Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt..."nagy fórumozás hevében"? ha jóllátom te éled az életed ezen a fórumon és nem mi xD reggel 9-tõl éjfélig írogatsz...nincs jobb dolgod úgy látszik
get a life (elsüllyedek mert angol most rögtön)
Poker meg gyuri meg azt se tudom milyen clanban vannak most épp én meg semmiben...úgy 2 éve, de ebbe is köss bele.
Most komolyan, ha kijönnék veled, akkor is mi a faszt csinálnék? Nyalnám a segged vagy mi? Te elkönyvelsz mindenkit statisztikailag hülyének, kijelented felsõbbrendûségedet ezzel, és mindenki pofán van szarva. Gyakorlatilag nálad az emberek értékelési módja az az, hogy ezentúl aki nem idõsebb nálad az hülye vagy bunkó. Másrészrõl rohadt nagy flame-betyár vagy; 1hsz-ben annyi szarsággal oltod le az embereket, hogy az már mûvészet.
(de igazad lehet, tizenevesen en is hibaztam parszor)

Most osszealltatok mindharman (pokerarc-TweaX-A Stranger) es ebbol kristalytisztan kitunik, hogy az MKO klan mind ilyen sutyerakokbol all. Nagypofajuak vagytok, szemtelenek es roppant dedosok .... Ja! nem elfelejteni: butak-butak-butak!!!
Nagy angolos, emocionalis analfabeta (Gyurika) ... kepzeld: angol billentyum van es mint ilyen az ekezetek termeszetes modon hianyoznak, meg sem utok felre a nagy forumozas heveben, mint azt kifogaskent az elobb hallhattuk.
Magyarsagtudatotok csiszolgatasahoz pedig javaslom Radnoti Miklos: Nem Tudhatom cimu versenek megismereset, ha nem ertenetek nyugodtan keressetek valami verselemzest, amiben az ilyen kis bugrisoknak elmagyarazzak valojaban mirol is szol.
Ha ennyire ertetlenek vagytok, nyugodtan huzzatok innen a francba, de semmi keppen ne kotozkodjetek tovabb, mert farbaruglak mindharmotokat (akar egyszerre is), ha mar a szuleitek nem tettek meg idejekoran!
Prohardverrol pedig csak annyit, hogy ott gyulnek ossze az ilyen kekec kis szemetladak, akik folyamatosan visszabofogik a reg lezart vitakat es a szofosason kivul semmi ertelmeset nem tudnak hozzaszolni (tisztelet a kivetelnek).
Az emocionalis szo eredete pedig akkor is latin ha ez Nektek nem tetszik es semmi koze az EMOs degeneraciohoz, csak ez a bizonyos stilus probalja magara alkalmazni, de valojaban a szo valos ertelme szerint beletek nem sok erzes szorult, mint inkabb csak primitivseg.
Na most ezt szetoszthatjatok magatok kozott es okulhatnatok a dologbol, talan kesobb meg hasznotokra vallhat az eletben (persze ha a tojashej mar leesik a zrityotokrol).

Ebben az a szép, hogy én vmi olyan anyázást vártam, hogy "mi közöd az egészhez, takarodj!" vagy vmi ilyesmit, az még logikus is lett volna. Azt se tudom elhinni, hogy neked azért van itt nézeteltérésed más emberekkel mert bizonyos szavakat elírtak gyorsgépelésnél egy fórumon és hogy ezt ennyi ideig tudod firtatni akár kisesszében kifejtve, hogy ha én flémelést írtam folna a flame helyett, akkor megmenekültem volna az elõl, hogy hülye analfabéta diszleksziás legyek...grat...
(Ah, már kiváncsi vagyok ebbõl mi fog kisülni 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Nagyon jo!!!Az én statomban benne van az is, amikor regisztráció után azt sem tudtam, hogy mi a tereptárgy és mi az ember...
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Most viszont mar a tobbi- es ezt a szobat visszateroen latogato user miatt kerlek Titeket, hogy fejezzuk be ezt az adok-kapokot, mert bar a BF-rol sok ujdonsagot nem tudunk megvitatni, de az elmult tema nem hiszem, hogy osztatlan sikert aratna. Koszonom.

