Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem küldeni egy fel nem használt CD-keyt?
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
PSN ID: csizmaziakiki
Amúgy ott lehet a hiba, hogy amíg az alapjátékra 1.2-es javításnál kellett felrakni a booster packot, addig a deluxe automatikusan felnyomja 1.4-re (de ezt csak tippelem).
pTD-hU ptdclan.hu
Köszi a segítséget
pTD-hU ptdclan.hu
Bridge at Remagen, Port Bavaria és a legjobb...a Liberation of Liepzig.
Miután aktiválták, akkor nem kell mást tenned, csak csatlakozni ezekre a pályákra és játszanod...
Nem értem mibõl gondolod, hogy ha öt mailt küldesz, abból érteniük kéne, hogy mit is szeretnél...ahelyett, hogy egy értelmes mailben leírnád, hogy mi a gondod és mit is szeretnél elérni.
Gondolom nem egy ember dolgozik ott, akinek tudnia kéne, vagy figyelemmel kéne kísérnie egy -egy felhasználó bánatát...azt sem hiszem, hogy naponta öt mailt kapnak...szóval sztem elég nagy kavalkád lehet ott és öt levélbõ összerakni dolgokat....hátt....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Így még nem írtam le egy levélen belül, csak külön-külön, de sztem érteniük kellett volna, bár most egy új faszi van a ....Dániel helyett.
Ha a játék telepítette a NS-ot azt onnan tudod, hogy látszanak a NS pályák? Nincs más különbség pl bejelentkezésnél, vagy egy felirat amirõl tudom hogy az NS fel van rakva? Miután az EA aktiválta a Ns-t kellett még valamit csinálnod, vagy ment minden magától ?
Bocs a sok kérdésért.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Tisztelt Ea Support Team!
Ügyfélszolgálatos kollégájukkal telefonos beszélgetésre hivatkozva írom a következõ levelet.
Vettem egy Battlefield 2142 Deluxe Edition játékot, amely feltelepítve tökéletesen mûködik az alap pályákkal, viszont a csomag tartalmazza a Northern Strike kiegészítõt is, amelyet sajnos nem tudok használni a játékon belül.
A lemezrõl telepítésre kerültek a NS pályái, a szerverkeresõben azok meg is jelennek, viszont azokra csatlakozni nem lehet, mert azt írja, hogy vegyem meg az EA linken keresztül.
Az EA link-re belépve nem enged letölteni vagy aktiválni NS -t, csak a patcheket, amit enged, sima 1.50. patch és NS 1.50. patch. Mindkettõt letöltve ugyanaz jön le, semmi különbség a kettõ között.
A EA oldalon belépve a profilba lehetõség van beírni a serial -t, de azt írja, hogy system error, vagy azt, hogy ez a sorozatszám már használatban van.
A lemez vadonat új, így más elviekben nem használhatta.
Azt szeretném kérni, hogy aktiválják nekem a Northern Strike -ot a BF2142 Deluxe edition lemezemhez.
Az EA felhasználói fiókom adatai:
mail: xxx@xxx (ide írd be a mail címed amivel regisztráltál)
screen name: xxxxx (ide írd be az account neved)
account login name: xxxx (ide írd be az account neved)
jelszó: xxxxx (ide írd be a jelszavad)
A játékhoz tartozó szériaszám: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (ide írd be a serial -od)
Amennyiben bármilyen fejlemény van, kérnék egy emailes értesítést.
Köszönettel:
aláírás
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
beszólsz meghalsz
Éppen most értem végére a fórum olvasásának, és csak az utolsó oldalon láttam hogy Neked is hasolnló problémád volt. Hogyan sikerült megoldani?
Megvettem 3 hete a nyûves BF2142 deluxe edition-t, de regisztrálásnál kiírta, hogy ez a CD kulcs már regisztrálva van. Az összes szerver kivágott PRIOR KICK/Ban Felirattal, a download managerrel nem tudtam letölteni a NS kieget. Erre írtam 5 levelet az EA.nak. Most már elértem hogy a játékot aktiválták, alappal tudok játszani, de nem értik meg hogy a NS-ot nem tudom letölteni, mert az én accountomhoz nem az a reg kód tartozik. Mindig azt írják hogy a maga játéka már regisztrálva van. Hogyan értessem meg velük, hogy tudom hogy regisztrálva van más által, de az én accountomhoz nem az a CD key t
artozik, ezért nem tudom letölteni a kieg-et??
Download managerrel kiírja hogy ehhez a Cd kulcshoz nem tartozik letölthetõ tartalom, EA terméktámogatásnál bejelentkezve nincs olyan fül hogy download infó. SEGÍTSÉG !!
amen
Próbáld ki az EZEN AZ OLDALON található segítségeket.
Biztos nem a konfigoddal van a baj.
Továbbá csak nem bosszant a csalók egyre bõvülõ tábora, akik a valóságban tök lámák de egy kis "háttértámogatással" még õk is tudnak eredményt produkálni?
TELJESEN IGAZAD VAN!
A kezdõk majd felnõnek a feladathoz szerintem (sajnos addig kicsit romlik a játékélmény ... de mindenki így kezdte)
A csalók pedig szerintem egy idõ múlva le fognak koccolni mert nem hiszem, hogy nem döbbennének rá, hogy a vélt eredményeik mögött nincsen semmi valós tartalom (lehetõség szerint ki kell szavazni õket a játékból ... persze tényleg rohadjanak meg!)
és töltötem le hozá pb és igy is le dob amikor le dobb akkor azt irja punkbuster de rá raktam a játékokra ha valaki tud segiteni akkor azt nagyon meg köszöném<#mf1>#mf1><#violent>#violent>
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
GYEREKEK: 18 év alatt ezt a játékot vigyétek vissza a boltba és cseréljétek be valami más lövöldözõsre, mert ez nem az! Ez csak lövöldözõsnek látszik, de valójában olyan mint a sakk + foci eggyütt. Tök uncsi!
a válaszokat élõre is thx rem állat gém 😛

inaktív :C cu@bf3
"A válasz egyértelmûen NEM! Ez a DLC (letölthetõ tartalom) lesz a teszt, hogy a Frostbite engine hogyan muzsikál a PC-s rendszereken. És azért választottak 3 régebbi pályát, hogy ez emberek lássák mennyit fejlõdött a BF sorozat a kezdetek (Bf1942) óta. Az áráról még nincs infó, egyelõre annyit tudok hogy 99% hogy Steam rendszeren keresztül elérhetõ lesz. Ha fizetni is kell érte, akkor nagyon minimális összeget (kb. 10USD), de az is lehet hogy ingyenessé teszik cserébe viszont a bejelentkezésnél pár reklámot el kell majd viselnünk. Remélem ez kicsit nyugtatólag hat rátok és örömmel fogtok az 1943-mal játszani, mert a tesztelõk is nagyon jó véleménnyel vannak róla. "
Jellemzõk:
- WW2
- csak conquest,
- Head-on Assault játékmód (2 uncappable bases),
- max. 12 vs 12,
- no unlocks,
- szokásos karakterosztályok,
- rombolható környezet,
- jármûvek: tankok, páncélosok, csapatszállító jármûvek, hajók, vadászrepülõk, bombázók + telepített ágyúk,
- 3 pálya, köztük Wake Island.
Fejlesztõi kommentek
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
link