
    volt az a mondás, hogy "Rajzoljon téged körbe a Doszpot Péter!"
    most lett egy olyan "mutasson rád a Hendrichharcos!"

amúgy üdv a csokornyakkendős klubban srácok! jól nyomjatok ti is!

ui ez egy viccnek szánt üzenet, olyan poénos fajta! hátha... ja és kalandorok kíméljenek!
  • liquivent
    ez még vicces is lehetne egy más időpontban....de most nem, főleg tőled nem...
  • pityu1973

• JohnnySmith
    (nemsokára páran mennek a banamákra asszem)
  • F1rstK1ng
    http://sendables.jibjab.com/view/gN0N0ru4kVaMoJ0u

Hogy mindenki widám legyen ! ( csak remélni tudom Hendrich nem perel be személyiségi jogok megsértéséért :S )
  • F1rstK1ng
    "Te menő , gerinces ember ki eladta magát és társait 50 euróért" - Volt az 100 is ;)
  • darki81
    Véleményem a játékról: Egész jó a game, sőt, kibaszottjó! DE XD Minek az infanrtyra az az artizás? :D 9-8 halál attól van, nemlehettőle játszani, na meg attólsem hogy legtöbben csalnak, ők is elbasszák a játékot pl: nemhord szét a fegyver csalás meg egy golyo egy ember csalás XD hát mekkora szánalom ez az emberiség :D utálom ezt a sok kis faszt ! EZ VOLT A VÉLEMÉNYEM ! De amugy tök jó játék lenne :)
  • F1rstK1ng
    ;) gratulálok
  • pityu1973
    Én tőlem már bocsánatot kértek a PB-sek levélben és leszettek a hivatalos listáról, sőt a szerverre is felmehetek ahol ezt kaptam. Ez egy lerágott csont, ha nem követed a dolgokat akkor legalább ne kavard fell a vizet.
  • spytime9
  • hendrichharcos
    Tények ???? Ugyan már mennyi tévedését soroljam fel az EAnak ??
    Meg téged ki akar meggyőzni ???? Lerendezzük ahogy megírtam neked aztán kapkodhatsz a tények után !!!!
    Tények ?? A tény az , hogy otthagytál egy egész csapatot akik számítottak rád . Ez tény - ez gerinces !! Meg oknyomozást csinálni - ez igen Te gerinces ember vagy !!!!
    Nem gond most tényleg veszek olyan szart és rád szállok és szarrá szedlek akár hova mégy.... Na most boldog lehetsz majd lesz alapod kutakodni ...
    Te nagyon gerinces ember !!!!!!!!!!!!!!!!!
    De folytatjuk ahogy megígértem neked - mert annyira én is vagyok gerinces mint TE.......................
    Senki nem fog győzködni - én biztos nem .............. Ha még lett volna az a szarom akkor is mi van megversz , nem játszol velem - úr isten teljesen kétségbe estem .... A szerverünkre te amúgy se jöhetsz fel - nem sok vizet zavarsz - meg neked a Suez nem jó meg semmi nem jó !!!!!!!!!!!
    Te menő , gerinces ember ki eladta magát és társait 50 euróért - TE ítélkezel...????? Nem gond lehet beszélni - csak mindenki vállalja a következményeket ..
  • liquivent
    válaszoltam neked az iwiw-en is, mert ott is megkérdezted
  • liquivent
    Ádám, ezek a barátaid? :)
  • RoboGoD
    NE LEGYÉL MÁR ILYEN. Ezt a fórumot gyerekek is olvassák, de minimum nézik. Meg nem ide illő.
  • erikli11
    bocsika da az én kérdésem az lenne hozád hogy én miért lettem törölve a ptdclan-forumárol
  • F1rstK1ng
    btw ha nem néznél teljesen hülyének, és feltételeznéd, hogy értek egy kicsit is a punkbusterhez, azért ilyen szöveget nem írnál nekem be. köszönöm
  • F1rstK1ng
    Lehet igazad van, de igazából mindenki védené a barátait, én csak a tényekben, bizonyítékokban hiszek. Többieket meggyőzheted, engem nem nagyon fogsz .
  • raykrepsz
    Én is kipróbáltam, de valamiért újraindult a gépem. Lehet elrontottam?
  • AdambanHun
    Kipróbáltam. Nem működik.
  • liquivent
    Akkor engedjétek meg, hogy Én is hozzászóljak a mocskolódáshoz...
    Ami történt és F1rstK1ng becopyzott, az kb. 1,5-2 éve történt.
    Amikor a punkbuster ezzel dobta ki a Pityut és Hendrichharcost, akkor egyből hívtak egyből engem telefonon, hogy mi történt és hogyan lehetséges ez...
    Mindez a saját szerverünkön történt, így szerencsére meg tudtam nézni a .log fileokat.
    Akkoriban váltottunk szolgáltatót a szerverbérlésnél. Ekkor folytak a szerver profiljainak beállításai.
    Sokat szarakodott a punkbuster is...nem tudom, hogy ennek köszönhetően, vagy esetleg valami más hibának, de ez történt.
    Amikor ez történt, akkor felkerült mind Pityu, mind Hendrich a pbbans és a punksbusted listájára.
    Pityu írt ezügyben levelet, aminek következtében le is vették az Ő nevét a punksbusted litájáról, Hendrich sajnos nem is foglalkozott ezzel a dologgal.
    Bár ha tudta volna előre, ilyen hiéna a magyar BF2142 társadalom, akkor biztosan megtette volna.
    A Pbbans semmit nem reagált a levelekre. Gondoljátok, ha valóban aimbotot használnának, akkor levették volna a listáról? Kétlem. :)
    Kb. egy éve Sagem is szólt (hangsúlyozom szólt!!! , nem beírt és mocskolódott), hogy mit lát a banlistákban.
    Ő vette a fáradtságot és megkérdezete, hogy ez valós e, avagy csak valami tévedés.
    Tehát kiváncsi volt, hogy mi is történhetett, nem pedig egyből nekiesett a másiknak és az összes létező fórumra beírt, hogy megalázzon valakit.
    Mint ahogyan azt most Ti tettétek. Ez igen szomorú tény, hogy ilyenek vagyunk egymással szemben...akire valamit mondanak, az egyből bűnös?
    Ugyan már emberek, szálljatok már kicsit magatokba és gondolkozzatok el....
    Hendrichet nem bántani szeretném azzal amit most írok, mert jó barátom a való életben is, nem csak a játékban.
    De feltételezitek, hogy egy olyan ember, aki egy fórumba (*818* fórumába) nem tud bejelntkezni, a gépet is épphogycsak be tudja kapcsolni és elindítani a játékot, tudna kezelni egy Hack programot?
    Ti sem gondolhatjátok komolyan...és ezt most tényleg nem bántásképp mondtam rád Feri, de ezt mind tudjuk.
    Természetesen egyik klánnak sem lenne dicsóség, ha kiderülne, hogy az egyik tagjuk tisztességtelenül szerez előnyt a többiekkel szemben.
    Volt már erre példa a magyar közösségbe, aminek okán ki is lett téve az a bizonyos ember az egyik magyar klánból. Ami azt gondolom természetes is...
    érdekes módon ekkor nem lett nagy dobra verve és nem lett megalázva az az ember...szép csendben el lett intézve a dolog...ami azt hiszem normális is...
    Akkor most a Hendrich esetében miért kell ezt csinálni? Főleg, hogy nem is vétkes...és két évig miért nem vette észre senki? Érdekes...
    Hogy Ő az első helyezett magyar? Természetesen az, hiszen sztem a második helyezettnél is legalább kétszer, ha nem héromszor annyi időt játszott...
    Erre még nem gondoltál Ribizke? Kiváncsi lennék, hogy ha Te öltél volna annyi időt a játékba, mint Ő, akkor Te hanyadik helyezett lennél....
    Szóval, mielőtt mocskolódtok és ítélkeztek, ezeken a dolgokon kéne elgondolkodni...
    És hogy miért Én írom ezt a levelet és miért nem hendrich? Több okból is...
    Hendrich barátom nagyon jó szívű, talán a legjobb ember, akit eddigi életem során ismertem, hozzáteszem egyenes is...viszont van egy nagy hibája, hogy igen hirtelen haragú...
    Előbb üt, aztán kérdez. :) Ez az egyik ok, a másik pedig, hogy Én vagyok a PTD vezetője, amiben Ő játszik. Ezért azt gondolom, hogy ha az egyik emberemet jogtalan sérelem éri, akkor jogomban áll megvédeni Őt.
    Ezt szerettem volna csak elmondani...részemről lezártnak tekintem a témát....
    Kiváncsi lennék, Ti hogyan viselkednétek egy hasonló, alaptalan vád alkalmával....ebbe gondoljatok csak bele.....

Üdvözlet minden magyar BF2142 játékosnak és további fragekben gazdag játékot kívánok nektek!

Liquivent [PTD_HU leader]
  • Alien69
    Nem kell ehhez privi, a neten könnyű utána nézni! De, a legegyszerűbb, és legtutibb, a legtöbb pontot adó (minimum 5x pont) cheats az az, hogy amikor belépsz a játékba, keresel egy szervert, ahol relative kevesen vannak, de már beindúlt a szerver. Ez kb 6-8 ember. Itt, miután betöltött a pálya, és beléptél az első zászlóhoz, vagy, ha titános, akkor a titánra (ez fontos, mindenképpen a legelső bázisra lépj be), itt menj, és bújj el, akár egy hordó mögé, vagy mittomén, keress olyan helyet. Titánon pl a két oldalt lévő "kilövők közti árokba érdemes lemenni. Itt hasalj le, és:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nyomd be az Alt billentyűt, majd közben az F4-t, tehát egyszerre, de alöbb az Alt-ot

A szöveget jelöld ki, úgy látod, CSAK TE! Mert Neked szánom, és speciel CSAK Neked szól! Remélem, tudtam segíteni!
    Használd egészseggel!