Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tweax!
Mielott valakivel elkezdesz vitazni, elobb nezd meg a statisztikajat a jatekban es utana brekegj. Az itt szereplo "veteranokat" a jatekban is ezeken a neveken talalod meg (nem ugy mint Teged).
Vitakat sem kell szitani es ez a magyar-utalat sem helyenvalo!
Ugy jatszol ahogy akarsz (akar a kis pocsoddel is), csak ne rontsd el masok szorakozasat!
Sok magyar klan van, az egyes tagok magukon belul termeszetesen szemelyesen is ismerik egymast, de a kulonbozo csapatok kozott sem ritka a valos eletben elvo ismeretseg. Jol elvagyunk mi MAGYAROK, elferunk egymas mellett es szeretunk egyutt jatszani.
Nagy valoszinuseggel (es szerencsere) csak bekukkantottal a BF vilagaba ... udvozlunk a jatekban ... de nem tartunk vissza, ha mennel vissza a kedvenc SIMS-edhez. <#crazya> (esetleg vedd elo ujra a reg elfeledett tetriszedet)
Életünk felét ezzel a játékkal szórakoztuk el. Jól érezzük magunkat. Szeretjük a többi Magyart, mert Magyarok vagyunk. Mellesleg (vagy nem) utáljuk a cheatereket, a bug usereket, a glitchereket. És pont azért játszunk a magyar szerón, mert onnan ki lehet rúgni az ilyeneket. Gyere fel nyugodtan, nézd meg. Persze vannak jó napok és rossz napok. Én személyesen csalással nem érezném jól magam, nincs értelme. A "játékban benne van" részt módosítanám: a "játékban szándékosan van benne". Így már érted ugye?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

<#wilting>

egyébként meg...nem véletlenül nem játszom magyar klánban, és csak egy két csapat ellen játszani aki szintén magyar, mivel semmit sem fejlõdsz lol, ugyanazt játszod végig. egyébként meg...te a pontokért játszol? eh...nahmeg...nemtudom...nemigazán tudok egyedül játszani mert unom, csak egy két haverral, vagy CLAN(mostmár jól írtam) modban...nemtudom hogy ezzel hogy vannak azok akik utóbbi életük felét erre a játékra baszták el...
neeee, kötekeggyé még 😛
liquivent
bocs, clan mod, nem clna 😛

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
ha ennyire nem szereted a láma magyarokat, akkor menj lámulni németekkel...vagy ahogy te mondod, nyomjad a clna modot, csak tudod, abban nem kapsz pontokat, mert az nem ranked...akkor akár nyomhatod botok ellen is, mert azok a szintednek megfelelõek lehetnek, már akkor, ha minimálisra veszed a láma szintjüket. 😊

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

lol...a glitchet sem lehet kivenni a játékból, hát használd, szted assaulttal nem lehet közelharcolni zomg...ez nemigazán gyávaság kérdése mivel egy játék pfff...egyébként meg kilehet venni (úgyhívják clanmod...) szeretem ezt a játékot csak a nyomi nagyrészt magyar lamer mentalitást nem, hogy "benne van a játékban" ezért lámulhatok mert megtehetem, mert jó elbaszni mások játékát azzal hogy a 7 shotgun lövedékét úgy lövöd ki mint egy gépfegyverbõl....ez tényleg nem láma szerintem se, bár, javasolhatom az rdx campelést is titánon, gondolom azis közkedvelt magyaréknál, jajj tényleg, és tedd a falba a sentrygunodat is mert mint mondtad...bennevan a játékban...csak így tovább
Jáccál SIMS-et, abban nincs soti... <#wilting>
Igen, sokat sotizok, és soxor vagyok recon is.
Írhatom ezt is a sotis véleményedre: Nem lusta vagyok célozni, hanem nem vagyok gyáva közel menni. De a szélsõséges kijelentésektõl eltekintve, tényleg szeretem a közelharcot.
Benned és a hozzád hasonló véleményt hangoztató emberekben amúgy azt nem értem, hogy miért ezzel a játékkal játszol, ha nem tetszik? A soti és a voss is része a játéknak, nem lehet kivenni belõle.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

jah, miért véded a sotit? csaknem mer azzal játszol 24/7? istenem...lusta vagy célozni normálisan? és lehet jönni hogy benne van a játékban...mégse glitchelek mégse megyek padoló szeróra mer unalmas és szar...ez igaz a sotira is, a magyarok nagy része pedig noob és nyomorék, persze nem azt mondom hogy mindenki...ezt be kell látni, azzal meg ne jöjjön senki sokkal több német nyomit lát mert a németek csupán 10-szer annyian játszák ezt a játékot is mint a magyarok
Azt hiszem hogy erre csak a régi mondókát tudom idézni: Aki mondja másra, gondoljon magára.
A játék szabadon játszható. A bug és glitch és cheat és direkt TK használaton kívûl én nem tartok semmit elítélendõnek. Neked is jogod van sotit és vosst is használni. Szerintem a Magyarok nem noob-ok, csak sokfélék. Vannak kezdõk, vannak profik, vannak hülyék és vannak értelmesek. És ezek idõnként változnak. Én pl. szinte soha nem punisholok, mert f@szság. Az a direkt TK-ra van.
Ne felejtsétek el: EZ JÁTÉK. Szórakozzunk.

(Jöhet a flém...)

