Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
alap--1.20--NS--1.40--1.50-- Nodvdcrack(ezt nem õ)
Hentes77 te sniper vagy!? Az tök jó. Egyszer felvettem egy sniper puskáját hát össze se lehet hasonlítani az alap sniper fegyverrel, igaz csak egy embert tudtam leszedni a következõ fejlövésig, persze nem is sniper-hez méltóan viselkedtem a pályán.
Tud valaki magyar leírást a kiegészítõkhöz mert lusta vagyok fordítani.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Az a gond hogy a Heroes-ba nem is igazán lehet megkülönböztetni, hogy ki csítel és ki nem. Példának okáért magamat hozom fel: szinte mindig szerver elsõ vagyok a 16-os szintû soldieremmel, 15/2-es K/D-vel, ennek megvan ám a hátulütõje is: az ellenség, de néha még a velem lévõk is hackernek hívnak, pedig én csak játszok. Remélem sikerül egyszer egy olyan PB-t kifejleszteni, amely tényleg kirúgja a haxolókat, és nem az ártatlan embereket...
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Már a Heroes-ra is van cheat 😊 Megnézném azt a barmot aki még ahhoz a játékhoz is cheat-ot használ ...
Meg jó, hogy a cikk végere feltették a letöltesi linket... Hátha mégtöbben töltik le <#szomoru1>#szomoru1>
Annó, de jó is volt Voss-al daráli és rakátázni mint az állat <#violent>#violent>
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Erre a paraszt: "dogoljon meg a szomszed lova is"
Hentes gusztustalan? De nem am! Sokszor jatszunk vallvetve, vagy eppen ellenfelkent es jokat rohogok, amikor elkezdi osztani az RDX-el spekelt zeller alldast. Nem csal, nem gusztustalan .... egyszeruen ugyes! <#worship>#worship>
Ma az egyikunket, holnap a masikat kezdik ki bizonyos forumokon es ez itt a problema. Mar eleg regen megy a jatek. Igazi jatekosok csapatokba/klanokba tomorultek. A kulonbozo klanok is ismerik egymast, akar meg ossze is jarnak nehanapjan ... nem kellene ezeket a dolgokat "hazon belul" elintezni, kulturalt ember modjara?
Amugy csak mellekesen jegyeznem meg (EA-rol szabadon):
-biztos mindenkivel elofordult mar, hogy a jatekba bekerulve alaprangot kapott es ezekben a menetekben megszaladtak kicsit a pontok es kituntetesek
-volt ido amikor a kiegeszito jatekokban lehetett gyorsabban elorejutni a rangletran
-mai napig zeoos neven szerepelek a buddy listakban, pedig a kezdetektol fogva hooopla vagyok, a zeoos nevet csak a bf2-ben hasznaltam
(a teljesseg igenye nelkul ez csak par dolog, ami azert minositi az EA gondossagat)
a csalás dolgon meg mi a meglepõ? minden nap több embert bannol a pb mint gondolnád, sok a nyomi ember, ez alól ez a játék sem kivétel...ezvan, hozzá kell szokni
még a többieknek mondom...nem az EA-t kell szidni azért mert a bf community fele nyomorék és minden bug lehetõségét kihasználja, persze az EA adta ki a játékot, de a sok gyökér is kell hozzá, a játékost aki meg minél több bugot használ ki azt isteníteni kell...hoogyne
Köszönöm a tippeket ellenségészlelés ügyben. Néha jó kis cuccokat tudok zsákmányolni néhány másodpercig élvezem is amíg le nem szednek. Volt hogy azt hittem havert vadásztam le akkor gyorsan odarohantam feltámasztani még szerencse hogy az ellent nem lehet 😊 Nem úgy a half life2-ben amikor egészségügyi csomagot vágtam a nagy hajrában az ellenhez 😊))
Visszaolvastam néhány hozzászólást, megdöbbentõ ez a csalás história. Mi haszna lehet a csalásnak? Ez nem csak egy játék? Szerintem az, és nem kéne egymást anyázni mert a végén még valaki a valóéletben is megpróbál játszani az pedig nem lenne bölcs dolog. A valóvilágban csak veszteni lehet egy ilyen rossz döntés után és nincs gyõztes!
Ha a kocsi géppuskáját használom egy gunship ellen ér valamit? (Néha csak a hecc kedvéért kézifegyverrel is meg szoktam sorozni ha elhúz a fejem felett, gondolom jókat röhög a pilóta ahogy visszafordul elintézni). Mert offban mintha ez is számitott volna, de online még ha Apc-vel soroztam is nem sikerült leszednem, fogy ilyenkor a páncélja valamennyit vagy a jó pilóta amúgy is javítókészlettel repül hogy ennyire bírja a páncél az olmot?
(a Gyuree nick már foglalt volt...)
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Ami a zellert illeti, anno azért kb 1:1 arányt játszottam vele szemben. persze nem mindig, volt, amikor én voltam rosszabb passzban, akkor lazán alázott. De, néha-néha felvettem a kesztyût. Csak, mióta rossz a gépem, és nem gyakoroltam eleget, azóta még a repkedés se úgy megy. <#rinya>#rinya><#alien>#alien>
De azt nagyon jól csinálja<#hehe>#hehe><#worship>#worship><#taps>#taps>
BF2142:kolbi, kolbi01
Az biztos, hogy csíterezni a legkönnyebb! <#nevetes2>#nevetes2><#alien2>#alien2>
Ma játszogattam egy kicsit a PTD szerveren ( mert néha szoktam én is) és egyszer csak mit látok:
agyas007 : space te cheatels ? <#confused>#confused>
Azért olyan jól nem ment, hogy annak tûnjön.
<#nemtudom>#nemtudom>
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Szerintem ne erõltesd, ez csak egy kérés, más is megtette, próbálj eleget tenni neki.
Ha már az összes PTD-st, emlegeted, akkor majd jelezd nekem külön, hogy mikor és hol beszéltünk,mert én nem emlékszem.
Ha abba hagytad a játékot, nem baj. Ha meg ilyenért az se.
Nagyon nem tudod mirõl beszélsz, én tényleg kérlek, nem kell a feszültséget növelni. Zárjuk le pont. Vagy akinek szánod, old meg privát.
Köszi
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
© kisss19, amúgy meg lehet különböztetni a két csapat egyenruháját. Egyrészt színárnyalatban az egyik világosabb egy kicsit, másrészt a "formaruha" is kicsit eltérõ. Próbálj egy kés/pisztoly szerverre felmenni, ott jobban szembetûnik a különbség. <#nezze>#nezze><#alien2>#alien2>
Ha meg titánon kezd, az oroszoknak vörös a titán pajzsa.
De még ha véletlenül a szerver áthelyezi a másik csapatba, akkor is kiírja, illetve nehéz nem rádöbenni...