Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
2 ezer forintod nincsen rá de ps3ad van? nah takarodj innen!

kikix12
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy fel nem használt CD-keyt?
Elõre is köszi.<#worship>

PSN ID: csizmaziakiki

Ja-ja! A NorthernSrike nem lett valami közkedvelt (néha felmegy az ember fia kicsit körülnézni, de csak ennyi az érdeklõdés iránta).
Amúgy ott lehet a hiba, hogy amíg az alapjátékra 1.2-es javításnál kellett felrakni a booster packot, addig a deluxe automatikusan felnyomja 1.4-re (de ezt csak tippelem).
papo21
nem tudom mit takar az a delux de szerintem az alap böven elég nincs sok ns-szerver ugy sem de ha egyik se megy az gázzzz

pTD-hU ptdclan.hu

Az alapjátékkal 2 hónapja játszom, utána vettem meg a Del editiont, az nem mûködött, se az alap, se a kieg. Természetesen a Dáneilnek elregéltem mi a problémám, de mire válaszolt volna átszerezés miatt más lett helyette. Az új emberkének telefonon elmondtam mindent, Õ azt válaszolta küldjem el a Cd kulcsot oszt csókolom.Nem tudtam hogy a Del editiont tartalmazza alapból a kieget, azt hittem, ugyanazzal a Cd kulcscsal kell letölteni, ezért nem irtam le így. Az EA is állandóan azt írta, regisztrálva vagyok, le lehet tölteni a kieget- miközben nem lehet. Utána már csak az értetlenkedésük miatt írtam meg külön - külön, hogy mindig mi a jelenlegi problémám.
Köszi a segítséget
papo21
meg amugy semmi értelme az egésznek mert ha jo lessz neki akkor se fog 2körnél többet jáccani vele vagyis nem volt értelme szenvedni....

pTD-hU ptdclan.hu

liquivent
nincs semmi különbség, csak amikor a szerverböngészõben beállítod, hogy Assault Lines módban szeretnél játszani, akkor megjelenik a három NS pálya.
Bridge at Remagen, Port Bavaria és a legjobb...a Liberation of Liepzig.
Miután aktiválták, akkor nem kell mást tenned, csak csatlakozni ezekre a pályákra és játszanod...
Nem értem mibõl gondolod, hogy ha öt mailt küldesz, abból érteniük kéne, hogy mit is szeretnél...ahelyett, hogy egy értelmes mailben leírnád, hogy mi a gondod és mit is szeretnél elérni.
Gondolom nem egy ember dolgozik ott, akinek tudnia kéne, vagy figyelemmel kéne kísérnie egy -egy felhasználó bánatát...azt sem hiszem, hogy naponta öt mailt kapnak...szóval sztem elég nagy kavalkád lehet ott és öt levélbõ összerakni dolgokat....hátt....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Egészségünkre ! <#pias>
Carloska
piálási technikát kell it csak fejleszteni ha iszol minden jobb lesz a net is😄

Köszi
Így még nem írtam le egy levélen belül, csak külön-külön, de sztem érteniük kellett volna, bár most egy új faszi van a ....Dániel helyett.
Ha a játék telepítette a NS-ot azt onnan tudod, hogy látszanak a NS pályák? Nincs más különbség pl bejelentkezésnél, vagy egy felirat amirõl tudom hogy az NS fel van rakva? Miután az EA aktiválta a Ns-t kellett még valamit csinálnod, vagy ment minden magától ?
Bocs a sok kérdésért.
Nekem meg a netet kéne.<#falbav>
Supportot fejleszd.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

liquivent
Én ezt küldtem nekik a [email protected] email címre, ha ugyanezt megírod nekik a saját adataiddal, akkor megértik majd, mit is akarsz, nekem így sikerült....

Tisztelt Ea Support Team!

