Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
battlefield bad company 2 pcre is lesz majd azért az se semmi lesz pár bf már csak egy bf3 kéne meg egy bf1943 😄

Carloska
pont most akartam jancsit verni rá <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Vigyázz, azért nehogy leessen. Akinek ezt olvasva erekciója lett, kérem törölje a regisztrációját. Köszönöm.

H2
csak a seggrázás megy...

hTW|&#174;

Nah, akkor mégis tanítanak valamit az egyetemen. Értjük, már mért tüntél el ilyen hosszú idõre. Zoli, tudod ugráltatni a mellizmaidat??

H2
dejóképõvok... ennyi

amúgy LOL ja

hTW|&#174;

papo21
looooollllll

pTD-hU ptdclan.hu

F1rstK1ng
http://sendables.jibjab.com/view/pCI6sumGY4vfW5Gr

HTW-s srácok

inaktív :C cu@bf3

Jim Morrison
Köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

liquivent
1.20-->NS-->1.40-->1.50

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Jim Morrison
UJRA feltettem a bf2142-t. melyik patchet tegyem fel? Mindet?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEm tudsz szerverek közül választani...

Szal Play Now. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

liquivent
Nahh, sikerült, már csak olyan gondom van, hogy egyetlen szerver sem jelenik meg...hogyan tudok csatlakozni?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
HELP ME!!!! HELP ME!!!!
regisztráltam ezt a Battlefield Heroes Beta kulcsot, egyszer ott is volt a PLAYNOW gomb, de felrakott egy kiegészítõt, valami Battlefield-Heroes Updater proggit, akkor újra kellett indítanom a Firefoxot.
Azóta hiába lépek be, sehol nem találom azt a bizonyos PLAYNOW gombot...hogyan tudok játszani is ezzel a szarral? 😊

Carloska
15 $ az semmiség sztem, én havi 40 $ szoktam utalni az unicefnek

liquivent
azt írja, hogy 15$ lesz az ára, ha jól vettem ki...
csak azt nem tudom, hogy mi a fene a június, amit ír????
mert ha jól vettem ki, akkor a megjelenése szeptember.

este én is leszek 11 után, vagy a magyar szerón, vagy ahol a többiek tolják...
de sztem ma elég sokáig fog menni, mert péntek van....

Carloska
nah sztem ezer év után felnézek este magyar servere jó lenne valamikor ha mindenki fent lenne hiányoznak a régi játékok!

Rage47
ki lehet írni õket (legalábbis Steamen)
Carloska
szeptemberben kiderül nagyon remélem lesz dobozos verzió is mert ezek a letöltéses játékok nem nekem van kitalálva havonta gépet rakok újra 😄

Rage47
úgy tudom csak letölteni lehet majd
Carloska
Battlefield 1943 at várom kurvára amint jelenik rohanok is boltba megvenni 😄

H2
Itt meg lehet próbálni kérni béta kulcsot! Amúgy nem kell sokat várni a játéktól, de pár napig elvan vele az ember. Kb 8-10 szint után lesz élvezhetõ a játék. Használni kell a képességeket, küldetéseket csinálni, gyûjteni a VP-t és vásárolgatni!

hTW|&#174;

Carloska
oda adtam liquivent kollegának beta kulcsot mostmár ne írjatok 😄

ja hallottam én is h szar lesz

Carloska
van egy battlefield heroes kulcsom most kaptam aki szeretné írjon pmet

sztem ritka egy ratyi játék lett 😄

Sziasztok! Akinek megvan a NORTHERN STRIKE kiegészítõ, az kérem szépen vegyen fel MSN-re, mert valami nagyon nem jó nekem!!!! megvettem a kódot, és még azt sem tudom h letöltöttem e vagy nem, mert annyira szar valami.. légyszi vegyen fel akinek megvan és. köszi.

címem: [email protected]

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

bakvarnyu
Nyilvan ugy adjak el , accounttal egyutt.

E-bay-en is adnak el jópárat, de ha használt, akkor mi értelme lenne megvenni, ha pl itthon nem tudnak vele játszani ?

bakvarnyu
Nem lehet, ez sokkal jobban le van vedve mint a BF2.

papo21
most probáltam megint a fraps-et hogy mükszik e de ugyanugy kivág a pb 😞

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
ime egy ujabb video ADMIN Papo.Hun.21

pTD-hU ptdclan.hu

Helló!
Nem reklámozni vagyok, itt de valamennyire mégis, ennél nagyobb nem találtam aktívabb helyet.
Gyorsan 1 kérdés is : ha valaki már regisztrált egy account-ot egy cd- key egy gépen akkor ha felteszi egy másik gépen tud másik account-tal játszani (ergo lehet vele másik acc-ot regelni), vagy azt fogja mondani, hogy már van acc regisztrálva a cd-key el ?
Vagy e-mail címhez van rendelve a cd-key. ( mint bf2-ben email-címmel lehet belépni+ jelszó ).

Amúgy ha valakit érdekel , elcserélném BF2 EA Classics Deluxe Edition dvd-met cd-keyel, sõt akár accounttal egyetemben ( ha kérés van rá+ ha csak úgy megy) egy BF 2142 Deluxe Edition-re cd- keyel persze, meg itt is ha, csak accounttal, e-mail címmel lehetséges az is kéne. Nos röviden ennyi. Köszönöm.

ugyanolyannal mint az SG-n 😄

Carloska
mekk mostmár ha lesz idõm jó lesz látni a régi arcokat végre

liquivent
tanulság: gyertek a magyar szerverre...

milyen néven játszol, Te nagy Gunshipes? 😊

épp most bannoltak ki egy olasz szerverrõl. A felállás a következõ volt:

Vártam szépen a gunshipra a titánon (nem felvágásból de egész jó pilóta vagyok) és már éppen spawnolt volna, amikor jött ez a gyerek és egy rakéta vetõvel lelõtt. Felhúzott, jó, punisht adtam neki, illetve kickvote ellene, ami fail volt.

Aztán megint eljátszotta ugyanezt. Megint nagyon felhúzott, ám mondom magamban, most már revenge. Szal újraspawnoltam, és pod-droppal kinyírtam.

Erre: ban. o.o

Tanulság: ne menjetek hülye olasz szerverekre.

Carloska

Carloska
jo csak tod viszajövök játszani ezer év után és ezzel kezdek <#taps>

nyugi, láma szerverekre egyáltalán nem érdemes fel menni. Engem azért bannoltak ki mert orvos voltam és mindig meggyógyítottam magam a titan raiden mielõtt lelõhettek volna, és azt hitték hogy csalok... Legalább a 120-as score meg lett :p

Carloska
ez már ilyen 200 ftos játék lett

Carloska
ilyen nincsen bazdmeg csávo direkt mögém állt mindig meg belém repült erre kibanolnak engem team kill miatt a serveröl a jó édes kurv anyját bazdmeg félholtra verném most az biztos......<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

életembe nem láttam még ilyet

H2
ki kell kapcsolni az élsimítást

hTW|&#174;

skyman14
üdv! mi lehet a baj akkor ha a harctéren kinyírnak és akkor fehér villódzás tünik fel míg újjá nem ébredek. valami beállítási hiba vagy micsoda?

Én olyat próbáltam, hogy átneveztem a fraps-ot, (ami így is mûxik) megnéztem a feladatkezelõben és ott már az új néven futott. Gondoltam, hogy így talán át lehet cseszni a PB-t,
felkúsztam egy szerverre, ökörködtem egy darabig és nem dobott ki.
Aztrán kipróbáltam átnevezés nélkül, de akkor sem dobott ki a PB. <#nemtudom>

liquivent
Fraps futtatásra senkinek nincs ötlete?
Kb. 1,5-2 hete kidob a Punkbuster, ha fut a háttérben a Fraps.
De nem csak engem....

Robogjá be lécci a privát üzeneteid közé <#integet2>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Ezek multis játékok, single player gyakorlatilag nem létezik. Elvileg igen, de egyél húsleveset só nélkül...
Meg ha mi vets nem jövünk szembe, akkor magadat kell lekéselned...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

TitaniumRR
Szevasztok!

A BF2 nyomán érdeklõdöm, hogy érdemes-e ezt a játékot beszerezni a single player funkció miatt?
Pontosan hány különbözõ pályát tartalmaz alap esetben?
Kérdést megelõzve, csak a munkahelyen van vezetékes net elfogadható ping-gel, otthon viszont mobilnet gigant ping-gel. :-)

Captain Sonar 2024 Remake

Rage47
Punkbuster elvette a kedvem. Plusz most Win7-et tesztelgetem, ahol még PB sincs...