A saját csapattárs lezsibbasztását APC-vel én is szeretem csinálni. Jó poén. <#hehe>

csak az a poén liqvent hogy általában a magyarok nagy része noob vagy gyökér vagy láma (voss, shotgun, baserape, spawnkill és a többi), és persze mindenki kultúrált és az elsõ ami chatben megjelenik magyartól az "fuck off son of a bitch" kifejezéssel egyenértékû, csak a sok nyomi még angolul sem tud ezért magyarul anyázik, hát ennyit a magyar bf-esek 80%-áról

hoopla, az egyemberes squad általában azért van mert nincs még meg nekik a squadleader badge...szerintem
Gyakorolni is jo az ilyen kezdeti holtido ( jarmuveket kezelni, palyakat egyre jobban megismerni, jo helyeket megtalalni, probalgatni a pontos lovest) ... es valoban hamar feltoltodik egy-egy szerver (persze, ha ottmaradtok).

Engem mondjuk az bosszant merhetetlenul, amikor valami baromarcu kempeli a bazist, vagy amikor rohan es elviszi a jarmuvet (aztan rogton szetkenodik valahol), de az sem piti amikor igy elviszi a legijarmuvet (persze leszallni mar nem tud) es a zaszlo kornyeken egyszeruen kiugrik.
Falnak megyek amikor par ember van a palyan es akkor is hasznaljak a gepeket, beall a lepegetovel egy pontra es lovoldozik mint egy barom. De a sajat csapattars lezsibbasztasa APC-vel sem piti.
Mindent egybeveve sok a hulye a jatekban! De ettol meg vannak tok jo elvezetes menetek is.
Jaaaaa! Azt majdnem elfelejtettem: amikor ket gyalogos kozott megy a hirig, erre valami jarmu kozejuk lo es ezzel termeszetesen teamkill is jarul a dologhoz. Ez aztan a full gyokerseg!
Es meg mindig eszembe jutott egy szamomra erthetetlen dolog, ez pedig az egyetle egy emberes squad ... ezt mar ha akarnam, sem ertenem meg.
szerencsére tegnap felmentem és szerencsére játszottunk 1 jót<#vigyor3>

liquivent
a rossz tapasztalat ellen csak ti tudtok tenni...
ott van szerver, ami ráadásul magyar..tehát magyarokkal tudtok együtt játszani...
egy szerver sem indul be magától...mindegyiket be kell röffenteni, ami csak úgy mûködik, ha 10-15 percet vártok, amíg megérkezik pár játékos...ha ez megvan, akkor már özönlenek rá...használjátok ki! 😊
ennyit mindenki kibír....

Ben007

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Hasonló tapasztalataim vannak nekem is...<#wow3>
liquivent
ha felmentek és 10-15 percet elbohóckodtok a szerveren, akkor bizots beindul...mert akkor már megjelenik a szerverkeresõben, ha be van kapcsolva a populated opció.
szóval, ha játszani akartok rajta, akkor negyed óra kitartás 2-3 emberrel, hamar eredményt hoz és beindul. 😊

Szoktasd rá a BF-re. Vannak mások is a korosztályából. Aki beszélni tud, már BFezik. Legalábbis néha ez az érzésem...

Egy szerverre akkor mennek fel az emberek, ha már vannak rajta. Én a keresõbe idegen szerver kereséskor minimumnak 10 játékost állítok be, az az alattit ki sem listázom. Szóval, ha felmegy néhány magyar, akkor beindul. Erre jó a buddylist (300 felett vagytok rajta), mert akkor látod ki hol van. Adott esetben meglepve látod, hogy 6-8 buddy van a PTD szerón, akkor usgyi, mert buli van. De az emberek szeretik a változatosságot, ezért soxor szétszélednek.

Ben007
nem nagyon szeretem hogy csak este vannak fent mert akkor nem tudok mikrofonozni mert itt alszik a hugi 😞

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

CopyKing92
éjfélkor-délután- pm.4 után biztos.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Amugy azon a magyar serveren amit itt reklámoznak azon mikor szoktak lenni???
mert már 2x felmentem de senki se volt<#szomoru1>

1920x1080-at - vagy minimum 1680x1050-et...
ezen mekkore felbontást értesz? <#zavart2>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hali! Tolja vki HD-felbontásban a game-t...?
CopyKing92
melyik az a spammer faszláma? 😄 <#zavart2><#ejnye1><#idiota><#banplz>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

na nem mintha én spammeltem volna

liquivent
sztem meg Robogod -nak igaza van és nem kell telespammelni minden szarral...

szerintem nem baj egy kis változatosság, ha ilyen nagy a pangás...

CopyKing92
közevan! mind2 vel ilyenekre játszok 😄

Az ilyen offos szarságokkal vegyétek fel egymást msnre, vagy keressetek egy zenehallgatás fórumot. Ez BF2142 fórum. Legalább 1 pici köze legyen valamelyik BF-hez.

CopyKing92
amúgy ilyen zenéket hallgatok 😄😄

CopyKing92
<#zavart2><#idiota>

bud light is bud light xD

CopyKing92
off
Ha tudtok angolul akkor jó 😄

on

off
http://www.youtube.com/watch?v=dlV6o4hOMEQ
on

habár most nekem is LG-m van <#hehe>

<#nyes>

CopyKing92
nekem Pl. Pioneer nem nagyon olvasgatja a dolgokat meg repeszti a CD-ket :Ð még jo hogy van egy LG. 😄

nembaj az a lényeg hogy megy, a játék is fasza úgy hogy világbéke<#idiota>

Ben007
LG=lehetetlen gagyi XD

<#vigyor3>

LG - Life's Good ^^

de néha + beolvassa

hát megeshet hogy az LG nem olvas dolgokat

aha
az baj???<#wow2>

LG meghajtó?

*viszi
És ez miért van?????????