Ámen
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Akadj le rolam kishaver es a szofosasi kenyszeredet a gumiszoba topicban tedd kozze, mert mar borzaszto unalmas vagy!
A gizmozasaid helyett inkabb vegyel a kezedbe egy konyvet es probald meg ha szotagolva is de elolvasni, vagy kerj meg egy ismerosodet, hogy olvassa fel Neked, es addig ne is hencegj a nyeltudasaiddal, amig az anyanyelvedet sem ismered.
<#hehe>#hehe>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Es inkabb Kazinczy-dij
<#hehe>#hehe>
(most is a magyarságra hoztad fel az emo dolgot és utána megmondod a rövidítés jelentését, várj...AFK=Away from Keyboard aztamidnenit...)
egyébként tényleg csak egy lekezelõ ember vagy, ha már annyira okosnak és egofighternek hiszed magad nem magar szóból ered...(te nagy magyar!) hanem angolból...de tényleg...nobel-díj, ott a pont
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
BOLDOG SZULINAPOT RAY !!!
EMO = emocionalis = erzelmi (engem nem tudsz zsebretenni IQ bajnok!)
Az ablakzsiráf-os kép nagyon tanulságos, lehet többünknek (beleértve engem is) forgatnunk kellene <#nezze>#nezze>
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
egyébként meg nyûheted felõlem a final fantasy 1-et annyira nem érdekel mivel játszol, sõt ahogy elnézem, 80éves korodban is itt fogsz még mindig tartani, és a nyugdíjadból veszed az új bf játékokat és ezen a fórumon fogod "oltogatni" az akkor velem egykorúakat hogy "akkor te még nem is éltél amikor én már nagy bf 1942 player voltam"<#zavart2>#zavart2>...
egyébként a volt magyar tanárom 27 éves és nem volt a lehetõ legjobb tanár...
miért pont egy játék fórumában mutassam meg a szókincsemet lol?...a következõ a betûzõverseny lesz? xD
elég más a stílusom és a kifejezésmódom azokkal akikkel jóban vagyok vagy lehet velük kommunikálni (azta micsoda szókincs figyeled? =P)
és például veled nem tudok ugyanúgy beszélni mint pl. raykrepsszel akivel furcsamód a rég lejárt hendrichharcos dologról is tudtam beszélni szarkazmus és anyázás nélkül is...
tudod egyáltalán mi az az emo? várj, segítek...nincs, és kihangsúlyozom NINCS sok köze a nacionalizmus pártolásához vagy ellenzéséhez
további jó felháborodást a magyarellenességen, amiben az a poén, hogy nagyrészt minden magyar utálja a másikat, csak te ezt képtelen vagy belátni vagy elismerni és önáltatásba burkolózol...hát további sok sikert hozzá
Hianypotlas ... talan kezdhetned ezzel:
Felre ne ertsd, a joszandek vezerelt <#ravasz1>#ravasz1>
Nem velem vitatkoztal, igy hat a "veterant" nem magamra ertettem (de valojaban ez is helyenvalo lenne, hiszen Te meg csak pelusos voltal, amikor a korombeliek mar ezerrel nyustoltek a BF elso kiadasat), csak felhivtam a figyelmedet valamire.
A "kispocs" dolgot nem a valos 18 eves korodra ertettem (ugye-ugye, hogy nem vagy ismeretlen a vilag szamara) ... de ha ugy jobb, hasznalhatom a toketlent is (ha ezt sem erted, akkor mar tenyleg csokoltatom a magyartanarodat).
A statisztika emlitese egyaltalan nem henceges volt hiszen csak ismetelni tudnam magam, hogy nem velem vitatkoztal (amugy is en vagyok az egyik legbenabb jatekos a foldon) ... csak probaltam elejet venni a felesleges kotozkodesednek, hiszen pont az altalam elismert jatekosokkal huztal ujat.
Osszegezve a dolgokat csak probaltalak lecsititani, de ugy latszik olaj volt a tuzre ... a magyarellenesseged pedig igen is felhaborit. Ilyen gyoker modon gondolkodnak az Te forma EMO-s mai fiatalok?
Tovabbiakban nem szolok Hozzad, mert nem vagy vitapartner ... es kesz!
(es ha javasolhatom, a magyar nyelv szepsegeit izlelgesd, mert hatalmas hianyossagaid vannak, a szokincsedrol es a kifejezesmododrol mar nem is beszelve!)
<#hehe>#hehe>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szóval hooopla, jöhet a tetrisz?<#crazya>#crazya>
Ray, nehidd hogy nincs haverom, csak nem magyarok, hanem hollandok britek belgák németek franciák és persze pár magyar, és ugyanúgy jóban vagyok velük mint az itteni pesti barátaimmal. csak épp minden nap angolul beszélek téesen ami már önmagában is jó szerintem...egyébként szerintem sincs értelme statokkal keménykedni dehát hoopla megmondta hogy nézzem meg a statjaitokat, akkor ti miértne az enyémet?
Akülönbem pedig felesleges a stattal, pontokkal, dobálózni. Mindenkinek van erõssége és gyengéje, játszon (mert játék az egész) mindenki úgy ahogy tud és ahogy szeret.
Személy szerint Én jobban örülök annak, hogy csak 1,48-as a K/D és nagyon jó barátokkal játszok egy csapatba 818 (és persze nem ritkán) htw-PTD-hun4ace, mint hogy pillanatok alatt összedobok egy 13-as K/D és van a játékban "1-2 haverom".
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Neked valami elvonasi tuneteid vannak? Vagy gond van a szovegertessel?
Tepj be kishaver, vagy dugj mar vegre egy jot ... mindenesetre jo lenne, ha felfognad a leirtakat.
http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/PlayerSummary.aspx?Lang=us&SrchName=&Profiles=&PID=209136507