Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
aszem még 5 helyük van bent aki befér a zártkörü klubba 😄
e-mail: [email protected]
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Ez tuti nem használt. <#vigyor1>#vigyor1>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
tudna nekem vki küldeni egy nem használt cd key-t?
köszönöm!!!<#worship>#worship>
Másrészt, persze, jól néz ki mondjuk egy 30:2-s K/D, nem vitás, csak néha már uncsi. :-))) Anno, amikor abba hagytam kb másfél évig nem is játszottam ezzel. De, már akkor voltak páran, akik tovább fejlõdtek, és lazán átültek a TV-be, elindították (és találtak is), majd vissza ültek, és mentek tovább. Én meg csak mostanába kezdek ilyenekkel "szórakozni". Igaz, régebben is kiültem a gunshippel egy-egy tetõre, ahonnan mondjuk a walkereket lövöldöztem, meg most is megteszem, hogy magasról ereszkedek lefele, és úgy ülök át, de, vannak, akik sokkal kisebb magasságban is lazán megteszik, én meg nézek ki a fejembûl. <#vigyor1>#vigyor1> Van még mit tanulnom.
Mondjuk én bízom benne, hogy a normálisabbika egy kicsit utánaolvas a dolgoknak, figyelik a játékban történteket és elõbb-utóbb felnõnek a feladathoz és nagyon remélem, hogy a tökre baromarcok meg lemorzsolódnak hamar.
Van egy 64-es szerver ahova elöszeretettel járok igaz nemrég onnan is bannoltak mert a clantag-hoz egy csunyát irtam és a zsidokat szidtam😞
Szoval egy ien mapon nagyon sok killt lehetne szerezni de szétbasz néha az ideg ezektöl az ovodásnemtudom kikezek mé nem megy elööbb singlbe jáccani vagy egy 16-os szerverre mér egy 64-esre kell jönni és gyakorlatilag azt se tudja mit kell csinálni nem elég hogy elviszi a gs-t mert azt már leszarom de hogy a játék lényegét nem látják no mind1 lámák voltak lesznek vannak.........
pTD-hU ptdclan.hu
nagymedve132! Az 1.50-es javitás fent van?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Van itt olyan ember, aki nyomta már (mostanság) a Conflict 2142 MoD -ot?
Régebben, talán 1.20 vagy 1.40 patch környékén játszottam vele, de most amikor rá szeretnék csatlakozni egy pályára, kilép a game...
Tud valaki segíteni, jártas ebben vaéaki, mi lehet a baj, vagy mindenki csak a sima alap játékkal tolja?
Köszi a segítséget!
meg kerestem a ea a mapámba azt be léptem a pb be bemásoltam a pb t azt hozá adtam a játékot és nem nagyon indulnak el a szerok<#email>#email><#falbav>#falbav>
vki tudna privátba írni egy nem használt cd key-t?
nagyon köszönöm!<#worship>#worship>
? mer szerintem szar
Ja, megvan, a köcsög is: <#kocsog>#kocsog>
kikix12, NE, ide NE köszönj be, ha megcsináltad, mert RÁD senki se kíváncsi. Akkora seggfejek vagyunk, hogy Te ide NEM férsz be, és ne is akarj. <#banplz>#banplz> Viszont, tudok Neked csak kicsit használt wc papírt küldeni, az is jó Neked, szeintem. Esettleg, próbálkozz homokozóba, ott bizti bevesznek a fiukák. <#hehe>#hehe><#levele>#levele>
mer egy szerüen nem tudok multizni nem megy letöltöm a pb rárakom én nem indul csak azt irja ki hogy punkbuster má nagyon elegem van <#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk><#pardon1>#pardon1>
Teljesen mindegy ,hogy mi a téma... ebben a topicban mindig csak seggfejek maradnak.
Na csá, majd beköszönök ha megcsináltam. 😛
PSN ID: csizmaziakiki