Ügyfélszolgálatos kollégájukkal telefonos beszélgetésre hivatkozva írom a következõ levelet.
Vettem egy Battlefield 2142 Deluxe Edition játékot, amely feltelepítve tökéletesen mûködik az alap pályákkal, viszont a csomag tartalmazza a Northern Strike kiegészítõt is, amelyet sajnos nem tudok használni a játékon belül.
A lemezrõl telepítésre kerültek a NS pályái, a szerverkeresõben azok meg is jelennek, viszont azokra csatlakozni nem lehet, mert azt írja, hogy vegyem meg az EA linken keresztül.
Az EA link-re belépve nem enged letölteni vagy aktiválni NS -t, csak a patcheket, amit enged, sima 1.50. patch és NS 1.50. patch. Mindkettõt letöltve ugyanaz jön le, semmi különbség a kettõ között.
A EA oldalon belépve a profilba lehetõség van beírni a serial -t, de azt írja, hogy system error, vagy azt, hogy ez a sorozatszám már használatban van.
A lemez vadonat új, így más elviekben nem használhatta.
Azt szeretném kérni, hogy aktiválják nekem a Northern Strike -ot a BF2142 Deluxe edition lemezemhez.
Az EA felhasználói fiókom adatai:
mail: xxx@xxx (ide írd be a mail címed amivel regisztráltál)
screen name: xxxxx (ide írd be az account neved)
account login name: xxxx (ide írd be az account neved)
jelszó: xxxxx (ide írd be a jelszavad)
A játékhoz tartozó szériaszám: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (ide írd be a serial -od)

Amennyiben bármilyen fejlemény van, kérnék egy emailes értesítést.

Köszönettel:

aláírás

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

assault kaszt után melyiket lenne érdemas unlockolni van 8 amit nem választottam ki csak nem tudom melyik legyen a következõ?

beszólsz meghalsz

Szia Liquivent !
Éppen most értem végére a fórum olvasásának, és csak az utolsó oldalon láttam hogy Neked is hasolnló problémád volt. Hogyan sikerült megoldani?
Ezt nem hiszem el !
Megvettem 3 hete a nyûves BF2142 deluxe edition-t, de regisztrálásnál kiírta, hogy ez a CD kulcs már regisztrálva van. Az összes szerver kivágott PRIOR KICK/Ban Felirattal, a download managerrel nem tudtam letölteni a NS kieget. Erre írtam 5 levelet az EA.nak. Most már elértem hogy a játékot aktiválták, alappal tudok játszani, de nem értik meg hogy a NS-ot nem tudom letölteni, mert az én accountomhoz nem az a reg kód tartozik. Mindig azt írják hogy a maga játéka már regisztrálva van. Hogyan értessem meg velük, hogy tudom hogy regisztrálva van más által, de az én accountomhoz nem az a CD key t
artozik, ezért nem tudom letölteni a kieg-et??
Download managerrel kiírja hogy ehhez a Cd kulcshoz nem tartozik letölthetõ tartalom, EA terméktámogatásnál bejelentkezve nincs olyan fül hogy download infó. SEGÍTSÉG !!
Alien69
Ja, és már frissitette nekem a listát, már engem is bepakolt a gunshippes leaderbe. Köszönöm EA gémsz:<#law>

Alien69
A csíterek újra termelõdnek ám! :-) Annyi, hogy esetleg fogy a létszámuk, mert mondjuk jön egy újabb játék, mint pl CoD4-5, és át mennek oda, kicsit ott is idegesíteni a lámákat, akik keményen "dolgoznak" a pontokért. <#shakehead> De, ami szerintem fontos, hogy én NEM találkoztam még csíterrel a levegõben (azaz gunshippes csíterrel nem). Ugyanis oda NEM kell!!! <#alien> Oda kell egy kis tudás, sok-sok szerencse, és még több kedves emberke, aki segít mondjuk a jelölgetésekkel. Más nem kell. Láttam mondjuk olyan csíter "filmet", ahol ugye megváltoznak a színek, tér érzékelés. Egyszerûen nagyon nehéz ezt kiszûrni ha repkedsz, másrészt, ha nem tudsz lelõni egy gyalogost, vagy nem tudod elgázolni, akkor elég magasba felszálni, és rádobni egy TV-t, oszt csá! <#alien2><#vigyor1> Eddig az összes tank kifeküdt egy sorozat rakettátol, walkerek dõltek romba két jó sorozattól, és akire ráraktam a gépet, eddig eltemetõdött. <#idiota>
amen

