Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raykrepsz
A patch-et errõl az oldalról szedd le: http://ptdclan.hu/
Ugyanis a mi oldalunkról nem megy a hivatkozás <#schmoll2>

Az 1.50-es a legújabb....

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

burjanmate
Ezt a kérdést szerintem te sem gondoltad komolyan. Van benne 1 Contents nevû mappa és 1 Icon nevû fájl. Csak bemásolom a fõkönyvtárba? A játék természetesen eredeti.

TDU nick: HUN_Matt_92

papo21
hallod!
nem is jáccol! akkor mit osztod itt az észt?<#conf>

pTD-hU ptdclan.hu

Vigyázni kell a lámákkal. Ha leállsz velük kekeckedni, lesüllyedsz az õ szintjükre, ott meg a rutinjukkal megvernek...

hendrichharcos
TE eddig is profi voltál - nekem biztos<#worship><#worship>
Carlos !!!! Azért régen nem voltál ilyen "harapós" - gondolom a kor a stressz stb okozta ezt a változást !!!<#nevetes1><#email>

Alien69
Ez qva YO! :-) Kedvet kaptam, hogy felrakjam, kb 2 év kihagyás után. Ha ennyi láma van most, akkor bekötött szemmel is "profinak nevezhetõ" lehetek. <#alien>

Carloska
hallod kezdetek óta itt vagyok csak régen Carlos_Hun nével szóval én mindig is itt leszek 😄

Carloska-Carloska! Biztos nem véletlenül vannak azok a bûntetõpontok a neved mellett. Lehet az ilyen és ehhez hasonló elmés kis beszólások miatt? <#beka3>
Abban legalább biztos vagy, hogy ehhez a játékhoz szedted le a javítást? <#ravasz1>
papo21
jah föleg ha nem lennél itt<#mf2>

pTD-hU ptdclan.hu

Carloska
nagy arc topik lett ez 😄

Carloska
juuuuuuuuuuuuuuuj most kurvára beröhögtem év kérdése megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt próbáltad már, hogy elindítod a file-t?

<#wilting>

burjanmate
Estét! Leszedtem 1 patch-et, t'om, h noob kérdés, de hogy lehet felrakni?

TDU nick: HUN_Matt_92

hendrichharcos
De most ez komoly?? Bakker - akkor van egy eladó bf 2õm !!
Á ezt biztos ti csináltátok - szivattok most ugye ??? Mer azért kinézem belõletek - fõleg Ádám ugye , nagy viccmester !!<#nevetes1><#guluszem1>
Ezt biztos - kreáltátok valahogy , csak reménykedem az igazamba <#falbav><#falbav>.....De aranyos a srác - de csak mert biztos "rokonod" , így nem sérteném meg!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szívatás TUTI

CopyKing92
húú de sokat spammoltam sorry de ez kész XDDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
nagyon spéci katon hogy nem ejti el a tárat a levegöben XDDDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

papo21
jbli

pTD-hU ptdclan.hu

CopyKing92
lol az ellenséges parancsnok meg probált le dobni kocsival de elugrottam haha. XDDDD

CopyKing92
de elöbb ezt a szart szét löjük... XDDD??? ez hülye ez a gyerek XDDD

CopyKing92
befüstözzük ezt a bunkert, XDD

CopyKing92
vágok 1 et egy pillanat. XDDD

CopyKing92
HÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁ MINÕSÉGI PAPÍÍR XDDD MIEN TÁJSZOLÁSOS A GYEREK..... 😄DD

itt kaphatsz

itt is tudsz szerezni

.... egyebekben fordulj máshova !!!!! <#falbav><#falbav><#falbav> esetleg törd fel a malacperselyed <#zavart2> vagy várd meg a gyermeknapot és kunyizz egyet anyucitól <#idiota>
Carloska
Hali, nekem kellene egy cd kulcs amit be lehet regisztrálni, látom vannak itt olyan játékosok akik nem akarnak neten nyomulni, nagyon megköszönném :-)
<#idiota><#eljen><#vigyor2>

Zoli, az elsõ videód se rossz. vhiiii 2

Supersix
Ez HATTALMAS 😄 várjuk a folytatást!

Zoli, a 2142-rõl is csinálhatnál ilyen videót. Ez is jólsikerült, grat.(mi történt a hangoddal😊

tojas1
BESZARÁS-BESZARÁS-BESZARÁS!!

"lebombázzuk durr-durr,repülünk tovább vhiii"

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

raykrepsz
Zoli ez beszarás! A jövõ nemzedéke....

Sagem asszem akar egy videót csinálni kezdõknek. Mit ne tegyél amíg nem ismered a pályát, hogyan ne bassz ki az oldaladon harcolókkal, stb...

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

liquivent
baszki, a térdemet csapkodtam a röhögéstõl....

bár ha jól belegondolok a sok kezdõ -nek kéne csinálni egy ilyet a 2142-bõl is... 😛

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

H2
IstENNN!

vhiiii...

<#worship><#taps>

hTW|&#174;

CopyKing92
hát bele épült a játékodba a vírus.

A TOP kép amit BF2142-es pályafutásom elõtt láttam (jogtisztán volt meg):

Elõször röhögés, majd szomorúság fogott el, amikor megnyomtam a delete file gombot... R.I.P.

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Tudod: "akinek nem inge ..."
Ezek szerint önkritikát gyakoroltál <#ravasz1> ... és ezzel be is fejeztem ezt a fajta beszélgetést. Uncsi!
L OuiSe
Szerintem leírtam érthetõen.

Hogy odaadhassam valakinek aki több hasznát veszi.

A többi része tetszik.

Érthetõ már minden?

Azt már érted hogy másokat esetleg meg az zavar ha lehülyézed õket?

A felelős én vagyok.

Attól meg aztán végképp eldobom az agyam, hogy ha valakinek nem tetszik valami, akkor minek jár fel egy pont azzal foglalkozó topicba? <#falbav>
Ja (!!!) és utólagosan is elnézést a "spontán hülye" véleményezésem miatt ... belátom a "spontán"-része tényleg túlzás volt. <#vigyor2>
Más emberek vagyunk ... én a könyveimet sem viszem antikváriumba csak azért, mert esetleg már többször kiolvastam. Nem is ajándékozom el és csak kivételes esetben adom kölcsön (elfér a polcon ... kvázi van polc, a porhoz meg olyan viszonyom van, hogy néha takarítok).
Fõleg képzavart okoz a "megvan a sorozat többi része" hozzáfûzés!
L OuiSe
Legalább pár unlockot már nem kell megszereznie.

A felelős én vagyok.

L OuiSe
Odaadtam a jelszót is meg a nevet is.
Nem hiszem hogy hülye lennék egyszerüen nem tetszik.
Minek porosodjon a polcon.Megvan a sorozat többi része
is.
A bf2-õt pl nem adnám ki.

A felelős én vagyok.

cf2142
Tegnap kipróbáltam.
Mûködik de csak két szervert találtam.<#email>
papo21
csak nem tudom mit fog kezdeni az ielletö a serialall én a kollégámtol akartam megvenni az öcsémnek mert ö se jácott vele sokat, de nem engedett létrehozni még egy accountot a jelszavát meg nem adta ki az accounthoz ugyhogy nem tudom mit lehet kezzdeni ien serialokakkal egyébként...

pTD-hU ptdclan.hu

<#nevetes1><#nevetes1>Tudtam, h abba kell hagynom az ikariamot, mielõtt rámegy az agyamra <#kuss>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

szerintem csak spontán hülye <#crazya>
mikulás/jó tündér e vagy?