Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

liquivent
amikor beindul, ha felmész, akkor segítesz elindítani....mert olyankor megjelenik a populated szerverek között..

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

általában mikor vannak sokan a magyar serveren?

uHs Gerzson
Ez a hibám:

Lekértem az összes nevet és a hozzá tartozó paszt de így sem enged be.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Jelenleg megy a accaunt szerver? Mert engem nem enged be a név/pass beírása után :S

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#taps>
papo21
probálkozzál kitartoan mennie kell nap mint nap jáccunk vele...

pTD-hU ptdclan.hu

<#wilting>

X-firen nem találok..ha tudsz segíts😊 meg ami itt van h Ip:85.236.101.44 es a játék betölt de kilép h megszakadt a kapcsolat:S

liquivent
mi a baj a magyar szerverrel?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

magyar server nem jön be:S

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMD! <#help>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

most töltöm lefele...

papo21
1.5 patch meg vot?

pTD-hU ptdclan.hu

hello! szeretnék játszani a gamevel..de nem tudok:S
csináltam uj accuntot meg minden..de nem talál egy servert sem..vki segítsen már kössz

Engem az zavar egyre inkább, hogy gyanúsan megnõtt azoknak az eseteknek a száma, amikor én csttogtatok össze-vissza a puskámmal, mások meg kapáslövéssel szednek le jó messzirõl. Meg a másik a sarkon kifordulok és meghalok eset. Persze van sok szerencsés eset, velem is megesik, hogy ezért akarnak kickelni. De hát tudjuk a shoti milyen közelrõl. Én elhiszem, hogy van radar, de az nem olyan, hogy megmondja, mikor dugom ki a fejem a sarkon. És ami legjobban zavar ezekben, hogy már a köreinkben is vannak érdekes esetek. (Az esetek szándékosan többes számban.) Na, jó játékot mindenkinek.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Ilyet már a legtöbbünk csinált...késes szerver, pisztolyos szerver, kommander cuccok EMPezése, vmelyik csapattárs segítése h meglegyen vmi badge. Na de nem ponthackelés...3 évig játszik, majd gondol egyet és felszorozza a pontjait 200zal. Semmi értelme....gondolom Kain se jókedvébõl írt be magának még 2 millió pontot. Aztán lehet én vagyok naív....

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

egyszer a késemre akadt ez a Joe gyerek, megjegyeztem a nevét, mert igen ragos helyen ált világviszonylatban...egyzser láttam ponthackelni a srácot ami igen érdekes volt, mert mind a hatuknak, akik a squadban voltak (4-en ua. clan-ból ketten másik clanból) folyamatosan emelkedett a pontjaik száma, de a mögötte lévõ tartalom, értem én a killre, teamwork pontszám stb alig-alig mutatott valamit. Gondoltam ezek tudnak valamit így együtt a squadban, így a köv körben csatlakoztam hozzájuk, de csak 1 percre kb. mert kivágtag élbõl. A kör végére kb 260-280 pontot szedtek össze fejenként.
Ja jártam már így én is.
Elõfordult az is, hogy agy lövést sem adtam le és ezzel a teamkilling-es szöveggel dobtak ki.<#wilting>
Hali!
Kétszer voltam fönn a "GEFAEHRLICHE HUNDE" szerveren. Mindkétszer igen rövid ideig játszhattam, hamar jött a bann: vmilyen "excessív teamkilling"-re utalva / pedig egy csapattársamat sem nyírtam ki. Az ellenfelet annál inkább. A második bann elõtt már vagy 20 killem volt (köztük két harci heli) úgy, hogy én még nem kaptam találatot. Talán túl hatékony voltam...?Járt közületek valaki ezen a szerveren és tapasztalt esetleg hasonlót?
Üdv.: mekkmester <#conf>
Azért érdekes a dolog, mert olyanoknak is hirtelen rengeteg pontja lett, akikrõl nemtudom elképzelni h "ponthackelésbe" kezdtek. Például Joe(Germany)-val (kb a 3. helyen volt) elég sokat játszottam és róla például nemtom elhinni h ilyen csinált volna. 3 év játék után ilyen ökörséggel kockára tegye az egész "munkáját"... Azóta a buddyról is eltûnt...

