Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Santacla, no problemo, amúgy is jelenleg mostanában Heroes lettem, azaz BF2142 nyugállományú tartalékos, vagy minek nevezzem magamat. <#alien2>#alien2>
A többiek meg ne is használják a radart! <#nyes>#nyes> Aztán majd ha jön a *eggbe qki néztek, mint Rozi a moziban! <#vigyor1>#vigyor1> A leg alapvetõbb, hogy ez 3D-s játék. Nem csak 2 szint van, van a föld, amibe bele csapódsz, és van a kb Titán magassága, és csá. <#eplus2>#eplus2> Sokan el is felejtik szerencsére. Aztán amikor fentrõl lecsap Alien a "Sólyom", akkor már rég meszeltek. <#alien>#alien>
Darkman1, több féle jelölés van, valszeg ebbõl adódik a problema. Ha azt "Q"-val jelölöd, az ott is lesz a kis térképen. Ha más jelöli, és folyamatossan látja is, az is jól lesz jelölve. Aztán van, amikor csak beraknak egy heli jelet, tehát arra felé látták a helit kb, de az nem is mozog. Jellemzõen pl a kommander jelöli a titánról való indulás elõtt. Ott csak annyit látsz, hogy a titánon villog a heli, de a valóságban már ki tudja, merre járhat. <#szomoru1>#szomoru1> Az arra jó, hogy ha a közelben vagy, akkor esetleg rá fordulhatsz egy adagra. Ha szerencséd van, lepottyan, ahogy kijön. <#ravasz1>#ravasz1>
hTW|®
aki meg mast mond az hazudik<#eplus2>#eplus2>
BF2142:kolbi, kolbi01
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bocsa Alien... téged el is felejtettelek a felsorolásba beírni... <#worship>#worship>
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétet az alagútban. A realista a vonat lámpáinak fényét. A masiniszta 3 hülyét a sineken.
A sonar régebben sokat segíthetett, sztem ma már nincs jelentõsége. Fejlõdtek annyit a játékosok, h ma már jóval ritkábban vannak közelharcok. Aki elõször észreveszi a másikat, többnyire le is lövi.
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
De ez BF2142, itt lefele zuhansz, és ha nem elég magasról indítod a rakétát, akkor becsapódsz. <#guluszem1>#guluszem1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétet az alagútban. A realista a vonat lámpáinak fényét. A masiniszta 3 hülyét a sineken.
A gunshipes pályák pedig csak offban olyan szegényesek... Online-ban, pl, a Highway Tampa pályám max 3-hoz is hozzá lehet jutni.
Olvastam te is a gunship-ot bírod a játékban, ez a gyengém nekem is emiatt zavar csak az NS hiánya mert az alap csak 2 gunship-os pályát tartalmaz. Sajna online még nem tudtam letesztelni magamat, off-ban mostanság az ellen gépét lopom el így mind a 2 gunship a saját csapatomat erõsíti. Gyanítom online nem lennék még nagylegény mert off-ban elég könnyû elintézni a gunship-ot egy másikkal vagy a földi ágyúval.
Off-ban nem lehet fejlõdni? Semmit nem fejlõdött a Razor1911-es figurám(mint említettem beleuntam annó az eredeti karakter beaktiválásába és így megmaradt az eredeti mellé a warez név, amolyan kapja be az ea hajrá Razor hozzáállás vot ez).
Próbálj csak meg egy Frontlines Fuel of War -t felpatchelni...na az az igazán szopás....
Nem mondom, hogy tökéletes ez a játék, de a patchelése egyszerû, az NS aktiválása pedig emailen kersztül nekem már kétszer is sikerült 1 nap alatt, ezt nem nevezném bonyolultnak, csak egy kis idõt kell rá fordítani, mint ahogyan az összes többire is...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Elismerem én is béna vok, tényleg nem számítottam a körülményességre és hajtott a függõség és az elvonási tünetek a mihamarabbi játékra 😊. Köszi a figyelmeztetést a Bioshock-nak neki sem merek állni utánajárás nélkül, ha már megvan eredetiben nem szeretnék egy technikai malõr miatt idõt szánni egy warez verzió letöltésére.
Nos nekem hiányzik az NS, de az is elég nagy égés az ea-nak: nálam a gondok még a bf1-nél kezdõdtek. Pakkban vettem meg a teljes sorozatot és a harmadik kiegészítõhöz a netrõl kellett warez serial-t keresnem mert ami a dobozban volt azt nem fogadta el a telepítõ.
Kedves liquivent nem tudok veled egyetérteni! Szerintem nem spammelte tele egyáltalán a fórumot Logan! Tudja csak meg minden idelátogató mennyire szívás ez a gém!!
Elismerem hogy balfsz vagyok, de akkor a dobozra írták volna rá: balfszok ne vegyék! Mert bénák lesznek beüzemelni.
Én aki csak egyszerûen játszani szerettem volna a gémmel(2142) pénzt adtam h lecseréljem a warezt egy eredetire, felbuzdúlva a Half Life 2 multiján mert annyira egyszerû volt csatlakozni és játszani azzal. Rémálmomban sem gondoltam volna h a 2142-höz lexikon mennyiségû anyagot kell összevadászni ha játszani szeretne az ember, h nem lesz jó a régi acc és ha hülyeséget csinál az ember még az aktiválást is elbukhatja. 2-3 hétig leveleztem az ea-val mert offline sem tudtam emiatt a baromság miatt játszani.
Én nem azért veszek játékot h 14000 hozzászólást kelljen végigböngésznem mire elég felkészültnek érzem magam a telepítéshez.
Miért nem tartalmaz egyértelmû útmutatást a kézikönyv? Illetve ha már nem aktuális mert idõközben az ea beújjított akkor meg miért nem cserélik vagy egészítik ki?
Majd most megin megpróbálkozok vele 1 év után, de jól esett höbörögni mert az ember azért vesz játékot h szórakozzon nem azért h küzdjön, utánaolvasson és idegeskedjen miért nem müxik.
Felraktam megint bf-et, telepiteném 1.5-öt hibát dob (~nem talállja az install mappát...). Le akrom törölni a játékot arra is hibát dob ^^. Amúgy ha elinditom az exét akkor szépen elindul... bejön a fekete képernyõ de még a videók elõtt visszadob asztalra.
Inkább oprendszerre tippelnék mint bfre de egész jó állapotban van még az xp-m... talán régen sp2 volt... most meg sp3... de semmi más változás nincs.. hardware is a régi.
Clark addict
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
liquivent:
"Nem bántani akarlak, de aki hülye, haljon meg."
epic fail, ez már lejárt lemez
Lehet ám NS nélkül is tolni a játékot... (legalább is nemhiszem hogy én személyszerint valaha rá fogok szorulni az NS-re...)
Nem bántani akarlak, de aki hülye, haljon meg.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
EA a legalja. és mi ez már, hogy minden gémhez külön accont, kell, hát grat nekik
Nem kell egybõl kurva anyázni, egy kis kultúrát vigyünk már bele a dolgokba, ha kérhetem.
Én így csináltam az accountot.
1. Start game
2. Bejött egy panel: Create account.
3. megadtam egy account nevet ( de azt meg baromira nem értem, hogy a BF 2 accountjával miért nem lehet belépni, hiszen EA.)
4. aztán meg megadtam egy játékosnevet.
és ez alapján sem tudom aktiválni a NS-ot😞
bármit csinálok, semmi, már második napja ez van.
regisztráciok meg jelszok de végül sikerült.
de tényleg hogy píbe kell aktiválni? egyszerûen nem fogadja el azt az email címemet, amivel elõször kreáltam accountot a játékon belül. S csak két email címem van.
email címet nem fogadja el...
ilyenkor mit lehet csinálni?
nem rakta fel az NS kieget😞
valahogy aktiválni kéne a letöltését, de az accountom nem jó neki, már mindent próbáltam ... Booster pack activationál.
megvettema Bf 2142 Deluxe editiont, és csak egy lemez van benne. a feltelepítéssel felrakta Northern kiegészítõt? mert nincs külön ikonja. csak bf2142 deluxe edition ikon van.