16212
Battlefield 2142
-
hentes77 #14291 hali mindenki,irok pár sort pedig én nemnagyon szoktam irogatni,vajon gusztustalan amit csinálok?mert kihasználom a kiválasztott kaszt általi lehetőségeket,akkor mondhatnám hogy a medicnél a rakétázás is gusztustalan:)én kezdetek ota sniper vagyok,és élvezem a játék minden percét,persze a sok idő alatt láttam érdekes dolgokat meg látok ischeaterezésről meg az a véleményem sajnos elrontják a többiek kikapcsolodását,dehát ha nekik a győzelem a fontos?legyen, pedig a játék nem erről szól szerintem ui:hentelés folytatódik:D -
tomonor #14290 nem csinálom, azt sem tudom hogy kell. Csak mondtam. -
AdambanHun #14289 -
tomonor #14288 nos öö van az a berlini bemegyek az épület belsejébe, és lámulok mindenkit... -
Szoki333 #14287 Amúgy milyen glitchek vannak 1.5-ben? van már olyan aki talált? csakmert én nagyon keresem őket :D -
zeoos #14286 Talan ilyesmirol szol az az osregi vicc, amikor a parasztnak doglodik a lova ... szentpeter megsajnalja szegeny hosunk es azt mondja neki: "latom nagy a fajdalmad paraszt ... dolgos/derekas ember voltal egesz eletedben ... most kivanhatsz egyet, amit nyomban teljesitek"
Erre a paraszt: "dogoljon meg a szomszed lova is"
-
tomonor #14285 Ez egy egyszerű felfogás. Ha nekem rossz napom van, akkor legyen másoknak is. -
frenkibende #14284 kötve a sok a gyökér témára...tegnap az agyamra ment több gyökér is...3* késelt le egymás után a balfék csapattársam, pedig a saját titánunkon a védőpajzs alatt állva commanderként nyomtam....másik a Tampán a bázison azzal szórakoztatta magát, hogy a tarnszportra megvárta még felszállunk , majd felemelkedés után katapultált, mi meg haltunk sorra, de ha ez nem jött be neki, akkor a fejünkre ejtette a gépet ugyan ott...ráadásul brigader general rangban so nem is kezdő... -
zeoos #14283 Jajj ha en is panaszkodnek, hogy hanyszor esett szarul egy-egy homlokonloves, hanyszor maradtam alul az osszecsapasokban De engem ez nem erdekel Cheater, jo passzban van, vagy csak en vagyok a full bena ... nem hagyom a kedvem elvenni.
Hentes gusztustalan? De nem am! Sokszor jatszunk vallvetve, vagy eppen ellenfelkent es jokat rohogok, amikor elkezdi osztani az RDX-el spekelt zeller alldast. Nem csal, nem gusztustalan .... egyszeruen ugyes!
Ma az egyikunket, holnap a masikat kezdik ki bizonyos forumokon es ez itt a problema. Mar eleg regen megy a jatek. Igazi jatekosok csapatokba/klanokba tomorultek. A kulonbozo klanok is ismerik egymast, akar meg ossze is jarnak nehanapjan ... nem kellene ezeket a dolgokat "hazon belul" elintezni, kulturalt ember modjara?
Amugy csak mellekesen jegyeznem meg (EA-rol szabadon):
-biztos mindenkivel elofordult mar, hogy a jatekba bekerulve alaprangot kapott es ezekben a menetekben megszaladtak kicsit a pontok es kituntetesek
-volt ido amikor a kiegeszito jatekokban lehetett gyorsabban elorejutni a rangletran
-mai napig zeoos neven szerepelek a buddy listakban, pedig a kezdetektol fogva hooopla vagyok, a zeoos nevet csak a bf2-ben hasznaltam
(a teljesseg igenye nelkul ez csak par dolog, ami azert minositi az EA gondossagat)
-
TweaX #14282 hmm...kisss, a leghasznosabb tanács...ha lősz valamire és találatot jelez a célkeresztednél...akkor sebez valamit amit csinálsz, ennyi
a csalás dolgon meg mi a meglepő? minden nap több embert bannol a pb mint gondolnád, sok a nyomi ember, ez alól ez a játék sem kivétel...ezvan, hozzá kell szokni
még a többieknek mondom...nem az EA-t kell szidni azért mert a bf community fele nyomorék és minden bug lehetőségét kihasználja, persze az EA adta ki a játékot, de a sok gyökér is kell hozzá, a játékost aki meg minél több bugot használ ki azt isteníteni kell...hoogyne -
AdambanHun #14281 -
#14280 Mi az, jégmezőkön Hentes azisten? :) Biztos keményen nyomja ha ilyeneket írtok róla. :)) Általában én is a tápláléklánc aljára kerülök, ha király akarok lenni nyomok egy off partit, de most hogy belekóstoltam a jóba már nem olyan az íze.
Köszönöm a tippeket ellenségészlelés ügyben. Néha jó kis cuccokat tudok zsákmányolni néhány másodpercig élvezem is amíg le nem szednek. Volt hogy azt hittem havert vadásztam le akkor gyorsan odarohantam feltámasztani még szerencse hogy az ellent nem lehet :) Nem úgy a half life2-ben amikor egészségügyi csomagot vágtam a nagy hajrában az ellenhez :)))
Visszaolvastam néhány hozzászólást, megdöbbentő ez a csalás história. Mi haszna lehet a csalásnak? Ez nem csak egy játék? Szerintem az, és nem kéne egymást anyázni mert a végén még valaki a valóéletben is megpróbál játszani az pedig nem lenne bölcs dolog. A valóvilágban csak veszteni lehet egy ilyen rossz döntés után és nincs győztes!
Ha a kocsi géppuskáját használom egy gunship ellen ér valamit? (Néha csak a hecc kedvéért kézifegyverrel is meg szoktam sorozni ha elhúz a fejem felett, gondolom jókat röhög a pilóta ahogy visszafordul elintézni). Mert offban mintha ez is számitott volna, de online még ha Apc-vel soroztam is nem sikerült leszednem, fogy ilyenkor a páncélja valamennyit vagy a jó pilóta amúgy is javítókészlettel repül hogy ennyire bírja a páncél az olmot? -
TweaX #14279 te jó ég...ki a nagyobb rdx pro versenyt rendeztetek?...azigen...
(a Gyuree nick már foglalt volt...) -
#14278 Ne bátsátok RDX mesteremet, én is tőle tanultam jól is jött a K@cs@g N@M-osok ellen. -
#14277 Az a baj, hogy kihasználja a demo pakkot. Persze más is, de pl én nem tudom. Egyszerűen, mire átváltok a detonátorra, addigra már hatszor lekéseltek, közben 10x körbe rohangáltak. :-D
Ami a zellert illeti, anno azért kb 1:1 arányt játszottam vele szemben. persze nem mindig, volt, amikor én voltam rosszabb passzban, akkor lazán alázott. De, néha-néha felvettem a kesztyűt. Csak, mióta rossz a gépem, és nem gyakoroltam eleget, azóta még a repkedés se úgy megy. -
#14276 Amit Hentes csinál az gusztustalan.
De azt nagyon jól csinálja
-
#14275 Az tény, hogy Hentes ellen elég nehéz nyugodtan játszani. El kellene tiltani egy időre a Zeller-től, az RDX-től, meg az APM-től -
#14274 Tudod, könnyebb ezt írni, mint beismerni, hogy béna vagyok! Olyat nem nagyon fogsz olvasni, hogy "bakker, de bénaláma vagyok, hogy még Te is szarrá lősz"! :-D Tegnap pl véletlenűl felléptem a skacokhoz (me ugye végül is HTW-s voltam), és inflanty pályákon rendszeresen utcsó voltam. Igaz, néha össze jött pár kill sorozatban, de nem nekem való a rohangálás. Ráadásul, Hentes a másik oldalra kerűlt, és aprított rendessen (engem is), írhattam volna, hogy Ő is csíter, de miért tennék ilyen hülyeséget? Azért, mert BÉNA vagyok??? Mondjuk, párszor azért én is megfektettem, de ez volt a ritkább, és csak mázlim volt.
Az biztos, hogy csíterezni a legkönnyebb! -
spacecrony #14273 Ja!
Ma játszogattam egy kicsit a PTD szerveren ( mert néha szoktam én is) és egyszer csak mit látok:
agyas007 : space te cheatels ?
Azért olyan jól nem ment, hogy annak tűnjön.
-
RoboGoD #14272 Jah, Hendrich tényleg csaló, ma is odadobtam egy gránátot és direkt belemászott és meghalt. Útálom az ilyeneket. Mellesleg ma az egyik klántársammal rendszeresen körbe lőttük egymást, ha nem játszanánk sokat együtt, akkor csíterezhettünk volna egyfolytában. Kicsit szar a játék. A másik fegyóval meg mindenki egyből leszedett. Gyakran történnek érdekes dolgok ebben a játékban. Szerintem a hálózat terheltségétől is függ, hogy a hitbox odaér-e az ellenséges katona testéhez, amikor közelről fejbe lövöm a sotival. Ma rendre lemaradt. -
#14271 hagyd a francba Tomi ezt a kis névtelen senkit...csak provokálni próbál....szóra sem érdemes. :) -
#14270 Nem értem,mit nem lehet érteni azon, hogy be kéne fejezni ezt a dolgot.
Szerintem ne erőltesd, ez csak egy kérés, más is megtette, próbálj eleget tenni neki.