Alien69
A végén valszeg tényleg csíteltek, me legalább 10x annyi pontjuk lett, mint a következõ emberkéknek. Kb 10 német láma lett "hirtelen" az élen, és érdekes módon, NEM KAIN volt az elsõ. <#guluszem1> Ilyenek vóttak: <#lama>

kBagyula
Megunták. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mi lett a jó öreg csíter német bandával élen KAIN-nal <#wow1><#conf><#taps>http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/Leaderboards.aspx?Lang=us&PID=163938887&SrchName=&Profiles=
<#wilting>
A "Firstrike" mod-nak is van javítása (v1.1 ... INNEN LETÖLTHETÕ) ... talán ott a bibi <#nemtudom>
raykrepsz
Talán FS után újra az 1.50-es patch...
Nem tudom, hogy jó-e, de talán egy próbát megér.

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

papo21
jah télleg bocsi

pTD-hU ptdclan.hu

Szeretném vki segítségét kérni a first strike telepítését illetõleg! Nem boldogulok azzal a szarral 😞. Már 1 csomó* próbáltam fel raki a legújabbat de azonkívül, hogy nem indul el és el qurja a BFet is nem értem el semmit és már ideges vok mert vagy 5 * már újra tettem + agyon vissza patcheltem és kezdek õszülni. Ha telepítem a bf-et rakom a patcheket hogy "mukodjön" 1.20 - 1.25 - NS - 1.40 - 1.50 az sima liba. Megy is de aztán legújabb FS full install és semmi. WTF? Mit kell csinni?? a korábbiak mentek... PLS HELP ME vki mondja + most noob vok vagy nagyon noob nem bírok vele.
Elõre is köcce...
Alien69
De az más. :-) A játékon belül is lehet állítani dolgokat, mely pl azt eredményezheti, hogy gyorsabban fordulsz meg, de pontatlanabb lesz mondjuk a célzás. <#alien2> Természetesen, az érzékenység állítás jó dolog, de pl nekem csak az új egérrel megy. A régi Diamondback-el pl nem ment ez a funkció, a Copperhead-el már müxik. Ráadásul, driverbõl rakható 1ms-re, nem kell a wint meghekkelni hozzá, mint a Diamondback esetében. <#nyes>

Én ezért vettem egy gombbal állítható érzékenységû egeret. Szaladgálni normál mód, nagy felbontás repülni, meg tankozni, és a TV raxihoz kell a kis felbontás. Nekem.

renderer.drawfps 1
nem? egy R kimaradt

😊)))) ... hát ez YOOO ! <#crazya>
papo21
de ha pl konsolba beirod ezt akkor bal felsö sarokba mutatja az fps-ed:rendere.drawFps 1

pTD-hU ptdclan.hu

Alien69
A játék beállításoknál van minden formához külön-külön be lehet állítani az egeret, tehát, külön gyalogos, jármû, és repülõs részek vannak. Nézd meg. :-D

Nem olyan egyszerû a téma, de ... INNEN ... elindulhatsz.
Jó tanulmányozást (pár hónap múlva már érthetsz is hozzá egy keveset) <#nevetes1>