Elképzelhetõ, hogy rossz klienst használsz. Nem olyan régen a punkbuster picit megváltozott.
Próbáld ki az EZEN AZ OLDALON található segítségeket.
Biztos nem a konfigoddal van a baj.
Nagymedve! Én például a Battlefield 2-höz használt Punkbuster.exe-t alkalmaztam, amit úgyan úgy bemásoltam a játék pb könyvtárába és ott futtattam. Megpróbálhatod te is.
Tudom, hogy csak ranked szervereken készül statisztika, ilyeneken is játszok, de még mindíg semmi eredmény. Nulla játékidõ, semmi rang! Egyébként, meg úgy szaggat a játék mint a háborodás. 2 Gb RAM, GeForce 9500 GT, AMD Athlon 64 X2 Dual 4800+ a konfigurációm. Mi kell ehhez, erõmû? Mostanában meg 10 perc után már ki is dobál. Próbáltam felrakni új drivert, de semmi javulás. Szerintetek, ezekre mi a megoldás? A Battlefield 2-vel nem voltak ilyen gondjaim, és az se sokkal rosszabb grafikailag. Viszont ott is megállt a statisztikai csík már egy jó ideje.
F1rstK1ng
legenda

inaktív :C cu@bf3

Csak nem idegesít a sok-sok magányos farkas, akik még nem jöttek rá, hogy csapatalapú játékról van szó és jobb híjján a saját csapattársba lõnek a játék hevében?
Továbbá csak nem bosszant a csalók egyre bõvülõ tábora, akik a valóságban tök lámák de egy kis "háttértámogatással" még õk is tudnak eredményt produkálni?
TELJESEN IGAZAD VAN!
A kezdõk majd felnõnek a feladathoz szerintem (sajnos addig kicsit romlik a játékélmény ... de mindenki így kezdte)
A csalók pedig szerintem egy idõ múlva le fognak koccolni mert nem hiszem, hogy nem döbbennének rá, hogy a vélt eredményeik mögött nincsen semmi valós tartalom (lehetõség szerint ki kell szavazni õket a játékból ... persze tényleg rohadjanak meg!)
helosztok kéne nekem egy kis segitség fel raktam a bf2142
és töltötem le hozá pb és igy is le dob amikor le dobb akkor azt irja punkbuster de rá raktam a játékokra ha valaki tud segiteni akkor azt nagyon meg köszöném<#mf1><#violent>
F1rstK1ng
(= ádi

Mit röhögsz? Most vettétek órán a konstanst?

F1rstK1ng
haha xd loool

Asszem öregszem... <#wilting>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Hát egy jó játékot sosem lenne szabad 10000Ft alatt árulni... Így már a játék is kezd néha olyan lenni mint ez a fórum lesz, ha sokan megtalálják. (A köcsög csíter ruszkikról nem is beszélve...)
GYEREKEK: 18 év alatt ezt a játékot vigyétek vissza a boltba és cseréljétek be valami más lövöldözõsre, mert ez nem az! Ez csak lövöldözõsnek látszik, de valójában olyan mint a sakk + foci eggyütt. Tök uncsi!

Azért azt hozzátenném RaveUp-nak, hogy csak a RANKED szervereken készül statisztika (ha jól tudom)
hali hali mindenkinek lenne egy olyan kérdésem hogy én most elsõnek nyúltam bf2142 és nem tudok dolgokat pl ami az elején bejön oda hol kell reggelni a másik meg hogy mien Patch is kell.
a válaszokat élõre is thx rem állat gém 😛
ansell
hh kedvéért: konstansan=állandóan

aktív^^ cu@dsnk

ansell
mit össze nem ittam
most mintha konstansan emp-znének...:S

aktív^^ cu@dsnk

Carloska
és több mint 1 éve

Carloska
nem egyikse az lépegetõ voltt rajta csak meg a bf 2143 felirat de sztem azt kivették gyorsan 😄😄

hungary27
én leszedtem ezt a játékot és regisztrálni kell vagy mi mit tegyek hova? hogy? irjatok plz sry az off ért
Hát, ha ezek a képek mostanában jelentek volna meg, reménykedhetnénk, hogy egy jó játékkal rukkol elõ az EA. Kár érte.

H2
....vagy

hTW|&#174;

liquivent
ezekre gondolsz?

Carloska
átnyáláztam az egész topikot és nem találtam meg a bf2143as képet ami a berlin pályán voltt fent plakátként! kár mert mikor kiraktam régen senki nem vette észre 😞

F1rstK1ng
http://battlefield.clanwar.hu/index.php/component/content/article/42-hirek/430-battlefield-3-es-mas

A Battlefield 1943 lenne az új BF3?

"A válasz egyértelmûen NEM! Ez a DLC (letölthetõ tartalom) lesz a teszt, hogy a Frostbite engine hogyan muzsikál a PC-s rendszereken. És azért választottak 3 régebbi pályát, hogy ez emberek lássák mennyit fejlõdött a BF sorozat a kezdetek (Bf1942) óta. Az áráról még nincs infó, egyelõre annyit tudok hogy 99% hogy Steam rendszeren keresztül elérhetõ lesz. Ha fizetni is kell érte, akkor nagyon minimális összeget (kb. 10USD), de az is lehet hogy ingyenessé teszik cserébe viszont a bejelentkezésnél pár reklámot el kell majd viselnünk. Remélem ez kicsit nyugtatólag hat rátok és örömmel fogtok az 1943-mal játszani, mert a tesztelõk is nagyon jó véleménnyel vannak róla. "

Jellemzõk:
- WW2
- csak conquest,
- Head-on Assault játékmód (2 uncappable bases),
- max. 12 vs 12,
- no unlocks,
- szokásos karakterosztályok,
- rombolható környezet,
- jármûvek: tankok, páncélosok, csapatszállító jármûvek, hajók, vadászrepülõk, bombázók + telepített ágyúk,
- 3 pálya, köztük Wake Island.

Fejlesztõi kommentek

uHs Gerzson
Bad Company 2 is jön Pc-re 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erre kiváncsi lennék, belinkelnéd újra?

Carloska
volt már a játékban egy bf2143 as plakát régen beis raktam ide a képemet

Nem baj az.. valakinek jó lesz, vkinek meg nem

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Én úgytudom, hogy csak DOS-ra jön ki. <#wilting>
Alig várom már a BF2143-mat... <#wilting>

Az Electronic Arts sajtónyilatkozatban tette közzé az új Battlefield játékok megjelenésével kapcsolatos információkat. Két játék is érkezik idén a Battlefield franchise égisze alatt. Az egyik a Battlefiled: Bad Company 2, ami valamikor télen jelenik meg, Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamint... PC-re! (Az elsõ részbõl ugyebár jól kihagytak minket.) A másik, a Battlefiled 1943, ami elméletileg már a nyáron megérkezik, PS3-ra, PSN-re, Xbox 360-ra, és PC-re. A Battlefield sorozat legújabb két tagjáról mást nem is nagyon árult el a kiadó. Annyit még tudni lehet, hogy a Bad Company 2-õt a DICE legprofibb next-gen grafikus motorja a Frostbite hajtja, de aztán körülbelül ennyi. A sztori szerint a "B" század újfent harcba száll, havas hegyeken, és árnyas völgyeken keresztül tör elõre, egyelõre ismeretlen célja felé, és aki az utukba áll, azt ledarálják durván. (Ennyit talán önerõbõl is kitaláltunk volna.) Annyit még elárultak, hogy a Battlefield Bad Company 2 leginkább az elsõ rész finomhangolása lesz, természetesen temérdek újítással, de amit az elsõ részben megszerettek az emberek, az minden visszatér, csak egy kicsit szebben, jobban, és több lesz belõle - azaz szebb grafika, jobb pályák, több jármû, még nagyobb rombolás, méginkább csapat orientált játékmenet. Ezzel szemben a Battlefield 1943 a klasszikus Battlefiled játékokra hajaz majd, célja az elsõ részekben megismert stílus és megoldások alkalmazása 2009-es színvonalon. A Battlefield 1943 is a Frostbite motort használja természetesen, és három szigeten tolhatjuk majd a multiplayeres csatákat, úgymint Wake Island, Guadalcanal, és Iwo Jima. Hát, mit is mondhatnánk? Várjuk õket szeretettel. Ezerrel.

link