Ha már az összes PTD-st, emlegeted, akkor majd jelezd nekem külön, hogy mikor és hol beszéltünk,mert én nem emlékszem.
Ha abba hagytad a játékot, nem baj. Ha meg ilyenért az se.
Nagyon nem tudod miről beszélsz, én tényleg kérlek, nem kell a feszültséget növelni. Zárjuk le pont. Vagy akinek szánod, old meg privát.
Köszi -
#14269 Azért gondolom, nem ilyen esetekre kíváncsi! :D Biztos Te is voltál úgy, hogy rohantál egy sarok felé, és szembe fordult valaki. Namármost, egy olyan szerveren, akol a friendly fire ki van kapcsolva no para, max a lőszer fogyott. De ott, ahol a csapattárs sérülését, illetve halálát büntetik, ott koránt se mindegy! Ezt Te is tudod! Ergo, normálisabb tanácsra lenne szükség, szerintem.
© kisss19, amúgy meg lehet különböztetni a két csapat egyenruháját. Egyrészt színárnyalatban az egyik világosabb egy kicsit, másrészt a "formaruha" is kicsit eltérő. Próbálj egy kés/pisztoly szerverre felmenni, ott jobban szembetűnik a különbség. -
hadam72 #14268 Már régen nem játszom csak valamiért felnéztem és gondoltam hozzászólok a dolgokhoz. Hendrich egy mocskos csaló. Emlékszem megmozdulni nem tudott és most arra veri a nyálát, hogy ilyen szarokat használ. Ha már lebuktál vállald be. De még ennyi sincs benned. Érdekes tény az is minden PTD-s mast mond mi tortént. Azt nem értem miért kell masokat is belekeverni? Pl. HTW meg a többi. Pont az ilyen emberek miatt hagytam abba a játékot. Hendrich reagálása megmutatja az igazi jellemét. Én a helyedben elgondolkodnék és nem pedig verném a nyálam, hogy agyonverek minenkit..... -
hadam72 #14267 1 -
tomonor #14266 Vagy mondjuk az oroszok oroszul beszélnek kivéve ha nem állította át a hangokat.
Ha meg titánon kezd, az oroszoknak vörös a titán pajzsa.
De még ha véletlenül a szerver áthelyezi a másik csapatba, akkor is kiírja, illetve nehéz nem rádöbenni... -
#14265 Amelyik felett nincs kek szoveg az ellenseg.
Rengeteg jatekba meg nehezebb megkulonboztetni. -
tomonor #14264 -
#14263 Ádi.. szépet és bodogat..
Ez a fórum mindig feldob ^^ -
#14262 Leginkább nyitott szemmel járunk.... Asszem -
AdambanHun #14261 -
#14260 Sziasztok!
Hogyan lehet minél gyorsabban felismerni az ellenséges katonát?
Ahogy egyik csapatból a másikba kerülök nehezen ismerem fel az ellent, a piros jelölés sokszor későn jelenik meg csak ha már kapom az olmot akkor eszmélek rá hogy nem haver akivel eddig szemeztem, a gunship-ekről nem is beszélve.
Ti, hogy oldjátok meg a problémát?
Nekem is az 1.5 után jöttek meg a szerverek. -
19daN94 #14259 Már igen , meg a punkbustert is.... A deluxe edition-nél csak a 1.50-t kell felrakni , a totalbf-ről töltöttem le a 500 mb-t foglaló patch-t és müdökik -
frenkibende #14258 ...javító "tapaszokat" felraktad? az 1.50 a legfrissebb...alapjáték-1.20-NS-1.40 s végül az 1,50 a felrakási sorrend....minden szerver az 1,50-el megy már -
19daN94 #14257 Hellotok ! Azt szeretném kérdezni hogy , hogy lehet megcsinálni hogy ne legyen üres a szerverlista , mert nekem eredeti van és olvastam a kézikönyvben hogy a router honlapján vmit bekell állítani , azt beállítottam és mégsem müxik.... Kérem segítsetek! -
#14256 hát másold be a játék helyére és ird felül régit :DDDD -
#14255 -
AdambanHun #14254 Ki sem bannoltak. De lagalább végre felpörgött a fórum. A jókívánságokat meg köszönöm. -
frenkibende #14253 figyu...a no dvd-vel nem boldogulok...segítsetek plíz..a létrehozott no dvd könyvtárban lévő bf2141 exe-t akarom indítani (úgy hallottam ezt kell?!), de nem indul. Hibaüzit küld, hogy nem található a bf2voipserver.dll...pedig én látom a könyvtárban. Állati laikus vagyok a IT világban ..aki tud segíteni szájbarágó stílusban tegye legyen szíves.
köszi -
#14252 Akkor itt és most vége a témának! (pont)