(Szerintem legalább olyan hatásos ha néha kinyitod az ablakot, a friss levegõ csodákat tesz <#crazya>)
Tegnap volt egy srác aki megkérdezett agy másik klántagot, milyen beállításokat eszközölt hogy ilyen gyorsan meg pontosan tud lõni, mire a válasz az volt, ogy vmi renderer értéket állítot 0,8-ra. Sajnos csak fél szemmel olvastam meg késõn vettem észre, de tud vki vmit errõl a beállításról esetleg ez vmi hack progi?
Igen ezekkel amit Hoopla felsorolt én is elég soxor találkoztam, meg egyéb furcsaságokkal. Mivel én állandóan No vehicle módban nyomom, elég idegesítõ a sok csíter, de én sem találnék sok örömet abban ha csak az egér gombját kellene nyomnom mindenféle tudás nélkül. Eddigi tapasztalatom alapján ezek a seggek 2-3 kör után lekopnak a szerverekrõl.
ja, értem...ezek a videok sokmindent megmagyaráznak....arra jók, hogy hamarabb felismerhatõ, ha csíter van a szerveren...mondjuk nem értem, hogyan találják élvezetesnek a játéket "ezek"
Késdobálás alatt nem kell szó szerint venni a dolgot, csak a felfoghatatlan távolságból sikeresen végrehajtott késelésre szokták mondani, ami ugyebár egy fajta csalás.
Másik ilyen csalás, amikor hihetetlen távolságból és helyzetbõl (színte célzás nélkül) kapsz egyetlen golyót a homlokod közepébe.
Persze az sem gyári beállítás, hogy egyes emberek mindig tudják merrõl fogsz jönni ... és még sorolhatnám napestig (minap már klónozódással is találkoztunk a játékban, meg azonnali visszaéledéssel ugyanazon a ponton, ahol egy pillanattal elõtte kinyartad az illetõt ... szóval vannak érdekességek)
YOUTUBE-on millió ilyeneket bemutató videókat nézegethetsz ... ha van hozzá kedved. mondjuk itt is
bazi nagy távolságon mit értesz...suezen a pac bázishoz jobbról esõ siló (nem tudom a számát) környékérõl a mellette lévõ magas podon szívesen camppelõket krylovval még én is sok esetben le tudom szedi, pedig nem mondhatom magam nagy <#violent>nek...késdobálós videó nincs valakinek véletlenül, azt nagyom megnézném<#wow1>

tele van a bugyellárisom a kapáslövéssel és a bazinagy távolságról pontlövõkkel, na meg a késdobálókkal <#falbav> (de aki átlát a falon, az is érdekes)
Gázolás a roadkill, tök mind1 mivel. De az is roadkillnek minõsül, ha mondjuk kilövöd az ellenfél tankját, az ipse még kiugrik belõle, de a jármû robbanása megöli. A static ground-os roadkill csak igy jöhet össze sztem. A podnál szvsz meg minden RKnek számít, hisz tulajképp elgázolod az ellenfelet, ha ráugrasz (de ez csak tipp)

roadkill...segítsetek mit is takar ez a "fogalom"...aminek kereke van meg repõl még csak értem hogyan lehet vele ölni ily módon, de POD-dal és static ground defense-el hogyan? Statomban szerepel,de hogy sikerült fogalmam sincs<#nemtudom>
papo21
http://www.youtube.com/watch?v=e9vrchEUKlA

pTD-hU ptdclan.hu

Soxor az az érzésem, h 2142ben is létezik

Jim Morrison
Ilyen van a Wanted-ban nem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

burjanmate
Amit én töltöttem le a hivatalos oldalról, az egy tömörített archívum volt 1 csomó almappával, ha telepítõ lett volna értelemszerûen nem kérdezõsködtem volna (a játék sem magától ment fel). Hülye nem vagyok - még.
A linkeket pedig köszönöm.

TDU nick: HUN_Matt_92

Figyuzz! Egy javítócsomag felrakásánál nem kell ám valami furfingosságot keresni a dologban ... egyszerûen léptesd tovább a megszokott gombokkal:
ok-yes-next (majd "õ" odamegy a helyére).
Mint már írták elõttem: jelenleg a v1.50-nél tart a játék. Töltsd le, aztán csak nyugtázd a lépéseket. (de ez minden játéknál így megy ... ezért csodálkoztam a kérdéseden)
raykrepsz
Huppsz mégis megy: http://www.818clan.eu/?page_id=5

Bocsi HUNsagem <#banplz>

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu