Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis a mi oldalunkról nem megy a hivatkozás <#schmoll2>#schmoll2>
Az 1.50-es a legújabb....
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
TDU nick: HUN_Matt_92
Carlos !!!! Azért régen nem voltál ilyen "harapós" - gondolom a kor a stressz stb okozta ezt a változást !!!<#nevetes1>#nevetes1><#email>#email>
TDU nick: HUN_Matt_92
Á ezt biztos ti csináltátok - szivattok most ugye ??? Mer azért kinézem belõletek - fõleg Ádám ugye , nagy viccmester !!<#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1>
Ezt biztos - kreáltátok valahogy , csak reménykedem az igazamba <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>.....De aranyos a srác - de csak mert biztos "rokonod" , így nem sérteném meg!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szívatás TUTI
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
itt is tudsz szerezni
.... egyebekben fordulj máshova !!!!! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> esetleg törd fel a malacperselyed <#zavart2>#zavart2> vagy várd meg a gyermeknapot és kunyizz egyet anyucitól <#idiota>#idiota>
"lebombázzuk durr-durr,repülünk tovább vhiii"
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Sagem asszem akar egy videót csinálni kezdõknek. Mit ne tegyél amíg nem ismered a pályát, hogyan ne bassz ki az oldaladon harcolókkal, stb...
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
bár ha jól belegondolok a sok kezdõ -nek kéne csinálni egy ilyet a 2142-bõl is... 😛
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
hTW|®
Elõször röhögés, majd szomorúság fogott el, amikor megnyomtam a delete file gombot... R.I.P.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Ezek szerint önkritikát gyakoroltál <#ravasz1>#ravasz1> ... és ezzel be is fejeztem ezt a fajta beszélgetést. Uncsi!
Hogy odaadhassam valakinek aki több hasznát veszi.
A többi része tetszik.
Érthetõ már minden?
Azt már érted hogy másokat esetleg meg az zavar ha lehülyézed õket?
A felelős én vagyok.
Fõleg képzavart okoz a "megvan a sorozat többi része" hozzáfûzés!
Nem hiszem hogy hülye lennék egyszerüen nem tetszik.
Minek porosodjon a polcon.Megvan a sorozat többi része
is.
A bf2-õt pl nem adnám ki.
A felelős én vagyok.
Tegnap kipróbáltam.
Mûködik de csak két szervert találtam.<#email>#email>
pTD-hU ptdclan.hu
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-